Fallout 4

poruka: 2.031
|
čitano: 271.131
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Fallout 4
Moloch kaže...

Zabole me za grafiku i animacije. Samo nek' bude zabavno i igrivo.

Ukratko da, nakon pol sata igranja grafika mi više nije zanimljiva te onda samo gameplay je važan, a osobno ovo s građenjem mi je zanimljivo, bio je jedan jako jako sličan mod za FO3/NV.

13 godina
odjavljen
Fallout 4

Vredi odgledati citavu prezentaciju, uz to je i najbolji kvalitet. Uzivajte  

3 0 hvala 3
13 godina
odjavljen
Fallout 4

Sta mislite, kakvi ce zahtevi da budu? Veci od Witchera 3?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Veci od W3 nece sigurno biti, ali nije ni da ce mali biti, sve ce se saznati na vrijeme, u svakom slucaju moj je komp spreman ja se nadam

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Comi123 kaže...

Ništa pretjerano mislim pošto se radi o upgrade-nom enginu vjerojatno će i optimizacija biti dobra ali naravno ništa se neće znati dok ne dobijemo služebene zahtjeve.

Zmaj od Bosne | Unlock the Power Within | Intel Core i7
17 godina
Puls3 kaže...

Ništa pretjerano mislim pošto se radi o upgrade-nom enginu vjerojatno će i optimizacija biti dobra ali naravno ništa se neće znati dok ne dobijemo služebene zahtjeve.

Witcher 3 službeni zahtjevi su jedno on najvećih sranja ikad... Takod a treba sačekat da se igra pokrene na račnalima od korisnika

13 godina

Pa mozemo neke predodjbe imati. Igra je očito na unaprijedjenom engineu od Skyrima. A skyrim kao platforma je dobar pokazatelj jer engine je odlican. Stvarno radi na svačijem kompjuteru,a sa modovima izgleda prekrasno (ako imas rig za pogonit to)

Tako da neko predvidjanje (na prethodnom iskustvu) je da će engine tj. igra dobro sljakati velikoj vecini ljudi. A za dodatni eye candy ako imas masinu za witcher 3 onda ce i 4vorka radit kako spada.

11 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Obzirom da witcher od prvog dana radi na neoptimiziranom smecu od engina za koje je trabala masa patcheva da uopce proradi kak spada sumnjam da ce F4 biti ista losiji. 

Ako je skyrim radio solidno a ovo je update istog grafickog pokretaca, ne vidim razlog zasto bi F4 radio ista losije. 

17 godina
malo.mir.malo.rat kaže...

Ako je skyrim radio solidno a ovo je update istog grafickog pokretaca, ne vidim razlog zasto bi F4 radio ista losije. 

Možda radi ovoga:

"This upgraded version of the Creation engine support Physically-based Rendering (PBR) and a dynamic volumetric lighting system."

Ravnat se po Skyrim sys req je suludo.

14 godina
neaktivan
Fallout 4

Kupujem!

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Možda radi ovoga:

"This upgraded version of the Creation engine support Physically-based Rendering (PBR) and a dynamic volumetric lighting system."

Ravnat se po Skyrim sys req je suludo.

Kupis si postenu graficku karticu i procesor a ne entry level grafu i AMD procesor pa te volumetric lighting i PBR nece brinuti.

Ljudi bi danas htjeli full HD igrati na AMD srot procesorima i grafama od 500 kuna. E pa nejde :) 

17 godina
Fallout 4

Šta ti šaplastiš stari moj.. Mani se pametovanja.

Od Skyrim sistemskih zahtjeva ti si došao na AMD procesore...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2015 15:09 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Šta ti šaplastiš stari moj.. Mani se pametovanja.

Od Skyrim sistemskih zahtjeva ti si došao na AMD procesore...

Pa ti si taj koji pametuje i jako se kuzi u napredne tehnologije i sistemske zahtjeve i volumetric lighting i sta sve ne :D 

A ja ti velim kupi si posteni komp pa te sistemski zahtjevi nece toliko brinuti. 

Dzabe ti nadimak "doktor" kad ne vidis ocigledno. 

17 godina
Fallout 4

Ne seri.

Moj PC  
11 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ne seri.

haha e moj doktore, znas onu, tko se ljuti, uteram mu k...i :D :D 

F4 ce po sistemskim zahtjevima biti na razini skyrima koliko god se ti drao i glumio da nesto znas o grafickim enginima. 

12 godina
neaktivan
Fallout 4

Mislim da neće biti baš toliko jako zahtjevna. Bar se nadam.
Pc igre imaju postavke s kojima si sam optimiziraš igru prema svojim mogućnostima. Ne treba ti aa x8 na full hd rezoluciji. To su valjda osnove pc igranja.
Ćak i kod objave sistemskih zahtjeva ne možeš biti siguran kako će ti igra raditi. Ima igri koje štucaju iako imaš možda i duplo jači stroj od prep. Jednostavno moraš probati, ili demo...
...
Nevezano za grafiku,
Jeena mi misao pada na pamet, koliko je moguće da žena/suprug završi kao ghoul?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fallout 4

Laggat ce samo na konzolama, nadam se.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fallout 4

Ok, sad kad je hype malo prošao, mogu vidjeti da su maknuli skillove i da je dialogue tree osiromašen, što ne čudi, pošto se radi o voice actingu.
Da, krasno je to customiziranje oružja, gradnja kuća, bla, bla....ali vidi se da su RPG elementi osiromašeni. 
Prije bih to nazvao open world akcijska avantura/pucačina nego RPG.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Kupis si postenu graficku karticu i procesor a ne entry level grafu i AMD procesor pa te volumetric lighting i PBR nece brinuti.

Ljudi bi danas htjeli full HD igrati na AMD srot procesorima i grafama od 500 kuna. E pa nejde :) 

Možda bi se ti onda trebao educirati na kojem to hardweru rade Xbox one te PS4?

A jesi li svjestan da je FO4, baš kao i trica/e rađen za konzole?

Btw. 750 ti nije neka grafa u rangu integriruša kako ti misliš.

I da, imam ja drugi komp sa fx-om i 7870 i kolko ja vidim taj "šroteks procesor" vuče u 1080p većinu igri na dosta velkim postavkama bez beda. Imam osjećaj da će ti ova rečenica stoposto nadražiti žilu glupaču ali što ja mogu kad kod mene i na intelu i na amd-u većina stvari radi veoma dobro

Također, budi siguran da će sistemski zahtjevi biti veći od skyrimovih jer bi inače igra odmah išla i na stare konzole.

ONTOPIC:

Ne znam kako vi, ali ja sam oduševljen da je power armor napokon dobio fora hud, i da je barem po nečemu drugačiji od drugih armora

Za ostale stvari ipak ću pričekati više gameplaya prije nego komentiram ili dižem hype ili paniku jer je zaista blesavo suditi o igri na temelju par trailera i videa.

Samo se nadam da će glavni protivnici u četvorci biti koliko toliko karizmatičniji/zabavniji nego li u New vegasu....fo3 je imao enclave koji je bio veoma upadljiv i zabavan a i sam njihov setting je bio dosta sci fi pa su mi od ovih novijih fallouta oni definitivno bolji i zabavniji izbor.

Također, pokoji quset kao u old world bluesu sa big Mt temom bi bio totalni hit što se mene tiče

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2015 17:05 (Granzon).
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Mislim da se ne morate bojat da vam ovo neće radit, oni sa svakom igrom najavljuju super novi upgradeani engine i uvjek bude za nijansu ljepši i barem 2g u zaostatku za svim ostalim engineima po grafici a o animacijama da i ne pričam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Fallout 4

a šta da vam kažem... meni izgleda odlično (a i koja će još čuda moderi napraviti od ovoga)

jedan veliki + kod bethesdinig igara jest što su izuzetno mod friendly tako da razni talentirani moderi dovršavaju njihov posao, a mi na kraju ipak dobijemo igre iz snova  (bez obzira što u load orderu imamo 100+ stvarčica) :D

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Ovo izgleda odlicno, a ovaj tko kaze da je losa animacija Deathclawa? animacija odlicno izgleda, i napokon se vidi kad te udari netko sakom...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2015 21:24 (Rodić).
Moj PC  
3 0 hvala 3
11 godina
neaktivan
Rodić kaže...

vo izgleda odlicno, a ovaj tko kaze da je losa animacija Deathclawa? animacija odlicno izgleda, i napokon se vidi kad te udari netko sakom...

Pogledao sam opet i slazem se da nije losa animacija ovo je katastrofa, tesko sranje na kvadrat, kao da je AD 2005...

14 godina
neaktivan
Fallout 4

trollaj negdje drugdje, ako nisi zadovoljan napisi si vlastiti engine pa napravi bolju igru...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rodić kaže...

trollaj negdje drugdje, ako nisi zadovoljan napisi si vlastiti engine pa napravi bolju igru...

Gori od njega su takvi poput tebe koji nemaju drugi argument osim "ako nisi ____ uradi ____ pa budi ____". 

Ima pravo na mišljenje, ti kritički prokomentiraj i reci kontra-argument koji ima smisla, ako ti zvuči arogantno ignoriraj i ćaos.

11 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Mozda i hocu , da sam na njihovom mjestu mozda bih uzeo neki engine koji nije usminkana verzija engina iz 2002 godine, ako vec nisam sposoban da napravim novi...

14 godina
neaktivan
Fallout 4

Engine im je star, ali oni i dalje uspijevaju sa svojim igrama na tom engineu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Fallout 4

Sad ce doc i ovaj malo.mir .malo.srat i pocet plakat da je iz nocne i svima psovat mamu.. sto je super jer taman jos koji crveni i ide pa pa s foruma.

Mislim doktor je ovdje iz godine u godinu i nastojao je svakom pomoc i pokazat kako ce tweakat igru i ostalo. Onda se nade par hebivjetara koji su ogorceni na zivot i stanu kakat. Nije ni cudo sta je toliko kvalitetnih forumasa napustilo forum.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Fallout 4

Ljudi. Imaju pravo ovi koji kazu da treba kreirati novi Engine. To nekada nije bitno, setite se koliko smo svi uzivali u njihovim igrama iako nisu bile savrsene. Fallout 4 ako bude poboljsana verzija Fallout 3 bice to pogodak, a koliko vidimo jeste. Da li bi igra bila bolja da je radila na nekom novom, pravom next-gen engineu, verovatno bi, ali sta sada mozemo. Pogledajte Witcher 3 kako dobro izgleda, e to je next-gen engine od 2011 godine. A 2002 i 2011 razlika je skoro 10 godina. Ne diktira engine samo grafiku, vec i mnoge druge stvari, zato vidite i sami da se sve Bethesdine igre igraju na isti kalup.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
neznalica90 kaže...

Sad ce doc i ovaj malo.mir .malo.srat i pocet plakat da je iz nocne i svima psovat mamu.. sto je super jer taman jos koji crveni i ide pa pa s foruma.

Mislim doktor je ovdje iz godine u godinu i nastojao je svakom pomoc i pokazat kako ce tweakat igru i ostalo. Onda se nade par hebivjetara koji su ogorceni na zivot i stanu kakat. Nije ni cudo sta je toliko kvalitetnih forumasa napustilo forum.

Jbg ne mozemo svi stancat djecu i zivjeti od socijalne pomoci i djecjeg doplatka :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 14:45 (malo.mir.malo.rat).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice