Što je ovo...
upravo prilikom instalacije igre, mi instaliravao dx9 i microsoft old runtime for old software wtf?
Što je ovo...
upravo prilikom instalacije igre, mi instaliravao dx9 i microsoft old runtime for old software wtf?
Što je ovo...
Isti enđin, ko bi reko
Isti enđin, ko bi reko
Ma nema šta, užasno izgleda igra, treba i dalje spamat i ljepit najgore screenshotove sa neta...
Isti enđin, ko bi reko
Ma nema šta, užasno izgleda igra, treba i dalje spamat i ljepit najgore screenshotove sa neta...
zakaj ne
Da li radi normalno igra znate već koja verzija, tj da li ima bugova s tom verzijom, ako ima da čekam original ili mogu najnormalnije ovu verziju igrati? Thanks
Da li radi normalno igra znate već koja verzija, tj da li ima bugova s tom verzijom, ako ima da čekam original ili mogu najnormalnije ovu verziju igrati? Thanks
ima bugova u oriđiđi isto kao i u piratskoj pa ne znam sta se pitas.
Ne shvacam,sta se ne smije prigovoriti protiv enginea jer je i to stoji unaprijedeni Skyrim/Fallout 3 engine,vecina tih efekata u igri se doda kroz modove u Skyrim i bolje izgleda.
Taj je eto lijepi screenshot i igra je generalno graficki lijepa,ali teksture su old-gen kao i geometrija objekata kao zgrade,automobili itd.
I opet je los engine,ne iskoristava maksimalno GPU i CPU i ljudi su se zalili na isto kod Skyrima,a ne vjerujem da i ovdje nece nedostajati.
Isti enđin, ko bi reko
zakaj ne
https://i.imgur.com/2Rq0VaF.jpg
Cujem da je bilo i kod njih kod kuce zalbi na grifiku :D
Ne shvacam,sta se ne smije prigovoriti protiv enginea jer je i to stoji unaprijedeni Skyrim/Fallout 3 engine,vecina tih efekata u igri se doda kroz modove u Skyrim i bolje izgleda.
Taj je eto lijepi screenshot i igra je generalno graficki lijepa,ali teksture su old-gen kao i geometrija objekata kao zgrade,automobili itd.
I opet je los engine,ne iskoristava maksimalno GPU i CPU i ljudi su se zalili na isto kod Skyrima,a ne vjerujem da i ovdje nece nedostajati.
Ko kaze da se ne smije prigovorit? Smije zašto ne. Vidiš da smiješ bit i derište koje glumi trola kao hari. Smiješ šta god hoces.
Super je isto kak je odmah po najavi bilo ocito kakav ce engine biti, kako ce izgledati i sve. Nije bilo kurvinskog downgradea kao sa Witcherom i recimo The Divisionom. Al ljudi moraju biti kmečavi pa se cude ovome iako se zna mjesecima i odmah je bilo ocito.
Liberty Prime is online. https://www.youtube.com/watch?v=298Cw3_qGwE
Nvidia korisnici mogu osposobit punokrvni HBAO+ preko inspektora!
Izgubim nekih 15ak fps u divljini. http://imgur.com/a/a5s4y Eto usporedba ssao i hbao
Steta sto nisu radili igru na novom engineu, da igra bude next gen, ovako sve zajedno ima neki old gen osjecaj.
http://www.twitch.tv/thedevildoggamer
Devil radi 48h stream, jedan od boljih streamera na netu.
kakva je situacija s agility ako se ne koristi vats, jel sada vats značajniji nego u f3 i nv?
izgleda! lose, jako lose za ovakakv naslov! propusta ko blata...
radiš speedrun hoćeš-nećeš
bolje da uzmem za ps4, duže ću igrat
kaj si tako prošivkal da kupiš ovo čudo?
ma da, uzet ću kad izađe goty edicija na popustu 15-20 eura. isto ko skyrim i f3. neće vidjeti ma moneh!!
al bez zajebancije, usprkos ovim falševima igra i nije tako loša. ok je za izgubit sat-dva dnevno.
prvo odusevljenje pa onda razocaranje.. mapa je manja od skyrimove i to dosta. animacije su kao iz 98 godine, grafiku jos i mogu prozvakat al da gledam mutne teksture i 2 izvora svjetlosti i framedropove na 25 fpsa je za plakat u 2015 oj. mozda ekipa popravi to modovima ali ja im svoje novce nedam. skyrim sam kupio i nisam pozalio ali ovakav fallout..
nadam se bar da je main story cemu.. lose lose, jedino mi je voice acting pre heben svidja mi se i masseffect style razgovor .. fem lik je savrsenstvo.. za fegeta neznam
prvo odusevljenje pa onda razocaranje.. mapa je manja od skyrimove i to dosta. animacije su kao iz 98 godine, grafiku jos i mogu prozvakat al da gledam mutne teksture i 2 izvora svjetlosti i framedropove na 25 fpsa je za plakat u 2015 oj. mozda ekipa popravi to modovima ali ja im svoje novce nedam. skyrim sam kupio i nisam pozalio ali ovakav fallout..
nadam se bar da je main story cemu.. lose lose, jedino mi je voice acting pre heben svidja mi se i masseffect style razgovor .. fem lik je savrsenstvo.. za fegeta neznam
O cemu ti,igra izgleda odlicno,kewl,nextgen,ultra mega high res texture su,ne vidis dobro i trece.
A sad,really,drago mi je jos da se netko slaze da igra nije next gen i da su podbacili sto se tice grafickog prikaza igre,engine iz 2011.su zamaskirali dodavanjem par novih vizualnih efekata,tj.probali su,ali prozirno je.
tocnije iz 2009, mozda i stariji
f4 je zapocet 2009 godine...engine je jos stariji od toga, samo nadograden!
Meni je igra neigriva koliko flikeringa ima,default je sve na ultra,probao sam sve na low,različite rezolucije,1440p res na drugi monitor,force vsinc on-of neznam što je po defaultu.
Google ništa nezna,jel može neko reči što proizvodi flickering, texture,lighting ?
Ps zadnji driveri od jucer izasli al ista stvar ko sa ovima od prije desetak dana.
Screenshoot-a sam masu pokusaja,zanimljivo na njima izgleda sve u redu.
Kratko izvješće za one koji imaju stariju grafičku/CPU/malo memorije - igrao sam nekih 1 sat igre (uvod) na ULTRA postavkama, rezolucija 1280x960, 4x AA (imam problema sa aspect ratiom HUD-a, jer igram na 4:3 monitoru, razvučen je, moram to malo proučiti na webu i naći neki fix za taj problem), grafička je Gainward GTX 570 GLH (1280MB GDDR5) - mislim da je HD6950 ekvivalent (grafa je stara 5 godina), proc i5 4570, 4Gb DDR3, igra radi na 43 FPS-a cijelo vrijeme, zauzetost video memorije varira, u interijerima zauzima oko 900-1024Mb, vani je cijela zauzeta, zastajkivanja/štekanja nisam imao ali definitivno treba 2Gb (video memorije) i 8gb radne memorije za "ugodno" igranje. Što se tiče samog vizualnog dojma, jako je sličan BioShock igrama, pogotovo posljednjem, Infiniteu, ima dosta objekata koji imaju onaj "polu-sjaj" (lagani, "uglađeni"), ne znam kako bih to nazvao.
Ako bi htio nesto tipa F2 preporucujem http://store.steampowered.com/app/250520/
Hvala piratima, prije svega
Dal postoji neka šansa, neko prčkanje po settings i ostalim ini pizdarijama da mi dopusti da
narihtam kontrole na numeričku??
Nemrem ovak igrat a stvarno sam imao najbolju namjeru kupit špilku za dva tjedna ali ajbok..
Ubijem lika u kazalištu, headshot s 10mm bez vatsa i frajer sa spinom odleti 10 metara u zrak i zapikne se
u krov
Pa da su stavili od Fallouta 3 engine bar ne bi bilo razočaranja
O cemu ti,igra izgleda odlicno,kewl,nextgen,ultra mega high res texture su,ne vidis dobro i trece.
A sad,really,drago mi je jos da se netko slaze da igra nije next gen i da su podbacili sto se tice grafickog prikaza igre,engine iz 2011.su zamaskirali dodavanjem par novih vizualnih efekata,tj.probali su,ali prozirno je.
I ja se slažem s ovim. Da neko ne shvati pogrešno, meni je grafika super i ovakva, jer je igrivost i imerzija ono što je na prvom mestu ovde. Ali igra svakako nije ništa posebno grafički a traži računar koji treba za Witcher 3. A kako Witcher 3 izgleda? Recimo da je na Falloutu osvetljenje jedino fenomenalno i taj efekat može se nazvati next-gen. Recimo da Witcher 3 ima jednu mapu koja je skoro tri puta veća od Fallout mape (Witcher ima više mapa) i na toj mapi nigde NEMA loading ekrana, a igra izgleda jedno sto puta bolje. Činjenica je da je ovaj Falloutov grafički endžin zreo za staro gvožđe, no kako smo krenuli verovatno ćemo ga gledati i u TES-u 12 i Fallou-u 9, žalosno da tako bogata kompanija neće da uloži i inovira u nešto mnogo bolje. Witcherov RED engine ne zahteva ni približno jak računar u odnosu koliko može i kako može da prikaže scene od kojih ćete balaviti. No svi ćemo igrati Fallout 4, progutaćemo sve što Bethesda izbaci makar to bilo 90% isto kao i prethodno (nakon toliko godina), ali dobro. Možda to i nije loša stvar. Ko zna?...