FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.995.288
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

Da,uspio sam pokrenuti igru,opet radi normalno

14 godina
neaktivan
FIFA 12

pali serveri? jel svima tako ili meni samo, neće ni online fut da uđe, u fifi neće ništa online..

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

0 0 hvala 0
16 godina

Je li ikako moguće igrati na FUT-u samo protiv manual igrača? Dosta mi je assisted+finesse pedera..

šumski put je bio ravan.
15 godina
dreammaker kaže...

Je li ikako moguće igrati na FUT-u samo protiv manual igrača? Dosta mi je assisted+finesse pedera..

ovo i mene zanima. Glupo mi je da su samo na nekim modovima omogućili pretraživanje manual igrača.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 22:01 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FIFA 12

mislim da ne može, ja sam počeo na manual i ogromna je razlika, i meni je dojadilo protiv onih sad :P

0 0 hvala 0
16 godina

Tjeraju me da igram Offline. Jednostavno je nezanimljivo i nepošteno protiv takve ekipe. Još mogu prožvakati one normalne na assisted, al kad vidim nekog folera što mi dribla a loptu ne zna dodat i onda finessom mi odvali gol sa 30 metara (jučer mi se to dogodilo) popi*dim!!

šumski put je bio ravan.
14 godina
neaktivan
FIFA 12
The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

ne mogu uci na ultimate team...sve mi normalno ,ali kad hocu da udjem pise mi nesto da nije uredu sa ea serverom i vrati me na pocetak ono...je li imao neko ovaj problem i kako da to rijesim ?

evo vec jedno 6 sati tako ,a pokusao sam uci i izidji jedno 10 puta :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
_DuX_91 kaže...

ne mogu uci na ultimate team...sve mi normalno ,ali kad hocu da udjem pise mi nesto da nije uredu sa ea serverom i vrati me na pocetak ono...je li imao neko ovaj problem i kako da to rijesim ?

evo vec jedno 6 sati tako ,a pokusao sam uci i izidji jedno 10 puta :(

Problemi sa serverima. Jučer nisu radili FUT i online friendlies.

14 godina
StormHB kaže...

Ovog RM si stavio jer je sličan tebi?

15 godina
neaktivan
StormHB kaže...

Mikkelsen pace 90 o.O ? :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
13 godina
FIFA 12

{#}

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
StormHB kaže...

Ovog RM si stavio jer je sličan tebi?

ne nego mi je triba, al eto kako os :P

14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
StormHB kaže...

Mikkelsen pace 90 o.O ? :D

cujes, i ja sam bia u soku :D dobia njega i latupeirissu u packovima.. vidia ono.. 91 i 90 pace, mogli bi neki hybridic slozit, jos kad sam nasa el hassnaouia za 600 rekoh imam ih.. za ovog kralja pricaju da je broncani RVP jeate, i u 1. utakmici je bia dosta dobar

14 godina
neaktivan
FIFA 12

kako me zivcira vise sugavi UT..odigram par tekmi i ono kaj zaradim bacim na ugovore...zato sada nastavljam H2H samo, ima da dodem do 1. lige, sada sam u 3.

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

{#}

da mene netko toliko pobjedi rabio bi pola sobe

Sačuvaj me bože HR kulture i srpskog junaštva
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

kako me zivcira vise sugavi UT..odigram par tekmi i ono kaj zaradim bacim na ugovore...zato sada nastavljam H2H samo, ima da dodem do 1. lige, sada sam u 3.

i ja isto h2h najbolje :)

17 godina
CroatianRacer kaže...
KiX777 kaže...

{#}

manje me zbedira ak me neki znalac razbije s vise od 4 komada u mrezi nego kad mi se neki frajer skrumpa i iz 2 udarca da 2 gola a ja dominiram cijelu tekmu...

15 godina
neaktivan
z1k4 kaže...
CroatianRacer kaže...
KiX777 kaže...

{#}

manje me zbedira ak me neki znalac razbije s vise od 4 komada u mrezi nego kad mi se neki frajer skrumpa i iz 2 udarca da 2 gola a ja dominiram cijelu tekmu...

auu eto to mi se upravo sad desilo i jucer cijeli dan ja gubim zivce tuzit cu EA ! xd igra on sa spanjolskom ja sa celzijem i krenula tekma ja dominiram zabijem gol sve super on zabije neki krompir ja zabijem gol i trcim i tucem i udaram i zadnjih 5 minuta on stisne zabije i zavrsi 2:2 ja bi se pojeo 

ovaj SU*AVI REAL MADRID JE JE*ENI OP!!! IGRAM PROTIV REAL MADRIDA CESTO NA h2h I  NIKAKO GA NEMOGU DOBIT OZIL RONALDO PEPE I EKIPA MA DA UZMEM JE*ENOG BOGA NEBI MOGAO DOBIT, A KAD UZMEM JA REAL MADRID POBJEDUJEM OVA FIFA KU**U NEVALJA -.-!

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 14:17 (CroatianRacer).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Nemam bas vise vremena za igrat FUT a ni volje jer EA sere sa serverima maximalno pa ako je netko zainteresiran, prodajem dosta dobrih igraca i coins.

Evo "Furija" npr - http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#gmLqvF2jbdNZS

Svi su 4-3-3.

Imam jos tonu drugih u klubu. Kompletni Brazil npr sa 4-3-1-2 - http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#hX0jot23bdNZO i jos puno drugih

Ako ste zainteresirani, posaljite PM

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 15:57 (malloc).

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

daj ti link od futa a ne ovako 

0 0 hvala 0
13 godina

To sam ja pobijedio nekoga u FUT, da nebi bilo zabune!{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 15:57 (KiX777).
14 godina
KiX777 kaže...

To sam ja pobijedio nekoga u FUT, da nebi bilo zabune!{#}

Sad je kasno, već sam svima rekao da rulaš na amater težini.

13 godina

To je Online FUT Turnit, da sam želio nekoga tako nakantati uzeo bih nekoga iz engleske 4.lige!

13 godina
neaktivan

auuuuuuu igraca, na koji nacin si dosao do svih tih coinsa za kupnju igraca, trade ili si kupovao paketice pa prodavao sadrzaj...?

15 godina
FIFA 12

meni bratić igra FIFU na PS3 i danas kad je bio kod mene prijavio se na web app sa svojim accountom i na onoj početnoj slici gdje piše koliko je aukcija trenutno aktivno, bilo je preko pola milijuna aukcija, a na PC-u ima oko 60000, također su i igrači dosta jeftiniji i lakše se prodaju zbog većeg broja igrača. Mislim da UT na PC-u nikad neće biti u punom sjaju kao na konzolama, možda se brojka idućih godina nešto sitno poveća, ali ni približno konzolama.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 0:45 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

meni bratić igra FIFU na PS3 i danas kad je bio kod mene prijavio se na web app sa svojim accountom i na onoj početnoj slici gdje piše koliko je aukcija trenutno aktivno, bilo je preko pola milijuna aukcija, a na PC-u ima oko 60000, također su i igrači dosta jeftiniji i lakše se prodaju zbog većeg broja igrača. Mislim da UT na PC-u nikad neće biti u punom sjaju kao na konzolama, možda se brojka idućih godina nešto sitno poveća, ali ni približno konzolama.

zato je jedino cemu se eventualno mozemo nadati zajednicki market za sve platforme...

13 godina
neaktivan
malloc kaže...

Nemam bas vise vremena za igrat FUT a ni volje jer EA sere sa serverima maximalno pa ako je netko zainteresiran, prodajem dosta dobrih igraca i coins.

Evo "Furija" npr - http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#gmLqvF2jbdNZS

Svi su 4-3-3.

Imam jos tonu drugih u klubu. Kompletni Brazil npr sa 4-3-1-2 - http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#hX0jot23bdNZO i jos puno drugih

Ako ste zainteresirani, posaljite PM

Mogu li teikako nagovoriti da mi das iaga silvu?

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

e čeka san da to neko napiše :D
jel onda kad su cijene niže, jel se manje para i zarađuje? znači, jel se manje para dobija na utakmicama? ako ne, onda je na ps3 puno bolje, ista zarada, jedino od tradea manja, a puno manje cijene :S 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice