Fallout 3 RELOADED zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 910
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Fallout 3 RELOADED

Naime radi se o piatskoj vetzije istoimene igre , imam problem , meni je normalno podešenje na high i igra radi super , nakon nekih 10 min igranja počne nevjerojatno štekati , i na esc-u šteka , što da radim nije problem u komponentama , dali možda trebam skinuti patch ili drivere , ako da kako ?

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fallout 3 RELOADED

To je do piratske verzije... Kupi original.

4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Fallout 3 RELOADED
One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fallout 3 RELOADED
REX500 kaže...

Naime radi se o piatskoj vetzije istoimene igre , imam problem , meni je normalno podešenje na high i igra radi super , nakon nekih 10 min igranja počne nevjerojatno štekati , i na esc-u šteka , što da radim nije problem u komponentama , dali možda trebam skinuti patch ili drivere , ako da kako ?

To se i meni događalo, doduše meni je trebalo pola sata no poslije toga igra bi trzala i rušila se, kad sam stavio W7 sve je došlo an svoje ( koristio sam XP, nisam ni mjenjao drivere ni išta ).

Probaj staviti na single core, mada sumnjam da će pomoći.

Btw. Jako loše ime teme si izabrao, bar koliko toliko editaj psot da ne dobiješ karton.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
18 godina
neaktivan
Fallout 3 RELOADED

Zašto ju ne kupiš, stvarno je jeftina, ja sam si ju jučer naručio za ps3 i sa poštarinom će mi doći 94.08 kn.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice