Fallout 3

poruka: 852
|
čitano: 186.220
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Fallout 3
Solo761 kaže...

Ja sam lvl10, imam kalasa, combat shotgun i talon combat armor :P.

btw. osim izlaska iz vaulta nisam napravio nijedan story quest.

Radscorpioni su problematicni ako ih je vise, ako je jedan i imash prostora lako ih rjesis, circle strafe oko njih i peri s melee oruzjem (baseball palicom ili sledgehammerom). Tako sam ih rjesavao bez da bi me i dotakli. Prilicno sporo se okrecu :).

Cool... Onda ću ih ja ShishKebabom Bogataš

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 23:01 (McVily).
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Joj kak je guba napraviti jakog a glupog lika (STR 9, INT 3, CHA 4 END 9 AGI 8) i onda se specijalizirati za unarmed combat i melee weapons i udri! Kako udovi i glave lete..

Nešto kao Conan the barbarian Belji se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Mene zanima dal se može napraviti non-combat lik ko u 1 i 2, i proči samo sa zašprehavanjem :D

Btw, slučajno sam napao Waltera (robota Butlera) a ovaj se zaletio na mene za uzvikom: "For the Queen!!!!" lol^2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

One and only:

Failure is never an option

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

One and only:

Bravo!!! LOLčina! Smijeh

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

One and only:

SmijehSmijeh

Šteta samo što nema kružnog u glavu ROFL
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2008 17:57 (McVily).
17 godina

Ja sam na puno slabijem laptopu odigrao prvih 6-7 sati, pa nećeš imati problema... Samo nemoj pretjerati s detaljima.

Moj laptop:

nw8240, 2,13 GHz singlecore, 2GB RAM, FireGL V5000 128MB (kao ATI X700) - na 1024x768 i s medium detaljima nisam imao problema

17 godina
neaktivan
Fallout 3

Meni je igra dost dobra, sad sam na 8 levelu, i sve ide ok.Ali ima par stvarno blesavih stvari, tipa kad liku razneseš nogu ispod kljena, lik umre ko da si ga kroz mozak pogodio, totalno nerealno, trebao bi pasti i zavijati previjajući se na podu, nakon čega bi došao onaj milosrdni metak kroz bulju, e to bi bilo zabavno, a ne ovak, svejedno di lika pogodiš, kad mu neki od udova dođe do nule, lik trenutačno odlazi u vječna lovišta.A i malo su pretjerali sa onim rasprskivanjima glave.

A i oružja nisu baš kako spada, mislim stvarno, ako pucam miniganom, koliko je realno da nekog ne ću ubiti sa 100 metaka na 20 metara, ma kakav on armor nosio.

Iritantno je i to što je vanjska mapa dosta ograničene veličine, kvragu, pa kad vani hodaš i tako sve više manje izgleda isto, ruševine nebodera, i još ruševina nebodera, pa što onda nisu mogli napraviti otvorenu mapu a ne pun kuac dead end ulica i rukavaca.A i dosta je sranjasto što ne možeš ući u večinu tih ruševina.

Što se tiče bugova, ja nisam naišao niti na jedan, osim što mi se igra smrzavala svakih 5 minuta, ali to sam riješio nekakvim fixom sa torrenta, malo sam visio po fallout forumu, i voila, nema više freezinga.

Baotica Baot
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Nisam igrao prva dva dijela, tako da igram treci dio bez predrasuda i sasvim mi je dobar... atmosfera  je odlicna (kao u Stalkeru), misije su raznolike, ima puno oruzja, VATS mi je super i mozes se teleportirati nakon sto otkrijes neko mjesto (to su trebali u FC2 staviti)

Igram je vec 11-12 sati, a nisam napravio jos ni jednu glavnu misiju...

Da Far Cry 2 ima neke elemente Fallouta 3, bio bi puno bolji

0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 3

Probao sam igru i ne mogu reći da je loša (zasad). Tek sam došao do Megatona i ugasio. Tako nešto mi se nikada nije događalo s originalnim Falloutom, tamo bi uvijek ostajao još samo jedan korak, samo jedan potez...

No, ovo je (naravno) osobna preferenca. Već dulje vrijeme ne igram FPS/TPS/MMO i sl. naslove. Ne zanima me strafe, ne zanime me dodge, ne zanima me ništa što ne mogu napraviti na miru i s određenom dozom koncentracije. Valjda sam ostario ;)

No, samo sučelje mi je OK, moram reći da mi se čini pristojan način na koji su povezali turn-based fičere sa real-time akcijom. No, koliko je to sve duboko, koliko zaista može parirati starim Falloutima, nemam osjećaj. Onaj dio s rođenjem je simpatičan, ali ništa posebno. Ak ništa drugo, bar se ne budiš iz nesvjesti u nekoj mračnoj ćeliji bez da se sjećaš prošlosti :D

Pazi, gledam te!

0 0 hvala 0
17 godina
jastreb kaže...
Solo761 kaže...

Kada pricas sa serifom reci ce ti zasto se grad zove megaton, pa se onda mozes ponuditi za deaktivaciju.

Spoiler:

Kad sam rekao šerifu da mr. Burke želi da detoniram bombu, nigdje nisam vidio tu opciju. Ja sam mislio da će me šerif pitati za to a on je otrčao do Burkea i poginuo.

Malo puno kasnim s odgovorom, no da, to se desi. Probavao sam na razne nacine to rjesiti, cak sam jednom napao Burke-a prije nego je on stigao sherifa utuci, rezultat je bio da me je cijeli grad napao, ukljucujuci i sherifa.

Ja sam to rjesio jednosavno da nisam ni isao do Burke-a dok nisam bombu deaktivirao.
16 godina
neaktivan

Upravo sam došao k sebi nakon što sam plakao od smijeha.

Naime, Robot u National Archives misli da je supotpisnik Deklaracije Nezavisnosti...To je već 4-5 put da se valjam na dijaloge s robotima...

Fantastična igra... Svako malo me zaskoči briljantan crni humor koji nisam vidio još od Monkey Islanda Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2008 21:38 (McVily).
17 godina
neaktivan
McVily kaže...

Upravo sam došao k sebi nakon što sam plakao od smijeha.

Naime, Robot u National Archives misli da je supotpisnik Deklaracije Nezavisnosti...To je već 4-5 put da se valjam na dijaloge s robotima...

Fantastična igra... Svako malo me zaskoči briljantan crni humor koji nisam vidio još od Monkey Islanda Smijeh

Nego jesi li naletio na ona dva mutanta Germantownu,gdje jedan kaže kako ga glava boli zato jer je razmišljao?
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
  Nego jesi li naletio na ona dva mutanta Germantownu,gdje jedan kaže kako ga glava boli zato jer je razmišljao?
  ROFL^2

Ne sjećam se toga. Možda sam ih ubio prebrzo :)

Al nije loš ni onaj kaj se prijeti Shorty-u da će ga pojesti...

Ma igra je puna tih sitnica, posvuda uokolo se može naići na polu-skrivene fore tog tipa. Iskreno više se valjam od smijeha na Fallout3 nego u mnogim komedijama u zadnje vrijeme.

Možda nije F1 ili F2... Ali se vidi da su se hebeno potrudili da preslikaju ugođaj, humor, i sve ostale odlike fallout svijeta. Dostojan nastavak sa vedrom (dobro možda ne vedrom, više post-apokalipstičnom) budučnošću.
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Ne znam meni je igra sasvim super,zabavna i humoristicna,pocevsi od g.o.a.t testa pa nadalje.Roboti su posebno krvavi.Bilo je nekih ljudi koji su tvrdili da igra nema onaj fallout humor al eto cini mi se da vecina uvida da ga ima i to jos kaako i zato mi je drago.Neznam igrajte i uzivajte.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Solo761 kaže...
jastreb kaže...
Solo761 kaže...

Kada pricas sa serifom reci ce ti zasto se grad zove megaton, pa se onda mozes ponuditi za deaktivaciju.

Spoiler:

Kad sam rekao šerifu da mr. Burke želi da detoniram bombu, nigdje nisam vidio tu opciju. Ja sam mislio da će me šerif pitati za to a on je otrčao do Burkea i poginuo.

Malo puno kasnim s odgovorom, no da, to se desi. Probavao sam na razne nacine to rjesiti, cak sam jednom napao Burke-a prije nego je on stigao sherifa utuci, rezultat je bio da me je cijeli grad napao, ukljucujuci i sherifa.

Ja sam to rjesio jednosavno da nisam ni isao do Burke-a dok nisam bombu deaktivirao.
 Hvala Solo, već sam riješio problem i sam deaktivirao bombu.

Riješio sam i problem rušenja igre. Ako netko ima isti problem neka napravi slijedeće stvari:
- isključiti ffdshow audio i video decodere (obično dolaze sa k-lite paketom codeca) za Fallout 3
- osvježiti directX
- ako imate višejezgreni procesor u task manageru za proces Fallout3 pod "set affinity" isključiti jednu jezgru procesora ili nabaviti neki program koji će to napraviti
- i zadnje, instalirati neoficijelni Skullptura patch koji, čini mi se, rekodire sve audio datoteke (apliciranje patcha traje oko sat vremena)

Od kad sam te stvari napravio Fallout mi se u najgorem slučaju sruši nakon par sati igranja, što je super u odnosu na konstantna rušenja.
17 godina
neaktivan
Fallout 3

I,love,this,game. YEAHhhHH! Smijeh

SmijehNasao sam DogmeatSmijeh

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2008 3:37 (70R4N).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma pusti dogmeat...brahmin steak je zakon :D

Da li vas nerviraju milelurkeri..pa ja sizim kad ih vidim, i uvijek ih ima barem 5 zajedno...iz cega su oni mutirali, iz nindza kornjaca?  Pa lakse je ubiti behemota nego njih.. FUJ!

17 godina
neaktivan
Zlatan kaže...

Ma pusti dogmeat...brahmin steak je zakon :D

Da li vas nerviraju milelurkeri..pa ja sizim kad ih vidim, i uvijek ih ima barem 5 zajedno...iz cega su oni mutirali, iz nindza kornjaca?  Pa lakse je ubiti behemota nego njih.. FUJ!

Pričekaj da priđu, pa u ono malo face što pokažu Osmijeh Radi!

17 godina
neaktivan
Fallout 3

Bez obzira na ugođaj Fallouta, to je ipak uglavnom Oblivion. Veselite se, klinci.

Ja igram, napredujem i živim u wastelandu samo za power armor i da razbijem Enclavu (ako je istina da postoji još uvijek), sve me drugo ne zanima, sve ubijam bez razlike, vrag nad vragovima. *ebe mi se za Foblivion. Nemate pojma što je Fallout. Nemojte ni igrati F1 i F2, gradite svoju maštu na vanilla Fallout 3. Jer  kad navale s ekspanzijama za Fallout 3 trebat će vam mašte.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2008 11:31 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 3

Ti kazes da nemamo pojma sta je fallout? Daj se suzdrzi od tih blesavih komentara jer su glupi. zayeban si ti igrac.

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/Chieftec AF-1225S,120/Chieftec AF-0925S/Chieftek TK92/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ti kazes da nemamo pojma sta je fallout? Daj se suzdrzi od tih blesavih komentara jer su glupi. zayeban si ti igrac.

Ajde objasni mi zen, mudrost i smisao karme kada te nitko ne vidi. (ono - karma ide dolje kada si hidden i kradeš, i karma ti ide gore kada ubiješ bossa u Tenpenny toweru i nitko te od njegovih čuvara ne dira), te pustoš s nekoliko stanovnika okolo...

LOLčina!

A objasni mi zaplet i rasplet kod hrpe stanovnika u New Reno u Fallout 2 (*ebote, jedna gostiona u New Reno u Fallout 2 ima više stanovnika nego pola Fallout 3!!!) i objasni četiri vladajuće obitelji, te kako si trebao odigrati najbolje u tome zapletu između Salvatore, Wright, Mordino, Bishop... Kako se postaje made man tih obitelji i kako se to odrazilo na kraj Fallout 2! (i zašto se Wright baš preziva Wright?! Da, ima smisla i ima veze s dubinom igre... nemoj se čuditi)

LOL!

Bijeda...

ps. sorry, samo ti uživaj u F3, ne obaziri se na ovakve postove, stare drkadžije seru, F3 je u biti... dobar...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2008 12:40 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Time to phuck Faerdhur!

Samo navalite, ali The Family u Falloutu 3 su vampiri! Nova mutirana vrsta ili se to Bethesda potrudila da ubaci priču o još jednoj isprobanoj frakciji iz Obliviona, onako tijesno u Fallout, kao kroz dupe?!

Jaoooooo!

ps. ma, neću vam smetati više, nisam ja tako loš tip, samo dok dođem do Power armora i Enclave, da vidim još i to, i sve pada u zaborav... Sorry...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2008 12:46 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Time to phuck Faerdhur!

Samo navalite, ali The Family u Falloutu 3 su vampiri! Nova mutirana vrsta ili se to Bethesda potrudila da ubaci priču o još jednoj isprobanoj frakciji iz Obliviona, onako tijesno u Fallout, kao kroz dupe?!

Jaoooooo!

ps. ma, neću vam smetati više, nisam ja tako loš tip, samo dok dođem do Power armora i Enclave, da vidim još i to, i sve pada u zaborav... Sorry...

Ma ti to misliš da nisi loš tip.Znam ja tebe,pravi si zloćko sa mokrim snovima o mutantima.Namigiva
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
  Ma ti to misliš da nisi loš tip.Znam ja tebe,pravi si zloćko sa mokrim snovima o mutantima.Namigiva

Molim moderatora da kazni ovoga zločestog muškarca, razotkriva i provocira moju nježnu personu Belji se

Ke tebe briga ke ja maštam o mutantima, ha?! Ke tebe briga za moje crvene cipele, ha?!

Belji se

16 godina
neaktivan

Ha gle..nitko nikoga ne tjera da igra ako mu se igra ne sviđa. Svatko ima pravo na svoj ukus. Iako meni osbno se čini da se malo pretjeruje, i da neki više žele da igra bude loša, nego što to ona zaista jest.

Ja kad završim brzinski, onda idem ponove sve....F1, F2, F3 u komadu, pa tko živ, većina mrtvi...

XD XD

P.S. BTW. Većina ljudi koji su ovdje komentirali su igrali Fallout 1 i/ili 2 tako da mi je ona gore opaska o klincima malo klimava :/

17 godina
neaktivan

Aj Fred sleti na zemlju, igraj il nemoj igrat kog briga vise

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Svaki oldschool fallout fan zna za Dogmeat...Osmijeh

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2008 17:05 (70R4N).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
70R4N kaže...

Svaki oldschool fallout fan zna za Dogmeat...Osmijeh

Hehehe...žilavo pseto, al kaj nisu rekli da je poginuo u jedinici...

U svakom slučaju sad mu je nekih 150+ godina Iznenađen
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Imam jedno pitanje..

Mogu li ja npr. naci "svog oca" bez da uradim main quest (nadjem Galaxy New Radio)...Jer dok sam bio u Rivet Cityu radeci za Moiru, doktorica Li je rekla da je moj otac otisao u nekakav stari laboratorij, i sad mene zanima da li ja mogu ovdje nastaviti potragu, bez da uopste uradim main quest u kojem moram naci GNR ??

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice