Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 850.753
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
15 godina
neaktivan
Fifa 11

evo sad ce video iz arene mode...da vam messi pokaže kako se rabona radi.;)

http://img84.imageshack.us/i/662.mp4/ obožavam jednostavno;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 0:24 (Tommy_123).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Problem rjesen igra radi u online-u svi koji zele na gamerangeru sam Henry_Barcelona

1 0 hvala 0
16 godina
RE: Fifa 11

je li moguce da svi igrate na low zbog gamerangera? jer ja igram na high postavkama inače a na gamerangeru mi prije ulaska u arenu ekran postane crn i ne mogu dalje.. to mi se dešavalo i prije na laptopu (koji je u moj pc) pa kad bi na low stavio bi išlo al očajno izgleda.. sad imam novi komp(još nisam updateao Moj PC) na kojem sve igre lete na high pa tako i fifa.. a na gamerangeru opet - crni ekran u areni.. :/

One shot one kill, no cheat just skill :D
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

je li moguce da svi igrate na low zbog gamerangera? jer ja igram na high postavkama inače a na gamerangeru mi prije ulaska u arenu ekran postane crn i ne mogu dalje.. to mi se dešavalo i prije na laptopu (koji je u moj pc) pa kad bi na low stavio bi išlo al očajno izgleda.. sad imam novi komp(još nisam updateao Moj PC) na kojem sve igre lete na high pa tako i fifa.. a na gamerangeru opet - crni ekran u areni.. :/

Kad ti ude u arenu stisni alt + tab da te izbaci na desktop pa ponovo udi ako negdje opet zapne samo alt+tab i vrati se u igru to je neki glup bug na visti i sedmici to se na xp-u ne dogada a nemora ti bit na low postavkama

15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

ne igram s postavkama kau u singlu..i sve lijepo radi..znaci 1360/768 high detalji 8xmsaa..

16 godina
Arnold Šrafncinger kaže...
dreammaker kaže...

Kad ti ude u arenu stisni alt + tab da te izbaci na desktop pa ponovo udi ako negdje opet zapne samo alt+tab i vrati se u igru to je neki glup bug na visti i sedmici to se na xp-u ne dogada a nemora ti bit na low postavkama

Hvala, to sam pokušao bio i prošo sam arenu, ali onda mi se isto dogodilo kod ponovnog ulaska u arenu (prije meča) i alt tab nije pomogao.. crni ekran je ostao..

btw molim vas da mi svoje nickove izdiktirate kako bi vas pododavao..

btw2 danas sam naručio fifa 11 original key pa mi nece gameranger ni trebat kad mi key dode, al cu ga koristiti za baciti tekmu s vama - bugovcima ;)

15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
dreammaker kaže...

Hvala, to sam pokušao bio i prošo sam arenu, ali onda mi se isto dogodilo kod ponovnog ulaska u arenu (prije meča) i alt tab nije pomogao.. crni ekran je ostao..

btw molim vas da mi svoje nickove izdiktirate kako bi vas pododavao..

btw2 danas sam naručio fifa 11 original key pa mi nece gameranger ni trebat kad mi key dode, al cu ga koristiti za baciti tekmu s vama - bugovcima ;)

[CRO]BarCa-RoBBen_ mislim da cu si i ja narucit cd key...al nisam šur

16 godina
neaktivan
Fifa 11

Meni se taj problem sa crnim ekranom prije tekme javlja samo kad se spojim ja na neki server a kad hostam normalno je sve

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Fifa 11

narucio cd key za fifu..;))

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Odlicno super sjajno a sad mrs na gameranger da te rasturim ;)

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

hahah,...prva mršavo 2:0...druga 6:2..daj tiho.;)

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Tommy_123 kaže...

Bilo je 3-0 ne njajke a upravo za tih 6-2 ti hocu vratit

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Tommy_123 kaže...

Bilo je 3-0 ne njajke a upravo za tih 6-2 ti hocu vratit

hahahhaha 2:0..ne serii..;)..haha..neces to gledati..pff.:;)))

16 godina
neaktivan
Fifa 11

Ajde jos 1 tekmicu ajde ajde ajde hahahhahahaa

Offline cu shvatit kao provokaciju i za to ces fino dobit 8 golova drugi put

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 22:41 (Arnold Šrafncinger).

1 0 hvala 0
16 godina

Ja neću uzet original ove godine iz principa, jer nam je EA dao "krivu vereziju" igre, odnosno i dalje ne dobija isti tretman kao verzije za konzole.

Ako 12. bude ista kao i za ps3/360, najvjerojatnije uzimam, ako zbog ničeg drugog onda zbog normalnog online igranja, ovaj gameranger jede govna.

Ni jučer ni danas nisam uspio tekmu odigrat, stalno se smrzne prije početka igre.. nekad radi ko podmazano a nekad nikako..

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.
15 godina
neaktivan
nontryer kaže...

Ja neću uzet original ove godine iz principa, jer nam je EA dao "krivu vereziju" igre, odnosno i dalje ne dobija isti tretman kao verzije za konzole.

Ako 12. bude ista kao i za ps3/360, najvjerojatnije uzimam, ako zbog ničeg drugog onda zbog normalnog online igranja, ovaj gameranger jede govna.

Ni jučer ni danas nisam uspio tekmu odigrat, stalno se smrzne prije početka igre.. nekad radi ko podmazano a nekad nikako..

ja uzimam key jel mi se neda stalno igrat protiv reala ili chelsea..i igrat s noobovima koji se bahate pa izgube...ovo je jedna od boljih igara i moram uzet key da igram online..i slijedecu godinu cu isto sigrno tako da..:D

16 godina
neaktivan
Fifa 11

A kaj mislis da ce se stanje poboljsat kad kupis key,onda ces fino dobit tonu americkih klinaca koji znaju samo za barcelonu i manchester united,a sto se tice noobova po meni si ti jedan od njih jer je veoma lako copit barcelonu i igrat protiv nekog zato i jesam popusio 6 komada jer si mi da 3 s messiem znanje se vidi kad se igra sa slabijim ekipama zato se na turnirima igra samo sa slabijim ekipama

0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan

A kaj mislis da ce se stanje poboljsat kad kupis key,onda ces fino dobit tonu americkih klinaca koji znaju samo za barcelonu i manchester united,a sto se tice noobova po meni si ti jedan od njih jer je veoma lako copit barcelonu i igrat protiv nekog zato i jesam popusio 6 komada jer si mi da 3 s messiem znanje se vidi kad se igra sa slabijim ekipama zato se na turnirima igra samo sa slabijim ekipama

koliko sam ja vido online se dijeli na mogućnost pretraživanja i igranja protiv igrača iz cijelog svijeta ovisno o geografskoj lokaciji, vještini, vrsti igre, rangu itd.

znaci ako sam ja lvl1 igram protiv takvih itd...s svakim novim levelom igram protiv sve jačih..bolje to nego preko gamerangera..vjeruj mi..uplatio danas..samo čekam key

hahahahahahhahahahahha..pa ja sam te piato s kim ces igrat..ja znam igrat s barcelonom...a to kaj si ti primio 6 komada to ej tvoje neznanje.!

16 godina
neaktivan
Fifa 11

Sad lijepo Tommy možeš i updejtat transefre kad imaš original key. Nice.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Sad lijepo Tommy možeš i updejtat transefre kad imaš original key. Nice.

tak je...i mogu uploudat golove..kaj nisam mogao s gusarskom...:D

16 godina
neaktivan
Fifa 11

A kolko kosta taj key?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A kolko kosta taj key?

a pišljivih 129 kuna..na sniženju je..:P

16 godina
neaktivan
Fifa 11

Ja ću kupit Fifu 12.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ja ću kupit Fifu 12.

također..

16 godina

Gdje je to fifa na snizenju? link?

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

base host..danas uplatio...samo cekam da mi stigne..i ako kupujete obavezno napravite preslik uplatnice..

http://www.base-host.com.hr/31-fifa-2011.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 13:14 (Tommy_123).
16 godina
Tommy_123 kaže...
rocker55555 kaže...

base host..danas uplatio...samo cekam da mi stigne..i ako kupujete obavezno napravite preslik uplatnice..

meni je key stigao danas i sve radi.. tople preporuke svima za base-host.. unutar 24h mi je stigao :D

15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
Tommy_123 kaže...
rocker55555 kaže...

meni je key stigao danas i sve radi.. tople preporuke svima za base-host.. unutar 24h mi je stigao :D

hehe..daj mi svoj nick da te dodam.ja uplatio oko 10 i 30 i nadam se da bi do danas mogao stići još..;)

16 godina
Tommy_123 kaže...
dreammaker kaže...
Tommy_123 kaže...
rocker55555 kaže...

hehe..daj mi svoj nick da te dodam.ja uplatio oko 10 i 30 i nadam se da bi do danas mogao stići još..;)

moj nick ti je rmandic

15 godina
neaktivan
Fifa 11

evo stigao je i meni cd key za fifu..sve odlično radi..sretan sam kao mala beba..;)..jedva cekam zaigrati.;)

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice