- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igra odlicno izgleda, mislim da ce biti pun pogodak.
Pogotovo mi se sviđa ovo utrcavanje igraca u prazan prostor.
Mislim da cu napravit preorder.
Na 4:34 Hart je genijalno probušio mrežu
Inače, ovo izgleda genijalno. Can't wait!
da bas mi je to zapelo za oko valjda budu popravili
Jel se to meni čini ili je igra brža nego u 12?
Jel se to meni čini ili je igra brža nego u 12?
i meni se čini da je dosta brža.čak i prebrza.izgledaju ko navijeni
da bas mi je to zapelo za oko valjda budu popravili
hah tu se trebaju ugledati na novog max payne-a (kada se sa shootdodge-om zabijes u zid lol)
Šteta što neće staviti novi sustav mijenjanja taktika. To je nešto što su prošle godine rekli da će poboljšati. Osim toga, can't wait!
Ak ce se dat nabavit za 150kn kupit cu, više ne dam, a niti ne vrijedi vise.
prema toj logici, PES vrijedi 50 kn
hh, šalu na stranu, igra izgleda dobro i jedva čekam demo!
prema toj logici, PES vrijedi 50 kn
hh, šalu na stranu, igra izgleda dobro i jedva čekam demo!
Pa iskreno nebi ga kupio niti da je 50kn, draža mi je i bolja FIFA, ali nisu to toliko velike promjene u igri da bi sad dao 400-500kn, ali vjerujem da ce se moc nabavit za 150-200kn.
nisam siguran jesu li u pitanju isti videosnimci, ako nisu evo jos jedna stranica s video gameplay fife 13
Igra se čini super ali jel vama to nije prebrzo!? Tempo je prevelik i da tako zapravo igraju umrli bi nakon deset minuta igranja. Prvo svi šprintaju na jedan gol pa na drugi i tako nonstop.ko da gledam tenis samo mašem glavom ljevo desno
Igra se čini super ali jel vama to nije prebrzo!? Tempo je prevelik i da tako zapravo igraju umrli bi nakon deset minuta igranja. Prvo svi šprintaju na jedan gol pa na drugi i tako nonstop.ko da gledam tenis samo mašem glavom ljevo desno
Kao i prošle i svake druge godine brzinu igre možeš sam podešavati. Tko kaže da to nisu napravili prije tekme igrači? Tempo opet diktiraju igrači i igraju samo prema naprijed pa je razumljivo zakaj se sve tako brzo mijenja no problem je kaj će im igrači riknuti nakon pola tekme. I sam si se mogao u to uvjeriti igrajući fifu ovih godina kako se igrači brzo umaraju kad neprestano držiš brzo trčanje. Meni sve normalno uz opasku kako svake godine gledamo igrače koji ne znaju igrati pa to sve izgleda bezveze...
Neće bit Rooneya na coveru? Pa jel to moguće
hahaha,,,cudo :D....od sad stalno messi najvjerovatnije dok ne zavrsi karijeru :d samo da messi nebude overpowered na fifi 13...odnosno mnogo bolji u odnosu na ostale!
hahaha,,,cudo :D....od sad stalno messi najvjerovatnije dok ne zavrsi karijeru :d samo da messi nebude overpowered na fifi 13...odnosno mnogo bolji u odnosu na ostale!
Onda neće biti messi
ma mesii ce biti 100%...vec imaju slike covera...a in on im je cover same igrice!
ma mesii ce biti 100%...vec imaju slike covera...a in on im je cover same igrice!
Odgovor je bio za drugi dio rečenice, o OP messiju.
jel se isplati napraviti pre order ili neko zna di se može nabaviti jeftinije ? http://nova.eplati.com/Fifa13
Hvala
kažu da će na base-hostu biti dan-dva prije izlaska za 175 kn, al se meni nije dalo čekat pa san tu uzea :D
jel se isplati napraviti pre order ili neko zna di se može nabaviti jeftinije ? http://nova.eplati.com/Fifa13
Hvala
Ma pričekaj dok igra izađe, jer vjerujem da će bit i za 150kn, možda i manje!
Hvala
Nema logike radit sad preorder jer niš ne dobivaš, osim ako ti 50-60 kuna niš ne znači ili ako si rookica. Čekaj još barem mjesec dana, cijene bi morale biti niže od tih 240 kuna.
kažu da će na base-hostu biti dan-dva prije izlaska za 175 kn, al se meni nije dalo čekat pa san tu uzea :D
Šta Base Host još radi?
Šta Base Host još radi?
Ne, ali uskoro hoće, mada neće samo tamo bit dobra cijena već će se naći i u drugim online shop-ovima po jeftinijoj cijeni.