FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.994.118
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
rookica19 kaže...
antimadridista kaže...

meni bratić igra FIFU na PS3 i danas kad je bio kod mene prijavio se na web app sa svojim accountom i na onoj početnoj slici gdje piše koliko je aukcija trenutno aktivno, bilo je preko pola milijuna aukcija, a na PC-u ima oko 60000, također su i igrači dosta jeftiniji i lakše se prodaju zbog većeg broja igrača. Mislim da UT na PC-u nikad neće biti u punom sjaju kao na konzolama, možda se brojka idućih godina nešto sitno poveća, ali ni približno konzolama.

e čeka san da to neko napiše :D
jel onda kad su cijene niže, jel se manje para i zarađuje? znači, jel se manje para dobija na utakmicama? ako ne, onda je na ps3 puno bolje, ista zarada, jedino od tradea manja, a puno manje cijene :S 

sve ti je isto samo zbog vece ponude ljudi moraju snizavat cjene,zaradujes isto,i mozes uvik nac igraca kojeg trazis u pravoj formaciji (jucer na pc trazim carayola u 442 i nema ga,odem na ps3 ima ih po 15 u svakoj formaciji),ugl smatram da je fifu(a i ostale sportske igre) puno bolje igrat na konzolama zbog community-a

14 godina
FIFA 12

Želi neko mjenjati Fifu 12 za CoD:MW3? ponude na pp

Anonymous is coming!

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 12

Stvarno me zanima tko su ljudi koji sastavljaju statse pojedinih igrača. Upravo sam naišao na ovo: 

Ballesteros je u sprintu pretrčao Ronalda. U FIFA-i on ima oko 50 pace, a Ronaldo 92. Ko tu koga? 

Također me zanima, kako to da je Chicarito jedan od najbržih ljudi u igri kad u stvarnosti i nije nešto (bar ne takav kakav je u igri). Molio bih video dokaz ako ima {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 12:03 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
crystal6 kaže...

Stvarno me zanima tko su ljudi koji sastavljaju statse pojedinih igrača. Upravo sam naišao na ovo: 

Ballesteros je u sprintu pretrčao Ronalda. U FIFA-i on ima oko 50 pace, a Ronaldo 92. Ko tu koga? 

Također me zanima, kako to da je Chicarito jedan od najbržih ljudi u igri kad u stvarnosti i nije nešto (bar ne takav kakav je u igri). Molio bih video dokaz ako ima {#}

Ne očekuješ valjda da će baš za svakog pojedinog igrača radit stats list. Pa kud bi došli. Fino random broj i gotovo. Chicarito je brz, to što ove sezone nije u formi je druga stvar.

17 godina
Hexfire kaže...

Ne očekuješ valjda da će baš za svakog pojedinog igrača radit stats list. Pa kud bi došli. Fino random broj i gotovo. Chicarito je brz, to što ove sezone nije u formi je druga stvar.

Pa ustvari, očekujem. Njihov je zadatak da što vjernije prikažu što veći broj igrača, barem sve igrače iz klubova 5 najvećih liga.

Inače ne gledam United, no nigdje na netu nisam mogao naći dokaz da je Chicharito onako brz kao što je u igri.

13 godina
neaktivan
FIFA 12

meni je defektno sta svaki obrambeni koji valja ima brzinu 60

evo moje nove ekipe http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#fMGSRdl7bdOUF

meze preporuka za desnog beka i cb?

0 0 hvala 0
14 godina
crystal6 kaže...
Hexfire kaže...

Pa ustvari, očekujem. Njihov je zadatak da što vjernije prikažu što veći broj igrača, barem sve igrače iz klubova 5 najvećih liga.

Inače ne gledam United, no nigdje na netu nisam mogao naći dokaz da je Chicharito onako brz kao što je u igri.

1. Nikog nije briga dali neki obrambeni iz Levantea ima speed 10 ili 140

2. To što imaš jedan video gdje ovaj sustigne Ronalda, ne znači automatski da je isto brz.

3. Da si pratio United prošle sezone, vidio bi.

4. Imaš prevelika očekivanja.

5. Moguće da je nekog briga za ovo pod 1, ali mene nije, a to je jedino što se gleda.

6. Volim raditi bezvezne liste koje nikako ne doprinose raspravi.

15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

http://lmgtfy.com/?q=chicarito+speed

i prvi link:

http://sports.yahoo.com/soccer/blog/dirty-tackle/post/Chicharito-is-the-fastest-player-in-the-World-Cu?urn=sow,251557

14 godina
neaktivan
FIFA 12

@Logigamer: Desno Dani ili Jesus Gamez a CB Ramos ili Moc Moc :D

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

0 0 hvala 0
17 godina
Blacx kaže...
crystal6 kaže...

http://lmgtfy.com/?q=chicarito+speed

i prvi link:

http://sports.yahoo.com/soccer/blog/dirty-tackle/post/Chicharito-is-the-fastest-player-in-the-World-Cu?urn=sow,251557

Ma mislim na video gdje opali neki ludi sprint {#}

15 godina
FIFA 12

pa onda bi oni po tvome trebali ballesterosu staviti pace 95 jer je brzi od Ronalda(po onom jednom videu),pa gdje je tu logika,kad bi tako davali ocjene igracima,onda bi taj ballesteros bio najjaci stoper na igrici,prosjecne defenzivne ocjene i brzina 95 s kim bi ga ti prosao??

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 17:12 (Pezer).

0 0 hvala 0
17 godina
Pezer kaže...

pa onda bi oni po tvome trebali ballesterosu staviti pace 95 jer je brzi od Ronalda(po onom jednom videu),pa gdje je tu logika,kad bi tako davali ocjene igracima,onda bi taj ballesteros bio najjaci stoper na igrici,prosjecne defenzivne ocjene i brzina 95 s kim bi ga ti prosao??

Pa ne mora biti najjači, neka ga samo naprave onakvim kakav on u stvarnosti je. Na videu je pokazao da može puno više od samo 50 pace. Ja bi mu realno stavio oko 80-85. Ipak ne vjerujem da bi na 100m dobio Ronalda, no definitivno je dokazao da nije kanta kao u igrici. Osim toga, kakva je onda logika da samo poznati igrači mogu biti dobri?

13 godina
neaktivan
FIFA 12

lol,pa koja je poanta da ti tip uzme nekog unreal bronze igraca (westcarr recimo) koji uopce nije niti upola toliko brz,i tek tako prolazi pored svakog obrambenog koji u stvarnosti nesto valja(zato jer ima pace 60) osim thiaga silve?

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

imam mw3 acc zeli li se tko mijenjati za fifu 12

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

{#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
antimadridista kaže...

{#}

Koji vrag je ovo {#}

14 godina
neaktivan
FIFA 12

KSIO bog :D
samo ne znam kako on ovo napravi {#} 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Bok ekipa,

Evo da vam javim, cura mi je u packu dobila Iniestu IF {#}, i Aggera IF {#}, Casillasa obicnog i jos neke dobre igrace. nekako mi je draza nakon ovog. je da mi je potrosila 400K na packove, al nek joj bu {#}{#}

sad prodajem Iniestu i Davida Silvu IF, sto mislite o tome da ih prodam za 1.4M (zajedno) - trenutno sam u pregovorima.

http://www.futhead.com/12/player/10420 - ovog iniestu

http://www.futhead.com/12/player/10421 - i ovog silvu

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Zkj Silvač ima atak mali pace.Trebali su mu barem stavit 88,90.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
antiljano27 kaže...

Bok ekipa,

Evo da vam javim, cura mi je u packu dobila Iniestu IF {#}, i Aggera IF {#}, Casillasa obicnog i jos neke dobre igrace. nekako mi je draza nakon ovog. je da mi je potrosila 400K na packove, al nek joj bu {#}{#}

sad prodajem Iniestu i Davida Silvu IF, sto mislite o tome da ih prodam za 1.4M (zajedno) - trenutno sam u pregovorima.

blago ti se kakvu curu imaš. Igra FIFU i još zarađuje milijune na UT-u da se ti nemoraš mučit :D
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Bok ekipa,

svatko bi takvu :P

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Molim vas ispammajte ovog lika PSN- JagDubs. Govno od čovjeka, šugavi TIMESTEALER. Zamisli lik vodi 2-0 i ostalo jos 15 min do kraja, on se dodaje sa svojom obranom, kakav jazavac Bože dragi.

***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Nekako mi je zao malo sad, ali nema veze, sad čekamo da izađe neka ekipa sa europskog (valjda oce?) i onda cura opet u akciju kupovanja packova :D

2 0 hvala 0
14 godina
antiljano27 kaže...

Nekako mi je zao malo sad, ali nema veze, sad čekamo da izađe neka ekipa sa europskog (valjda oce?) i onda cura opet u akciju kupovanja packova :D

Posudiš ju meni na dan dva? {#}

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
antiljano27 kaže...

Posudiš ju meni na dan dva? {#}

hahaha, pokušaj nać takvu :D i da, ona mi je i kupila ovu fifu, sad neznam dal je to zato što me voli, il zato kaj me onda nemora gledat po cijele dane :D 

15 godina
neaktivan
FIFA 12

konacno me malo krenulo kupim tu i tamo onaj pack od 15 k ali imam dilemu na marketu...ugovore prodajem po 750-23 i one bjele po 1400-1500..ali sad pojma nemam koliko da stavim one fitnes +60 ili silver +40, ili dribling i one sto pojacavaju attribute..sad sam prodao pace za 350 i to bzv stavio i odmah prodao..ili one moral sto dizu svima ili svi att +10...ako mi moze to neko samo napisati po koliko se moze prodati :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
_DuX_91 kaže...

konacno me malo krenulo kupim tu i tamo onaj pack od 15 k ali imam dilemu na marketu...ugovore prodajem po 750-23 i one bjele po 1400-1500..ali sad pojma nemam koliko da stavim one fitnes +60 ili silver +40, ili dribling i one sto pojacavaju attribute..sad sam prodao pace za 350 i to bzv stavio i odmah prodao..ili one moral sto dizu svima ili svi att +10...ako mi moze to neko samo napisati po koliko se moze prodati :)

problem sa takvim stvarima (ugovori, fitness, healing) je to što ih teško možeš prodati za više nego što ih se cijeni. Kad netko kupuje takve stvari, svi odmah traže najnižu cijenu i tako kupuju, primjerice nitko neće kupiti obični bronze contract za 400 coinsa kad ih ima brdo za 200 ili 250.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 16:17 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

aj udjeli nam svakom po 20k coinsa :P

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice