Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 908.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Najbitnije da je igra zabavna, i ima puno smiješnih situacija sa likovima i životinjama.

Ali imam problem i sa DX9 (55-60fps) i DX11(29-45fps) (ultra) , stalno izgleda kao da ima lag, kao kad igraš multiplayer preko neta pa kad laga zbog konekcije.

Uključen je vsync, ali bilo kako da podesim/smanjim grafičke postavke osjeti se lag, i nakon sat-dva "bole" oči.

Jel to i kod vas tako? 

Sve je moguće...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Far Cry 3
doktor1 kaže...
quickr kaže...

netko je tu već postao taj problem, ali da me ubiješ nemogu naći.... uglavnom vozim se sa onim domorocem poglavicom, dođemo do auta i ne mogu izaći iz njega. držim F ali ku*ac, nikaj se ne dešava... zna netko rješenje?

Možda da držiš E?

znaći postavke natrag na default? ajd već sam se prepao da je neki ozbiljniji kvar {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
johi bro kaže...

Najbitnije da je igra zabavna, i ima puno smiješnih situacija sa likovima i životinjama.

Ali imam problem i sa DX9 (55-60fps) i DX11(29-45fps) (ultra) , stalno izgleda kao da ima lag, kao kad igraš multiplayer preko neta pa kad laga zbog konekcije.

Uključen je vsync, ali bilo kako da podesim/smanjim grafičke postavke osjeti se lag, i nakon sat-dva "bole" oči.

Jel to i kod vas tako? 

O tome se je pričalo petnaest stranica, a možad i više..... {#}

Savjet za avanturiste: obavezno kupovati item karte; u potrazi za relics i pismima se posjete odlična mjesta na otoku...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 20:04 (doktor1).
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
johi bro kaže...

Jel to i kod vas tako? 

Ok hvala. Krivo sam napiso pitanje. Jel se to možad može kako riješiti?

Sve je moguće...
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
johi bro kaže...

Jel to i kod vas tako?

Savjet za avanturiste: obavezno kupovati item karte; u potrazi za relics i pismima se posjete odlična mjesta na otoku...

Ja sam avanturist(i loot manijak) i odlučio sam uopće ne kupovati te karte već svaku najmanju lokaciju posjetiti sam i detaljno istražiti teren.Tek po završetku igre ako vidim da ih nisam sve skupio onda ću kupiti karte da vidim gdje sam što propustio.Sa kartama mi se izgubi gušt istraživanja(Probao sam kupiti onu prvu kartu)

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
17 godina
NFSPredator0010 kaže...
doktor1 kaže...
johi bro kaže...

Jel to i kod vas tako?

Ja sam avanturist(i loot manijak) i odlučio sam uopće ne kupovati te karte već svaku najmanju lokaciju posjetiti sam i detaljno istražiti teren.Tek po završetku igre ako vidim da ih nisam sve skupio onda ću kupiti karte da vidim gdje sam što propustio.Sa kartama mi se izgubi gušt istraživanja(Probao sam kupiti onu prvu kartu)

Ima lokacija koje nemoš naći bez karte nema šanse; ja sam slučajno nabasao dok sam šetao, pao sam u ponor, (ne onaj sa početka); a ako ne padneš ima za ronit "sat vremena" da dođeš do tamo

ššššš - možda su u šumi
17 godina
Far Cry 3

Kakvih sve ludih sitacija ima u ovoj igri to je strašno; uzmem kramu sa slike i krenem, dolazi jedna patrola i okreću se te počinje lov za mnom, na raskršću evo i druga.... Jedne izguram sa mosta i odlete u more, (destrukcija ograde je tu sva srećom), drugi voze uz mene i rešetare te naleću na neke životinje koje šetaju po cesti i gaze ih te se zabijaju u drvo.... {#}

Nakon toga sam izašo i izrešeto ih sa LMGem.... {#}

Odlično šta i auti vizualno gube djelove, nisu samo papirnate kocke {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Vjerujem da svi znate kako se igra ne odvija samo na jednom otoku, ali eto za svaki slučaj spoiler... 

Uglavnom, chapter je mislim četvrti, dakle idem se upoznati sa onom crnom. Onaj najveći otok sam komplet oslobodio, sve radio towere otkrio pa sad mogu ići dalje na glavne misije. Dead questove negdje 60ak% rješio, hunter isto nekih 50ak posto. Imam još dva, tri side questa (oni plavi uskličnici) koje planiram rješiti pa mogu u miru dalje otkrivati story i onda i drugi/e otok(e).

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
doktor1 kaže...

Kakvih sve ludih sitacija ima u ovoj igri to je strašno; uzmem kramu sa slike i krenem, dolazi jedna patrola i okreću se te počinje lov za mnom, na raskršću evo i druga.... Jedne izguram sa mosta i odlete u more, (destrukcija ograde je tu sva srećom), drugi voze uz mene i rešetare te naleću na neke životinje koje šetaju po cesti i gaze ih te se zabijaju u drvo.... {#}

Nakon toga sam izašo i izrešeto ih sa LMGem.... {#}

Odlično šta i auti vizualno gube djelove, nisu samo papirnate kocke {#}

Jel ima koji "pošten" auto u igri? Bez korozije npr. {#}

[G] Sapko
16 godina
Far Cry 3

To mi nedostaje iz Far Cry 2,kad sjednem u Mercedesa SUV i ko baja se vozim selima i nakon pet minuta voznje auto kao da je stajao 10 godina na svim vremenskim uvjetima hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gunner11 kaže...

Ima auta bez korozije, ali baš da su sada neke limuzine, nisu. Iako još nisam sva vozila koristio mi piše u Handbooku

Kamion je majka...gazi, lomi, vozi, guraj.... {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 20:55 (doktor1).
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Može li mi netko odgovoriti; gdje se nalazi save file FC3, i ako mi netko može u PM poslati razliku između dx9 i dx11 na istoj sceni ako nije problem?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Master11 kaže...

Može li mi netko odgovoriti; gdje se nalazi save file FC3, i ako mi netko može u PM poslati razliku između dx9 i dx11 na istoj sceni ako nije problem?

Ti si vec pedeseti koji postavlja jedno te isto pitanje

l<l<l<l<l<l
14 godina
neaktivan

C:-ProgramData-Orbit-46 iako ja nisam uspio napraviti da na dx11 nastavim gdje sam stao

Sa ove zike se nisam skidao cijelo ljeto i onda je cujem u igri...show

17 godina
intexuz kaže...
Master11 kaže...

Ti si vec pedeseti koji postavlja jedno te isto pitanje

Zato sam više otupio na takva pitanja. Malo preći temu is ve se može doznat; od stutteringa, mogućih fixeva, preformansa između DX9 i DX11, vizualnih razlika.............

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ti budi taj koji će meni 50.-om to odgovoriti...
Ajde neka mi netko kaze i posalje link u PM gdje se vidi razlika izmedu dx9 i dx11... 

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Far Cry 3 - The Voices of Insanity: Doctor Earnhardt

Far Cry 3 - The Voices of Insanity: Vaas

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 21:12 (Asterix).

5 0 hvala 1
13 godina
protjeran
doktor1 kaže...
Gunner11 kaže...

Ima auta bez korozije, ali baš da su sada neke limuzine, nisu. Iako još nisam sva vozila koristio mi piše u Handbooku

Za one koji su igrali hitmana: 

Ova druga slika. Ako pogledate ovu figuricu u autu. Se meni to čini ili je ista kao i ona iz misije kada saints sestre napadnu?

14 godina
neaktivan
bornasepic kaže...
doktor1 kaže...
Gunner11 kaže...

Za one koji su igrali hitmana: 

Ova druga slika. Ako pogledate ovu figuricu u autu. Se meni to čini ili je ista kao i ona iz misije kada saints sestre napadnu?

haha znao sam da mi je odnekud poznato to,sad si me podsjetio ^^

l<l<l<l<l<l
15 godina

Strojnice montirane na autima su strasno mocne,neki dan sam maznuo auto sa strojnicom i naisao na patrolu,nisu ni stigli izaci iz auta{#}

A na brodu nisam imao prilike jos koristit tj. nisam imao potrebe.

14 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Strojnice montirane na autima su strasno mocne,neki dan sam maznuo auto sa strojnicom i naisao na patrolu,nisu ni stigli izaci iz auta{#}

Pa ja dok koristim pistolj ekipa iz patrole ne stigne izaci iz auta,opalim 2 headshota i to je to,sa onim najjadnijim pistoljem sa 1 zvijezdicom uopce nije problem ubijat

l<l<l<l<l<l
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Može samo mala pomoć kako aktivirati Non Steam CD Key, preko nekog download managera? Hvala :D

Random shit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doky01akablava kaže...

To mi nedostaje iz Far Cry 2,kad sjednem u Mercedesa SUV i ko baja se vozim selima i nakon pet minuta voznje auto kao da je stajao 10 godina na svim vremenskim uvjetima hehe

Ja se baš ne sjećam da je bilo Mercedesa u FC2. Kolko se sjećam bili su Jeepovi. Masno bi im Daimler naplatio licencu.

15 godina
intexuz kaže...
ivanoile kaže...

Pa ja dok koristim pistolj ekipa iz patrole ne stigne izaci iz auta,opalim 2 headshota i to je to,sa onim najjadnijim pistoljem sa 1 zvijezdicom uopce nije problem ubijat

Meni s pistoljom na vece udaljenosti problem,nema sanse da pogodim glavu.A strojnice su dosta precizne s tim da su napravljene puno bolje nego u FC2.

12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Meni se ne svidja sto u igri ubijes Vass montenegra ... msm dosao sam do tog dijela gdje ga ubijem...
Inace lik je najaci sto se tice ove igre , mogli su dobar nastavak napraviti s Vass montenegrom ...
Hoyt mi se nikako ne svidja... al et... :D

Inace igra za 10+

iskoo
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 22:44 (pirat).
Moj PC  
1 10 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

mozete mi rec koja je razlika izmedu dx 9 i 11 ..jel kad igram dx 9 isto mogu u postavkama naredit dx 11..i koja je razlika izmedu kad je max gpu frame na off i kad je na 5

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iskoo19 kaže...

Meni se ne svidja sto u igri ubijes Vass montenegra ... msm dosao sam do tog dijela gdje ga ubijem...
Inace lik je najaci sto se tice ove igre , mogli su dobar nastavak napraviti s Vass montenegrom ...

Inace igra za 10+

hvala na spoileru {#}

15 godina
Far Cry 3

jel moze neko rec di se nalaze ona polja marihuane.

edit: ili postoji jos neki nacin da se nadrogiram u igri?

edit2: uzivajte 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 22:05 (crack).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Far Cry 3

A mislim da nije namjerno covjek ionako sto si misli da ce kraj biti,gdje cete ti i Vaas piti pivu uz zalazak Sunca i prisjecati se ubojstva brata lol.
Cilj igre je osveta i spasavanje prijatelja/djevojke. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Iskoo19 kaže...

Inace igra za 10+

A jesi ti čuo za opciju spoiler. Totalni si da ne kažem šta.... Ajde prepričaj igru.... cccccc {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 22:19 (doktor1).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice