Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 916.220
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

jel mi može netko pomoć u vezi co-opa ??

šta treba napravit da pokreneš co-op i da se frend spoji na mene?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Far Cry 3

ako nemas, kupi orginal za pocetak. daljnje ti upute ne trebaju jer ces imat org i preko steama/origina se lako spojiti preko frends liste.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Far Cry 3
Bass kaže...

ako nemas, kupi orginal za pocetak. daljnje ti upute ne trebaju jer ces imat org i preko steama/origina se lako spojiti preko frends liste.

pa i pričam o originalu.

kako se kreira co-op?

to je problem kod mog frend ,pitao me ,ja neznam,pa sam rekao pitat na forumu ,rekoh možda će mi netko zna reć.

kada se takvo nešto dešava primjer u bf3 ili cod-u otvaraš portove na ruteru i to rješi problem ,tako sam i mislio da je i kod ove igre.

zašto njemu neželi napravit co-op i onda se njegov frend želi spojit na njega ali nemože,isto je ka i ovaj drugi proba napravit onda se niti on nemože spojit.

(ako razumiješ kaj mislim reć)

{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
Far Cry 3

Jeste skužili da se Spider Relic 1 ne pojavljuje na onim mapama koje se mogu kupiti? O tome bruje svi forumi, ljudi pyzde. Taj relic se nalazi u onoj pećini ispod kuće dr Earnharta ali problem je u tome što se više ne može ući u tu pećinu nakon određenog djela igre i ljudi ostaju na 99%  i na 119/120 relics found i ne mogu dobiti cijeli tattoo. Već se danima pišu peticije Ubisoftu da se u nekom slijedećem patchu omogući naknadni ulaz u tu pećinu. Bome sam i ja popyzdio, mučio sam se ko majmun da pokupim svaki relic, yebeno dosadno(al oću imat 100% :-) i rješim sve questove, pokupim sve živo i na kraju skužim da više nemrem u pećinu :-(( 

Inače, baš zabavna igra, konačno nekaj kaj me odvuklo od bf3, zbog ove igre nisam još ni Aftermath zaigrao :-)

Grafika je lijepa ali ne kužim zakaj ljudi padaju u nesvijest jer meni je, kaj se realističnosti i detaljnosti grafike tiče, prvi Crysis još uvijek nešto nenadyebivo. Meni i Bad Company 2 ima bolju i detaljniju grafiku.  Kad se uspoređuje vegetacija, okoliš, šume, trava, zelenilo itd... i prvi Crysis i BC2 su bolji a BF3 i npr. Caspian Border da ne spominjem.  Zato mi je malo smiješno da na mojoj gtx 670 sve te igre lete na max detaljima, a u ovoj igri moram AA smanjit na 4 ili 2 da bi imao prihvatljiv framerate.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
t00mob kaže...

Jeste skužili da se Spider Relic 1 ne pojavljuje na onim mapama koje se mogu kupiti? O tome bruje svi forumi, ljudi pyzde. Taj relic se nalazi u onoj pećini ispod kuće dr Earnharta ali problem je u tome što se više ne može ući u tu pećinu nakon određenog djela igre i ljudi ostaju na 99%  i na 119/120 relics found i ne mogu dobiti cijeli tattoo. Već se danima pišu peticije Ubisoftu da se u nekom slijedećem patchu omogući naknadni ulaz u tu pećinu. Bome sam i ja popyzdio, mučio sam se ko majmun da pokupim svaki relic, yebeno dosadno(al oću imat 100% :-) i rješim sve questove, pokupim sve živo i na kraju skužim da više nemrem u pećinu :-(( 

Inače, baš zabavna igra, konačno nekaj kaj me odvuklo od bf3, zbog ove igre nisam još ni Aftermath zaigrao :-)

al se tetovaza ne dobija samo skill pointima?

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Far Cry 3

Far Cry 3: Trailer Remix by itsTMS'

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

"tapir u drvetu" bug : )

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

Nervira me onaj sjaj u okicama, odsjaj na oružju, nakitu,vodi...djeluje nerealno.Nekom se sviđa al meni ne, kako ga se riješiti?

IBM(I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 3

Ne znam jel bilo, ali ja se s tim susrećem prvi put :D Prometna nesreća:

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Far Cry 3

dpđoh na hojt island i nemam naoružanja,nestade ga {#}

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Reedy kaže...

Ne znam jel bilo, ali ja se s tim susrećem prvi put :D Prometna nesreća:

Lijevi auto je čista kopija Golfa I TAS izvedbe {#}

16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ima li netko kakvo riješenje za one pirate koji su u oklopu od glave do pete, zaklati ih ne mogu ni  s ičim probit taj oklop.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bacač plamena/molotov u facu. I machine gunovi mogu probit oklop.

17 godina
308gtsfan kaže...

Ima li netko kakvo riješenje za one pirate koji su u oklopu od glave do pete, zaklati ih ne mogu ni  s ičim probit taj oklop.

metak u potiljak... 

13 godina
308gtsfan kaže...

Pogodi ga snajperom gdje se spaja lubanja i vrat,ima rupa u oklopu,pada od jednog metka sigurno.

14 godina
neaktivan
Far Cry 3

SPOILER.................................

sta bude kad na bad endingu citra ubije jasona s kim se nastavlja igra mislim freee roam??

maxy
Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Sa Citrom

sup
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hexx kaže...

Sa Citrom

nisam bas siguran

14 godina
neaktivan
Far Cry 3

mislim sa kim se onda igra ako jason umre citra ga ubije

PS3 FTW!!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

buduci da lik s kojim igras ima tetovaze kao i jason ako se ne varam logicno je da je to on

e sad to sta su oba kraja po tom pitanju glupa to je druga stvar...

16 godina
Far Cry 3

kako sam se usro kad su prosli kraj mene :D

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Reedy kaže...

kako sam se usro kad su prosli kraj mene :D

Meni je najmrze kada neka zivotinja trci za mnom, ja bjezim, ne smijem se okrenuti. xD -.-

15 godina
Far Cry 3

Haha, što imam sreće. Dođem na drugi otok i kupim ovaj novi snajper u trgovini.. Ugl, sve pare potrošim na njega + 3 attachmenta + pain job, da bi nakon 10 minuta igranja dobio ovaj signature snajperčić {#}

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Haha, što imam sreće. Dođem na drugi otok i kupim ovaj novi snajper u trgovini.. Ugl, sve pare potrošim na njega + 3 attachmenta + pain job, da bi nakon 10 minuta igranja dobio ovaj signature snajperčić {#}

Trebao si se odmah bacit na osvajanje tornjeva puno para uštedi, i dobro bi bilo da odmah upgradeaš ruksak jer puno stvari skupiš od mrtvaca i u kutijama a kasnije možeš to fino utopiti u trgovini.

15 godina
Far Cry 3

lagano plivam po močvari, naravno ni ne slutivši da ima krokića u toj vodi... kad ono zgrabi me, skoro pao sa stolice, usro se ko grlica {#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

Igra mi je pre genijalna, jedva čekam godišnji da joj se mogu potpuno posvetiti.

Najbolji trenutak: šunjam se stražaru iza leđa i taman kad sam ga mislio častiti brijanjem (s izbrijavanjem) on se okrene i opali prema meni. padnem na pod sa skoro 0 healtha, pokušavam stisnuti tipku Q ali me ne sluša i već sam bio spreman na reload igre, kad odjednom na lika skoči tigar {#}. Iskoristio sam gužvu i zbrisao u grmlje a tigar je potamanio sve stražare umjesto mene. Legendarnih 550 XP bodova {#}.

A taman kad sam krenuo u napad razmišljao sam kako bi bilo super imati program za video capturing i snimati svaki napad.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Ista mi se stvar dogodila, nebo jse, kroz pola sata, sat igre, imat češ para više nego što ti treba, eventualno nečeš znati što s njima.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
Obi Wan kaže...

buduci da lik s kojim igras ima tetovaze kao i jason ako se ne varam logicno je da je to on

e sad to sta su oba kraja po tom pitanju glupa to je druga stvar...

Kraj je definitivno najgluplji dio ove igre. Općenito, zadnji dio priče je toliko blesav da je to smiješno.

*******************************************SPOILERI DOLJE***********************************************************************************

Prvo me je razočarala ona totalno idiotska borba s Vaasom u snu????  Pol igre ga loviš tj. on tebe i onda se obračunavate u snu?? wtf??

A ubojstvo Hoyta je isto debilizam. Čovjek je u svojoj bazi prepunoj plaćenika, skuži pokušaj atentata, zarobi te i može radit kaj oće s tobom i on izabere - borbu s noževima u isto nekakvoj kvazi dream sekvenci.. blesavo.  A sam kraj jednostavno bedast, Citra, Denis.. glupo do jaja.

Ajde da su sredili onu spider 1 relic sad bi barem imao cijeli tattoo i 100% a ovak sam na 99%, fali onaj gore zadnji tattoo i još imam taj osjećaj preglupog kraja   :-)

14 godina
jastreb kaže...

Iskoristio sam gužvu i zbrisao u grmlje a tigar je potamanio sve stražare umjesto mene. Legendarnih 550 XP bodova {#}.

Pravi majstori to rade tak da sa snajperom iz daljine prvo onesposobe sve alarme i onda poskidaju jednog po jednog bez da budu primjećeni i dobiju legendarnh 1500 bodova.

17 godina
t00mob kaže...
jastreb kaže...

Iskoristio sam gužvu i zbrisao u grmlje a tigar je potamanio sve stražare umjesto mene. Legendarnih 550 XP bodova {#}.

Pravi majstori to rade tak da sa snajperom iz daljine prvo onesposobe sve alarme i onda poskidaju jednog po jednog bez da budu primjećeni i dobiju legendarnh 1500 bodova.

ili pobiju sve sa nozinom bez diranja alarma...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice