F1 2013 (Codemasters)

poruka: 307
|
čitano: 73.222
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: F1 2013 (Codemasters)
Mclaren MP4-5 kaže...

Koliko bolida i staza ima da znam? Vidio sam na sajtu na kom sam skinuo igricu mora posebno da se instalira classic edition. Mada i ovih 5 starih bolida su super ali opet bi bilo bolje da imam sve. :)

neda mi se sad palit igra :) uglavnom meni je bila hrpa bolida, i cetiri ili pet staza. ne treba se nista posebno instalirati, ili imas obicnu verziju ili classic.

15 godina
neaktivan
F1 2013 (Codemasters)

Ja vozim sa svime na off, osim TC na medium.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mclaren MP4-5 kaže...

Koliko bolida i staza ima da znam? Vidio sam na sajtu na kom sam skinuo igricu mora posebno da se instalira classic edition. Mada i ovih 5 starih bolida su super ali opet bi bilo bolje da imam sve. :)

A još bolje bi bilo da si kupio igru {#}

13 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Ja sam kupio preorder još prije 20 dana za 25 eura i imam sve.

predpostavljam da vise nije 25 eur

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
12 godina
F1 2013 (Codemasters)

zavrsio 5 stazu spanjolska tj nisam zavrsio. do zadnjeg kruga drzim 5 mjesto (startao prvi) i jednostavno gume su vec zadnjih par krugova bile tolko lose da sam jedva vozio i sisnuli su me u zadnjem krugu jer nisam smio taknut gas bio sam 12 i odustao sam prije cilja jer me razivciralo. 

trenutno sam 6 u poretku sa 39 bodova mislim sad sljedi monako kojeg me sve strah :9 

dajte mi recite jel i vi imate problema sa tim gumama svaku utrku mi je tako skoro? kak da to podesim da bude podnosljivo ili to moj stil voznje napravi? inace vozim na volanu g27 i sve mi je na off

0 0 hvala 0
14 godina

Tvoj stil to napravi.

12 godina
F1 2013 (Codemasters)

onda preagresivno vozim haha

0 0 hvala 0
17 godina
F1 2013 (Codemasters)

Sepang, kiša, držim se na 2 sek do Alonsa koji je na drugom mjestu i čuvam gorivo za zadnjih krug i pol rich mixa da ga stisnem. I kad je došao taj trenutak gume su bile gotove, pa sam na kraju spašavao postolje s 11 sekundi iza Alonsa. Naravno pošto je Sauber da sam doslovno driftao kroz spore zavoje oko drugih, do ruba i to je pojelo intere... Ako ništa bar mi se u 2013 čini bolja simulacija guma.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
F1 2013 (Codemasters)

Gume igraju vrlo značajnu funkciju u igri, slabija degradacija se može postaviti umjerenim setup-om ali ništa previše, najviše ih troši wheel-spin poslje sporih zavoja, u pravilu morate vozit ko po jajima :D 

Steam:luka2301 , origin:chi2301

0 0 hvala 0
13 godina
F1 2013 (Codemasters)

Nema boljeg od završit kvalifikacije kao 1. i uništit gume do bola, i započet utrku s mrtvim gumama, i na kraju završit 7. {#}

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !

0 0 hvala 0
15 godina
F1 2013 (Codemasters)

F1 2013 - TV Advert

F1 Challenge - Out Now for iOS

0 0 hvala 0
15 godina
F1 2013 (Codemasters)

9600GT vrti mi ovo na 40+ fps xD

sta reci, drivers test isti kao prosle god, dalje jos nisam stigao...nadam se da nije voznja i to sve ostalo isto kao prosle god...

grafika je odlicna, ako se ne varam, poboljsali su teksture staze kad je mokra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

sta reci, drivers test isti kao prosle god, dalje jos nisam stigao...nadam se da nije voznja i to sve ostalo isto kao prosle god...

ja je igram par dana i mogu rec da mi je bolja nego prosle godine bez obzira na ovaj isti driver test... nekako mi je bolja upravljivost bolida i puno bolji osjecaj za stazu imam, npr ja vozim sa iskljucenim traction controlom i puno bolji osjecaj imas kad ti pocne nosit zadnji kraj i stignes brzo kontrirat dok u prosloj verziji kao da nisam imao taj neki grip i vecinom mi je bolid znao pobjec tj. nisam ga uspio iskontrirat.... sada vozim na xbox-ov gamepad za komp i igrica mi se toliko sviđa da razmisljam o kupnji G27 pa me zanima jel tko vozi na njega F1 i kakvi su dojmovi.....

12 godina
F1 2013 (Codemasters)

mali update. trenutno sam na nurburgringu 5 krug ja sam 1.

u ukupnom poretku sam 5 sa 85 bodova najteza formula 1 do sad a i meni trenutno najbolja dobra grafika i ljepo je igrati.

0 0 hvala 0
15 godina
MrSkunk43 kaže...
RuskeGTT kaže...

ja je igram par dana i mogu rec da mi je bolja nego prosle godine bez obzira na ovaj isti driver test... nekako mi je bolja upravljivost bolida i puno bolji osjecaj za stazu imam, npr ja vozim sa iskljucenim traction controlom i puno bolji osjecaj imas kad ti pocne nosit zadnji kraj i stignes brzo kontrirat dok u prosloj verziji kao da nisam imao taj neki grip i vecinom mi je bolid znao pobjec tj. nisam ga uspio iskontrirat.... sada vozim na xbox-ov gamepad za komp i igrica mi se toliko sviđa da razmisljam o kupnji G27 pa me zanima jel tko vozi na njega F1 i kakvi su dojmovi.....

da to sam i ja primjetio da se lakse slajda kroz zavoj

14 godina
neaktivan
F1 2013 (Codemasters)

Jel može tko pobjeđivat na legend?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da.

15 godina
F1 2013 (Codemasters)

F1 2013: How to beat the Estoril Gold lap with no assists in Mansell's FW14B

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2013 (Codemasters)

Jel se ovdje itko natjece u apex racing league?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2013 (Codemasters)

Da li vi imate problem da vam padne fps sa (u mom slučaju 70 na 40) kada ste u boksu ili onaj prvi sljedeći krug kada prolazite ciljnom ravninom kada su ostali bolidi u boksu. Ta dva kruga mi padne ne znam zašto. Probao sam nove BETA drivere nisam stigao do toga jer me izbaci iz igre, crni ekran i izađe iz igre. Na forumu sam čitao da i drugi imaju taj problem sa novim driverima. Trenutno igram na NVIDIA 314.07 driveru jer me jedino na njima za sad ne izbacuje

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 11:40 (PlayMaker10).

0 0 hvala 0
12 godina
F1 2013 (Codemasters)

neznam ja nemam nikakvih problema igram na intelu i5 i radeon grafici. nego dal vi svi imate neki program di vam pise fps ili kako to ocitavate?

inace danas bas zavrsio japan suzuku i pobijedio imam sad 185 bodova i trenutno sa mtreci mozda zavrsim drugi ali prvi nikako.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

neznam ja nemam nikakvih problema igram na intelu i5 i radeon grafici. nego dal vi svi imate neki program di vam pise fps ili kako to ocitavate?

inace danas bas zavrsio japan suzuku i pobijedio imam sad 185 bodova i trenutno sa mtreci mozda zavrsim drugi ali prvi nikako.

MSI Afterburner koristim, uglavnom igram i sve radi preko 70 fps-a i onda kada ulazim u boks mi padne na 40 fps-a, pa se digne na sceni kad mi mjenjaju gume na 60, poslije toga opet padne na 40 dok ne izađem iz boksa, pa onda za vrijeme utrke ide normalno sve i onda taj prvi sljedeći krug kada prolazim ciljnu ravninu mi padne na 40 fps-a, dok ne prođem ravninu i onda do kraja utrke radi sve normalno. Čudno ali s tom F1 uvijek su bili neki problemi vidim i na forumima njihovim. To mi je u Australiji, na stazi u Emiratima nisam primjetio tako nešto.

15 godina
F1 2013 (Codemasters)

GameTrailers F1 2013 - Review 8.3

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
F1 2013 (Codemasters)
može li mi tko postaviti kako da namjestim postavke za yojstick ne znam kako a djeca mi mozak popiše

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo da i ja napisem svoje dojmove igra mi je puno bolja od proslogodisnje verzije,nekak puno realisticnije mi se cini,i filing za zavoje mi je nekak bolji :D,grafika odlicna i nezahtjevna,danas isprobao classic mode, sjednem u bolid ferrarija iz 96' i 99' ,kad sam cuo zvuk motora celjust do poda mi pala,cista perverzija,inace sam ogroman ljubitelj f1

15 godina

Ako gledam F1 iz 2011 ili 2010,ova igra danas ima toliko male razlike.U svakoj igri nekakva sitnica,promjene izgled i dodaju par novih auta,kao DLC.Nisam ni igrao 2012,a 2013 sam samo probao par dana i polako odustao jer nakon 3 godine nema nekakvih znacajnih razlika.

Di2 & EPS FTW!
15 godina
neaktivan
F1 2013 (Codemasters)

A kakve bi ti značajke dodao? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Ako gledam F1 iz 2011 ili 2010,ova igra danas ima toliko male razlike.U svakoj igri nekakva sitnica,promjene izgled i dodaju par novih auta,kao DLC.Nisam ni igrao 2012,a 2013 sam samo probao par dana i polako odustao jer nakon 3 godine nema nekakvih znacajnih razlika.

Pa stavi 2010 pokraj 2013 i razlika je značajna.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina
neaktivan
F1 2013 (Codemasters)

Zanima me mogu li imati dvije karijere ako ne jel mogu imati 2 savegamea različita?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
explorer 4 kaže...
ivanoile kaže...

Pa stavi 2010 pokraj 2013 i razlika je značajna.

3 godine? Grafika je manje vise ista(okej,konzole tu koce razvoj),samo su auti drugaciji,start su promjenili i malo gume,al sve je to trebalo bit ako nista u F1 2011.S tim da se 2010 cekala puno,a onda su svi bili zadovoljni jer je to prva oficijalna igra bila za pc nakon dugo godina.Grafika,pa ostala je manje vise ista,male promjene su tu

Jednostavno psihiciki ljudi govore da je svaka igra bolja,a kada pogledas nije puno.Rade minimalne preinake iz godine u godinu,al doslovce minimalne.

I ovaj classics mode,dodali su 6-7 auta i 2 staze,to je ko DLC,a ne classics mode.

Di2 & EPS FTW!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice