Evo s drljavim Williamsom 1:37.886
Ukoliko netko ne vjeruje da je bez setupa i svi assistovi na off, napravim još brže vrijeme s Williamsom i dokažem da nisam dirao postavke.
Slikao s mobom jer me print screen nešto zeza.
Ukoliko netko ne vjeruje da je bez setupa i svi assistovi na off, napravim još brže vrijeme s Williamsom i dokažem da nisam dirao postavke.
Na čemu je igrano i kakve su postavke?
igram na ps2 gamepadu, lotus, setup je obican, TC medium ostalo sve off
http://ch-slike.com/image/J9cT
1.36.691
brzi sam od vettela http://www.formula1.com/results/season/2013/895/7203/fastest_laps.html
Sauber 1:36.361
daj me ne jebi sad moram ic ponovno
Evo sad ću ja doć s novim vremenom, prvo isprobavam ove slabije bolide.
McLaren mi se pokazuje gori nego Sauber.
najbrza je marussia onaj ko zna malo vise o igri znat ce zasto, nakon nje je lotus
Ovo su dobra vremena ali u "time trialu" ako se ne varam. Puno teže bi bilo vozit utrku uz uključenu opciju simulacije potrošnje guma bez ABS i TC-a, jer uz teže upravljanje bi uništio gume vrlo brzo.
Pa rekli smo radit vremena, a ne filozofirat.
Ionako radim samo jedan krug.
Kolega MrSkunk43 - Ide kako obaranje vremena?
Čini mi se kao da nemamo iste igre. Probaj igrat karijeru sve na OFF i uključena simulacija trošenja guma, težinu protivnika stavi na največu i zabetonirano ti je posljednje mjesto.
Dobro Zekat govori. Treba igrat sve na full i sve na off od pomagala pa onda da vidiš. To je izazov.
Čini mi se kao da nemamo iste igre. Probaj igrat karijeru sve na OFF i uključena simulacija trošenja guma, težinu protivnika stavi na največu i zabetonirano ti je posljednje mjesto.
Neznam zašto sad miješaš karijeru i vremena po krugu, ali meni je svejedno.
U karijeri sam trenutno prvi, u Australiji pobjeda, Malezija četvrto mjesto. Sve na off naravno, ne igram s assistvoima jer mi je onda dosadno.
@itomic - kad će vrijeme?
Kolega MrSkunk43 - Ide kako obaranje vremena?
kad uhvatim vremena probat cu te skinut, sad imam posla
Neznam zašto sad miješaš karijeru i vremena po krugu, ali meni je svejedno.
U karijeri sam trenutno prvi, u Australiji pobjeda, Malezija četvrto mjesto. Sve na off naravno, ne igram s assistvoima jer mi je onda dosadno.
@itomic - kad će vrijeme?
Ček, jel ti ono voziš sa tipkovnicom ili ??
Da, vozim na tipkovnici otkad znam za sebe.
kak bi sad igral kad ste počeli o vremenima... jel ima možda negdje uzet da je jeftinije nego na steamu?
volan imam, logitech driving force GT, šakrtan je, al ok za povremenu vožnju, iako mi više leži tipkovnica i 360 kontroler.
Kažeš da si prvi u Australiji ! Jel voziš sve na off i AI na max te punu utrku ??
Kažeš da si prvi u Australiji ! Jel voziš sve na off i AI na max te punu utrku ??
Ne vozim punu utrku jer neman toliko vremena, odvozim četvrtinu utrke, težina na legend i sve na off.
Ako ne voziš full trajanje onda to nije to i daleko je teže voziti full, to je potpuno druga stvar. A i sa četvrtinom utrke mi je potpuno nepojmljivo da si prvi sa tastaturom ako je sve off i AI na legend. Apsolutno ne kontam kako je to moguće.
Ako ne voziš full trajanje oda to nije to i daleko je teže voziti full, to je potpuno druga stvar. A i sa četvrtinom utrke mi je potpuno nepojmljivo da si prvi sa tastaturom ako je sve off i AI na legend. Apsolutno ne kontam kako je to moguće.
Probao sam, nije tolika razllika, ali mi odnese puno vremena.
Neznam šta ti je toliko čudno :/
EDIT: Drugi sam u karijeri, Hamilton ima 3 boda više od mene.
Kako maknut da ti auto ne usporava kada izletis van staze? Jako me to nervira pogotovo na Shangaju zadnji zavoj.
Kako maknut da ti auto ne usporava kada izletis van staze? Jako me to nervira pogotovo na Shangaju zadnji zavoj.
...aaaa ti bi kratio?
Dal se moze na koji nacin igrat prek neta sa jogurt verzijom bas bi se utrkivao protiv nekoga
Prijašnje verzije ( 2012,2011 ) su se mogle preko tunnglea, a za F13 ne znam, možda bi trebalo isprobati?
Pa da organiziramo neke dvoboje? :D
ja sam za kak funkcuonira taj tungle
evo ga iz cetvrtog pokusaja
1:36.303
http://ch-slike.com/image/J9Mv
...aaaa ti bi kratio?
Ne,nego mi smeta kada izletim iz zavoja.Ima i na Melbournu isto,nakon 12. zavoja(nakon ona brza 2 zavoja) kad malo izletim on me vec uspori ili 2. zavoj prije cilja,malo promasis a on te uspori odmah.
I meni je ta glupost dizala živce u F1 2012.
Npr. - onaj dupli lijevi u Sepangu - normalna stvar da od previše stiskanja čovjek izleti van (pogotovo u utrci s tenkom od 150kg) i on te tako usporava.
Isto i u Pouhonu, 130R...
i najgore kad je kisa pa zablokira gume i nastavi ravno u sljunak
da se i ja ukljucim :)