Bok. Imam ps2 joystick te uspio sam napraviti onaj fix koji mi omogućava da uđem u igru.
No kontrole su mi onda totalno pobrkane. Tipa, x mi je pucanje i sl.
Jeli našao tko rješenje za to?
Bok. Imam ps2 joystick te uspio sam napraviti onaj fix koji mi omogućava da uđem u igru.
pa podesis u igri boze moj...
Još mi se događa da na desnom sticku dolje mi je desno,a gore lijevo. To se nemože ispravit ingame.
Još mi se događa da na desnom sticku dolje mi je desno,a gore lijevo. To se nemože ispravit ingame.
probaj otvoriti onaj fifabutton....file i tamo zamijeniti kontrole.
Gdje se nalazi uopće taj fajl. Ako nije problem.
Gdje se nalazi uopće taj fajl. Ako nije problem.
ili mydocuments/fifa12, ili tamo gdje ti je instalirana igra.
ili samo kopiraj taj buttonsetup iz mydocuments/fifa11 u mydocuments/fifa12
Evo odgirao sam jednu utakmicu i s obzirom da mi se prethodne Fifa igre nisu ni malo svidjale, ova Fifa 12 me na prvi pogled jako odusevila. Odigrao sam samo jednu utakmicu tako da ne mogu nista puno pricat. Do sad sam igrao PES tako da nisam naviko na izlged igre.
dali netko zna značenje malih štitova kraj imena igrača u Team Managementu u fifi 12??
hahahhah koja detaljna recenzija :D
Znaš da kao golman braniš s desnom gljivom?
Znam ... nisam toliki noob ;)
Moram provjerit stanje na kartici ... pošto sljedeći misec mi ide MW3 u naplatu ... ako šta ostane kupujem i FIFA-u
Odlična receznija Lauša, a i preodlična igra.
Kako me iritira dok mi piše conncection lost dok igram neku utakmicu, pogotovo na Ultimate Team-u! Ono vodim 3-0 i sad taj netko diskonekta i meni se piše da sam tu tekmu izgubil, preloše!
Kako me iritira dok mi piše conncection lost dok igram neku utakmicu, pogotovo na Ultimate Team-u! Ono vodim 3-0 i sad taj netko diskonekta i meni se piše da sam tu tekmu izgubil, preloše!
meni se to još nije dogodilo,jedino ono kad vodim 4 ili 5-0 i onda izađe iz igre namjerno,to me iritira,ali pokaže mi da sam ja pobijedio.
Tamn se nabrijo igrat FIFU, nakon 10 godina PES-a i sad nemogu igrat......J**** ti joystick........
Ako piše da si ti izgubio, onda znači da se tebi izgubila veza, ne njemu ;)
Ako se on diskonekta, onda gubi dnf modifier, a time i bodove koje može zaradit. Svejedno ti si u tom slučaju uvijek pobjednik.
Ako piše da si ti izgubio, onda znači da se tebi izgubila veza, ne njemu ;)
Ako se on diskonekta, onda gubi dnf modifier, a time i bodove koje može zaradit. Svejedno ti si u tom slučaju uvijek pobjednik.
Nemoguće da meni pukne veza! Mislim to mi se niti na jednoj igri nije dešavalo! To je definitivno do igre ili do igrača koji prekinu utakmicu!
Ima li kakvih novosti za patch koji ce nam online igranje popraviti? Ima li kakvo rješenje za onaj zbugani 42mb update koji uvijek moramo iznova skidati i zapravo niti ne updatea igru?
Jel ima kakav update, a da može na "onu" verziju?
kako se rade oni rabona šutevi ??
Koja je razlika između obične FIFA-e i Special ?
Da li nek zna sta znaci bid taken kada ides na oficijalni sajt pa na ultimate team mislim na onaj plavi kruzic i pored njega pise 122?i na koju foru skupiti vise od 2500 kada igraci skoru svaku tekmu traze novi ugovor a jedan ugovor kosta 200 a kada kupis onaj paket od 400 dobijes u njemu 3,4 to me jedino najvise iritira,malo pre igrao protiv nekog lika polufinale kupa za 5000 a u timu pazite ovo sada,messi,c.ronaldo i fernanidnjo koga imam i ja a po meni je on zivotinja i mnogo je jak na loptu vise mi se nekako svidja recimo od pata a u odbrani ima tiago silvu i pikea i pobedio me u zadnjim trenucima tekme sa 5 prema cetiri,kada bi neko mogao da mi odg kako je za toliko vreme uspeo da skupi takve igrace?kada odlicno znamo koliko kostaju samo ovo dvoje u napadu ili vise neznam voleo bi jos nekog da mi kaze dal je to moguce?hvala
Da li nek zna sta znaci bid taken kada ides na oficijalni sajt pa na ultimate team mislim na onaj plavi kruzic i pored njega pise 122?i na koju foru skupiti vise od 2500 kada igraci skoru svaku tekmu traze novi ugovor a jedan ugovor kosta 200 a kada kupis onaj paket od 400 dobijes u njemu 3,4 to me jedino najvise iritira,malo pre igrao protiv nekog lika polufinale kupa za 5000 a u timu pazite ovo sada,messi,c.ronaldo i fernanidnjo koga imam i ja a po meni je on zivotinja i mnogo je jak na loptu vise mi se nekako svidja recimo od pata a u odbrani ima tiago silvu i pikea i pobedio me u zadnjim trenucima tekme sa 5 prema cetiri,kada bi neko mogao da mi odg kako je za toliko vreme uspeo da skupi takve igrace?kada odlicno znamo koliko kostaju samo ovo dvoje u napadu ili vise neznam voleo bi jos nekog da mi kaze dal je to moguce?hvala
bid tokeni nisu lova,to su samo novčići koji ti trebaju da bi uopće nudio ponudu nekom igraču,ali to vrijedi samo kad igraš na EA službenoj stranici,u igri bid tokena nema. Pravi novac s kojim kupuješ igrače je onaj koji dobiješ kad završiš utakmicu (npr. 600,700,800).
možda ih je dobio u onim gold packovima. a tog Fernandinha sam i ja imao pa sam ga prodao,nije uopće skup.
Ljudi kakav je online, isplati li se uzeti original radi toga?
Ljudi kakav je online, isplati li se uzeti original radi toga?
isplati vjeruj mi :D
Mene kolju ugovori u ultimate team. 500-600 coina je +13 tekmi. Prvih 11 dakle cca 5500 golda. Po tekmi prosječno dobijem 450 golda, ako igram singl player i manje dakle u 13 tekmi 5800 golda. Naravno uvjek se netko i ozljedi i na kraju si u minusu ako ne osvojiš turnir. A osvojiti turnir za 5000 golda je teško jer svi pucaju na to a već imaju bijesne ekipe.
Ima li netko da je kupio fifu 2012, a da mu se slučajno ne sviđa, pa je možda željan zamijeniti igru za F1 2011?
dodajte me na originu : meic1994