Farming Simulator 2017

poruka: 568
|
čitano: 188.501
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

za sad je igra super ovi zadatci su strava nema stajanja i cekanja vlasttog uroda  :)

ali ja bi trebao pomoc od ovih mahera sto prepravljaju modove  :)

trebao bi NH combine pak skoio sam ga i radi  ALI   dali mi moze netko u tom modu ubrzati sve adaptere i hedere da rade na 18 kmh????

tako sam igrao na fs2015 i naviko se jer kombajniranje odradim sto brze onda oranje i ovo sve polako sam rijetko sta dam da mi ostali rade :)

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Farming Simulator 2017
denis5553 kaže...
Pozz traktordžije! Da li itko zna jel se može umjesto onog njihovog online "simulator" radija staviti npr. stream od otvorenog,narodnog i slično.?!

Može se staviti. U Documents\my games\FarmingSimulator2017 imaš folder music i u njemu ReadMe sa uputama kako dodati svoje radio stanice i glazbo sa kompa.

10 godina
neaktivan
Franklstain kaže...

Opa vec ima modova na sluzbenoj stranici: https://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&country=hr&mod_id=49828&title=fs2017

Ja jos uvijek ostajem na FS 15, je rnemam dovoljno snaznu masinu... Al ipak za vikend skidam i idem testirat... Konf: Intel pentium cpu quad-core 2.16Ghz , 4GB RAM, Intel HD(256MB)grafa...

Ja bi iso nadogradivat al je masina(kanta) pod garancijom jos 6 mjeseci...

Danas testirano FS 17 radi na mojoj konfiguraciji dosta ljepo,grafika nije ono naj naj al glavno da se igra...

14 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Kak razdvojit ono za dizanje zita i ostalog s poda? Znaci istovarim nasjeckano drvo na pod, ispod nadstresnica i ima ono kaj dize to nazad u prikolicu, 2 dijela treba kupit i sastavil sam a neda se vise rastavit nikak.. A ne ni prikopcat na traktor i dovuc na potrebno mjesto vise

I ja sam imao sličan problem sa kosilicama. Nisam ih mogao prikopčat obadvije otraga na traktor. Problem se riješio kad sam drugi put ušao u igru, onda je uspjelo.

9 godina
Ja probal al nije islo nikak haha a po yt nema bas neke pomoci.. Izgleda da cu morat razdvojeno ostavljat
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

na dosta traktora gume stoje na mjestu kad traktor postigne maksimalnu brzinu, ima jos tu dosta posla, ali stvarno mi nije jasno zasto reset strojeva ide u trgovinu a ne u garazu...

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina

Malo gnojidbe, nove teksture, nažalost kod slurry-a je samo crno..

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

danas sa kolegama Mac1981  i Bodul  zaigrali multi i napravili prilično posla..

ima se još za radit i zaradit ali ide polako..

ima mjesto za još jednog..ako ima zainteresiranih javiti se na private za pristup igri i teamspeak serveru..

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

Jel se može besplatno skinut i ima li tko link? 

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

decki, kako u giant editoru srediti reset point da bude kod garaze, a ne kod shopa? ako netko to ima sredeno, pa ako je voljan uploadati mapu, bio bih mu vrlo zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

idemo sporo ali idemo...

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

Evo jednog "cheata" ako ga vec niste otkrili: Ako primjecujete radi se sa istim strojem na istom polju s istim priključkom samo sa vecom brzinom na slici.2. Kako?
Na slici.1 pokrenuo sam stroj da radi i stisnu 3 da mi automatski vozi ja samo skrecem i max brzina je 16. Na drugoj slici sve isto ali je brzina 22. Kako? Pa ovako kad sve stavite kako sam i ja kad krene drizite pritisnutu 2 to pise da je cruise control speed. Brzina ce biti veca samo ako drzite 2 pritsnuto ako pustite vraca se na normalnu odnosno 16 u mojem slucaju. Brzina varira ovisno o stroju.
Ako ne vjerujete  isprobajte. 

(bez modova)

1.slika 1.slika
2.slika 2.slika

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

.

0 0 hvala 0
13 godina
Farming Simulator 2017

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Kak razdvojit ono za dizanje zita i ostalog s poda? Znaci istovarim nasjeckano drvo na pod, ispod nadstresnica i ima ono kaj dize to nazad u prikolicu, 2 dijela treba kupit i sastavil sam a neda se vise rastavit nikak.. A ne ni prikopcat na traktor i dovuc na potrebno mjesto vise

možda malo kasnim ali...

trebaš sa E uć u dio koji se može micat po elevaciji i L-D pa stisnut G i onda možeš otkopčat

u FS17 trebaš "prebacit" na prikolicu (ili priključak) da možeš otkačit..

nadam se da sam pomogo

8 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

Jel netko zna kako doći do key-a za FS17, ako netko ima neka slobodno podijeli i drugima.

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
lawofattractioncro kaže...

Jel netko zna kako doći do key-a za FS17, ako netko ima neka slobodno podijeli i drugima.

evo ja ću ti pomoći kad nitko ne želi

tu imaš cijelu igru ... uživaj!

http://www.farming-simulator.com/about.php?lang=en&country=hr&platform=pc

8 godina
neaktivan
Znači vi ste kao neki stručnjaci za farming simulator, a da vas odvedu na pravi farmu ni lopatu nečete znat držati, polja zjape prazna a vi gubite vrijeme sa simulacijom

0 12 hvala 0
10 godina
neaktivan
MatkoManijak kaže...
Znači vi ste kao neki stručnjaci za farming simulator, a da vas odvedu na pravi farmu ni lopatu nečete znat držati, polja zjape prazna a vi gubite vrijeme sa simulacijom

Momak prema čemu si ti to zaključio?
Evo ja sam licno sa sela za tvoju informaciju... Ja uz igru kratim vrijeme, a sto se tice polja ima dovoljno ljudi koji to obraduju, makar sumnjam da si i ti medu njima,za nase male potrebe imamo dovoljno.

A i koliko vidim tebi je toliko dosadno da izmisljas toplu vodu po forumu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2016 20:55 (Franklstain).
12 godina
neaktivan
MatkoManijak kaže...

Momak,ti si budala.Očito da ne zarađuješ ili ne znaš zarađivati za život pa tako ni nemaš vremena ni izbora kad je u pitanju slobodno vrijeme i hobi.Vrati se nazad u rupu iz koje si izašao.

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

zajedno smo skupa

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

de mi recite gdje i kako da kupim krave??

miki12345

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
miki12345 kaže...

de mi recite gdje i kako da kupim krave??

pored polja 31...

valjalo bi da imaš prikolicu za prijevoz živine, a ako nemaš prodavatelj ti preveze kupljeno za 1000€ do farme

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

Misije su puno dale igri,prije bi posijao itd. i čekao da svane novi dan da mogu dalje raditi... Sada posijem i ostalo šta treba napravim na svojim poljima i igram misije,tako da nikako ne ubrzavam vrijeme 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

Pitanja za znalce. Jel ima kakve veze ako umjetno gnojivo rasipam 3 puta?? (Prije kultiviranja, poslje sijanja i još jednom kad naraste). Ili treba prvo prirodno gnojivo, pa umjetno, pa špricat?

Kupio sam ovce. I cleanliness mi je bio na 100% a sad je nakon par dana na 0. Jel i vama tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
medjimurac kaže...

Pitanja za znalce. Jel ima kakve veze ako umjetno gnojivo rasipam 3 puta?? (Prije kultiviranja, poslje sijanja i još jednom kad naraste). Ili treba prvo prirodno gnojivo, pa umjetno, pa špricat?

Kupio sam ovce. I cleanliness mi je bio na 100% a sad je nakon par dana na 0. Jel i vama tako?

trenutno u osnovnoj igri ti nema veze koju vrstu gnojiva koristiš nego je bitno da to uradiš tri puta (opcija)..u fs15 su modovi bili da pratiš ph vrijednost &td..

kad radiš misije primijetit ćeš da prvo ide stajsko gnojivo pa poslije "fertilizer"...

ovce (i druge životinje) "rssipaju" hranu dok jedu pa je potrebno utovarivačem (žlicom) očistit rasuto (ovce=zeleno, svinje=žuto..) i vratit u korito.. čistoća=produktivnost

ja to onako dokativno svakih sat - sat i pol očistim i uvijek su 98%+

ako sam dobro shvatio u multiplayer se životinje ne mogu razmnožavati tj. brojčanik je uvijek na nuli, iako nema službenog očitovanja o stvarima koje ne rade u multiplayer!?

ali bitno je da se zabavljamo

11 godina
neaktivan

Možda nisi kupil ni jednu zensku :-)) pogledaj pod rep :-)))

https://www.g2a.com/r/mmarko
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2017

Unaprijedili su igru u odnosu na 15 icu tako da uživam igrajući i slušajući simulator radio

Pitanje: dali mogu pomoću GPS moda nekako složiti da me traktor slijedi sa kip prikolicom kad sa silo kombajnom radim silažu ili moram čekati courseplay mod za to

Nije mi fora da ja uvijek moram traktor sa prikolicom voziti a AI vozi silo kombajn

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Lako je kupiti, ali ja trebam key. Vec imam igru, besplatno sam je  skinuo.

11 godina
neaktivan
njuska11 kaže...

Unaprijedili su igru u odnosu na 15 icu tako da uživam igrajući i slušajući simulator radio

Pitanje: dali mogu pomoću GPS moda nekako složiti da me traktor slijedi sa kip prikolicom kad sa silo kombajnom radim silažu ili moram čekati courseplay mod za to

Nije mi fora da ja uvijek moram traktor sa prikolicom voziti a AI vozi silo kombajn

neide sa GPS-om, ali nemoras cekat CP...vec je vani,,,

http://www.farming2015mods.com/farming-simulator-2017-mods/fs17-other/fs17-courseplay/

https://www.g2a.com/r/mmarko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice