Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 916.080
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Spoiler-side quest.

Odlučih riješiti jedan side quest onaj sa staricom koja ti kaže da je vidjela avion kako se srušio nedaleko,da odem istražiti.Kad sam došao tamo i pronašao olupinu,već sam mislio kako su developeri usrali stvar jer avion izgleda kao da se srušio davno,a ne prošle noći kao što starica tvrdi.Kad mi je onaj tip rekao da u tom selu nema nikakve starice sav sam se naježio(ne od straha,inače ne vjerujem u nikakve duhove),ne znam zašto.

Čitajući ona pisma u kojima se vidi da im je zapovjednik po*izdio i počelo mu se priviđati,a na kraju je i pucao po svojim vojnicima,dolazim do zaključka da se nešto nadnaravno događa na otoku.Pre kul.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Far Cry 3
dv14 kaže...
Obi Wan kaže...

prvi dojam far cry 3... mani zivine jer triba napraviti poucheve

inace cime vi lovite bestije? ja luk i strijela

edit: da li je bow isto hitscan weapon?

U zadnje vrijeme rijetko lovim jer sam skoro sve craftao.

Kad me nešto zaskoči najbolji je shotgun, a ovako za lov mi je flare gun vrhunska stvar.

I ja,ja sad lovim samo tigrove,bivole i ove vrijedne životinje pa im prodajem kožu.Znam da je najveća zarada na shooting challanges-ima,ali ja volim ovako po malo.Sad sam postao ovisan o pokeru,jednostavno je predobro napravljen,čak bolje od RDR.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
12 godina
neaktivan
Far Cry 3
Lovim lukom i strijelom ako su neke ptičurine ili manje zivotinje, ostale grabezljivce ubijem ili nozem ili ih izbjegavam. Ako ih baš moram ubiti onda puškom što ima prigušivač ili snajper što ima prigušivač.

Dosta za danas, dosta sam toga skupio i craftao, a malo igrao misije. Imam 3 oružja, crossbow, pušku sa silencerom i sniper sa silencerom. Igram dosta tiho i sa puno šuljanja.

Bilo je dosta ludih situacija, covjek se ubije sam sa svojom bombom itd. Išao sam osloboditi jedan outpost i cujem vrište tamo ljudi, nešto ih je većinu pobilo i otišlo prije nego što sam ja došao. Ostali su mi samo jedan čovjek i pas.

Moze li mi neko reći gdje je onaj post što je jedan član napisao kako on igra far cry 3? Bio je jako velik post u vezi toga kako igra stealthy i što prvo osvaja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Oso save...doslovno netsao iz Orbisa, Uplaya  C program files Ubistoft...od svugdje...imam oriđiđi...a stavio sam da mi prebaci save i u claud, al eto ga, šipak. Znaci ostao sam ved dve kampanje, jedna gotova u stealth modu pređena, i drugu koju sam krenuo di igram rambo style...Probat cu preko Undeletera nac koj se k desio nakon sta se Uplay updejtao...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
Far Cry 3

Lutam šumom i tako naletih na grupu jelena, malo se približim, uzmem snajper i ciljam u glavu, taman da ću opaliti pa odjednom čujem iz daleka kako netko puca, ovi se prestrašu i počnu bježati, izgledalo je tako dobro.... :)

Jeli se ikome sviđala ova pjesma? Na jednoj od misija... {#}

BTW. Iman osjecaj da u igri postoji nekakvi "world" koji sam jedino vidio u Stalkeru, kad slucajno ugledas kako tigar lovi životinje, ili krokodil čeka u rijeci... Iako je sve to "unaprijed" skriptirano. Lijepo je vidit :)

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 23:51 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
17 godina
TheDarkSide kaže...

Oso save...doslovno netsao iz Orbisa, Uplaya  C program files Ubistoft...od svugdje...imam oriđiđi...a stavio sam da mi prebaci save i u claud, al eto ga, šipak. Znaci ostao sam ved dve kampanje, jedna gotova u stealth modu pređena, i drugu koju sam krenuo di igram rambo style...Probat cu preko Undeletera nac koj se k desio nakon sta se Uplay updejtao...

to sam procitao nesto kazu da je preporucljivo da se radi backup nakon sto zavrsis igrat nakon nekog vremena.

inace igra mi je super, jos se doduse navikavam jer nikad nisam igra far cry tip igre a za FPS nisam neki expert pa se bavim suljanjem i tim stvarima. mislim se cak ic samo sa nozem i bow-om i tako kasapit bagru. malo mi baca na dishonored.

voznja mi ne pase, sye8em se dok kazes keks. radio sam jednu suppy drop misiju nisam moga virovat koliko sam los :)

glavne zamjerke:

pouchevi, bags i ostale gluposti. za njih sam prvih uru-dvi samo zivine lovio okolo. takoder mislio sam da se biljke koje skupljam stackaju kad ono jedna biljka jedan slot. zatim lovljenje predatora, odnosno zivotinja koje ne bize od tebe nego te napadaju. mislim da se sve svodi na bashing knife tipke i ono ko ziv ko mrtav i nadaj se da te ne pogodi. najvise me izludio morski pas pa sam ih na kraju ko neka budala snajperom gadao sa obale a kasnije i ''gazio'' sa jet skijem. uspilo mi je ubit sharka sa nozem (ne znam ni sam kako). nema neke indikacije kad ronim kad ce mi zrak nestat. je da se ono oko rubova ekrana pojavi kao ''nesto'' ali dok ja na to obraim paznju prode baba sa kolacima.

multiplayer me uopce ne zanima niti ga imam zelju probati a cujem da je kao los. koga briga.

sve u svemu radujem se buducoj ''suradnji'' i sigurno cu igru jos jednom proci, jer tada cu vec biti pro i bit ce mi jos zabavnije.

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 23:59 (Obi Wan).
13 godina
neaktivan

Da, napravio sam ja backup, al ne danas, prije odpriike 3-4 dana, a to je puno vremena:))

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
TheDarkSide kaže...

to sam procitao nesto kazu da je preporucljivo da se radi backup nakon sto zavrsis igrat nakon nekog vremena.

inace igra mi je super, jos se doduse navikavam jer nikad nisam igra far cry tip igre a za FPS nisam neki expert pa se bavim suljanjem i tim stvarima. mislim se cak ic samo sa nozem i bow-om i tako kasapit bagru. malo mi baca na dishonored.

voznja mi ne pase, sye8em se dok kazes keks. radio sam jednu suppy drop misiju nisam moga virovat koliko sam los :)

glavne zamjerke:

pouchevi, bags i ostale gluposti. za njih sam prvih uru-dvi samo zivine lovio okolo. takoder mislio sam da se biljke koje skupljam stackaju kad ono jedna biljka jedan slot. zatim lovljenje predatora, odnosno zivotinja koje ne bize od tebe nego te napadaju. mislim da se sve svodi na bashing knife tipke i ono ko ziv ko mrtav i nadaj se da te ne pogodi. najvise me izludio morski pas pa sam ih na kraju ko neka budala snajperom gadao sa obale a kasnije i ''gazio'' sa jet skijem. uspilo mi je ubit sharka sa nozem (ne znam ni sam kako). nema neke indikacije kad ronim kad ce mi zrak nestat. je da se ono oko rubova ekrana pojavi kao ''nesto'' ali dok ja na to obraim paznju prode baba sa kolacima.

multiplayer me uopce ne zanima niti ga imam zelju probati a cujem da je kao los. koga briga.

sve u svemu radujem se buducoj ''suradnji'' i sigurno cu igru jos jednom proci, jer tada cu vec biti pro i bit ce mi jos zabavnije.

Kakvi noževi, kakvi bakrači, sačmarica glavu čuva :-))

Iz Hrvatske, s ljubavlju
13 godina
neaktivan

Nemojte se zahebat, ona assault puška, zadnja i najbolja koja se otvori kad dođete na drugi otok nema prigusivac, pa da znate, da se ne zahebete:) Kao ja:) Bacio soma i nesto dolara bezveze:) Puska je najbolja za onog koji ne misli u tisini micat neprijatelje:) al za moj stil igre ne paše mi, jer se jako cuje :)

17 godina
Far Cry 3

Ne.....ne......ne...... I NE!!!

Jako dugo sam član ovog foruma kao i mnogi korisnici sa kojim se tako rečeno znam ovdje u ovih čertiri godine......

ALI NE!!! .............................AL NE, srati po FC3 koji je SP orijentirana igra; koji u SP segmentu pojede COD i BF u jednom zalogaju!!!

Far Cry 3 je najbolji FPS naslov izašao u zadnjih pet godina!!

Ova IGRA se ne kupuje zbog onih COD i BF multiplayer sranja!! Ubisoft je uspio napravit FANTASTIČNO SP FPS iskustvo!!! Amen --------------- najbolja FPS igra u gotovoj nam godini!

_________________--

Još jednom da ponovim...

Far Cry 3 je najbolji SP FPS naslov izašao u zadnjih pet godina!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 1:50 (doktor1).
Moj PC  
40 3 hvala 3
13 godina
neaktivan

Zivotinje je daleko najlakse lovit sa flamethrowerom a sto se tice hunting misija sa bow-om sluzite se okolinom... napadajte sa povisene povrsine na koju se zivotinje nemogu popest, olaksat ce vam lov sa bow-om beskrajno ;)

13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Jako dugo sam član ovog foruma kao i mnogi korisnici sa kojim se tako rečeno znam ovdje u ovih čertiri godine......

ALI NE!!! .............................AL NE, srati po FC3 koji je SP orijentirana igra; koji u SP segmentu pojede COD i BF u jednom zalogaju!!!

Ova IGRA se ne kupuje zbog onih COD i BF multiplayer sranja!! Ubisoft je uspio napravit FANTASTIČNO SP FPS iskustvo!!! Amen --------------- najbolja FPS igra u gotovoj nam godini!

A vi zatucani COD ili BF fanovi mani te se ćorava posla!!

Dobro je:) Kako si krenuo trebat ce ti apaurini xd...

Ja igru isto hvalim, jedina primjedva je na AI suborca...blago su retadirani, al nema veze, ionako samo sluze kao topovsko meso...

17 godina
TheDarkSide kaže...

Ja igru isto hvalim, jedina primjedva je na AI suborca...blago su retadirani, al nema veze, ionako samo sluze kao topovsko meso...

Ne... neće mi trebat apaurin!!

Uz nekolicinu ljudi na ovome forumu znam šta su igre i kako i zašto!!

ONAJ tko kaže da je FC3 sranje, a za ikoju pucačinu izašlu u zadnjih pet godina ima neko dobro mišljenje - on laže da je dobra ilitiga ---- SERRE!!!

Nipta drugo nego SERE!!

I to mi ide nakkujac; jebbote ljudi svršavaju na kvejkove, baldurs gejte itd.... nikome nije bitna niti grafika, niti imerzivnost niti niša!!!

Ali kada igra nema 1024*640 teksture prvi će srat o tome!!!

E pa sada pogledaj samo u ovoj temi koliko sranja o grafici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 1:59 (doktor1).
15 godina
Far Cry 3

Pitanje jedno?

Msm da je bilo na forumu pomena o tome ali nikako da pronađem,

gdje se nalazi folder sa onim fotkama koje se uslikaju in-game s fotićem.

Imam par jako zanimljivih fotki a nezz gdje je folder. Ako može netko da pomogne..

Thx in advance

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
TheDarkSide kaže...

ONAJ tko kaže da je FC3 sranje, a za ikoju pucačinu u zadnjih pet godina laže da je dobra ---- SERE!!!

Ma znam o cemu pricas...prosao sam od igra sa Comodora, Sege, PS , Cubea, i cega sve ne:) FC3 je stvarno dobro SP iskustvo!

17 godina
TheDarkSide kaže...
doktor1 kaže...
TheDarkSide kaže...

ONAJ tko kaže da je FC3 sranje, a za ikoju pucačinu u zadnjih pet godina laže da je dobra ---- SERE!!!

Ma znam o cemu pricas...prosao sam od igra sa Comodora, Sege, PS , Cubea, i cega sve ne:) FC3 je stvarno dobro SP iskustvo!

Editirao sam post gore da ne "spamam" ovim dušebriznicima ovdje!!

ššššš - možda su u šumi
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ma ovim idiotima sto seru po igri je krivo jer imaju slabe kompove i ne mogu je pokrenuti ni na low kako treba pa zato nalaze neke primjedbe .. faggots.

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

Evo, recimo vidio sam da Honore Repaper ili kako već, kolega ovog forum rekao da je FC1 BOLJI odo ovoga!?

Daj ARGUMENTIRAJ po čemu je FC1 bolji od FC3!? Argumente! I molim vas ne tu jebbenu grafiku! Tada je on bio avion kamoin,,,,,,, Jer vidim da nikome ne treba grafika ali kada doktor1 nađe način da se tjera na kakvom maxu onda svima treba ta vražija GRAFIKA koga po komentarim NIKOG ne zanima!!!

Onaj tko ima grafičku karticu skluplju od 1800kn i kaže da ga grafika ne interesira ---- ON SERE!!!!

FC1 je postao smeće kada dođeš do onih  vanzemaljaca....... I sada ljudi svršavaju jer je tada trebalo ispalit 6576+546654 metakak u njega, a ovdje toga nema; jer su ljudi poslušali normalan savjet i napravili taj neki hit detector......

Nula bodova......

P.S --------- Far Cry 1 nije po ničemu bolji o d FC3!!!! Po ničemu; a ako se tada svršavalo na grafiku, opet dolaziomo do toga da "nikome" (a ljudi imaju grafičke od 1800+kn) NIJE stalo do grafike

Priznali ili ne, FC1 SE JE IGRAO ZBOG GRAFIIKE!!!!!!! 

FC3 u priči i likovima pojede i posere FC1 i COD BO" i BF3 i Bordelands; svih skupa ih pojede sa likovima i pričom!!!

Stabilizirajte se ljudi!!

Po komentarim na forumima SVIH boli ona stvar za grafiku!!!

Ajd ne seritte jer to nije istina jer svi vi koji imate osobna računalal sa kakvom GTX660+ ŽELITE DOBRU GRAFIKU!!!

A ako ne onda ste malo retardirani! ----------- 98% ljudi kao fol boli ona stvar za grafiku i onda na PCu vide mutnu teksturu i seru da je to prestrašno..........

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 2:25 (doktor1).
Moj PC  
13 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ja sam prvi put presao igru igrajuci stealth, jednom sam umro na najvecoj tezini.( i to svojom krivicom, skocio sam sa planine u more, al nisam skuzio da su stjene previse van pa sam ih poljubio).

Yea right {#}

Ja igram na medium i stealth često umirem, a igram FPSove od prvog FC. Bio bi fail godine da ti je uključen neki bulletproof mode a da to ne znaš ;)

13 godina
neaktivan
motaro1989 kaže...
TheDarkSide kaže...

Ja sam prvi put presao igru igrajuci stealth, jednom sam umro na najvecoj tezini.( i to svojom krivicom, skocio sam sa planine u more, al nisam skuzio da su stjene previse van pa sam ih poljubio).

Yea right {#}

Ja igram na medium i stealth često umirem, a igram FPSove od prvog FC. Bio bi fail godine da ti je uključen neki bulletproof mode a da to ne znaš ;)

U cemu je problem? Ja ga ne vidim...Svatko igra tezinu koja mu odgovara. Pitaj vecinu pa nek ti kazu kako se nose sa  Warrior(najteze). Vecina ce rec da je jako lako. Napsram FC1 ..vjeruj mi FC3 je na Easy modu...FC2 je cak tezi od trojke.

Sad za tvoj stealth, ja neznam kako ti igras stealth mode, al ja ga igram nesto slicno Hitman Absolutionu...na Purist...a to je stvarno tezina od koje zaboli glava...posebno u Hitmanu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 2:42 (TheDarkSide).
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Tako je jedan od ako ne i najbolji SP u zadnjih par godina.

Ali ima svoje negativne stvari bar po meni, a to su:

1.Prejednostavno prolazenje igre (Wallhack,prikazivanje na kompasu neprijatelje cijelo vrijeme,  zuto blinkanje sta mozes pokupit od kutija, biljka, zivotinja i oruzja. Kao neznam da biljku mogu uzeti i jos je vidim na mapi pa mi treba blinkat{#} i da kao nije ni to dovoljno pa mozes napraviti serum da vidis biljke gdje se nalaze u Wh modu {#}{#})

2.Ne pretjerano pametni neprijatelji (I kad vide da im je suboarc umro ili vide mrtvo tijelo u kampu nece ici aktivirati alarm dok god te ne vide, i jednostavno u vise situacija su blago retardirani.

3.Tezina u igri Hard ( Je tako jednostavna borba i lagana bilo u stealthu ili "rambo modu" mozda zbog vec recenih neprijatelja i ostale jednostavnosti Wh, kompas itd i one strelice koje ti pokazuju otkud te sve gledaju)

I ima nekih nedostataka sa zvukom, mozda je do mene npr. Ne cuje se slap ako se odmaknes par metara dalje i ako je dosta visok, nagla promjena vremena ono u milisekundi se naoblaci i pocne kisa koju ne cujes kad udjes u neku spilju..itd Ima jos ali nemogu se sad sjetiti :P

Eto malo kritike na ovu igru :D.

I opcenito sve danasnje igre pojednostavljuju gdje nemoras mozak ukljucit sve ti govori di gdje i kako sta moras.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 3:13 (melem).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
melem kaže...

Tako je jedan od ako ne i najbolji SP u zadnjih par godina.

Ali ima svoje negativne stvari bar po meni, a to su:

1.Prejednostavno prolazenje igre (Wallhack,prikazivanje na kompasu neprijatelje cijelo vrijeme,  zuto blinkanje sta mozes pokupit od kutija, biljka, zivotinja i oruzja. Kao neznam da biljku mogu uzeti i jos je vidim na mapi pa mi treba blinkat{#} i da kao nije ni to dovoljno pa mozes napraviti serum da vidis biljke gdje se nalaze u Wh modu {#}{#})

2.Ne pretjerano pametni neprijatelji (I kad vide da im je suboarc umro ili vide mrtvo tijelo u kampu nece ici aktivirati alarm dok god te ne vide, i jednostavno u vise situacija su blago retardirani.

3.Tezina u igri Hard ( Je tako jednostavna borba i lagana bilo u stealthu ili "rambo modu" mozda zbog vec recenih neprijatelja i ostale jednostavnosti Wh, kompas itd i one strelice koje ti pokazuju otkud te sve gledaju)

I ima nekih nedostataka sa zvukom, mozda je do mene npr. Ne cuje se slap ako se odmaknes par metara dalje i ako je dosta visok, nagla promjena vremena ono u milisekundi se naoblaci i pocne kisa koju ne cujes kad udjes u neku spilju..itd Ima jos ali nemogu se sad sjetiti :P

Eto malo kritike na ovu igru :D.

I opcenito sve danasnje igre pojednostavljuju gdje nemoras mozak ukljucit sve ti govori di gdje i kako sta moras.

To je tvoj pogled a što s emene tiče tu nisam ni za ni protiv. Igra je OGROMNA i svijet je toliko šaren da mislim da je dobro što su ostavili označavanje bitnih stvari i biljaka. 

UI jest malo glupasta, ali ponekad zna i iznenaditi (neugodno po Jasona), to je trebalo ispolirati.

Što se tiče mape/''kompasa'' i pokazivanja svega na njima, tu su trebali staviti mogućnost isključivanja navođenja - pa da se mazohisti poput tebe malo pomuče :-)))

Sve skupa, u moru uistinu debilnih igara sa nikakvom pričom i linearnim (ne)mogućnostima, ova je odlična. Gotovo u svakom elementu pazilo se jako na detalje i ovo je vjerojatno vrh današnje produkcije. Sad, da se moglo bolje - moglo se. 

Ako ćemo tako, mogli bismo reći da je i grafika (iako lijepa) mogla bit vizualno još raskošnija, samo da su rabili jače teksture i više mogućnosti koje nudi današnj ateselizacija i DX11... No, da su to uradili, igru bi moglo pokrenuti kako spada tek možda 10% današnjih računala.

Ali, gledano u globalu, igra je fino ispolirana (pogotovo za ATI), ima dobru priču, zanimljive likove, vrlo dobar dizajn i veliku količinu igrivosti, te ono najbitnije - prekrasan posve otvoren svijet.

FC3 svrstavam uz bok najboljim FPS-ovima poput Crysisa (1. i Warheada), Stalkera (svi), Bioshocka, Half Lifea i Metroa 2033, a možda bi se tu dalo ugurati i neobični ali jako simpatični Dishonored te neobični križanac Mirror Edge. I da, jako podsjeća na prvi Far Cry. Bravo za Ubisoft i povratak korijenima.

Tek nakon jedne ovakve fenomenalne, pametne i lijepe igre shvatiš koliko su pucačine poput CoD, BF i MoH zapravo debilne.

Iz Hrvatske, s ljubavlju
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 19:12 (Danyel).
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Pa je meni je igra vrh imam jedno 30-tak sati odigrano i jos igram.

Ali uvjek cu tsra na svaku igru koju pojednostavljuju :P i ne kuzim zasto, bar da stave mogucnost za iskljuciti a vjerojatno oce nekim novim patchevima kako cujem.

Recimo da danas rade recimo novi Super Mario kladim se da bi kod svake one cijevi bila neka debela velika crvena strelica koja bi ti pokazivala da se mozes spustiti u tu cijev.

Vjerojatno bi ti kod svakod djela gdje trebas skociti pisalo Jump :D i imao navigacije + ako bi napravio preorder dobio bi kao bonus Luigia, onu plavusu, gljivu ali ni to nije sve preorderom mozete otkljucati achievement da super mario postane rakun i leti.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

U cemu je problem? ...

Nema problema, samo ističem da je vjerojatnost da prijeđeš ovu igru na najtežim postavkama bez da ijednom umreš toliko mala da je zanemariva. Tak da, ja iskreno ne vjerujem u takve pričice, a za ostale ne znam.

16 godina
neaktivan
melem kaže...

Pa je meni je igra vrh imam jedno 30-tak sati odigrano i jos igram.

Ali uvjek cu tsra na svaku igru koju pojednostavljuju :P i ne kuzim zasto, bar da stave mogucnost za iskljuciti a vjerojatno oce nekim novim patchevima kako cujem.

Recimo da danas rade recimo novi Super Mario kladim se da bi kod svake one cijevi bila neka debela velika crvena strelica koja bi ti pokazivala da se mozes spustiti u tu cijev.

Vjerojatno bi ti kod svakod djela gdje trebas skociti pisalo Jump :D i imao navigacije + ako bi napravio preorder dobio bi kao bonus Luigia, onu plavusu, gljivu ali ni to nije sve preorderom mozete otkljucati achievement da super mario postane rakun i leti.

ha ha 

Tu si u pravu, ali to ti je tako - čak i znanstvena statistika pokazuje da su ljudi danas sve gluplji, pa te onda to ne treba čuditi...

To je jednostavno tako i sasvim normalno za očekivati - jede se puno nezdrave hrane sa puno masnoće i šećera (uništava mozak i ljudi nemaju koncentracije), puno kofeina, ekrani na sve strane, debilne reklame, debilne emisije i showovi, sve lošiji filmovi i sve lošija glazba (u globalu)... Normalno je da su onda ljudi sve gluplji pa proizvođači igara moraju spuštati kriterije...

Nažalost.

Iz Hrvatske, s ljubavlju
16 godina
doktor1 kaže...

_________________--

Još jednom da ponovim...

priznaj da si bacio drkicu na far cry3{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
doktor1 kaže...

_________________--

Još jednom da ponovim...

priznaj da si bacio drkicu na far cry3{#}

Bolje i na FC3 nego na vojnike pod kacigama :-)))

Jer u FC3 ima i zaista nešto lijepo, npr, Citra.... jedna od ljepših u igrama....

Iz Hrvatske, s ljubavlju
13 godina
neaktivan
motaro1989 kaže...
TheDarkSide kaže...

U cemu je problem? ...

Nema problema, samo ističem da je vjerojatnost da prijeđeš ovu igru na najtežim postavkama bez da ijednom umreš toliko mala da je zanemariva. Tak da, ja iskreno ne vjerujem u takve pričice, a za ostale ne znam.

Ti onda ocito igras igre laganini pa ti sve ostalo zvuci "nevjerojatno". Ili jednostavno se nisi naviknuo na FC3. Ja recimo naucio sam se toliko dobra gađat sa lukom i strijelom, da mogu pogodit nesto na 100-150 cak i 200 metara( ako je vidljivost dobra, zivotinju bez problema) i to da nemam dodataka na luku. I to ti zvuci nevjerojatno i "tesko moguce" a cuj, neidu nam sve stvari isto znaš...

Sad među zadnjim stvrima kojima sam radio je bilo hvatat medvjede, tigrove i sve te rare gadne zivotinje samo sa NOŽEM...i ide mi bez nekih vecih problema.

Da se sjetim još....u igrama nozevima na Expert, ili kako se ono zove najteze bez problema pogađam stotku. Na onoj igri di se pucaju ptice sa snajperom isto na Expert pobjeđujem stalno...

Da imam bolju brzinu pokazao bi ti na live streamu kako igram da ne ispadne prica a nista ne pokazuje, iako neki clanovi sa ovog foruma su me vidli i jako dobro znaju kako igram, vecinu igra.

A zasto? A eto, kompetitivnog sam karatera, i uvijek zelim bit najbolji, najbrzi "najprvi" u svemu skoro...i svaku igru, i sve sta radim istrazujem do najsitnijih detalja i planiram. Pocevsi od onog glupog Ogamea kojeg sam igrao skoro 5 god pa do COD2, COD4 i tako dalje...

Gledao sam lika kako igra Dark Souls kao od šale..a igra je uber teška....

Nemoj mislit da ako nesto ti nemoes napravit, da nemoze nitko :)

14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Mana ove igre je šta je barem meni dosta lagana i na warior težini i kako sve više igram vidim da AI i nije baš najbolji,e sad šta se tiče grafike stvarno nez koja budala

može da kaže da igra loše izgleda jer izgleda predobro na mojoj hd 7970.Igra je jedan od jačih fps kojih sam igrao zadnjih godina al mi je glupo šta ga neki uspoređuju

sa far cry 1 jer nema nikakve veze jedno s drugim s tim da moram da kažem da je far cry 1 meni bolja igra jer više volim SFI(alieni,karakonđule itd)...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
floks kaže...

Mana ove igre je šta je barem meni dosta lagana i na warior težini i kako sve više igram vidim da AI i nije baš najbolji,e sad šta se tiče grafike stvarno nez koja budala

može da kaže da igra loše izgleda jer izgleda predobro na mojoj hd 7970.Igra je jedan od jačih fps kojih sam igrao zadnjih godina al mi je glupo šta ga neki uspoređuju

sa far cry 1 jer nema nikakve veze jedno s drugim s tim da moram da kažem da je far cry 1 meni bolja igra jer više volim SFI(alieni,karakonđule itd)...

Tebi radnja na prekrasnom tropskom otoku i eliminacija neprijatelja stealth pristupom, kojeg je imao i FC1 nemaju nikakve veze?

Priznaj, to si napisao tek da nešto napišeš? 

Iz Hrvatske, s ljubavlju
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice