"Potvrđen" novi DLC, baš kad sam si ja obrisao igru, super.
@Andor, Ako već budeš gledao druge endove, obvazno ga prvo prijeđi " u svoju korist", bez housa i vojske, to je najpozitivniji kraj.
@Andor, Ako već budeš gledao druge endove, obvazno ga prvo prijeđi " u svoju korist", bez housa i vojske, to je najpozitivniji kraj.
Pa to se znalo već odavno jer su u F:NW ostavili neke poveznice i hintove.
Nakon Dead Money-a i Honest Heartsa izlazi Old World Blues a nakon njega Lonesome road.
+ još 3 u planu ako ova 4 se dobro prodaju.
Pa to se znalo već odavno jer su u F:NW ostavili neke poveznice i hintove.
Nakon Dead Money-a i Honest Heartsa izlazi Old World Blues a nakon njega Lonesome road.
+ još 3 u planu ako ova 4 se dobro prodaju.
Vidiš, to nisam znao, hvala.
Ništa, sad ih neću igrati jedan po jedan, nego lijepo čekati da svi izađu, "nabaviti" u paku i "gonjaj". :D
Napokon sam nakon debakla sa save-om opet poceo igrati New Vegas no imam mali problem.
Naime kada se vratim u kucu sa pocetka igre (kod onoga doca), doc mi pocne onaj tutorial u kojem mi govori kako da uzem, hvatam stvari i sl.
Tu se igra zbloka tj. lik mi ostane doslovce visit u zraku i ne pomaze nista osim da opet pokrenem prijasnji save.....naravno ako se vratim u kucu opet je tu navedeni problem. Cim me doc vidi pocne mi tutorial sa pocetka igre.
Stavljen je zadnji patch tj. patch 5 te su instalirani svi DLC-evi.
Malo je iritantna stvar, googlanje nije pomoglo pa da pitam vas dali znate rijesenje ovoga glitcha.
Dakle koji su sve DLCovi izašli do sad i koji još moraju izaći?
Dakle koji su sve DLCovi izašli do sad i koji još moraju izaći?
Dead Money, Honest Hearts, Old Wolrd Blues, Lonsome Road.
OWB izlazi 19. 7., a datum LRa će uskoro biti najavljen.
Već sam prešao prva dva DLC-a: Dead money i Honest hearts.Dead money mi se nije svidio jer vas vodi u neki grad u kojem žive neki duhovi, ima prostora gdje su plinovi koji vas ubijaju, i neki neranjivi hologramski security.Po meni se ne isplati igrati Dead money iako se tamo može naći dosta oružja i kao šećer na kraju stotinjak zlatnih poluga koje teže 35 i vrijede oko 9.5 k capsa, ja sam ih uzeo 5, prodao i sad imam ukupno oko 65 tisuća capsa (s onim što sam imao prije). Honest hearts mi je bio malo bolji jer tamo igrate u nekom teritoriju indijanaca i za njih obavljate poslove...Oba traju oko 6-7 sati.
Sada skidam Old world blues pa ću javit kakav bude.
Koliko questova ima u Honest hearts? Ja sam dobio samo jedan, da odem po onu kartu i to je to.
Otprilike ih ima 7-8, glavni ti je poubijati ono white legs pleme i yao guaie u nekoj špilji
A di naći te questove, prošao sam cijelu mapu i ništa.
Pričaš sa Joshuom Grahamom aka burned manom, i da ti prvi quest nešto u smislu fishing, neznam sad točno kako se zove
Daj bemu pazite na bene spoilere!!!
Naucite se koristit ovo, zar je to tako tesko!?
Nije spoiler stavljen na forum bezveze...bas ljudi vole dok im par bisera unistava igru!
Novi DLC dobio datum izlaska, Lonsome Road izlazi 20.9. mislim da je ovo i zadnji, sad treba ubosti CE.
Uff, ogromna je tema, nisam sve pročitao...
Uglavnom, nakon prva dva (mislim da je tak) patcha, kada napravim novog lika, dobijem hrpu itema,
odnosno item packagea....može li se to isključiti negdje, tako da igru startam bez 3-4 vrste oružja odma u startu itd....????
Malo mi ubija baš početak, kad bi trabao teže doći do svih tih stvari!!
"emocije" FTW :))))
Pokreneš launcher, klik na data files i tamo makneš kvačice kod packova koje ne želiš.
Valjda si mislio na to.
Tek sam sad skužio da to postoji, al svi su maknuti osim, FAlloutNV...
...caravan pack itd., ni jedan nema kvačicu, al i dalje dobijem sve iteme.....
Jednostavno droppas iteme na pod xd
znate sta me zivcira
ovisan sam o falloutu i trojci i new vegasu al ima tolko bugova da jedva izdrzivo, al covjek se navikne, a ja imam preko 300 sati trojke i new vegasa, al ima jedna stranica fallout wiki - i tek kad covjek otkrije tu stranicu shvati na kolko stvari mora pazit npr. ak prodes jedan quest onda ti ovaj drugi nece radit, ak pricas s nekim likom na nekoj lokaciji nece ti radit neki drugi quest...tako da bi covjek trebao procitat svih 10000 clanaka koje stavljaju da se nebi nakraju izivciro (da 10000 jer cak ima clanaka o glupostima poput bottlecapa i recimo tin cana...), ako neznate za tu str. a stvarno volite fallout obavezno ju posjetite jel gotov sve sto utipkate izaci ce vam opsiran clanak, recimo ako utipkate neku lokaciju pokazat ce vam kartu, sta sve tamo morete naci, skojim questovima je povezana, cak i proslost sta nema veze sa new vegasom...
Kako ja nisam našao ni jedan bug, ni u 3 ni u new vegasu?
i tek kad covjek otkrije tu stranicu shvati na kolko stvari mora pazit npr. ak prodes jedan quest onda ti ovaj drugi nece radit, ak pricas s nekim likom na nekoj lokaciji nece ti radit neki drugi quest...tako da bi covjek trebao procitat svih 10000 clanaka koje stavljaju da se nebi nakraju izivciro
ok nakon 300 sati igre to čitati, ali F3, F:NW, TES, to su igre koje pružaju igraču da igra na svoj način i na svoj način otkriva te svjetove, kad bih počeo čitati po tim wikijima počeo bih igrati "generički", a to ne volim
ne tražim ni savjete kakvog lika u početku napraviti a ne da ne bi slučajno onemogućio quest, ionako više od 70% igre idem okolo i istražujem, questove riješavam ako ih slučajno otkrijem negdje... no to je moje mišljenje i način igre...
Kako ja nisam našao ni jedan bug, ni u 3 ni u new vegasu?
Ja godinama igrama igre rijetko ikada naiđem na bug u A+ naslovima. Dosta ljudi misli da ako ne mogu preći dio igre da je to zbog buga ne zbog njihove nesposbnosti.
shvacam ja sta oces rec al ja zelim stvarno proc igru, joj sto nisu stavili postotak kao sto ima u assassins creedu, jer kolko god ti igro neces ju proc uvjek ces naic na nesto, bilo unmarked quest il ovo il ono, ak zelis skupit sva oruzja ( bogte ima ih preko dvjesto ako ne i vise sad sam gledo na stranici, cak pise koji su unikatni, gdje ih nac...) blabla, citam u gameplayu da su je igrali po 80 sati i da su tek onda shvatili kolko su propustili nakon sto su je presli...
Dali je tko probao ovaj mod - Project Nevada
Kao i NMCs_Texture_pack
Djeluje mi odlično... Moglo bi nakon Ragea pst prelaženje modanog Fallouta....
Na steamu su DLC-ovi na popustu, pa eto imam za 2 dlc-a. Koja dva mi vi preporučate da si kupim, kada sam novi u toj igri.
Lijepo mi izgledaju: Gun Runners Arsenal- zbog oružja i fora mi je Honest Hearts zbog indijanaca i pustinje.
Na steamu su DLC-ovi na popustu, pa eto imam za 2 dlc-a. Koja dva mi vi preporučate da si kupim, kada sam novi u toj igri.
Lijepo mi izgledaju: Gun Runners Arsenal- zbog oružja i fora mi je Honest Hearts zbog indijanaca i pustinje.
Baš je svaki dobar, neznam baš koji bi preporučio, upravo zbog takvih stvari treba čekati collectors edition.
Možda Dead Money, kad već moraš birati, meni je zakon.
Baš je svaki dobar, neznam baš koji bi preporučio, upravo zbog takvih stvari treba čekati collectors edition.
Možda Dead Money, kad već moraš birati, meni je zakon.
Ja ću sačekati da skupim pare, pa uzeti GOTY, kao što sam napravio i sa FO3. Nije mi gušt igrati i onda mic po mic kupovati. Radije ovako.
Ali da, Dead Money ili Honest Hearts + Old World Blues. Jedino što ti Gun Runners Arsenal nije DLC već item pack (sličan onim preorder bonusima) i onda vjerovatno dođe jeftinije.