Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 850.921
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
17 godina
Re: Fifa 11
PlayMaker10 kaže...

sa Fifa Hybrid gameplayom igrica je predobra..super teska i golmani su sređeni i sve..Obicna fifa je prelagana i golmani su losi..

Meni je FIFA sa hybrid gameplayom još lakša nego bez. A golmani su rupe ovako i onako. Istina da je AI prirodniji, ali teži je bez patcha. (tako je meni)

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
neaktivan
Fifa 11

>Jel bi netko znao zasto me izbaciva fifa11 has stopped working nakon sto zavrsim tekmu??

Hvala!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...

>Jel bi netko znao zasto me izbaciva fifa11 has stopped working nakon sto zavrsim tekmu??

Hvala!{#}

Loš.{#}

http://baguje.com/author/icecold/
17 godina
Fifa 11

Da, loš port. Loš su posao napravili momci iz EA. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

fifa 11 je jos jedan od boljih portova bilo je puno gorih

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dmanz kaže...

fifa 11 je jos jedan od boljih portova bilo je puno gorih

Istina, ali je svejedno nedopustivo da izdaju igru koja će se crashat svaki puta kada malo više mjenjaš kontrole, postave i taktike. Osim toga, ne vidim kako nisu skontali da se kada je igra izašla nije moglo mijenjati kontrole tipkovnice iz igre (što su kasnije patchem popravili). Izgleda da i nisu testirali igru nešto puno.

16 godina
Fifa 11

ja sam zadovoljan i s onim što su nam dali {#}

SteelSeries Giveaway!! HTTP://STEELSERIES.COM/10?CODE=EP0WN3MF

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 11

Odigrao sam dovoljno utakmica i došao do zaključka da osim dobre grafike i realnih animacija igra ne nudi ništa posebno. Ovo pišem isfrustriran činjenicom da vratari jednostavno ne znaju reagirati kako spada, da je suđenje u igri očajno, podešavanje taktike je moglo bit daleko bolje riješeno, ukratko dobili smo ,opet, nedorađenu igru.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 11

pozdrav dali bi tko znao gdje ima skinut update ili patch za fifu 11 pc ja sam prije ja mislim u 12 mjesecu bio update i do sad nista dali tko zna dali ima sta updatea ? pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...

Odigrao sam dovoljno utakmica i došao do zaključka da osim dobre grafike i realnih animacija igra ne nudi ništa posebno. Ovo pišem isfrustriran činjenicom da vratari jednostavno ne znaju reagirati kako spada, da je suđenje u igri očajno, podešavanje taktike je moglo bit daleko bolje riješeno, ukratko dobili smo ,opet, nedorađenu igru.

Donekle se slazem s tobom...mene najvise smeta samo sudjenje...a golmani su kako kad, valjda to ovisi o horoskopu{#}

17 godina
houska kaže...

pozdrav dali bi tko znao gdje ima skinut update ili patch za fifu 11 pc ja sam prije ja mislim u 12 mjesecu bio update i do sad nista dali tko zna dali ima sta updatea ? pozdrav

Evo ti LINK za 1.01 patch. Ako pitaš za squadove, pogledaj si par stranica unazad, kolega je uploadao najnovije.

15 godina
Fifa 11

Imam org igru i kad sam igrao zadnji put on line skinulo mi je ove najnovije squadove ali kad igram da to nije on line squadovi mi nisu sa zadnjiom updatom.kako da to rijesim

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...

Imam org igru i kad sam igrao zadnji put on line skinulo mi je ove najnovije squadove ali kad igram da to nije on line squadovi mi nisu sa zadnjiom updatom.kako da to rijesim

Hmm,ja imam orginal igru i meni je updejto i sve normalno radi s updejtanim squadom;)

15 godina
Tommy_123 kaže...
dejan1471 kaže...

Hmm,ja imam orginal igru i meni je updejto i sve normalno radi s updejtanim squadom;)

Ne znam kako da to rijesim

dejanceeeeeeeeee
14 godina
neaktivan

zahvaljujem zanima me za original jel moram sam stavljat patcheve i to ? nekuzim kako da updateam igru na ps3 kod frenda sam vidio laks je dosta a ovdje nema te opcije  bas na pc zanimaju me transferi kakvi jesu sad 

15 godina
neaktivan
houska kaže...

zahvaljujem zanima me za original jel moram sam stavljat patcheve i to ? nekuzim kako da updateam igru na ps3 kod frenda sam vidio laks je dosta a ovdje nema te opcije   bas na pc zanimaju me transferi kakvi jesu sad

Ovako,kada kupiš igru,igra ti neda da ideš igrat mutly bez updejta te ti ponudi da odeš na njihov website:ea.com i tamo skineš patch,a cra8k moraš skinut i to je to.Također za transfere   to se može ručno updejtat i nije teško,netrebaš biti neki znalac za to;)

15 godina
neaktivan

Ljudi imam pitanje,idem igrat preko tunglea i trazi me update i ja updejtam i sad kad startam igru sam vidim black screen.

EDIT:riješeno al imam onaj stari problem sa connection timed out :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2011 21:03 (Hojs).
17 godina
Fifa 11

Ima kaj PS3 igrača?

Mogli bi napraviti neki klub...

Ja uglavnom tražim neki pa ak neko ima kaj organizirano/slobodnih mjesta, nek mi javi.

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fifa 11

skidam fifu preko EADM i skinuo mi je 7.3 gb od 6 (??) ,piše da je skinuo 100% ali i dalje skida.

Zna netko u čemu je caka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

skidam fifu preko EADM i skinuo mi je 7.3 gb od 6 (??) ,piše da je skinuo 100% ali i dalje skida.

Zna netko u čemu je caka?

I meni je tak bilo, samo pusti;)

16 godina
Fifa 11

Igram fifu preko game rangera i zanima me može li se nekako maknuti ono odbrojavanje dok se bira team?

totalna glupost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
goodie kaže...

Kada pokrenem igru nakon EA loga pukne i vrati se na desktop....pomozite.

hmm..piše ti fifa 11 has stopped working..onda send error report..mogu ti reć na pp kako možeš preskociti to cijelo učitavanje i odmah doc u arenu..ako želiš naravno?

mozes i meni rec na pp kako da preskocim ucitavanje? imam isti problem :D

15 godina
neaktivan
Fifa 11

DOĐITE OVDJE: OTVARA SE LIGA FIFA 11 ONLINE,IGRA SE PREKO GAMERANGERA,LIGA SISTEM.... VISE INFORMACIJA NA : http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/fifa-11-liga-pocinje-3132011-hrvatska-okolica/92942.aspx

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 1 hvala 1
16 godina
Fifa 11

Nemogu više igrat online.

Kad treba igra počet tj kad odaberemo klub i namjestimo sastav i taman pred početak tekme mi se vrti onaj krug i tako u nedogled.Pucanje prije toga takodjer ne mogu izvest jer ga uopće nema tj samo taj bijeli krug.

Zna netko zašto?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 1:11 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nemam pojma
dejanceeeeeeeeee
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Nemogu više igrat online.

Kad treba igra počet tj kad odaberemo klub i namjestimo sastav i taman pred početak tekme mi se vrti onaj krug i tako u nedogled.Pucanje prije toga takodjer ne mogu izvest jer ga uopće nema tj samo taj bijeli krug.

Zna netko zašto?

Reinstall ?

16 godina
Fifa 11

nije reinstall baš jedonstavan pošto je igra org i svaaki put ju moram skidat jer idiotski EADM ne spremi instalaciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

nije reinstall baš jedonstavan pošto je igra org i svaaki put ju moram skidat jer idiotski EADM ne spremi instalaciju

Hmm,ja nemam problem,a imam orginal igru tako da.

16 godina

tomy lega, ti imas original fifu, mozes mi reci kakvo ti je stanje s vezom online, ping i jer lagga, na piratskoj na gamerangeru laga ko ludo, kakvo je tvoje iskustvo.. :D

16 godina
Fifa 11

Takodjer imam original i njihov online sustav ja katastrofa. Nikad nać tekmu a i kad nadješ ili laga ili se prekine u pola.GameRanger je puno bolji

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice