Isprobao si to ili?
ne nemam prilike bas na linuxu sam,a i kolko sam citao to je jos alpha i ne radi kak spada
al od njih bi se moglo nesto ocekivat
Isprobao si to ili?
ne nemam prilike bas na linuxu sam,a i kolko sam citao to je jos alpha i ne radi kak spada
al od njih bi se moglo nesto ocekivat
Ako netko probaj taj programić neka napiše dojmove...(dal izbacuje i to)
Sto se tice AI-a gameplayea i fizike ovo je najbolja fifa ikada i enormno je bolja od ovogodisnjeg pesa.
No sada sto se tice zamjerki.
Prva zamjerka je ta sto se u menager modu uglavnom utakmice igraju nocu,igram drugu njemacku ligu i sve utakmice tamo se igraju danju a u fifi se sve utakmice igraju nocu a to me uzasno iritira.
Druga stvar je zasto se ne mogu vidjeti rezultati i tablice ostalih liga u manager modu jer to onda znaci da u slucaju prvog mjesta protivnici se u ligi prvaka RANDOMIZIRAJU.
Zanima me takodjer dali nakon 4-5 mjesta se plasiras u ligu uefe u menager modu odnosno zanima me dali samo postoji liga prvaka.
Igraca sa malim klubom je nemoguce dovesti u transferima a novci nerealno i glupo rastu u menager modu pobjedjivao ili gubio.
Previse se pogadjaju stative u igri.
Nadam se da ce napravit carrer expansion patch sa ostalim ligama i izbaciti patch koji popravlja problem vremena a iduce godine popravite jebveni manager mode jer to najvise ljudi igra.
E i napokon stavite animaciju podizanja pehara ako ekipa nesto osvoji,to me ustvari najvise zivcira u fifi.
jer zna netko kako se golman poziva u napad u zadnjim minutama?
Sjecam se na FIFI 08 da naprimjer kad gubis i izvodis korner tamo poslije 86min. da ti sam ponudi da stisnes nesto cinimi se R1 ili R2...do sad u ovoj Fifi se nisam susreo s tim
ako izide kakav mod patch probajte ga postati ovdje
ja cu uciniti tako
moglo je na španjolskom bit.
moglo je na španjolskom bit.
pa prevedi si na španjolski pa ce bit na španjolskom
jel tak tesko prevest stranicu?
kad krenem na lanu igrati sa Džojstikom ne radi mi u igri, a do tada radi?
Zna li iko kako se to namješta?
kod menne na manageru modu 12 mj igram cijelo vrijeme kiša i snijeg..;)) prva francuska s bordooom 2 sam.:P
Pa hebemu, kak su te vremenske uvjete upropastili, kad igram sezonu sve mi se izmjenjuje, od snijega do sunca, dana i noći, ali u manageru samo noć i kiša.
Pa hebemu, kak su te vremenske uvjete upropastili, kad igram sezonu sve mi se izmjenjuje, od snijega do sunca, dana i noći, ali u manageru samo noć i kiša.
pa i u menageru modu..nekada sunce,nekada,tmurno nekada kiša, nekada snijeg..sve se mjenja.;)
ovisi o mjesecu u godini..npr kad sam poceo sezonu stalno je bilo lijepo..nekada igram navecer nekada bas kada je lijepo..tako da...sve je super.:P
Je vidiš moguće, ja sam još u mjesecima kad slabo ima sunca jer je zima , onda je EA pazio i na to, super.
E imam mali problem. Neznam kako sejvati pogotke. Stisnem na replay ali nema nigdje da se Sejva u karijeri!!!
Se možda treba nešto podestiti na opcijama ili???
Ovo se i meni često dogodi i onda naravno popušim tekmu jer ne znam a ni ne želim na tastaturu igrat, kontrole na njoj su katastrofa kako god da ih podesim..
Ovo se i meni često dogodi i onda naravno popušim tekmu jer ne znam a ni ne želim na tastaturu igrat, kontrole na njoj su katastrofa kako god da ih podesim..
meni je obratno na lanu mi ne radi tastatura a radi mi neki jadni gamepad koji ima svega 5 tipki -.- ni nema gljive
Kakav key treba poslije logiranja za online igru ....
Isti onaj sto sam unijeo prolikom instalacije ili nesto drugo..
Kakav key treba poslije logiranja za online igru ....
Isti onaj sto sam unijeo prolikom instalacije ili nesto drugo..
onaj key koji dobis kad kupis igru
Pitanje:
Kada igram ligu ili obican exhibitions match i pogodim gol , kako da taj gol spremim , da ga mogu kasnije pogledati?
kako too mrzim..dobim 7:0 po mutavoj kišii i onda mi zbloka igra kad zavrsim tekmu.iss
dobro je imam auto-save..;))
Pitanje:
Kada igram ligu ili obican exhibitions match i pogodim gol , kako da taj gol spremim , da ga mogu kasnije pogledati?
Mislim da to možeš jedino uploadat na EA stranice i tamo gledat, a uploadat možeš ako se tamo prijaviš u igri, a prijaviti se možeš jedino ako imaš tamo account i pravi cd key od igre.
Ok , hvala!
ako tko igra manager mod neka si kupi pienarra,..predobar je igrac...u 2 tekme najj igrac..a i brz je i probija bok samo tako...i tehnika mu je vrlo dobra..u zadnjoj tekmi protiv marseja 2 asistencije..i 1 gol je zabio 3:0 s bordoom protiv marseja.:P
mene je iznenadio lennon u barci :D brz okretan odlican igrac za ne bas velike pare..ali dogodila mi se jedna situacija u kojoj sam se smijao ide igrac levantea nabije ju u gol out i oni dobiju korner xD a moj najblizi igrac 5 m od njegovog haha
jel netko uspio zaigrat preko hamachija ? hvala
Kako kupovat igrace???
gameranger
to si skinete i igrate bez problema i namjestavanja. pozz
Probah full verziju fife. Nikako mi ne leži poslije PES-a, ne znam zašto. Valjda se naviknuo na pes....
Neznam kak ti ne leži kad je sve super, komentatori su predobri, grafika super, gameplay predobar, fizika odlična, sitni dueli fenomenalni, atmosfera odlična, Pes ništa od toga nema osim grafike.
Ima li neko odgovor na moje pitanje kako kupovat igrace..
Pa imaš transfers u meniju:
Odabereš to, pa odeš u transfer market, pa onda stisneš Y odnosno trokut i tražiš željenog igrača pa mu pristupiš.
To i ja znam al kad dodjem do tog dijela da ga kupim stisnem enter i kaze da dodjem kad market bude otvoren sad je zatvoren.....I tako mi pise stalno