Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 850.097
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
17 godina
neaktivan
Fifa 11

fifa fifa
 Jel ima tko ovaj problem?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Pomracenje Sunca :D Koja je graficka?Probaj najnovije drivere

Idu dva momka jedan je pametan,a drugi također navija za Sarajevo!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 19:53 (NesQuiK).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fifa 11
NesQuiK kaže...

Pomracenje Sunca :D Koja je graficka?Probaj najnovije drivere

Grafička je HD Radeon 2900 Pro, Win 7, svi driveri su najnoviji, inače ovo je bila 3. sezona manager moda i finale lige prvaka i onda  crni ekran,kada krenem ispočetka opet je sve u redu.Stvarno mi se neda igrat ispočetka pa ako netko ima još kakvu ideju.Hvala

15 godina
neaktivan
Fifa 11

Ima li tko u FIFA-i 11 Dinamo ili Hajduk?

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.11.2010 18:06 (PESfan).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PESfan kaže...

Ima li to u FIFA-i 11 Dinamo ili Hajduk?

nema, i bolje, bar nema nereda

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina

Dali mogu 2 igraca na jednom PC-u igrati online?

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
rocker55555 kaže...

Dali mogu 2 igraca na jednom PC-u igrati online?

Ne

dejanceeeeeeeeee
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Pogledajte nazive mojih sacuvanih menadzera......Kad imam rna.ini fajl je tako kad ga nemam imaju pravi nazivi al nemogu onda igrat izbacuje mi fifa11.exe has  stopped working..

Evo i slika u documents.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 10:39 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Pogledajte nazive mojih sacuvanih menadzera......Kad imam rna.ini fajl je tako kad ga nemam imaju pravi nazivi al nemogu onda igrat izbacuje mi fifa11.exe has  stopped working..

Evo i slika u documents.

probaj onda ostavit taj rna.ini fajl ali izbrisi sav njegov sadrzaj

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan
Fifa 11

jel zna ko neku stranicu gdje se moze regati pa da ti pamte skorove ili tako nesto

kad mačaka nema miševi kolo vode
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jez_cro kaže...

jel zna ko neku stranicu gdje se moze regati pa da ti pamte skorove ili tako nesto

to možeš samo sa org igrom

dejanceeeeeeeeee
15 godina
neaktivan
Fifa 11

haha..ohohohohohohoho...prejako

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Fifa 11

pes je bolji

Moj PC  
0 11 hvala 0
15 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

pes je bolji

nebih rekao..FIFA je VRH VRHOVA..a pes se može laganica sagnuti..;)

15 godina
Tommy_123 kaže...
john_ryder kaže...

pes je bolji

pes je bolji u svim segmentima..

16 godina
neaktivan
john_ryder kaže...
Tommy_123 kaže...
john_ryder kaže...

pes je bolji

pes je bolji u svim segmentima..

pes je arkada i zabavan je dok igras s prijateljima pa se dobro nasmijes greskama koje se dogadjaju

fifa je nogometna simulacija i igra se na realnost

15 godina
Fifa 11

kakvu realnost?uopće ne vidim u čemu je to fifa bolja od pesa,osim što ima licence

Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
john_ryder kaže...

kakvu realnost?uopće ne vidim u čemu je to fifa bolja od pesa,osim što ima licence

Jedina stvar radi koje ove godine igram PES je master liga on line,sve drugo je na strani FIFE

dejanceeeeeeeeee
15 godina
dejan1471 kaže...
john_ryder kaže...

Jedina stvar radi koje ove godine igram PES je master liga on line,sve drugo je na strani FIFE

možda tebi,meni ne :)

15 godina
neaktivan
john_ryder kaže...
dejan1471 kaže...
john_ryder kaže...

dobro..pesfanboy odi u pes temu..pa tam govori kak je dobar.za mene je fifa vrh i puno bolja od pesa..a ti si i dalje misli!

15 godina
Tommy_123 kaže...
john_ryder kaže...
dejan1471 kaže...
john_ryder kaže...

dobro..pesfanboy odi u pes temu..pa tam govori kak je dobar.za mene je fifa vrh i puno bolja od pesa..a ti si i dalje misli!

pes je i dalje bolji :)

16 godina
neaktivan
Fifa 11

john se doso svadat 

tipican pes igrac

kad mačaka nema miševi kolo vode
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
john_ryder kaže...
Tommy_123 kaže...
john_ryder kaže...
dejan1471 kaže...
john_ryder kaže...

pes je i dalje bolji :)

Dosadan lik.

S obzirom da je moj nadimak na forumu PESfan, što znači da sam godinama isključivo igrao PES jer je FIFA zasluživala samo prezir i ako ja danas kažem da je nova FIFA bolja od novog PES-a, onda je bolja. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 12:38 (PESfan).
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Kod pokretanja FIFA-e unutar "Game Settings" nalazi se opcija "MSAA Options". (Kod mene je na "4x")

Gdje se može vidjeti što je to sve podešeno unutar spomenute "MSAA Options (4x)"?

Bitno mi je iz razloga da ručno mogu odabrati identične postavke unutar CCC-a (ATI grafička kartica) kakve dolaze sa odabirom "4x" unutar same igre. Da sad ne objašnjavam zašto mi to treba... zahvaljujem ako tkogod zna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 20:24 (PESfan).

0 0 hvala 0
15 godina
Fifa 11

jbg ja ne znam

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fifa 11

pes je bolji od fife,fifa je ok za plejku

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
john_ryder kaže...

pes je bolji od fife,fifa je ok za plejku

FIFA je bolja od pesa jedino što pes ima a fifa nema je master liga on line(u fifi je to menageer mode)jedino radi tog još igram pes jer je postao pravi primjer arkade

dejanceeeeeeeeee
16 godina
Fifa 11

Pozdrav Fifa-ljupci. Evo nakon godina neigranja Fife (još od 99.), probam se malo rebacit sa PES-a na Fifu. Čisto da vidim šta je svi tako hvale.I eto problema.

Naime, ja imam Logitechov jojstick, i s njim problema nema. Ali prijatelji imaju dva hamina jojsticka. Izgledaju kao jojstici od PS-a. Znate na koje mislim??

Problem je u tome, što ih igra ne detektira. Jednostavno nije moguče igrat s njima. Dal znate o čemu se radi i kakvo bi riješenje bilo?? Prošetao malo po netu, ali nisam našao sličan problem. Pa da san ne češljam cijelu temu, ako tko zna, bio bih itekako zahvalan {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Ja sam odmalena igrao FIFU, a PES sam jedva igrao.

Meni je FIFA dobra, pogotovo 11.

Sviđa mi se nova fizika naspram starijih FIFA.

Ne igram je stalno, ali okupimo se par nas i igramo turnire - uživancija (pogotovo gledati druge kako psuju i nerviraju se)

:D

A šta je bolje - to zavisi ko je na šta navikao i kako mu koja bolje leži.

Obe igre su dobre, ali sam ipak više za FIFU.

http://redfoxyhead.blogspot.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Pozdrav Fifa-ljupci. Evo nakon godina neigranja Fife (još od 99.), probam se malo rebacit sa PES-a na Fifu. Čisto da vidim šta je svi tako hvale.I eto problema.

Naime, ja imam Logitechov jojstick, i s njim problema nema. Ali prijatelji imaju dva hamina jojsticka. Izgledaju kao jojstici od PS-a. Znate na koje mislim??

Problem je u tome, što ih igra ne detektira. Jednostavno nije moguče igrat s njima. Dal znate o čemu se radi i kakvo bi riješenje bilo?? Prošetao malo po netu, ali nisam našao sličan problem. Pa da san ne češljam cijelu temu, ako tko zna, bio bih itekako zahvalan {#}.

hmm..probajte skinuti update za đojstik..jel neće detektirat samo u fifi.ili i u drugim igrama??

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice