FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.996.110
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel kupio ko box verziju igre? Po mogučnosti Xbox?

Otvorim i iznenadim se kako unutra nema onog standardnog manuala s kontrolama i slično :O

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 12
DEEMon kaže...
dejan1471 kaže...
Hojs kaže...

Znali neko kako da prebacim firewall status iz moderate u open? Spajam se bežično.

Ovo i mene zanima,zan li tko kako??

I meni je na moderate. Ima li tko ideja kako postići open? Spajam se wifi.

I mewni je

dejanceeeeeeeeee
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

napravio sam ligu!

satvio sam da može igrati max 20 ekipa.

svatko tko želi igrati u ligi neka unutar igre ide pod Online,pa Custom Games,pa Online Leagues i onda Join a League.

pod Search upišite "BUG Forum League" i password je "bugforum".

Nisam siguran ali mislim da nečemo moči igrati pošto večina nas ne može hostati pa i ako može bit će lagga. Danas odigrao par tekmi sa forumasima preko match lobbies i tamo sve radi bez problema pošto je EA hoster.

15 godina
Hojs kaže...
antimadridista kaže...

napravio sam ligu!

svatko tko želi igrati u ligi neka unutar igre ide pod Online,pa Custom Games,pa Online Leagues i onda Join a League.

Nisam siguran ali mislim da nečemo moči igrati pošto večina nas ne može hostati pa i ako može bit će lagga. Danas odigrao par tekmi sa forumasima preko match lobbies i tamo sve radi bez problema pošto je EA hoster.

a probati ćemo,nemamo što izgubiti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FIFA 12

ja bi prodao f1 2011 i kupio fifu, jel se isplati?

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Može li mi netko reci kako da postavim controls za tipkovnicu na Fifa 12?

EDIT: Nvm, skuzio sam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 23:20 (Toxic1337).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel se to meni čini ili je fifa12 dobila neki update? Nemam više laga od kako sam stavio disable chat :P
Sutra ću vam se pridružiti ?

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...

Jel se to meni čini ili je fifa12 dobila neki update? Nemam više laga od kako sam stavio disable chat :P

možeš već sad,sad smo ja i dreammaker odigrali prvu utakmicu,već nas je 15 u ligi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

možeš već sad,sad smo ja i dreammaker odigrali prvu utakmicu,već nas je 15 u ligi.

Imam praksu u 6 a sad odo gledat film,sačuvaj mi 1 mjesto u ligi ako ti nije bed :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
FIFA 12

ma imam sad nekih problema sa Originom i sa igrom,stalno me izbacuje i sad sam htio pokrenut FIFU i loadat settingse i piše mi da je file corrupted. WTF? Ima li još tko trenutno problema sa igrom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

koliko je max ljudi u ligi? jer treba mi nekih tjedan dana da skupim pare pa bi vam se pridruzio

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dmanz kaže...

koliko je max ljudi u ligi? jer treba mi nekih tjedan dana da skupim pare pa bi vam se pridruzio

20 sam stavio.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

napravio sam ligu!

Evo i mene u ligi s Chealsijiom.

Jes rješio problem s sejvovima?

F.C LIVERPOOL
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ma imam sad nekih problema sa Originom i sa igrom,stalno me izbacuje i sad sam htio pokrenut FIFU i loadat settingse i piše mi da je file corrupted. WTF? Ima li još tko trenutno problema sa igrom?

Mene je danas nešto zezalo. Prvo nisam mogao pokrenut igru pa sam restartao komp, napravio update i pokrenuo igru i isto su mi settingsi bili corrupted.

Nemam pojma u čemu je stvar. Normalno sam bio sejvao i izašao iz igre prije toga...

15 godina
Praetorian1 kaže...
antimadridista kaže...

napravio sam ligu!

Evo i mene u ligi s Chealsijiom.

Jes rješio problem s sejvovima?

skidam trenutno onaj update,možda pomogne.

15 godina
dax_22 kaže...
antimadridista kaže...

Mene je danas nešto zezalo. Prvo nisam mogao pokrenut igru pa sam restartao komp, napravio update i pokrenuo igru i isto su mi settingsi bili corrupted.

Nemam pojma u čemu je stvar. Normalno sam bio sejvao i izašao iz igre prije toga...

jesi riješio problem?

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

jesi riješio problem?

Pobrisao sam stari file i napravio novi. Samo mi se pobrisao moj virtual pro igrač, sve drugo je ostalo netaknuto.

16 godina

Ja i Danny_HR igrali tekmu, vodim ga 2:0 i sje*ala se konekcija i piše 3:0 za njega.. A mučko đubre neće da prizna poraz sad :D

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
16 godina
FIFA 12

I Sneijderu je fifa teška.{#}

LINK

Baš me zanima dali igra sam sa sobom.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

čudne stvari mi se danas događaju sa FIFOM i Originom.Maloprije igrao utakmicu online,i uopće mi na ekranu nije bilo ono koji igrač ima loptu i koja je minuta i rezultat,onda mi je u onom EA Sports Football Clubu učitavalo samo moj score,a niti jedan od ostalih sa Origina,pa mi nije htjelo loadati Settingse kad sam ulazio u igru jer su "corrupted". Dosad je sve bilo u redu i sad odjednom počelo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dax_22 kaže...
antimadridista kaže...

jesi riješio problem?

Pobrisao sam stari file i napravio novi. Samo mi se pobrisao moj virtual pro igrač, sve drugo je ostalo netaknuto.

Super da znam, znači bez straha mogu napravit novi profil kad mi se ovaj koruptira i sve će mi ostat{#}

F.C LIVERPOOL
17 godina
iggy81f kaže...

Prvo da pozdravim cilu ekipu na forumu ... jer ovo je moj prvi post.

Pa da ponovim ono što je već 100 puta ponovljeno ... fan sam PES-a (koji prošle godine nisam ni igra) ... a od sad mislim da postajem fan FIFA-e.

Ove godine su nokautirali PES i totalno su me pozitivno oduševili (za razliku od FIFA 11) .... igra je skoro realna ...

Zanima me di kupit Key za Online igranje? Pokušavam napravit finte i radim sve po uputama sa youtube-a ... ali nikako mi ne ide (Logitech Rumblepad 2).

Igram na Profesional i kao FIFA početnik dobro se snalazim, ali kad dam gol onda protivnik kao da poludi ... nikako mu uzet loptu i skoro uvik primim gol.

S kojom formacijom vi igrate, kojim klubom... Jedino su mi penali katastrofa ...

Zašto su penali katastrofa?  Vrlo simpatični i logični... dobro uhodana stara šema...  meni su katastrofa penali na pesu nakon prošlogodišnje promjene

15 godina
neaktivan
FIFA 12

u petak uziman org,ako nije problem da vi mene dodate jednog,a ne ja vas sve da trazim :D i vidin da se ta liga prebrzo puni,jel mos napravit neku od 30 clanova ? :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Pomoc imam KEY i kada ulazim u igru pise checking connection i kao trazi i nemogu da pokrenem igru kako to da sredim ?

Sinterp
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Zašto su penali katastrofa?  Vrlo simpatični i logični... dobro uhodana stara šema...  meni su katastrofa penali na pesu nakon prošlogodišnje promjene

Nekako mi nisu sili, pogotovo ako sam golman ... ali sve u svemu veliki korak naprijed za FIFA-u

"Hasta La Victoria Siempre"
15 godina
neaktivan
iggy81f kaže...
movie kaže...

Nekako mi nisu sili, pogotovo ako sam golman ... ali sve u svemu veliki korak naprijed za FIFA-u

Znaš da kao golman braniš s desnom gljivom?

15 godina
FIFA 12

gledajte klipove ovog lika,ja se uvijek nasmijem do suza kad gledam:

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Ja i Danny_HR igrali tekmu, vodim ga 2:0 i sje*ala se konekcija i piše 3:0 za njega.. A mučko đubre neće da prizna poraz sad :D

Lažeš ko psina. Ne vjerujte mu ljudi!

Kome ćete vjerovati, opskurnom stvaratelju snova koji i vas pokušava dovesti u zabludu ili milom moderatoru poput mene?

Uostalom, rage quitao je i normalno da meni piše 3-0. A zapravo sam JA bio taj koji je vodio.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
dreammaker kaže...

Lažeš ko psina. Ne vjerujte mu ljudi!

Kome ćete vjerovati, opskurnom stvaratelju snova koji i vas pokušava dovesti u zabludu ili milom moderatoru poput mene?

Uostalom, rage quitao je i normalno da meni piše 3-0. A zapravo sam JA bio taj koji je vodio.

opskurnom stvaratelju snova {#}

17 godina
FIFA 12

Mogu li se igrat tekme s frendovima za coinse? 

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 11:31 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice