Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 817.552
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
15 godina
neaktivan
RE: Fifa 11
hrvatskafarkasevec kaže...
eZo kaže...

Moze se Lan, ja sam imo problema sa connection timed out, al se jedan lik uspio spojit u moju sobu dok se ja kod nikog nisam mogo spojit Izlanuo se

odlicno uskoro cu si i ja slozit pa cu vidit zasto ti dolazi do toga,ako treba i tutorial napisem,a reci koristio si tunngle il hamachi?

Iso sam prek tunnglea, al cini se da ipak nemre. Dvaput sam napravio sobu i dvaput su likovi usli al i odma osli, ocito ih je kikalo, a ja se nemrem s nikim spojit.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
16 godina
protjeran
eZo kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
eZo kaže...

Moze se Lan, ja sam imo problema sa connection timed out, al se jedan lik uspio spojit u moju sobu dok se ja kod nikog nisam mogo spojit Izlanuo se

odlicno uskoro cu si i ja slozit pa cu vidit zasto ti dolazi do toga,ako treba i tutorial napisem,a reci koristio si tunngle il hamachi?

Iso sam prek tunnglea, al cini se da ipak nemre. Dvaput sam napravio sobu i dvaput su likovi usli al i odma osli, ocito ih je kikalo, a ja se nemrem s nikim spojit.

pusti ti to sve se moze kad se hoce 

ak sam uspio slozit F1 2010 uspjet cu i ovo 

sam bez zurbe

┐(-。ー;)┌
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Ajde kad slozis javi na pm.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
eZo kaže...

Ajde kad slozis javi na pm.

također

15 godina
neaktivan
Fifa 11

AAAAAA..nova fifa je awesome evo napokon mogu malo s messijem u areni prcat golmana,a igra je predobra puno bolja nego u demou.

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mobitel kaže...

AAAAAA..nova fifa je awesome evo napokon mogu malo s messijem u areni prcat golmana,a igra je predobra puno bolja nego u demou.

moze jos malo detalja molim? :D npr. dal jos steka u replayima tako to dali ima kakve razlike u gameplayu u odnosu na demo i sta sve dobroga nudi :D

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan
Fifa 11

De još malo detaljaCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Fifa 11

Dla se ko susreo sa fifaconfig problemom dok idem izvan igre promijenit rezoluciju itd.. pojavi se fifaconfig has stopped working kak to riješit.

BAZINGA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Ne steka nista ni malo.Prva utakmica koju sam igro bila je ona na kiši i to je fenomenalno onako lopta sporije ide zapinje fenomenalno.Arena mod kao sto znate mozete mjenjati igraca ali i izgled stadiona pa tak ima Azija,Europa,Afrika i tako ljepo je to.No imam samo jednu zamjerku.Scorebar je prenisko i nekad mi se igraci ne vide od njega ali to samo nekad kad se bas kamera tak poslozi.

5 0 hvala 2
15 godina
protjeran
ZDS kaže...

Dla se ko susreo sa fifaconfig problemom dok idem izvan igre promijenit rezoluciju itd.. pojavi se fifaconfig has stopped working kak to riješit.

molim vas pomozite nemogu igrat ak ovo ne riješim jer se nedaju tipke unutra i grafika namjestiti.

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 20:48 (ZDS).
16 godina
neaktivan
mobitel kaže...

Ne steka nista ni malo.Prva utakmica koju sam igro bila je ona na kiši i to je fenomenalno onako lopta sporije ide zapinje fenomenalno.Arena mod kao sto znate mozete mjenjati igraca ali i izgled stadiona pa tak ima Azija,Europa,Afrika i tako ljepo je to.No imam samo jednu zamjerku.Scorebar je prenisko i nekad mi se igraci ne vide od njega ali to samo nekad kad se bas kamera tak poslozi.

Jedva čekma sutra, pa kad krenem igrat Premier ligu.

15 godina
neaktivan
ZDS kaže...
ZDS kaže...

molim vas pomozite nemogu igrat ak ovo ne riješim jer se nedaju tipke unutra i grafika namjestiti.

to izgleda samo tebi neradi :)

jel ti to samo na demu ili i u pravoj igri?

Reporter: ''What do you feel when you shot a terrorist?'' Sniper: ''Recoil''
15 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...
ZDS kaže...
ZDS kaže...

I na demu i u pravoj igri i drugi imaju takvih problema večinom na visti i Win7, ali je rijetkost stvarno neznam kaj da radim neda mi se usnimavati Win XP.

BAZINGA
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...
ph3nom_gamer kaže...
ZDS kaže...
ZDS kaže...

I na demu i u pravoj igri i drugi imaju takvih problema večinom na visti i Win7, ali je rijetkost stvarno neznam kaj da radim neda mi se usnimavati Win XP.

jesi runao ko admin?

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...

imam Win7, 64 bitnu i sve uredno radi

probaj compatibility mode promjenit na XP ili neš, stvarno neznam što bi moglo bit

Reporter: ''What do you feel when you shot a terrorist?'' Sniper: ''Recoil''
15 godina
protjeran
dmanz kaže...
ZDS kaže...
ph3nom_gamer kaže...
ZDS kaže...
ZDS kaže...

jesi runao ko admin?

Jesam isto

ph3nom_gamer kaže...
ZDS kaže...

imam Win7, 64 bitnu i sve uredno radi

probaj compatibility mode promjenit na XP ili neš, stvarno neznam što bi moglo bit

Neznam ni ja uglavnom problem je jako rijedak i baš mene zadesi.. očigleno da ću se morat vratiti na stare windowse što mi nikako nije drago.

BAZINGA
15 godina
protjeran
Fifa 11

Evo kak izgleda:

BAZINGA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 11

Eto ni meni neradi config :(.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
mobitel kaže...

Jedva čekma sutra, pa kad krenem igrat Premier ligu.

također..taman mi dolazi novi joystick logitech chillstream pa onda s Tottenhamom..u pobjednicke vode..;)))

15 godina
neaktivan
Fifa 11

Moguce da su vam driveri prestari probajte update..

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
mobitel kaže...

Moguce da su vam driveri prestari probajte update..

misliš od windowsa ili.. jer mnogi kažu da je stvar u OS-u

BAZINGA
17 godina
neaktivan
Fifa 11

Oni koji nemogu preko konfiga neke idu ovako:

1.Otvorite ovu datoteku (na slici) 

2.Stavite odg  rezu i detalje .

3.Spremite pod nekim imenom  u ini formatu.

4.Zatim kopirate ime orginal datoteke  u onu napravljenju novu a orginal datoteci promjenite ime.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 21:41 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fifa 11

evo instaliro i radi sve nemam bas nikakvih problema 

ugodno sam iznenađen 

upravo sad igra sa hrvatskom protis engleske i sluzbeni spiker na stadionu prica hrvatski 

"dame i gospodo...." uglavnom nesto o ulaznicama prica

┐(-。ー;)┌
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Fifa 11

e sto je sa onim custom zvukovima sto su govorili da ce se moc ubacivat u igru kaj se ti skida posebno ili postoji neki patch ili sta ?i kak se to ubaciva?

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
geek_boy1 kaže...

e sto je sa onim custom zvukovima sto su govorili da ce se moc ubacivat u igru kaj se ti skida posebno ili postoji neki patch ili sta ?i kak se to ubaciva?

moguce samo za konzolasku verziju, a za pc ce moderi raditi patcheve te ce biti i za zvukove

16 godina

Probao upravo jednu utakmicu odigrat.. lijepo. Nisam još probavao manager mode i be a pro, to ćem kasnije..

Nego, nisu sredili replaye..i dalje trokiraju dok sve ostalo savršeno radi (60fps lock). Jel još kod kog tako?

Blesav problem, nadam se da će to riješit nekim patchem, mada mi ne smeta previše.

Trying is the first step towards failure.
16 godina
nontryer kaže...

Probao upravo jednu utakmicu odigrat.. lijepo. Nisam još probavao manager mode i be a pro, to ćem kasnije..

Nego, nisu sredili replaye..i dalje trokiraju dok sve ostalo savršeno radi (60fps lock). Jel još kod kog tako?

Blesav problem, nadam se da će to riješit nekim patchem, mada mi ne smeta previše.

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/fifa-11/1294575.aspx

Mozda ti pomogne,meni je dosta pomoglo.

16 godina
milanji kaže...

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/fifa-11/1294575.aspx

Mozda ti pomogne,meni je dosta pomoglo.

Vidjet ću, ako se ne pojavi neki službeni fix probat ću ovo.. hvala.

Trying is the first step towards failure.
15 godina
neaktivan
nontryer kaže...

neee..meni sve glatko ide..:DD

16 godina
neaktivan
Fifa 11

zna i meni ponekad ali nista jako tu i tam tek tolko nego sto sam htio rec da prije ove fife 11 nikad nisam igro prije 2 sata u komadu fifu nijednu heheh stvarno su se decki potrudili je napravit jedino mi fali 1.HNL ali valjda ce se to ispravit sa nekim patchem

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice