FAR CRY 2 problem

poruka: 9
|
čitano: 2.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FAR CRY 2 problem

pokušavam igrati far cry 2 online imam original ali kad god pokušam igrati trebam download-ti mapu ali mi uvjek kaže failed to download map,ako znate kako riješiti problem molim vas da mi kažete...hvala unaprijed...

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 22:53 (srednjoškolac).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: FAR CRY 2 problem
srednjoškolac kaže...

pokušavam igrati far cry 2 online imam original ali kad god pokušam igrati trebam dawnlodati mapu ali mi uvjek kaže failed to download map,ako znate kako riješiti problem molim vas da mi kažete...hvala unaprijed...

kopiraj ime mape, skini ju s neta (google) i ubaci u maps folder :)

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

kopiraj ime mape, skini ju s neta (google) i ubaci u maps folder :)

gle napravio sam to ali nemam folder koji se zove maps,ali sam ga ja napravil i opet isto...nekad nemoram skidati mapu a nekad me traži i nikad ne uspijem skinuti...I još jedno pitanje kad igram dođem do 19xp-a ali kad izađem uvjek sam na jedan i u statistikama mi piše da sam igrao 0,00h dali to nekak moram spremiti prije izlaska iz igre ako da kako...hvala unaprijed...

16 godina
neaktivan
ako mi može neko staviti sliku gdje i kako staviti mape i stranicu ili link gdje mogu skinuti jer na googlu sam tražio ali nisam našo puno...
14 godina
neaktivan
FAR CRY 2 problem

E ljudi..molim vas nekako da mi pomognete...u ovome je problem...kad udjem u igricu..pise mi nesto ''Your video card drivers are too old. Please update them.'' to mi pise...i kad udjem u igricu naravno sve mi je normalno..krenem igrati ispocetka cijelu igricu i odaberem Easy i izaberem covjeka i krene da ocitava i onda mi izbaci iz igrice. sta da radim da napravim to da mi ne izlazi. Imam Windows 7...prije pola godine sam isto igrao i sve je uredu bilo, isto mi je pisalo ''Your video card drivers are too old. Please update them.'' pa sam opet mogao da igram i bio mi je windows 7...pomozite ako mozete i znate u cemu je problem ..hvala unapred

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: FAR CRY 2 problem

Skini nove drivere za grafičku...
ako imaš grafičku od ATI-a onda skineš s ove stranice:
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

a ako od nvidie sa ove:
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

i pazi moraš skinuti prave drivere koje su namjenjeni za tvoju karticu...

14 godina
neaktivan

Nece opet...pise da je instaliralo graficku ali nije...jbg..

15 godina
neaktivan
darebn1996 kaže...

Nece opet...pise da je instaliralo graficku ali nije...jbg..

Budi malo jasniji, jesi skinuo nove drivere (izbrisao stare ako ih imas) i instalirao nove?

kako misliš piše da je instaliralo ali nije?

15 godina
FAR CRY 2 problem

za probu probaj igrati preko tunglea pa vidi dal javlja istu gresku.

Give me some chiken!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice