- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U onoj misiji kad uđeš u onu špilju i tražiš dijelove za popravit brod, može se izać s druge strane jezera, ulazi se u jednu manju špilju.
Prvi put sam lakomisleno uletio unutra i počeo otvarati kovčege, i nisam skužio medvjeda koji me je rasparao. Drugi put sam došao ispred njega, čekao da se zaleti, i postavio minu. Bear skin u torbi.
Ne preporučam ovo za tigra i leoparda, gamad može preskočiti minu.
Spinoff na arrow in the knee očito.mogli su više random dialoga ubaciti.
Šteta što ne možemo ugasiti music a da pustimo samo ambijent.
Može li se pucat u alarm box da ga se onesposobi ili samo ručno?
e da vidis to mi smeta glazbu sam ugasio skroz
ako pucas u alarmbox onesposobit ces sam taj jedan ,ako ga rucno onesposobis
svi povezani nece radit
Jao gluplju igru nisam odavno igrao.Dvica je avoin naspram ovog sranja.Kakva je to ratna igra gdje idem ganjat divlje svinje i od njih praviti ruksak.Berem trave ko narkic.A oruzije kosta ko da je od zlata.I jos kad dobijem misiju da idem ubiti nekog njihovog sefa ali samo nozem,puskom ne smijem.Pa nisam u kamenom dobu.Pogled na mapu nije on the fly kao u dvici.Dok pogledam mapu i zaboravim gdje sam krenuo.Mapa izgleda ko da je crtalo dijete od pet godina sa rezolucijom od 2ppi.Grafika je odlicna,ali ne zivi se od grafike.Dobro je da sam igru kupio na pirate bayu jer ne vrijedi ni potorsenih 10 gigabajta prometa na nju.Samo mi nije jasno u sta su sprdili 4 godine.
Ja odavno gluplji post nisam pročitao!
Ja bi volio da se može pojačati glazba u radiju koja je odlična,ali nema kontrole za to.
Koliko sam ja shvatio iz igre ako upucaš alarm box onda si onesposobio samo taj alarm,a ako ga ručno disable-aš onda ugasiš sve alarme u kampu.
Imam problem sa igrom. Nabavio sam key (nije steam) i kak sad da aktiviram key na uplay. Probao sam skinuti igru od nekud i onda preko uplay ali mi neda (kaze da je wrong key a dobio sam sliku keya sve kak spada).
Ide mi na zivce kolicina vozila/velicina mape.Kvragu,izadjem iz auta i maknem se 10-15m da ubijem svinju i u povratku nema auta,naravno slijedi pjesacenje po mapi da se nadje ista.A najbliza osvojena baza mi je 2km od mene jer sam krenuo u "neistrazeno" podrucje.
I tako vec 10 puta,cijelu mapu sam prosao na nogama,svaki put kada vidim auta se usrecim jer znam da necu gubiti 15min da bi dosao do nekog neprijatelja.
Trebalo bi vise auta biti tj. vise nekakvih kucica s njima.A o brodovima da ne govorim,van baze jedino ubit nekoga na brodu.
Sinoć sam igrao, došao sam sa ovim autom u outpost, save game, izašao iz igre. Danas krenem igrat i taj auto je još tu parkiran, (razbijen jer sam zgazio tigra)..... I definitivno ne nestaju kad se udaljiš. Jučer sam samo skupljao relicse i gdje sam se god parkirao nakon šta bi pročešljo područje auto je bio gdje sam ga i ostavio...
A ovaj sniper je čudo, (Z93). Na slici dole se vidi udaljenost, tj obrisi outposta, (a ni to, ali tu je).... Od tuda samo maknem alarm i padaju kao kruške a nemaju pojma di sam
Meni je nesto
Ostavim ga uz cestu (pazi sam na njega jer ima strojnicu na sebi) i slucajno padnem u rupu neku
idem kakvih 200m okolo natrag do auta ,ali na moju zalost nije ga bilo :(
Jesi iša na policiju prijavit, ako nisi ajde odma.
Imam problem sa igrom. Nabavio sam key (nije steam) i kak sad da aktiviram key na uplay. Probao sam skinuti igru od nekud i onda preko uplay ali mi neda (kaze da je wrong key a dobio sam sliku keya sve kak spada).
stavi - izmedju charactera
tako sam i upiso i svejedno kaze wrong key. Trenutno sam dobio ban na 30 min jer sam spamo "activate"......
Da pitam one koji su igrali Far cry 2,je FC3 puno bolji ili su slicni?
Puno je bolji, ali slična mehanika igre.
Jeli igra dobro optimizirana?
Jel ima netko ovdje da je kupio key sa neke stranice? Jel mi netko moze objasnit ako ima kakav FC3 downloader ili nesto.
Trenutno imam problema pa si mislim da nije do verzije koju sam ja skinuo.
Hoće li mi igra radit na low bez problema?
CPU:pentium dual core 2.80 ghz
GPU:readon hd 4650 1 gb
RAM:4gb
puno bolji, bar meni.
Jeli igra dobro optimizirana?
pa može se reći da jest. Ja recimo sa GTX 460 igram na High/Very High detaljima, a igra izgleda odlično. A čitam da i na slabijim konfiguracijama ide odlično.
ko ce mi sad trazit po temi, pa da pitam na brzinu
oce li radit kako na 2 gb ram?
Jel ima netko ovdje da je kupio key sa neke stranice? Jel mi netko moze objasnit ako ima kakav FC3 downloader ili nesto.
Trenutno imam problema pa si mislim da nije do verzije koju sam ja skinuo.
Ja sam kupio na ovoj stranici Deluxe edition za 29 eura.
Skines sluzbeni downloader koji je linkan na gore navedenoj stranici, instaliras, patchas, zalijepis kljuc i uzivaj.
Evo neke SIGNATURE pljuce koje sam dosad otkljucao,
Uff ovaj Ripper 200 metaka po senzeru kolje sve pred sobom (diese automatische Maschinengewehr)
Evo neke SIGNATURE pljuce koje sam dosad otkljucao,
Uff ovaj Ripper 200 metaka po senzeru kolje sve pred sobom.
Bolestine
na mojoj low end konfi se vrti fluidno na low postavkama i nativnoj rezoluciji (1366)
sad ću polako podizati kvalitetu detalja da vidim koliko maximalno mogu izvući iz nje...
tvorcima igre svaka čast i svaka im dala,fenomenale,vratili su stari sjaj
haha ovaj poker mi je predobro odrađeni, svaka im čast
ja sharkije kokam sa lukom i strijelom, ne trošim metke na njih. najviše me isprepadaju oni komodo dragoni, skoro sam se usro jednom mi je dvoje došlo iza leđa mamicu im. od panike sam ispucao sve metke po džungli, jedva ih se riješio nožem nakraju.
jučer sam izgubio skoro cijeli dan na igranje, čak sam i curu otkantao radi ove igre. damn.
netko je tu već postao taj problem, ali da me ubiješ nemogu naći.... uglavnom vozim se sa onim domorocem poglavicom, dođemo do auta i ne mogu izaći iz njega. držim F ali ku*ac, nikaj se ne dešava... zna netko rješenje?
netko je tu već postao taj problem, ali da me ubiješ nemogu naći.... uglavnom vozim se sa onim domorocem poglavicom, dođemo do auta i ne mogu izaći iz njega. držim F ali ku*ac, nikaj se ne dešava... zna netko rješenje?
Možda da držiš E?