Fallout 4

poruka: 2.031
|
čitano: 271.232
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Fallout 4

Erm.... samo da gatnem iz graha, pa ti se javim.

Načelno bi trebalo bit, u Skyrimu si mogo i sa manje, ali to tvoje pitanje je toliko teoretski i hipotetsko da je jako teško... ovisi o modovima, o igri i puno drugih faktora. Sa modovima je oduvijek bila stvar da instaliraš, probaš i vidiš sam za sebe dal ti sve radi, dal radi ok, i da imaš na umu da si sa modiranjem igre možes sje cijelu igru, save fileove itd.

Vidjet ćemo kad dođe, al da čemo modirat igru, ja barem gotovo sigurno hoću. Nemaju baš svi neke divlje i7-ice sa 32GB RAM i Titanima.

Moj PC  
5 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
Fallout 4

Lol.Ma ne mislio sam onako po iskustvima sa skyrimom.Ja nikad nisam modao te prijasnje igre,pa ne znam,a sad bi volio probat :) 

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fallout 4

Imam Radeon HD 6670 i 4 gige rama, morao sam naručiti još 4 gige nakon što sam skontao ovaj video:

...tek onda sam, za svaki slučaj, odlučio kupiti novu grafu.

Ali brijem da bi i na ovoj Radeonki radio fallout 4 (Skyrim sam igrao na Radeon 4400 kartici tako da...) i izgleda da je jedino bitno 8 RAM (opet, video).

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 23:02 (HaM).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Fallout 4

Ljudi po pitanju grafičke prezentacije moraju prestat uspoređivat Fallout 3/Skyrim sa ovom igrom... Svima se nešto u glavu uvuklo da to izgleda"skoro" isto, a to nije istina!

I Matt Damon sa marsa vidi da ovo izgleda svemirski bolje i uopće neću ljepit slike jer sam to radio prije.

Nemojte uspoređivat modane Bethesdine naslove sa ovom vanilla prezentacijom jer je to u najmanju ruku kretenski.

Ovo je moj Fallout: New Vegas sa 200+ modova i siguran sam da će F4 izgledat mnogo, bolje od toga....

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Re: Fallout 4
doktor1 kaže...

Ovo je moj Fallout: New Vegas sa 200+ modova i siguran sam da će F4 izgledat mnogo, bolje od toga....

Morao si? Sad idem Project Nevada/A World of Pain i nešto za grafiku, pa deri kume

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
17 godina
Fallout 4

Ja igram Wasteland 2... Prije ga nisam zaršio tako da sada guštam.

Nakon njega ekspanzija za Witcher 3 i opala, evo ga Fallout 4...

A skoro pa sam siguran a bi sljedeći tjedan mogli dobit ingame trailer....

I potajno se nadam da je Bethesda poduzela nešto po pitanju prezentacije likova i priče...

Da će napokon F4 nakon F3 i Skyrima imati super odrađene likove i priču...

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 10:57 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fallout 4
I'm not crazy, my mother had me tested!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Nisam bas pratio kretanje cijene, jel' se bolje isplati sada naruciti preorder  + season pass (season pass, koja glupost, ja sam malo starija generacija i morao sam googlati da vidim uopce sta to znaci) ili cekati da igra izadje? Na steamu je trenutno f4+pass 90E, na cdkeys tapkarosima se nadje f4 solo za ~36E.

Jeste li kupili i gdje vas primjerak? :)

Davnih dana, kada je F1 izasao, cura me stalno nagovarala na igru... probao sam par puta i uvijek zaglavio u temple of trials, i skoro odustao. Jednom kad sam uspio konacno izaci van, pala je navlakusa (i pokoji ispit na faksu).  Tako da, addicted od onda...

This game will unlock in approximately 2 weeks, 6 days and 21 hours

2 0 hvala 0
12 godina
Fallout 4

ufuf

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
mcf kaže...

Nisam bas pratio kretanje cijene, jel' se bolje isplati sada naruciti preorder  + season pass (season pass, koja glupost, ja sam malo starija generacija i morao sam googlati da vidim uopce sta to znaci) ili cekati da igra izadje? Na steamu je trenutno f4+pass 90E, na cdkeys tapkarosima se nadje f4 solo za ~36E.

Jeste li kupili i gdje vas primjerak? :)

Davnih dana, kada je F1 izasao, cura me stalno nagovarala na igru... probao sam par puta i uvijek zaglavio u temple of trials, i skoro odustao. Jednom kad sam uspio konacno izaci van, pala je navlakusa (i pokoji ispit na faksu).  Tako da, addicted od onda...

This game will unlock in approximately 2 weeks, 6 days and 21 hours

mislim da nece bit vecih snizenja skoro, pogotovo ne na steamu...ja cu uzet preorder igre sa cdkeys-a. Mozda bolje cekat sa season passom jer to ti nece odmah trebat a kasnije mozda bude na snizenju.

14 godina
neaktivan
Fallout 4

Mda, tesko da ce na neku akciju tako skoro :) Budem i ja preorder sa nekog cdkeysa, a dlcove u letu naknadno :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 4

Kupio sam ga preko steam-a jer sam se opzio vec jednom pri nabavku cd-keya za Armu 3. slobodne dane vec rezervira za fallout maraton. Jedva cekam!

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Imaju donekle zanimljivu akciju trenutno na betshedinom sajtu - 60$ F4 i besplatan Fallout t-shirt. Dostava je nekih 10$, jos uvijek povoljnije nego steam i solidna majca :) Jedino mislim da salju fizicku kopiju igre, ne key.

0 0 hvala 1
12 godina
Fallout 4

Fallout 4's package will include a DVD, not a blu-ray disc, and it won't contain the entire game. You'll still have to download most of the content through Steam, just like Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Fallout 4

Evo upravo vidio, ima na g2play 38.5 eura.

Season pass posebno je 24.5 eura.

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Fallout 4

ja platio 36.99€ pre-order na Kinguinu prije nepunih tjedan dana 

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fallout 4

zbavio i igru i season sve preko steama najlakse brate mili. sad da pozavrsvam tonu poslova i kad pocne da odj**m sve i razvalim se dok se boje ne rastope :)

Nisam sto godina.

jos da im radi SLI supprt kko treba i niko sretniji od mene!

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=34436
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Ljudi po pitanju grafičke prezentacije moraju prestat uspoređivat Fallout 3/Skyrim sa ovom igrom... Svima se nešto u glavu uvuklo da to izgleda"skoro" isto, a to nije istina!

I Matt Damon sa marsa vidi da ovo izgleda svemirski bolje i uopće neću ljepit slike jer sam to radio prije.

Nemojte uspoređivat modane Bethesdine naslove sa ovom vanilla prezentacijom jer je to u najmanju ruku kretenski.

Ne moramo mi ništa prestati uspoređivati.

Evo, sada ću u ovom postu samo uspoređivati fallout 2 i skyrim sa fallout 4.

---

A sada ozbiljno :D

Instalirao sam danas da vidim na šta liči witcher 3; nisam baš impresioniran. Vrtio sam Dragon age 3 bez problema sa Radeon hd 6770 karticom, vjerujem da bih i witchera.

---

Calm your tits.

10 je***enih godina sam živio hype zbog Diabla 3 jer sam dvojku igrao godinama, u odličnome društvu, brdo frendova stekao itd itd itd.

A svi znamo kako je d3 hype završio...

Pusti feeling najbolje što možeš i uživaj u malim stvarima.

Sve će to leći na svoje mjesto iovako ionako a u igri ćeš uživati puno više i puno bolje kada ništa ne očekuješ.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 9:25 (HaM).
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Igra je gotova, sluzbeno, Bethesda rece 

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Fallout 4

.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

.

sve ide po planu 

xfact
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Potvrdjeno je da Fallout sadrzi Nvidia GameWorks library

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Rodić kaže...

Ja se duboko nadam da ovo neće bit kao Project Cars za nas koji imamo Amd kartice. 

Zmaj od Bosne | Unlock the Power Within
17 godina
Fallout 4

Mislim, stvarno bi bilo uredu da nam daju jedan trailer...

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Fallout 4

neki gameplay,ne vidim cemu skrivanje (ko zmija noge kak bi  se reklo....) No koliko god cekao i volim Fallout (vise 1 i 2 nego ostale nastavke...) nadam se da me nece ovaj razocarat. Svejedno bum pricekao prve filmice i recenzije (po mogucnosti isprobat P pa onda vidit ako mi se dopadne, definitivno uzet original) a ne kupovat unaprijed vise ista. Bit ce tu i nakon izlaska par dana...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Puls3 kaže...
Rodić kaže...

Ja se duboko nadam da ovo neće bit kao Project Cars za nas koji imamo Amd kartice. 

Isto tako govori se da ce funkcionirati kao u GTA V di AMD kartice ne pate previse, iskreno se nadam da je tako zbog moje 280x 

11 godina
neaktivan
cropunk kaže...

neki gameplay,ne vidim cemu skrivanje (ko zmija noge kak bi  se reklo....) No koliko god cekao i volim Fallout (vise 1 i 2 nego ostale nastavke...) nadam se da me nece ovaj razocarat. Svejedno bum pricekao prve filmice i recenzije (po mogucnosti isprobat P pa onda vidit ako mi se dopadne, definitivno uzet original) a ne kupovat unaprijed vise ista. Bit ce tu i nakon izlaska par dana...

Jedina stvar koja moze biti losa su bugs, ali se nadam da su naucili lekciju iz Skyrima i da ce mo u startu dobiti mnogo ispoliraniji sadrzaj.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
14 godina
neaktivan
Fallout 4

damn

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Previse me kopkalo, morao sam preorderati :)

gamersdeal, ~35eur

0 1 hvala 0
17 godina
mcf kaže...

Previse me kopkalo, morao sam preorderati :)

gamersdeal, ~35eur

a nisi jedini :), ja sam uzeo sa cdkeys za 39$

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice