Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 916.105
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
15 godina
Re: Far Cry 3
308gtsfan kaže...

Trebao si se odmah bacit na osvajanje tornjeva puno para uštedi, i dobro bi bilo da odmah upgradeaš ruksak jer puno stvari skupiš od mrtvaca i u kutijama a kasnije možeš to fino utopiti u trgovini.

Ma znam ali budući da snajpere nekako najviše koristim, htio sam odmah isprobati novog.

Ruksak je odavno upgrejdan, to sam još na početku igre obavio. Igram polako, evo sa 20+ sati sam došao na drugi otok {#}

thuglife kaže...

Ista mi se stvar dogodila, nebo jse, kroz pola sata, sat igre, imat češ para više nego što ti treba, eventualno nečeš znati što s njima.

Skužio sam.. U međuvremenu sam odključao skillove za loot i trgovinu tako da pare dolaze.

0_o
14 godina
neaktivan
t00mob kaže...

Pravi majstori to rade tak da sa snajperom iz daljine prvo onesposobe sve alarme i onda poskidaju jednog po jednog bez da budu primjećeni i dobiju legendarnh 1500 bodova.

Nema nikakve logike to sto kazes. Zasto bi riskirao i sa scopom gadjao alarme (sto se naravno cuje kao kada sa prigusivacem fulas tipa) kada svejedno nastojis da igras stealth? hvala bogu u igri mozes hodati na 2m od tipa al bitno da cucis i  frajer te nece skuziti kako treba. pred kraj igre (tocnije nakon misije kada moras maznuti odjelo od vojske i pojaviti se na regrutaciji kao Foster)kada sam malo usavrsio stealth skuzis da ekipu mozes bas skidati sa ledja cakijom samo tako.

17 godina
neaktivan
sushii kaže...
kada sam malo usavrsio stealth skuzis da ekipu mozes bas skidati sa ledja cakijom samo tako.

Ja sam to skužio dosta rano, dok sam lovio skužili me pirati koji su tuda prolazili. Ja sam se bacio u grmlje i vidim da likovi prolaze kraj mene i ne kuže me. Onda mi se pojavio hint da ih tipkom F napadnem pa sam ih polako poskidao jednog po jednog. Super mi je što ne moraš doći baš blizu neprijatelja da bi pokrenuo napad.

Nedavno sam dobio i mogućnost da zakoljem lika, otkačim iglu sa njegove bombe i samo ga šutnem među njegove kolege {#}. Zbog tih sitnica je igra tako genijalna.

16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ma najbolji je mot s nožem ih rješit, takedown, chain takedown, nož, pa pa.

Ili pištolj takedown ako ih je više.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

dobro pa šta nitko od vas nema problema sa co-opom ???

kako hostat igru da se frend spoji na mene ??

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Far Cry 3

Kako se podesava FOV? Ima li neka odredjena opcija? I koji vi preporucujete?

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Pa imaš u opcijama u igri, naštimaj kako ti paše.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Imas u video opcijama.

15 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Nemamo mi što preporučiti, na tebi je da si naštimaš koji ti odgovara.. Recimo, nekima smeta premali, cirka 60, (jer tako zapravo vidi konj (životinja) kad mu se stavi ona "zaštita protiv panike" :D kraj očiju) i onda ga povećaju na 80 ili 90 jer dobiješ veći vidokrug..

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 13:53 (Omerta23).
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

spoiler....................................

ja isto nisam skuzio kak ubije vaasa on mene probode sa onim nozem i onda u snu ubijes vaasa to mi je glupo bilo.a hoyta kad ubije poslje su svi njegovi ljudi koji su bili u sobi mrtvi.DI JE RELIC KOJI CIJELU TETOVAZU DOVRSI MENI FALI GORNJI DIO A SVE SKILLOVE IMAM

PS3 FTW!!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

dobro ljudi jel ova tema čemu služi ,da se pomogne nekome ako nešto nezna ili samo slikate životinjice i s time se qurčite ??

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 12 hvala 0
16 godina
neaktivan
PEXer kaže...

ja isto nisam skuzio kak ubije vaasa on mene probode sa onim nozem i onda u snu ubijes vaasa to mi je glupo bilo.a hoyta kad ubije poslje su svi njegovi ljudi koji su bili u sobi mrtvi.DI JE RELIC KOJI CIJELU TETOVAZU DOVRSI MENI FALI GORNJI DIO A SVE SKILLOVE IMAM

Ako ga nisi pokupio na vrijeme, ne možeš više nikad. Pročitaj malo gore, u pećini je. Drugim riječima, ostaješ na 99% :) 

14 godina
neaktivan
Far Cry 3

ma bas me briga ja sam ionak na oko 90% ne planiram sve relice skupljat.vazno mi je da sam dobio platinum trofej

PS3 FTW!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 15:38 (PEXer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Almin94 kaže...
Reedy kaže...

kako sam se usro kad su prosli kraj mene :D

Meni je najmrze kada neka zivotinja trci za mnom, ja bjezim, ne smijem se okrenuti. xD -.-

da da, točno znam taj osjećaj pogotovo kad je u pitanju neka agresivna životinja, al nije tolko problem u tome kad znaš da je iza tebe, nego je problem kad je više ne vidiš :D pa samo za par sekundi skoči... Tako je meni najgore kad nemam vozila blizu a trebam preplivati rijeku, samo gledam naprijed ravno kuda trebam plivat i to jednim okom jer najviše čega se " bojim " u toj igri su krokodili :D jednom prilikom me od iza krokodil primio, sa stolca sam pao, ili još jedna scena... Napao piratima bazu, i imali su medvjeda u kavezu, i razbijem s snajpom kavez s krova i ono medvjed ih jede, ubija, i sve ih ubije i ja gledam dole medvjeda, i onda počne onaj cutscene kako se diže plava zastava i ja mislim, dobro sad sredim medvjeda i to je to... Kad ono prođe cutscene gledam di je medvjed dolje i samo BUM IZA MENE, cimnuo sam se do druge strane sobe :D

15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Koristi pravi hebeni spoiler, markiraš hebeni tekst i gore hebeno klikneš na stilovi, kada pišeš poruku, i izabereš hebeni spoiler, i to izgleda hebeno ovako. 

Hvala što si mi pokvario igru...

Random shit...
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Koje su najbolje grafičke postavke za ovu igru?
Imam Sapphire HD6670 DDR3 1GB. 

<style>.ig-b- { display: inline-block; } .ig-b- img { visibility: hidden; } .ig-b-:hover { background-position: 0 -60px; } .ig-b-:active { background-position: 0 -120px; } .ig-b-v-24 { width: 13
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Far Cry 3 exclusive Uplay Rewards

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Sto se tice FOV-a, mogu ti reci da ''top'' igraci uglavnoj preferiraju maximalnu vrijednost. Poanta je u tome da igraci koji preferiraju SMG (i vecina kod ASSAULT) klasa uglavnom koriste fov na maxu jer je kretanje izvedeno "brze" i imas bolji osjecaj  za prostor. manji FOV uglavnom koriste igraci koji iskljucivo igraju sa scopom jer tu nije bitna toliko okretnost i 'movement' vez pazljivo prilazenje kutevima i preciznost na daljinu. Uglavnom igraci koji vec imaju dovoljno iskustva u fps igrama i sigurni su u svoju preciznost/kretanje preferiraju vrlo mali sensitivity i sto veci fov. (da se razumjemo, ja nisam 'top' igrac ali imam vec 2.5k+ h cod-a i jos barem 500-tinjak sati ostalih fps-a i pogledao sam bataljon meceva uzivo i skinuo jos barem toliko postavki od istih).

12 godina
xXxBartmanxXx
Koja rezolucija? Pa sve na
medium low
v-sync off
DX10 ili 11
no AA
16 godina
neaktivan
PEXer kaže...

U tome i je stvar, to su momenti kad Jason postaje čudovište, to je otok od njega napravija, zato se on preispituje i nezna hoće li nazad ili ne, kad ga spoji u glavi vidi jednu stvar a vanka se događa nešto skroz drugo. Luđak.

Na tetovažu idu i ostale stvari, tipa questovi, path of a rakyat i slično.

16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Da onaj agent CIA-e mi strašno baca na Dona Johnsona iz Miami Vicea (a još je isti stil) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 21:26 (308gtsfan).
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Far Cry 3

kako da riješim kreširanje koje mi se dogada random?

samo ono crn ekran "not responding" i gotovo

koliko vidim http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3019290 nije samo meni, i nema veze koliko jaku konfu imas

btw imam sve zadnje drivere i isto se dogada i na ultra i na very high i ostalim postavkama..

na 1.01 je bilo cesto, na 1.02 isto, na 1.03 malo rijede ali opet zivcira..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
308gtsfan kaže...

Da onaj agent CIA-e mi strašno baca na Dona Johnsona iz Miami Vicea (a još je isti stil) 

Nije...nemaju iste naoćale {#}

Zadar živi vječno!
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Pozdrav. Prošao sam misiju Ambush i zaglavio na djelu kada me Vaas sa betonskim kvadrom baci u vodu, piše mash space i ja to radim ali no effect, tipko ja po space, držao konstanto ili ga uopče ne pipnuo uvijek isto. {#}

POSJETITE: http://www.speedtest.net/wave/d2d7601cbc23a8a8
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Već je prije netk oima takav problem, preporučeno mu je da aborta misiju, digne level i uzme onaj skill za duže disanje pod vodom, sad, nezna se jeli mu pomoglo ili nije.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kaze cura "Sad mi je jasno zasto toliko igras Far Cry..."

Moj PC  
8 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

mene uopce vise nije strah zivotinja jel imam cannon magnum ubije medvjeda sa 4 metka

PS3 FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Jel ko imao error pri pokretanju igre: The program can't start because MSVCP100.dll is missing from your computer.

Pokušavao sam sve, instaliranje novog C++ 2008, 2010 redistributable, instalirao directx zadnu verziju, sve drivere update-o, reinstaliro igru par puta, instalirao u drugi folder, googlao i trazio pomoć medjutim ništa ne pomaže, zna li neko možda kako riješiti ovaj problem, igram igru već 15-tak sati, tek sam prešao 30% igre, i stvarno želim preći cijelu igru, ali taj error me zeza...unaprijed hvala :)

Random shit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

bilo koji shotgun u igri i zivotinje ti nista ne mogu, medvjeda skines u 2 shota (sa drugim shotgunom kojeg sam koristio do kraja igre)

15 godina
PEXer kaže...

mene uopce vise nije strah zivotinja jel imam cannon magnum ubije medvjeda sa 4 metka

zato uzmes onaj zadnji sniper i rusi medvjede i ostale zivotinje sa samo jednim metkom,nebitno je li u glavu ili negdje drugo :)

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice