Fifa 10 demo dojmovi zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 2.359
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Fifa 10 demo dojmovi

Demo je odličan grafika sjajna bolja no u prošloj verziji mehanika igre je izmjenjena i realnija je nije prošlogodišnja kopija gameplaya s ps2

lica igrača su realnija nema idiotskog sjaja no mala zamjerka je na tjela koja izgledaju krakato svi igrači sliče crauchu pogotovo noge

Gameplay je realniji lopta sporija i kretnje i animacije puno bolje no u prošloj verziji

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-pc/807056-fifa-10-pc-demo.html link za skidanje dema

U demo verziji imate na izbor Chelsea, Barcelonu,Barcelonu,Om,Juventus,Bayern Munchen I Chicago Fire

Naravno face hrvatskih igrača su prerealne!!!! LOL

Shrek Shrek
Olić!!! LOL Olić!!! LOL
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 21:23 (Arnold Šrafncinger).

1 3 hvala 2
16 godina
Fifa 10 demo dojmovi

"FIFA 10" tema ti nije bila dovoljna?

Mislim da si ovo bezveze otvorio jer se i u onoj temi mogli reci dojmovi o ovog igri

Luckyluke!
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 10 demo dojmovi

Igram zadnjih pola sata prvi dojmovi odlični nije još u potpunosti Fifa s konzola ali je vrlo blizu nema više playstation 2 štiha i puno realnije!!!!Bogataš

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 10 demo dojmovi

I još jedna sitnica za frikove je dodana i extra težina Legendary a za totalne idiote ima i slabija od amateur dodan je easy mod

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 10 demo dojmovi

već ima jedna tema o fifi 10. klik. zbog samo demoa nisi trebao otvarat temu jer se i tamo govori o tome

http://www.travian.com.hr/?uc=hr4_42259
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 10 demo dojmovi

Ne razumijem kome je bilo upućeno ovo idiot al dobro.

Još malo updata o demu.Možete igrati samo na Wembleyu

Mala zamjerka ide na račun izgleda tjela igrača svi su indentični neovisno o visini svi imaju duge mršave noge pa čak i messi ima noge kao Crouch

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 10 demo dojmovi

Ne pokušavajte uključivati antialiasing jer trza prilikom replaya i animacija te se teksture razlome pogotovo od lica i kose pa igrači izgledaju kao da im kosa raste iz lica

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 10 demo dojmovi

meni igrica barem po slikama izgleda očajno. cini mi se da cu i ovu fifu preskociti i ostati vjeran pesu!

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
moderator
Fifa 10 demo dojmovi

Evo upravo ju igrao i mogu reci da je loša do bola.

Nije se ništa popravilo u odnosu na 2009(samo meniOsmijeh)

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Fifa 10 demo dojmovi

Tema o Fifi 10 već ima i otvorena je mislim čak danas ->http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-10/33490.aspx?page=1&jumpto=512953&sort=asc&view=flat

Nema potrebe otvarati novu temu radi dema. Mogao si dojmove tamo napisati.

Lock!

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice