FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.982
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Rayz00 kaže...
strbi kaže...

ljudeki, kupit cu naravno fifu13, imam kontroler od xboxa,znam da se o tome pričalo, ali jel bi mi netko mogao dati link sa ebaya, za onaj microsoft reciever za kontroler, tako da mi može na komp...hvala unaprijed

Evohttp://www.ebay.com/itm/NEW-XBOX-360-PC-WIRELESS-USB-GAMING-RECIEVER-ADAPTOR-/300592722579?pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item45fcb8f293

hvala, znaci to je original :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
13 godina
FIFA 13

Prednaručio sam na Eplati, neka je 225 kn, ali znam da je sigurno jer sam tamo kupovao,a i dobio sam na kladionici pa mi nije žao tih para.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/KiX7777][img]http://g.bf3stats.com/pc/opEhPk7a/KiX7777.png[/img][/url]

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Prednaručio sam na Eplati, neka je 225 kn, ali znam da je sigurno jer sam tamo kupovao,a i dobio sam na kladionici pa mi nije žao tih para.

{#}

16 godina

Koiliko ja znam, fake je ako pise Xbox 360 na njemu, treba pisati Microsoft (ali oba rade)...

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 22:22 (lovac82).
13 godina
Logigamer kaže...
KiX777 kaže...

{#}

{#}

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/KiX7777][img]http://g.bf3stats.com/pc/opEhPk7a/KiX7777.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
FIFA 13

ma i on je tamo preordera ko ja, pusti ga :P

ima nekih svojih 5 minuta haha

"Som la gent blaugrana"

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

{#} je bio na kladaru {#}

13 godina
Logigamer kaže...
rookica19 kaže...

{#} je bio na kladaru {#}

Ne vjeruješ? 

14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Koiliko ja znam, fake je ako pise Xbox 360 na njemu, treba pisati Microsoft (ali oba rade)...

nema štekanja i takvih stvari kod takvih fejk recievera,meni treba za dva kontrolera jer cu igrati sa burazom? onda radije uzmem ovaj, jeftiniji je upola a isto fejk

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 11:28 (strbi).
14 godina
FIFA 13

Ja imam takvog vec 3 mjeseca, ukljucen je 24/7 i radi odlicno, nema laga, uzmi to i uzivaj :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13

http://comufifa.blogspot.com/2012/08/fifa13-depoimentos-capas-pelo-mundo.html

#!

Najbolji filmić s gameplayom do sada s ubačenim komentatorom.  Malo doživljaj kvare dva lika koja loše igraju, pogotovo u fazi obrane a i dave loptu u fazi napada ali lijepo je za vidjeti kaj se sve može i kako to lijepo i fluidno izgleda.

Bit će to i ove godine najbolja simulacija nogometa...

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 13:11 (movie).
Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina

99% ista igra kao i prošle godine

13 godina
movie kaže...

http://comufifa.blogspot.com/2012/08/fifa13-depoimentos-capas-pelo-mundo.html

#!

Najbolji filmić s gameplayom do sada s ubačenim komentatorom.  Malo doživljaj kvare dva lika koja loše igraju, pogotovo u fazi obrane a i dave loptu u fazi napada ali lijepo je za vidjeti kaj se sve može i kako to lijepo i fluidno izgleda.

Bit će to i ove godine najbolja simulacija nogometa...

Vidio sam to, i sviđa mi se, obratite pozornost na "prvi dodir" kako nekim igracima zna lopta malo preskocit, ili kad štopaju se krivo odbit i tako to...čini igru realnijom i puno boljom:))

14 godina
Cojonero kaže...

Što se gameplaya tiče da. To se je znalo odmah. 

Ontopic.

Dobar filmić, ovaj first touch izgleda super. Bit će ponešto živciranja zbog toga. Rado bih vidio neki filmić gdje likovi ustvari znaju igrati. Ne znam da li je obrana tako loša zbog AI-a ili jer ova dva nemaju pojma.

13 godina
FIFA 13

28.9 je petak. {#}

Uživancija cijeli vikend.

0 0 hvala 0
13 godina

Ma nema zivciranja radi prvog dodira...to daje i nama prednost, ne samo AI-u, jer i njihovi če igrači griješit...

Sad če glavni stats postat ball control i first touch xd...

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ma nema zivciranja radi prvog dodira...to daje i nama prednost, ne samo AI-u, jer i njihovi če igrači griješit...

tko uopce igra protiv AI?

13 godina
Logigamer kaže...
TheDarkSide kaže...

Ja prvi jer mi je najomiljenija "disciplina" Carier mode...pa tek onda H2H, FUT i ostale stvari...

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Logigamer kaže...
TheDarkSide kaže...

Ja prvi jer mi je najomiljenija "disciplina" Carier mode...pa tek onda H2H, FUT i ostale stvari...

meni je dosadno protiv AI,najbolje je protiv rookice u fut-u {#}

13 godina
Logigamer kaže...
TheDarkSide kaže...
Logigamer kaže...
TheDarkSide kaže...

meni je dosadno protiv AI,najbolje je protiv rookice u fut-u {#}

Ma samo carier mode mi daje opustenost da mogu igrat kako zelim, bez zurbe, i razmišljat kad mogu stavit pauzu kad ne, a i internet veza, drugi igrači, puno cheatera...

A i najigraniji mod u FIFI je uvijek bio carier mode...jel zna ko dali su mozda makli limit od 15 sezona po carier modu? Nek stave da se beskonacno generiraju igraci...i neograniceni broj sezona...

14 godina
neaktivan
FIFA 13

hehe :D

"Som la gent blaugrana"

12 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Beast

1 0 hvala 0
17 godina
Cojonero kaže...

Na dobroj igri nemaš potrebe puno mijenjati već samo dobre stvari učiniti još boljima...

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima dosta stvari koje treba učiniti boljima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jabulani kaže...

Ima dosta stvari koje treba učiniti boljima.

Tako je, ali nemaš potrebe ništa mijenjati.  Smjer je dobar i opće prihvaćen. Sada ga samo treba učvrstiti i učiniti boljim...

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 17:31 (movie).
15 godina
FIFA 13
Nadam se da će popraviti ponašanje lopte po kiši, jer mi je retardirano da igraš na najboljim stadionima svijeta a lopta se zaustavi na terenu po kiši, kao da je neki teren iz 3. Kazahtanske lige.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...
Nadam se da će popraviti ponašanje lopte po kiši, jer mi je retardirano da igraš na najboljim stadionima svijeta a lopta se zaustavi na terenu po kiši, kao da je neki teren iz 3. Kazahtanske lige.

Na dobrom travnjaku lopta bi po kiši trebala bi biti brža i nepredvidljivija... mene smeta nepoznavanje pravila nogometne igre i sviranje zaleđa koji to nisu ili prekida igre kad za to nema potrebe..

14 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

Na dobrom travnjaku lopta bi po kiši trebala bi biti brža i nepredvidljivija... mene smeta nepoznavanje pravila nogometne igre i sviranje zaleđa koji to nisu ili prekida igre kad za to nema potrebe..

U njihovu obranu, pravilo zaleđa je toliko komplicirano da ga je teško objasnit i čovjeku, a kamoli onda računalu.

17 godina
Hexfire kaže...

U njihovu obranu, pravilo zaleđa je toliko komplicirano da ga je teško objasnit i čovjeku, a kamoli onda računalu.

Ma sve pet ali neke situacije su toliko jednostavne da ne mogu vjerovati da griješe. Recimo uputim loptu u prostor svom igraču koji kreće sa svoje polovice i uleti na protivničku polovicu prije lopte a da svi protivnički igrači ostanu na centru i majstor mi uvijek maše zaleđe? Protivnički ili moj igrač stoje u zaleđu i budu odigrani ali lopta je presječena i ide kontra a sudac je prekida i svira zaleđe bez obzira kaj lopta nije došla do igrača?  Idem sam na golmana i skrše me na 18m i igrač dobije samo žuti a onda u nekoj bezveznoj situaciji na centru me skrši s leđa i dobije crveni? Primjetio sam da mi comp nekoliko puta zabija gol iz čistog zaleđa ali ja to nisam uspio napraviti?  Ako sudac griješi u procjeni dobro je da u nekom omjeru griješi za obje strane a ne samo za jednu.  Ima još situacija ali ne da mi se razmišljati...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Hexfire kaže...

Ma sve pet ali neke situacije su toliko jednostavne da ne mogu vjerovati da griješe. Recimo uputim loptu u prostor svom igraču koji kreće sa svoje polovice i uleti na protivničku polovicu prije lopte a da svi protivnički igrači ostanu na centru i majstor mi uvijek maše zaleđe? Protivnički ili moj igrač stoje u zaleđu i budu odigrani ali lopta je presječena i ide kontra a sudac je prekida i svira zaleđe bez obzira kaj lopta nije došla do igrača?  Idem sam na golmana i skrše me na 18m i igrač dobije samo žuti a onda u nekoj bezveznoj situaciji na centru me skrši s leđa i dobije crveni? Primjetio sam da mi comp nekoliko puta zabija gol iz čistog zaleđa ali ja to nisam uspio napraviti?  Ako sudac griješi u procjeni dobro je da u nekom omjeru griješi za obje strane a ne samo za jednu.  Ima još situacija ali ne da mi se razmišljati...

Slazem se sa tobom u vezi ovog sto si pobrojao. Samo bih jos dodao da se grijesi kod sviranja ofsajda kada dam loptu u prostor i zatim igracem (nije u ofsajd poziciji) kojeg kontrolisem trcim prema lopti, medjutim jos jedan moj igrac koji se nalazi u ofsajdu a kontrolise ga AI takodjer trci prema lopti i zatim se automatski se oglasava sudija i dosudjuje ofsajd za igraca kojeg kontrolise AI, i da dodam jos da sam ja blize lopti nego AI igrac. Stvarno me to  iznervira ponekad, jer mi cesto puta upropasti sjajnu akciju i priliku za gol. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice