F.E.A.R. 2 Project Origin zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.070
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
F.E.A.R. 2 Project Origin

Ekipa!

Da li mi možete možda reći vi koji ste igrali ovaj novi FEAR zašto mi je slika nekao zrnata. Gledao sam kod frenda prvoga isto mu je takva, a pri drugome nije uopće.

Postavke su mi sve na medium. Pokušao sam sa max rezolucijom ali ne pomaže.

Da li vi možda šta znate??

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 22:46 (UltimateRazor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: F.E.A.R. 2 Project Origin
UltimateRazor kaže...

Ekipa!

Da li mi možete možda reći vi koji ste igrali ovaj novi FEAR zašto mi je slika nekao zrnata. Gledao sam kod frenda prvoga isto mu je takva, a pri drugome nije uopće.

Postavke su mi sve na medium. Pokušao sam sa max rezolucijom ali ne pomaže.

Da li vi možda šta znate??

Probaj smanjit rezoluciju i detalje na min.
Imas ovu 8400 nVidiu?
17 godina

Meni se inače FEAR 2 nimalo nesviđa, 1. nastavak mi je bio way better!
Sliak pre mala, jedva vidiš, loše kontrole, zoomira se na SHIFT, sve je zbrkano skroz, mogli su stavit standardne kontrole kao npr. cod4, odma san prestao igrat Igru jer ako se naviknem na to onda cu se odviknit od svih drugih Igara.
Da stvar bude gora, zauzima skoro ko GTA IV, a slika ovako sitna da se na 17" monitorima jedva vidi, pa mozda je to to, valjda je prilagođena za 22" monitor jer su oni sad neki standard.

A još da napomenem, grafika ti je dosta loša u Igri, nema nego 1 vrsta krvi, kao da igram neku flash igru me posjeca kad rašetam ljude, stalno ona krv(tamno crvena) nekako čudno šitlja iz ljudi, i stalno isto.
(Sry za Fanove FEARA 2, al to je istina, nista nisam lagao, zar ne?, prijašnji Fearovi su mnogo bolji)

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Potpuno nepotrebna tema. Tema o FEAR 2 već postoji i ovo pitanje je moglo biti postavljeno tamo.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice