Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 818.855
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
16 godina
neaktivan
Fifa 11
Opet . . i opet dojmovi drugaciji . .
fifa:
fluidna i atmosfericna . . jako pametan AI . . .
glupa kamera i uzak teren, te malo dojadi sto svaki put isto . . 
pes:
lijepa grafika, igraci i teren . . , velika raznolikost poteza, trci ovako trci onaj, dodaj ovako dodaj onako . . stvarno predivno za igrati, toliko razlicitih nacina za postici gol, do sada stvarno postigao ajmo reci 15 golova na 11 razlicitih nacina . .
malo glupav AI, kao i golman, dosadni replayi . .
sada mi je ipak PES u prednosti, radi te raznolikosti . .
ali sam prilicno siguran da ce igrati obje igre, mod vamo mod tamo xD
Moj PC  
1 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

primjetio sam da mi replayi poćnu štekat samo kad postignem zgoditak

kada bude replay od gol šanse sve ide glatko

aj, valjda će to malo ispolirat

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Fifa 11
ph3nom_gamer kaže...

primjetio sam da mi replayi poćnu štekat samo kad postignem zgoditak

kada bude replay od gol šanse sve ide glatko

aj, valjda će to malo ispolirat

i meni..također...

15 godina
neaktivan

hvala, juce cijeli dan trazim net za xbox 360 i nikak da ga nadjem Smijeh

edit: sad sam tek skuzio da nigdje nije raspoloziv :S

balkan-gaming.net - za sve fifa i pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 14:43 (eZo).
15 godina
neaktivan
eZo kaže...

hvala, juce cijeli dan trazim net za xbox 360 i nikak da ga nadjem Smijeh

ja sam narucio iz sophoslaba,pa kad stigne stigne..;)

15 godina
neaktivan
koja je preporucena konfa?
50Niggas
15 godina
neaktivan

Sta novo donosi ova verzija?

balkan-gaming.net - za sve fifa i pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
koja je preporucena konfa?

Fifa 11 Recommended Requirements:

CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better). Intel Core2Duo @ 2.4Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7.

1 Gigabyte of RAM (2 GB required for Windows Vista / Windows 7).

DirectX® 9.0c

Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above). ATI RADEON HD 3870. NVIDIA GEFORCE 8800 GT

16 godina
neaktivan
rulF kaže...
fifa:
pes:
lijepa grafika, igraci i teren . . , velika raznolikost poteza, trci ovako trci onaj, dodaj ovako dodaj onako . . stvarno predivno za igrati, toliko razlicitih nacina za postici gol, do sada stvarno postigao ajmo reci 15 golova na 11 razlicitih nacina . .

Daj se odluči više, stalno pišeš drukčije dojmove.

15 godina
neaktivan
Fifa 11

sto ce biti ono virtual pro..?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

jel postoji koji mod da produzim tekmu?

kako se fintice rade?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

odigrao sam dosta utakmica i igra je odlicna. ovo mi je prvi put da igram fifu poslije 2000. neznam kakve su prijasnje bile ali ova je odlicna. pucanje odlicno,dodavanja,sudci i golmani sve super.jos cu malo googlat da vidim kakve sve modove nudi fifa pa prebrojat pare :) no moram reci da graficki nije kao pes to definitivno, igraci nisu napravljeni realno kao u pes a pes je jos ubacio neke modove za dekoraciju stadiona no to je potpuno nepotrebno tj. to bi bilo zgodno... ali nije potrebno ;). 

i jos da vas pitam jeli ima online exibition kao u pesu i oni ostali onnline modovi u pesu tipa master liga itd. ?????

Bilo bi zgodno...ali nje potrebno.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako zelis produzit tekmu skini ovo http://www.mediafire.com/?v25t7t447ndh5p7 to ce ti stavit razinu na professional a utakmicu produzit na 6 minuta poluvrijeme..u game settings pise 3 ali traje 6....nades u ea sports folder fifu demo,otvoris,udes u folder game i kopiras ovaj file sto si skinio...a finte ti ne mogu objasnit jer igram na tipkovnici sa posebno podesenim kontrolama,btw ias to u my fifa,help,skill moves

16 godina
neaktivan
Hojs kaže...

ako zelis produzit tekmu skini ovo http://www.mediafire.com/?v25t7t447ndh5p7 to ce ti stavit razinu na professional a utakmicu produzit na 6 minuta poluvrijeme..u game settings pise 3 ali traje 6....nades u ea sports folder fifu demo,otvoris,udes u folder game i kopiras ovaj file sto si skinio...a finte ti ne mogu objasnit jer igram na tipkovnici sa posebno podesenim kontrolama,btw ias to u my fifa,help,skill moves

mogu ja upisat umjesto 6 10min recimo?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
15 godina
neaktivan

nisam siguran...ja sam probo povecat tezinu na vise al nije uspjelo....svejedno probaj.... :D

16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Daj se odluči više, stalno pišeš drukčije dojmove.

stacu, trebalo mi je vremena da naucim dovoljno stvari da iskusim igru onako kako su autori i zamislili . . 

to sto sam nekima dosadan, i thumbs down i takve stvari, bas me puno ne zanima . . imam pravo pisanja postova, i koristim ga ;)

16 godina
neaktivan
šiloman kaže...
Hojs kaže...

mogu ja upisat umjesto 6 10min recimo?

di da tocno kopiram?

15 godina
protjeran
rulF kaže...
fifa:
pes:

Već si dosadan sa tim svojim osvrtima jednom Fifa drugi put PES pa daj se odluči i odi provjeri vid ja neznam po čem je to teren uzak, teren je proporcionalan veličini igrača i obrnuto.

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 17:15 (ZDS).
16 godina
neaktivan
ZDS kaže...
rulF kaže...
fifa:
pes:

Već si dosadan sa tim svojim osvrtima jednom Fifa drugi put PES pa daj se odluči i odi provjeri vid ja neznam po čem je to teren uzak, teren je proporcionalan veličini igrača i obrnuto.

no upravo to sam i ja htio reci

btw kamera ti je glupa?

imas vise njih te im mozes podesavati zoom i visinu

osim ak su ti sve glupe na svim mogucim postavkama e onda se poklopi usima i placi...

15 godina
neaktivan
Fifa 11

vec par puta sam koristio celebrations-slavlje u fifi..i mogu rec da su predobri..pogotovo acrobatic 1,2,3..:DD

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
ZDS kaže...

no upravo to sam i ja htio reci

btw kamera ti je glupa?

imas vise njih te im mozes podesavati zoom i visinu

osim ak su ti sve glupe na svim mogucim postavkama e onda se poklopi usima i placi...

pro camera je prilicno mocna, ali ne zelim na njoj igrati, zelim WIDE !

rezolucija na kojoj igram je 1920x1080, i teren je prilicno uzak, razmak izmedju dvije stative gola se cini 5 puta manji nego u pesu  . ., tj. kada pucam svaki put opucam po sredini jer nemam nikakav osjecaj za stranu gola . .

moje oci, moj monitor, moj cejf, moja igra, zz . .

15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
1337Code_breaker kaže...
ljudi kakve su preformanse, koliko fps dobivate

odlicne samo sto 99% ljudima stekaju animacije i replayi

da i meni štekaju animacije i replayi

Antonio Boltek
17 godina
neaktivan
Fifa 11

Mene zanima ima li ikakve vidljive razlike u gameplayu izmedju PC verzije FIFA-e 11 i verzije za Xbox 360 i PlayStation 3?

Znam da PC verzija nema Personality+ i neke modove igre, ali me zanima, jel gameplay jednako fluidan, dinamican? Ne zanima me razlika u grafici, samo u gameplayju, ako je netko igrao obje verzije, molio bih da mi napise neke dojmove.

Hvala.

i'm going back to 505...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GtA-EfLc kaže...
dmanz kaže...
1337Code_breaker kaže...

valjda ja cinim onih 1% meni ne stekaju animacije i replayiCool

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
GtA-EfLc kaže...
dmanz kaže...
1337Code_breaker kaže...

valjda ja cinim onih 1% meni ne stekaju animacije i replayiCool

ja dobivam 60 fpsa i šteka mi replay a da prritom fps se ne spušta i osttaje na 60..;) valjda ce ispolirat do kraja igru do 1.10..xD

16 godina
neaktivan
Fifa 11

A moze se reci da je to nekako i opravdano time sto su morali prakticno dvije igre u isto vrijeme raditi(vise manje) . .

Ali za sljedecu se godinu to mora popraviti . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

jeli fifa ima one online modove kao pes tipa exibition  online ,master liga online i slicno 

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 18:16 (d3stroy3r_cro).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...
rulF kaže...
fifa:
pes:

On nije uopće dosadan.

Naprotiv.

Teren je daleko od proporcionalnog, ako netko treba provjeriti svoj vid onda si to ti.

Ne samo da je preuzak, kako sam i ja napisao u jednoj poruci ranije, jer ovako gledajući taj teren bi imao maksimalno 40 metara širine (propisani minimum je 50m), a stadioni u Španjolskoj nerijetko imaju i 60m, pa čak i 70m. Također je i 16-terac kratak, točka jedanaesterca je preblizu vratima, gol je uži od stvarnog, sve to vidi onaj tko ima smisla za proporcije i simetričnost, tako da je suvišno o tome...

I nije to ništa novo u FIFA-i, tako je uvijek. Ove godine FIFA će se unatoč tome igrati na PC-u jer je ispala dobra, za razliku od prethodnih godina kad bih probao i odmahnuo rukom. Šteta što takve stavri nisu popravili jer bi imali vrlo dobar proizvod, te manjkavosti su početničke i nisu se trebale dogoditi i ovaj put.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 18:30 (PESfan).
15 godina
neaktivan
Fifa 11

sad sam igrao fifa 11 demo

ja sam igrao sa barcelonom i pobjedio sam 5-0 reala

čudno je to što je iniesta bio igrač utakmice iako nije zabio nijedan gol a david villa je zabio 4 i dobio je govno Smijeh

btw,ima li šanse da promjenimo težinu igranja,na amateur je prelako

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
patch123 kaže...

sad sam igrao fifa 11 demo

ja sam igrao sa barcelonom i pobjedio sam 5-0 reala

čudno je to što je iniesta bio igrač utakmice iako nije zabio nijedan gol a david villa je zabio 4 i dobio je govno Smijeh

btw,ima li šanse da promjenimo težinu igranja,na amateur je prelako

http://www.filefront.com/17301635/11-PC-DEMO-Tweaker-0.2.exe/

čitaj malo postove iznad ;)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice