Farming Simulator 2015

poruka: 1.357
|
čitano: 339.191
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

http://lsmod2015.com/pack-rolland-rollspeed-v1-1/

dali netko ima ovakvu prikolicu ali da mod radi?  :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2015

Na ls-uk stranici ima 5 zvjezdica, tako da bi trebalo biti sve u redu.

12 godina
neaktivan

Vjerojatno je neki mod conflict. Trebao bi omogućiti "developer mode" pa vidjeti što se događa. Ako to ne znaš, onda bi ti najjednostavnije bilo isprazniti mapu sa modovima, i koristiti samo one koje zaista trebaš.

10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

oranje sa novim traktorom

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

HOLMER DLC 

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Najavljen je novi Farming simulator 17 za konzole i PC koji izlazi do kraja ove godine,izgleda da će glavna marka strojeva biti Massey Ferguson

https://twitter.com/GIANTSSoftware

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ovo je sa službene facebook stranice of farming simulatora: 

"Great news, farmers! We are happy to announce our partnership with AGCO Corporation today which will bring products of their popular brands, Fendt, Challenger, Massey Ferguson and Valtra to the Farming Simulator series in the future."

Tako da neće biti samo MF, već i Valtra, Fendt i Challenger. 

10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

zvijer

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
prc12 kaže...

Ovo je sa službene facebook stranice of farming simulatora: 

"Great news, farmers! We are happy to announce our partnership with AGCO Corporation today which will bring products of their popular brands, Fendt, Challenger, Massey Ferguson and Valtra to the Farming Simulator series in the future."

Tako da neće biti samo MF, već i Valtra, Fendt i Challenger. 

to se rijesi sa modovima samo neka naprave realisticnije mape---- neravna polja mala i velika i naravno da bude u startu soja i suncokret :)

12 godina
neaktivan

To bih i ja volio. Najveći problem su mi mape. Uvijek su bile i uvijek će biti. Nikako da naprave mapu koja dobro izgleda i na kojoj je zanimljivo igrati. A i kad kasnije izađu mod mape, onda nikako da mi se pogodi da imam jako dobru mapu i da se na njoj igra vrti u solidnih 60 FPS-a. Evo sad sam skinuo Bantikow mapu za fs15. Mapa je vrlo dobro napravljena, ali opet ima raznih caka. Prvo i osnovno ono što me najviše smeta a to je da su sva polja već kupljena. To jednostavno mrzim iz dna duše. Jako lako se zaradi za novu i veću opremu, a bez kupnje polja to mi jednostavno nije izazov i nije mi zanimiljivo. Drugi problem je taj što su i sva ta polja jednostavno prevelika. Možda bi bila dobra za multiplayer, ali meni je singleplayer draži. Tako da sam na kraju jednostvano uzeo stvari u svoje ruke i s pomoću neko minimlnog znanja iz Giants Editora sam uredio polja (podijelio ih na više manjih polja). Isto tako sam napravio Excel dokument u kojemu sam popisao sva polja i uz svako polje stavio neku cijenu. Tako da kad zaradim za neko polje, onda ga jednostavno obojam u crveno u Excelu i oduzmem si novce u igri. I to je to. Tko će vraga čekati da izađe idealna mapa. Ima jako dobrih mapa kao što je Chellington Extended ili Sandy Bay, ali tamo mi je jednostavno prenizak FPS. Jednostvano mi je žao što igra nije bolje optimizirana za AMD grafičke kartice. 

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

vadenje krumpira

0 0 hvala 0
12 godina
Farming Simulator 2015

Moze preporuka neke detaljne mape i must have modova, hvala!

Bilo kuda Opel svuda! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sandy Bay (trebat će ti dobar komp). Bantikow. Chellington Extended. FSH modding map (mađarska mapa, jako slična hrvatskoj). Nezz... probaj potražiti na modhosteru neke sa 5 zvjezdica ili nesto na ls uk stranici.

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Holmer DLC je izišao 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
prc12 kaže...

To bih i ja volio. Najveći problem su mi mape. Uvijek su bile i uvijek će biti. Nikako da naprave mapu koja dobro izgleda i na kojoj je zanimljivo igrati. A i kad kasnije izađu mod mape, onda nikako da mi se pogodi da imam jako dobru mapu i da se na njoj igra vrti u solidnih 60 FPS-a. Evo sad sam skinuo Bantikow mapu za fs15. Mapa je vrlo dobro napravljena, ali opet ima raznih caka. Prvo i osnovno ono što me najviše smeta a to je da su sva polja već kupljena. To jednostavno mrzim iz dna duše. Jako lako se zaradi za novu i veću opremu, a bez kupnje polja to mi jednostavno nije izazov i nije mi zanimiljivo. Drugi problem je taj što su i sva ta polja jednostavno prevelika. Možda bi bila dobra za multiplayer, ali meni je singleplayer draži. Tako da sam na kraju jednostvano uzeo stvari u svoje ruke i s pomoću neko minimlnog znanja iz Giants Editora sam uredio polja (podijelio ih na više manjih polja). Isto tako sam napravio Excel dokument u kojemu sam popisao sva polja i uz svako polje stavio neku cijenu. Tako da kad zaradim za neko polje, onda ga jednostavno obojam u crveno u Excelu i oduzmem si novce u igri. I to je to. Tko će vraga čekati da izađe idealna mapa. Ima jako dobrih mapa kao što je Chellington Extended ili Sandy Bay, ali tamo mi je jednostavno prenizak FPS. Jednostvano mi je žao što igra nije bolje optimizirana za AMD grafičke kartice. 

Nema ti to veze sa optimizacijama za određeni tip kartica,nego ima veze sa načinom na koji je mapa napravljena,i ima veze sa starim bugom duboko ukopanim u temeljnom kodu Giants enginea.Engine je jednostavno loše napravljen i ne podnosi previše poligona zajedno u sceni,to je loše kodiranje.Doskočiti se ovome može djelomično cliping udaljenostima,i pametnom planiranju mape.Obe mape koje spominješ jednostavno su previše nakrcane poligonima i stotinama drveča,a osobe koje su ih radile nisu provjeravale kako se mape izvode na slabijim konfiguracijama.Ja imam gtx 980,to je titan grafa,top model sposoban vrtiti fallout 4 na ultra na 60fps,a imam problema sa FPS-om na ovim mapama.Tako da ono ne treba te to brinuti,naljbolje je napraviti mapu za svoj gušt po osobnim preferencama.Ja tak radim,ne samo mape nego i sve ostalo.Ako nekome treba bilo kakav savjet u svezi modiranja rado ču pomoči.

13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Pa daj ti tu nama onda stavi mapu koju ti imas, pa da mi to isprobamo kak sljaka 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

U kojem programu radiš modele kuća i općenito bilo kakvih objekata za mapu ? Trebam nešto jednostavno za izradu modela sa niskim brojem poligona. I el se može koristiti Blender za kompliciranije modele ? E da... ako se makne collision na nekim objektima unutra mape, el ce to ista pomoći od strane FPS-a ?

9 godina
neaktivan

3ds max,Cinema 4d i Mayu,kombiniram ta tri programa Cinemu koristim za body paint modela jer savršeno radi.Kaj se tiče blendera oke je program makar dosta bugovit ponekad,zato se ja držim profesionalnih 3d programa.A kaj se tiče colisiona ne,to nema nikakve sa FPS-om,nego koliko ti modeli imaju poligona i vertexa.

9 godina
neaktivan

Pri kraju sam sa jednom mapom baziranom na westbridge hillsu,fenomenalno je optimizirana,ima pilane,rafineriju,automatski Feeding system i još prilično toga,bit če gotova za koji tjedan,pa ču je uploadati.

13 godina
neaktivan
ledena kraljica kaže...

Pri kraju sam sa jednom mapom baziranom na westbridge hillsu,fenomenalno je optimizirana,ima pilane,rafineriju,automatski Feeding system i još prilično toga,bit če gotova za koji tjedan,pa ču je uploadati.

jedva cekam da isprobam :-)

12 godina
neaktivan

Javi ovdje kad zavrsis s njom. :)

10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

prihrana ječma

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Mapa je sad u beta fazi testiranja,ekonomija je skoro riješena,preostaje još samo uskladiti cijene za određene proizvode i dodati par estetskih sitnica.Teksture su kompletno promjenjene uključujuči teksture polja.Beta 1.0 če biti bez soil moda,a za finalnu verziju bit če i soil mod.

13 godina
neaktivan
ledena kraljica kaže...

Mapa je sad u beta fazi testiranja,ekonomija je skoro riješena,preostaje još samo uskladiti cijene za određene proizvode i dodati par estetskih sitnica.Teksture su kompletno promjenjene uključujuči teksture polja.Beta 1.0 če biti bez soil moda,a za finalnu verziju bit če i soil mod.

a koje sve zitarice budu nutra? one klasicne ili ima novih jos? daj ti meni laiku objasni soil mod, koja je uloga?

9 godina
neaktivan

Žitarice su standard zasad,radi čiste optimizacije,soil mod je mod koji je jako kompliciran,uključuje vlagu,temperaturu tla,temperaturu okoline,7 ili 8 različitih špriceva,herbicide itd,ako te baš zanima pogledaj na forumima soil mod geneborg,instalacija moda u mapu također je prilično kompliciran proces.A igranje sa njim zahtjeva strpljenje i znanje ako želiš postiči zadovoljavajući količinu uroda.

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

dali soil mod moze raditi na mapi od igre "Sosnovka"?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Ako netko želi probati puno realističniji traktor,evo jedan od primjeraka koji sam završila.Koristi modificiranu verziju skripte MR_trn,koja omogučava različite tipove prijenosa i puno realističnije ponašanje vozila.Traktor ima 21 stupanj prijenosa L,M i H s time da svaki od režima ima još dva stupnja.moguče ga je voziti na automatsko kvačilo što je lakše za početnike,spojka je modificirana tako da se otvara na 1500rpm kako bi koristila maksimalni NM sa motora.Ako ga vozite na ručno kvačilo puno je realističnije jer se spojka može otpustiti na bilo kojim okretajima.

Postavke motora i snaga napravljeni su prema originalnim specifikacijama ovog traktora.Radi se o Zetoru Crystal.u RAR-u su dvije mape koje stavite u mod folder.Nisu zapakirane u ZIP jer se tako brže učitavaju.Eto probajte pa recite kakvi su dojmovi.

http://www.filedropper.com/zetorprojekt

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 19:19 (ledena kraljica).

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Nažalost mapa sosnovka koja dolazi u gold editionu je hard codana od strane giantsa,i nije je zasad moguče editirati koliko mi je poznato.Kada bi giants bio spreman otpustiti mapu van pa da je se može editirati instalacija soil moda je najmanji problem,ali dok je ovako u DLC-u niš od toga :(

12 godina
neaktivan

Evo, pošto sam vidio da planiraš dodati soil mod na svoju mapu, našao sam nekakav video tutorial, pa ti možda pomogne... 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice