Fallout: New Vegas

poruka: 1.020
|
čitano: 361.255
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Fallout: New Vegas
M_dipl. kaže...
Paolo2612 kaže...

Jer samo ja imam sreće da se na 5 levelu nađem u špilji s najmanje 15 deathclawa i 3 izvan nje (koji nisu bili kada sam ušao) i to mi je jedini save.

Ahahahahahaha, plačem je.bote kolko sam umro od smijeha na ovo, hahahaha, svaka čast!! Cool

Ja sam probao sa level 3, s Vermint rifleom i dinamitom ići ubiti Deathclaw Matriarch i Alpha male.

Skočio na neku zgradu gdje me ne mogu dostić i rokam dinamitom... ovim velikima ne napravim ništa, ali ubijem baby deathclawse i razjarim Mother Deathclaw, i ja genije uspijem pasti s krova na kojem sam stajao.

Not a pretty sight.

Ali inače mi je najjače na početku one powder-gangere sve dinamitom karat, slabi su i odmah umru, a nikad ne ostaneš bez municije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Ako ste toliko "pametni" poput mene trebat će vam ovo. Šifra za god mode - tilda pa upišite tgm

Jer samo ja imam sreće da se na 5 levelu nađem u špilji s najmanje 15 deathclawa i 3 izvan nje (koji nisu bili kada sam ušao) i to mi je jedini save.

Inače nakon mnogo živciranja sam upisao god mode, napravio pokolj i izliječio frustracije. I usput našao legendarno oružje Mercy i Brotherhood of Steel armor (nemam pojma da li ga se samo tu nađe jer sam jako malo prešao). Učitao opet i samo pobjegao iz špilje, a po ovo se dolazi kasnije da ih razvalim u poštenoj borbi kada budem visoki level :)

P.S. Ako nekog zanima slikat ću lokaciju špilje na mapi.

Kako se zove špilja.

Deathclawi će mi razvaliti bulju, ali se možda isplati Smijeh

Usput, je probao ko igrat da na početku izabere onu neku ludu varijantu Wastelanda.

15 godina
neaktivan

Usput, je probao ko igrat da na početku izabere onu neku ludu varijantu Wastelanda.

Ja,nista se nije dogodilo u 5-6 h gameplaya.

Izgledalo mi zanimljivo pa san stavija.

Sweettooth
17 godina

Fenomenalno su napravili Vault 11. Baš me ugodno iznenadilo istraživanje toga prostora.

Ima dosta dobrih sidequestova, a ni glavni nije loš.

**Spoiler**

Zna li itko način na koji se može izbjeći uništenje BoS bunkera ?

Za sada i za Mr. Housa i za Kajsara se mora uništit... iako sam se njima pridružia za power armor trening.

Jel se može još negdje dobiti taj trening ?

Nekako mi je igra bolje sjela od Fallouta 3, ima više zajedničog sa fallout 2 nego što je to imala trojka. Iako ni F3 nije za bacit.

Nisam baš naletio na nekakve bugove, osim par crasheva, ali pošto redovito sejvam ni to nije bio problem.

Jel itko igra hardcore mode ?

Čini mi se kao zgodna fora za igrat kad već prijeđeš igru bez toga moda, za pažljivo mic po mic istraživanje.

Sviđa mi se što su ubacili i glavne atribute u razovor pa se neke situacije mogu i s njima proći.

0 0 hvala 0
16 godina

Dobra igra, al trzaaaaaa. Jako loša optimizacija. Igra koristi samo 700MB radne memorije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Napravio sam uzasnu gresku

SPOILER

Dao sam Platinum Chip House-u i unistio Caesara, a onda sam poceo pomagati Yes Man-u i unistio House-a i sad vise ne mogu nastavit glavnu misiju, a ni nemam platinum chip :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Diavol kaže...

Napravio sam uzasnu gresku

SPOILER

Dao sam Platinum Chip House-u i unistio Caesara, a onda sam poceo pomagati Yes Man-u i unistio House-a i sad vise ne mogu nastavit glavnu misiju, a ni nemam platinum chip :/

save save save!!!!!!!!

igram 3 dana od jutra do mraka lol.. tek sam lvl 13 .. zna netko kako se otkljucavaju vrata kod mojave outposta ona velika zicana na cesti?

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 9:58 (dokly).
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Hehe koji si ti car.

15 godina
neaktivan

Zna netko kako se isključe oni tribal, caravan, i mercenary packovi koje se dobije sa updateom. ESM fileovi su ugašeni, jel da ih izbrišem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni je igra odlična, jer od svih igara uopće, grafika mi je najmanje važna kod Fallouta, pošto je priča super. Da, podsjeća malo na FO3, al' niti to me toliko ne dira :)

Nego, ne kužim kak imate srca ubit Sunny, još u onim uskim hlačama... Bolje ne Smijeh

If you can understand the me, than I can understand the you.
15 godina
DžavoŠepard kaže...

Zna netko kako se isključe oni tribal, caravan, i mercenary packovi koje se dobije sa updateom. ESM fileovi su ugašeni, jel da ih izbrišem?

ZA tebe i sve ostale koje zanimaju stvari u vezi DLC-a, instalacija,modiranja i skidanja razno raznih fora posjetite Newvegasnexus

http://tridizajn.com/index.php
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Isprva mi se igra činila malo ne zanimljiva, ali samo odigrao koji sat, dva i mogu reči da mi oborila s nogu.

Navukla me bolje od Fallout3. Kako istražujem sve me više zanima što je dalje, što ima na kojem djelu mape.A i radnja zajedno sa pričom mi se čini bolje osmišljena.

Nema veze što ima par bugova i što je isti engine,grafika, meni se čini dosta bolja od F3. A pogotovo kolko je bolje zarazna, jedostavno te zaljepi za monitor i nemožeš se odljepitiSmijeh.

Nego želio sam pitati, imate li u Data files kad palite igru nekoliko dodatnih stvari?

Ja ih imam nekoliko sad neznam dal je to došlo sa onim updateom od 200mb.

Kad sam ih sve upalio dabio sam nekoliko dodatnih odjela i nekoliko novih pištolja.

Evo i slike:

Da, ja sam to uključio jer nisam znao što je, kad sam skužio da sam dobio sav onaj eqip sve sam pobacao, nije mi gušt igrati kad sam OP. :D

Btw. Igrate li hardcore ili obično?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
protjeran

ja neznam kaj bi sa novcima 

nema nista posteno za kupit :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

E viš kod mene je obrnuto :D

17 godina
neaktivan

Ja neznam gdje bi sa stvarima :(

Da li u igri ako npr. ostavite stvari u nekom ormaru ili slično postoji mogućnos da će one nestati nakon nekog vremena?

Trebam neku sigurnu lokaciju npr. kao stan u f3, makar mi je dovoljan samo 1 ormar.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...

Da li u igri ako npr. ostavite stvari u nekom ormaru ili slično postoji mogućnos da će one nestati nakon nekog vremena?

Trebam neku sigurnu lokaciju npr. kao stan u f3, makar mi je dovoljan samo 1 ormar.

e da i to zato sam si odma cim sam mogao

uzeo onaj strog back perk

malo mi je bezveze sta ima tolko vrta municije.... tolko toga imam da vise neznam koja ide na koje oruzje 

i cemu one kutije za municiju

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 13:08 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan

Evo našao riješenje za svoje probleme s opremom - sasvim slučajno.

Išao popraviti robota u Primm-u, a kada ga popravite može vam biti suputnik. Naravno nakrcao ga do vrha s opremom i nek me slijediSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Pa u Novacu ( ili Novcu ) dobiješ stan nakon što im pomogneš i počnu te idolizirati, tj. dobiješ sobu u motelu onome.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan

Nisam niti jedan nastavak prije igrao ali ovaj me ugodno oduševio.

Najbolji RPG  elementi koji posramljuju sve RPG igre.

Sve te veze između različitih frkacija i gradova .

Možda da ima malo više ljudi ali  super igra .

Mass Effect mi je prije bio ono  biraš o čemu oćeš razgovarati ali ovo je 3 x bolje .

Ima svega i svačega .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Najbolji RPG  elementi koji posramljuju sve RPG igre.

Možda da ima malo više ljudi ali  super igra .

Mass Effect mi je prije bio ono  biraš o čemu oćeš razgovarati ali ovo je 3 x bolje .

Ima svega i svačega .

Znaš i sam da ti sad slijedi tona preporuka da odigraš FO3 Smijeh, jer su igri dosta slične, osim po pričama, gotovo su identične.

17 godina
neaktivan

Dok prođem ovaj onda se bacam na starije.

A to vjerojatno nebude ubrzo .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
17 godina
neaktivan

K vragu i pozitivni komentari...Belji se Idem je opet instalirati, pa ću probati još jednom..

Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina

Prešao sam na Fallout 3 GOTY + neki modovi čisto da usporedim; samo mogu reči da je kao da sam prešao s konja na magarca. Jednoličniji svijet, ima puno zgrada u koje se ne može uči, lošiji dijalozi i previše pustoši, pa još malo pustoši. Da ne govorim koliko fale odnosi s frakcijama u stilu Vegasa. Ako je na Gamespotu igra dobila 8.5/10 onda bi F3 morao dobiti max 8. Sad neznam zašto je tome tako, ali vjerujem da je trojka imala veći hype, ipak se čekao novi Fallout nakon mnogo godina. Uglavnom F:NW>>F3.

...something diabolic
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lovac kaže...

Prešao sam na Fallout 3 GOTY + neki modovi čisto da usporedim; samo mogu reči da je kao da sam prešao s konja na magarca. Jednoličniji svijet, ima puno zgrada u koje se ne može uči, lošiji dijalozi i previše pustoši, pa još malo pustoši. Da ne govorim koliko fale odnosi s frakcijama u stilu Vegasa. Ako je na Gamespotu igra dobila 8.5/10 onda bi F3 morao dobiti max 8. Sad neznam zašto je tome tako, ali vjerujem da je trojka imala veći hype, ipak se čekao novi Fallout nakon mnogo godina. Uglavnom F:NW>>F3.

eh pa zato se prvo igra F3 pa onda noviji

normalno da su Vegas unaprjedili...a dobio je 8.5 zbog bugova i prevelike slicnosti sa F3

17 godina

Prešao sam ja trojku odavno, velim samo koliko mi je NV bolji.

...something diabolic
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Eh, konačno me neće biti strah sam scavengeati okolo, sad kad imam ovog ludog Boonea sa sobom. .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Malo sam se šetao do Caesarovog kampa... a na zidu ludilo :)

Tko ovo ne zna, tinejđer :) Tko ovo ne zna, tinejđer :)
I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 20:59 (Father_Dougal).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Malo sam se šetao do Caesarovog kampa... a na zidu ludilo :)

kako sam se s guštom nasmijao na ovo

Inače ja našao pištoj po imenu "That Gun" i gledam da mi je užasno odnekud poznat. Malo istraživanja po net-u i saznao otkud: Deckard-ov pištolj iz Blade Runnera

16 godina
protjeran
WItcher kaže...

Najbolji RPG   elementi koji posramljuju sve RPG igre.

Možda da ima malo više ljudi ali   super igra .

Mass Effect mi je prije bio ono   biraš o čemu oćeš razgovarati ali ovo je 3 x bolje .

Ima svega i svačega .

nemoj ti mass effect mjesati sa falloutom.. to su neki drugi svjetovi.. me je poseban po dijalozima i emocijama, normandiji i spasavanju ljudske rase ukratko .. to je neki drugi svijet..   lol  Belji se

16 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...

Eh, konačno me neće biti strah sam scavengeati okolo, sad kad imam ovog ludog Boonea sa sobom. .

ja njega ostavio u prvom bircu.. nece on meni zemat ex.. Cool

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice