FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.255.040
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Hexfire kaže...
mean-muscul kaže...

jel se isplati napraviti pre order ili neko zna di se može nabaviti jeftinije ? http://nova.eplati.com/Fifa13

Hvala

Nema logike radit sad preorder jer niš ne dobivaš, osim ako ti 50-60 kuna niš ne znači ili ako si rookica. Čekaj još barem mjesec dana, cijene bi morale biti niže od tih 240 kuna.

nabijen te {#}

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 13:13 (rookica19).
14 godina
rookica19 kaže...

nabijen te {#}

Ok, pošaljem ti pp da se dogovorimo oko detalja.

14 godina

Čime je ovaj Chamberlaine zaslužio naslovnicu...

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

zato što je *ebeno dobar talenat i bit će igrač samo takav

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
strbi kaže...
Hexfire kaže...

Ok, talent je ali nit je najveći britanski, a kamoli tek svijetski. Nit je baš nešto razvikan ko npr Neymar. Meni je Messi Hart Chemberlain baš čudna kombinacija.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
strbi kaže...
Hexfire kaže...

Ok, talent je ali nit je najveći britanski, a kamoli tek svijetski. Nit je baš nešto razvikan ko npr Neymar. Meni je Messi Hart Chemberlain baš čudna kombinacija.

da,cudno da britanci stavljaju najboljeg igraca svih vremena,nacionalnog golmana,i jednog od najvecih svojih talenata,ronaldo-casillas-alonso bi bilo puno logicnije...

15 godina
FIFA 13
pa dobro, ovo je samo britanski cover, iskreno neznam koga da stave od Engleza, a da nije Rooney koji je već 10-ak godina na coveru, napokon neka promjena.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo pare su na racunu sad se ceka da se najde negdje jeftinije do 200kn pa da se i to kupi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Logigamer kaže...

da,cudno da britanci stavljaju najboljeg igraca svih vremena,nacionalnog golmana,i jednog od najvecih svojih talenata,ronaldo-casillas-alonso bi bilo puno logicnije...

Ok,  skužili smo, navijaš za barcu, koga boli ona stvar. Nebitno u ovoj priči. Ne treba ti baš svaki post biti na razini klinca od 12 godina.

1. Činjenica da je Messi gore je čudna, pošto je to britanski cover, ali ok, on je najbolji na svijetu. Da je neki veliki engleski igrač bilo bi logičnije.

2. Hart je jedan prosječan golman i ništa više. Ali ok, brani za repku pa je gore.

3. Chamberlain je samo jedan od talenata. Po ničem nije bolji od Walcotta, Walkera i gro drugih takvih klinaca. Niti se za njega zna nešto više od drugih, niti je po ičemu posebniji od nekog od njih.

Zanimalo me baš zbog čega je tu on ali izgleda da nitko ne zna. On je talent i za 5 godinu bude pravi igrač je bezvezan odgovor.

S druge strane i onaj cover s Roonyem, Donovanom i random Meksikancem isto tako nije imao smisla.

15 godina
FIFA 13

sta nije tak svejedno tko je na coveru? {#}

lnova65

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Nemoraju niti imat cover, samo da je igra dobra {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
1. Činjenica da je Messi gore je čudna, pošto je to britanski cover, ali ok, on je najbolji na svijetu. Da je neki veliki engleski igrač bilo bi logičnije.

Messi je ambasador EA Sports-a. Vjerovatno ce biti na svakom coveru...

http://www.caughtoffside.com/2011/11/26/lionel-messi-in-the-biggest-transfer-deal-this-season-barcelona-star-makes-big-switch/

15 godina
srdjan3 kaže...
Hexfire kaže...

Messi je ambasador EA Sports-a. Vjerovatno ce biti na svakom coveru...

http://www.caughtoffside.com/2011/11/26/lionel-messi-in-the-biggest-transfer-deal-this-season-barcelona-star-makes-big-switch/

pa da, tako je bilo i sa Rooneyem prije, i on je bio na svim coverima uz još dva igrača iz određenih zemalja, sad ga je zamjenio Messi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Najbolji igrač za najbolju nogometnu igru.

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
Jabulani kaže...

Najbolji igrač za najbolju nogometnu igru.

To ćemo još vidjet.

15 godina
Hexfire kaže...
    To ćemo još vidjet.

pa si gledo tekmu neki dan frajer je razvalio 

Evo usporedbe menija di se odabiru timovi. Po meni puno bolji i ljepsi meni fife

fifa fifa
pes pes
lnova65
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 10:27 (lnova65).
16 godina
lnova65 kaže...
Hexfire kaže...
    To ćemo još vidjet.

Evo usporedbe menija di se odabiru timovi. Po meni puno bolji i ljepsi meni fife

Kakve to veze ima s bilo čim? {#}

14 godina
lnova65 kaže...
Hexfire kaže...
    To ćemo još vidjet.

Ne vjerujem ničemu dok sam ne probam. FIFA 12 ostaje najbolja nogometna simulacija dok se 13 ne dokaže.

16 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
Hexfire kaže...
    To ćemo još vidjet.

Kako su lose odrađene face u PES-u... Ovo bi kao trebalo da liči na Nasrija?

15 godina

ej! nemoj im zadirati u face. to je jedino sto im jos "vrijedi"!

15 godina
srdjan3 kaže...

Kako su lose odrađene face u PES-u... Ovo bi kao trebalo da liči na Nasrija?

ma to nije bila poanta nego ovo dole meni kako je napravljen izgled itd.

ovo je neki patch za klubove tako da nije jos to gotovo zapravo to nije konami napravio

lnova65
13 godina
neaktivan
Kada izlazi demo?i dal ice biti sve isto za pc ili ce za pz biti razlicit od konzola kao sto je bio slucaj sa fifom 11 ? Hvala
15 godina
Red_Star_Forever kaže...
Kada izlazi demo?i dal ice biti sve isto za pc ili ce za pz biti razlicit od konzola kao sto je bio slucaj sa fifom 11 ? Hvala

demo izlazi 11.9. Igra će na PC-u biti ista kao i na konzolama kao što je bio slučaj i sa FIFA 12.

17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Kaj je bilo s fifom 12? Ista na svim platformama. Zašto bi fifa 13 bila drukčija od fife12 i tko se danas još sjeća fife11 osim tebe?

13 godina
neaktivan
FIFA 13

koji je dosada najjeftiniji key za fifu 13 na koji ste naisli????      

0 0 hvala 0
14 godina
maidkoric kaže...

Mislim da oko 250kn na ekupi.hr. Bolje pričekaj mjesec dana i uštedi 50 kuna.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
maidkoric kaže...

Mislim da oko 250kn na ekupi.hr. Bolje pričekaj mjesec dana i uštedi 50 kuna.

Mislis, eplati? I nije 250 neg 225 :)

14 godina
neaktivan
FIFA 13

ljudeki, kupit cu naravno fifu13, imam kontroler od xboxa,znam da se o tome pričalo, ali jel bi mi netko mogao dati link sa ebaya, za onaj microsoft reciever za kontroler, tako da mi može na komp...hvala unaprijed

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
strbi kaže...

ljudeki, kupit cu naravno fifu13, imam kontroler od xboxa,znam da se o tome pričalo, ali jel bi mi netko mogao dati link sa ebaya, za onaj microsoft reciever za kontroler, tako da mi može na komp...hvala unaprijed

Evohttp://www.ebay.com/itm/NEW-XBOX-360-PC-WIRELESS-USB-GAMING-RECIEVER-ADAPTOR-/300592722579?pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item45fcb8f293

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice