Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 803.896
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
16 godina
protjeran
RE: Fifa 11
pirat kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

Isprobao si to ili?

ne nemam prilike bas na linuxu sam,a i kolko sam citao to je jos alpha i ne radi kak spada 

al od njih bi se moglo nesto ocekivat

┐(-。ー;)┌ | (  ゚,_ゝ゚)
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 14:24 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
moderator
Fifa 11

Ako netko probaj taj programić neka napiše dojmove...(dal izbacuje i to)

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 11

Sto se tice AI-a gameplayea i fizike ovo je najbolja fifa ikada i enormno je bolja od ovogodisnjeg pesa.

No sada sto se tice zamjerki.

Prva zamjerka je ta sto se u menager modu uglavnom utakmice igraju nocu,igram drugu njemacku ligu i sve utakmice tamo se igraju danju a u fifi se sve utakmice igraju nocu a to me uzasno iritira.

Druga stvar je zasto se  ne mogu vidjeti rezultati i tablice ostalih liga u manager modu jer to onda znaci da u slucaju prvog mjesta protivnici se u ligi prvaka RANDOMIZIRAJU.

Zanima me takodjer dali nakon 4-5 mjesta se plasiras u ligu uefe u menager modu odnosno zanima me dali samo postoji liga prvaka.

Igraca sa malim klubom je nemoguce dovesti u transferima a novci nerealno i glupo rastu u menager modu pobjedjivao ili gubio.

Previse se pogadjaju stative u igri.

Nadam se da ce napravit carrer expansion patch sa ostalim ligama i izbaciti patch koji popravlja problem vremena a iduce godine popravite jebveni manager mode jer to najvise ljudi igra.

E i napokon stavite animaciju podizanja pehara ako ekipa nesto osvoji,to me ustvari najvise zivcira u fifi.

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

jer zna netko kako se golman poziva u napad u zadnjim minutama?

Sjecam se na FIFI 08 da naprimjer kad gubis i izvodis korner tamo poslije 86min. da ti sam ponudi da stisnes nesto cinimi se R1 ili R2...do sad u ovoj Fifi se nisam susreo s tim

15 godina
neaktivan
Fifa 11

ako izide kakav mod patch probajte ga postati ovdje

ja cu uciniti tako

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moglo je na španjolskom bit.

16 godina
protjeran
mobitel kaže...

moglo je na španjolskom bit.

pa prevedi si na španjolski pa ce bit na španjolskom

jel tak tesko prevest stranicu?

┐(-。ー;)┌ | (  ゚,_ゝ゚)
14 godina
neaktivan
Fifa 11

kad krenem na lanu igrati sa Džojstikom ne radi mi u igri, a do tada radi?

Zna li iko kako se to namješta?

nikola
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

kod menne na manageru modu 12 mj igram cijelo vrijeme kiša i snijeg..;)) prva francuska s bordooom 2 sam.:P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Pa hebemu, kak su te vremenske uvjete upropastili, kad igram sezonu sve mi se izmjenjuje, od snijega do sunca, dana i noći, ali u manageru samo noć i kiša.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Pa hebemu, kak su te vremenske uvjete upropastili, kad igram sezonu sve mi se izmjenjuje, od snijega do sunca, dana i noći, ali u manageru samo noć i kiša.

pa i u menageru modu..nekada sunce,nekada,tmurno nekada kiša, nekada snijeg..sve se mjenja.;)

ovisi o mjesecu u godini..npr kad sam poceo sezonu stalno je bilo lijepo..nekada igram navecer nekada bas kada je lijepo..tako da...sve je super.:P

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 19:55 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Je vidiš moguće, ja sam još u mjesecima kad slabo ima sunca jer je zima , onda je EA pazio i na to, super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 11

E imam mali problem. Neznam kako sejvati pogotke. Stisnem na replay ali nema nigdje da se Sejva u karijeri!!!

Se možda treba nešto podestiti na opcijama ili???

0 0 hvala 0
16 godina
nixon22 kaže...

Ovo se i meni često dogodi i onda naravno popušim tekmu jer ne znam a ni ne želim na tastaturu igrat, kontrole na njoj su katastrofa kako god da ih podesim..

When night falls, she cloaks the world... In impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air... Suddenly.. life has new meaning..
15 godina
neaktivan
nontryer kaže...
nixon22 kaže...

Ovo se i meni često dogodi i onda naravno popušim tekmu jer ne znam a ni ne želim na tastaturu igrat, kontrole na njoj su katastrofa kako god da ih podesim..

meni je obratno na lanu mi ne radi tastatura a radi mi neki jadni gamepad koji ima svega 5 tipki -.- ni nema gljive

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Kakav key treba poslije logiranja za online igru ....

Isti onaj sto sam unijeo prolikom instalacije ili nesto drugo..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Kakav key treba poslije logiranja za online igru ....

Isti onaj sto sam unijeo prolikom instalacije ili nesto drugo..

onaj key koji dobis kad kupis igru

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
14 godina
neaktivan
Fifa 11

Pitanje:

Kada igram ligu ili obican exhibitions match i pogodim gol , kako da taj gol spremim , da ga mogu kasnije pogledati?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

kako too mrzim..dobim 7:0 po mutavoj kišii i onda mi zbloka igra kad zavrsim tekmu.iss

dobro je imam auto-save..;))

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 12:58 (Tommy_123).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Fluminis kaže...

Pitanje:

Kada igram ligu ili obican exhibitions match i pogodim gol , kako da taj gol spremim , da ga mogu kasnije pogledati?

Mislim da to možeš jedino uploadat na EA stranice i tamo gledat, a uploadat možeš ako se tamo prijaviš u igri, a prijaviti se možeš jedino ako imaš tamo account i pravi cd key od igre.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan

Ok , hvala!

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

ako tko igra manager mod neka si kupi pienarra,..predobar je igrac...u 2 tekme najj igrac..a i brz je i probija bok samo tako...i tehnika mu je vrlo dobra..u zadnjoj tekmi protiv marseja 2 asistencije..i 1 gol je zabio 3:0 s bordoom protiv marseja.:P

mene je iznenadio lennon u barci :D brz okretan odlican igrac za ne bas velike pare..ali dogodila mi se jedna situacija u kojoj sam se smijao ide igrac levantea nabije ju u gol out i oni dobiju korner xD a moj najblizi igrac 5 m od njegovog haha

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 12:56 (PlayMaker10).
15 godina
neaktivan
Fifa 11

jel netko uspio zaigrat preko hamachija ?   hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Kako kupovat igrace???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

gameranger

to si skinete i igrate bez problema i namjestavanja. pozz

15 godina
neaktivan
Fifa 11

Probah full verziju fife. Nikako mi ne leži poslije PES-a, ne znam zašto. Valjda se naviknuo na pes....

I see dead people

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Neznam kak ti ne leži kad je sve super, komentatori su predobri, grafika super, gameplay predobar, fizika odlična, sitni dueli fenomenalni, atmosfera odlična, Pes ništa od toga nema osim grafike.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Ima li neko odgovor na moje pitanje kako kupovat igrace..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 11

Pa imaš transfers u meniju:

Odabereš to, pa odeš u transfer market, pa onda stisneš Y odnosno trokut i tražiš željenog igrača pa mu pristupiš.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 21:01 (Danny_HR).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Pa imaš transfers u meniju:

Odabereš to, pa odeš u transfer market, pa onda stisneš Y odnosno trokut i tražiš željenog igrača pa mu pristupiš.

To i ja znam al kad dodjem do tog dijela da ga kupim stisnem enter i kaze da dodjem kad market bude otvoren sad je zatvoren.....I tako mi pise stalno

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice