Ne razumijem samo što su pojedinci očekivali? Pa što biste vi u igri koja se radi na principu da je najveća promijena vozača u druge bolide, i to je to. ok, uvijek se može nešto ispraviti, nešto poboljšati, slažem se, ali, kad gledate, pa FIFA je zadnjih 10 god ista, na istu je shemu, i uvijek će biti, razlika je samo što sad imaš neke nove poteze, bolju grafiku, i to je to. Isto tako će i biti s F1. A da 400 kn ne vrijedi, yebat ga, ne vrijedi. 200 max, al tu smo svi zbog MP, zar ne?
Fifa 10 godina ista???
Ajde nemoj srat bezveze i pričat gluposti!!
FIFA je na isti kalup kao i F1!!! Razlike su sitnice, drugi stadioni, drugačiji ugovori, neke fore (,kers, driblanje ) i sitnice. To sam htio reći, pa ljudi ipak kupuju te igre. Ne shvaćam poantu vašeg jaukanja kako nema razloga za kupiti F1 2013.
Al nema smisla ovdje raspravljat.
Nova sstvar cak se i onaj lik intothebarrier sprdao s time sto je nerealno jer je on vozio s maldonadom i onda je mahnuo rukom a nije bilo velikog sudara lol
Odlicna igra mogu reci. Picim na svom Xbox360 kontroleru i odlicno ide. Samo jos da izvadim volan i to ce biti to.
imam problem ne radi mi zvuk dalč je itko imao isti problem?
Jer zna tko o čem se radi ovdje ?? Instalirao preko Steam-a nekidan F1 2013 i sve ok. Danas sam igrao i zamrzo mi se komp. Sad nakon restarta ja idem igrat opet F1 i kliknem na ikonu a Steam mi ponudi ponovo skidanje i instalaciju igre !!! Ali igra je već instalirana na kompu i tu je na hardu !! U Steamu kod mojih igara imam F1 2013 i napredak koji sam ostvario ! Kako da ja sada nastavim igrati i da ne skidam naravno ponovo i instaliram !!
Lijepo izgleda polu-laiku poput mene kojem je zadnja F1 bila na PS1... Uživo volim pogledat, al da ću tražit kad je, ni slučajno.
Vidim da je igra praktički update F1 2012, ali to je tako u ovakvim igrama. Kada kompanije dođu do zadovoljavajuće razine igrivosti/grafike/čega već, a kad je igra neka simulacija koja se u RL odvija u sezoni tokom godine, ne treba očekivati čuda od sljedećeg nastavka. FM, PES, FIFA, NBA, hokej, sve je to na isti kalup svake godine uz ušminkavanje i refresh/update baze. Onda sve to opišu kao "best xy so far", nabiju 40 eura cijenu i kupuj ako si fan. To je tako... Naravno, uvijek ima izuzetaka kao PES ove godine ili FIFA na next-genu, to su recimo nastavci koji nemaju previše zajedničkog za prošlogodišnjim izdanjem.
Sama igra, dosta zarazna, vjerujem da ću je igrati malo duže nego što sam očekivao. Carrer mode izgleda ok, ima i onih retro modova, sve u svemu, za nekog tko nije prečesto igrao F1, ovo je jedno lijepo osvježenje...
Sredio zvuk bio mi je na intelovoj graficki laptop samo sam prebacio na radeonku i sve sljaka na high.
odvozio prvu utrku bio sam 9 igram na najteze. sad sam odvozio kvalifikacije za drugu utrku i startam 1.
40 prokletih minuta vozim Australiju... drzim 14mjesto koje je bilo kao cilj. Utrnule mi ruke od joysticka... i ulazim u zadnji zavoj, zaletim se s gasom i okrenem se... alt + f4...
40 minuta, pa koliko krugova si nabio?
Pa odvozio je možda pola utrke !!
Na samom pakovanju igre su trebali stavit znak "isključivo do 18 godina".
Iz kojeg rzloga? 15 krugova po 3min.... jos trening i kvalifikacije...
Na samom pakovanju igre su trebali stavit znak "isključivo do 18 godina".
O čemu ti pričaš ?
Iz kojeg rzloga? 15 krugova po 3min.... jos trening i kvalifikacije...
Ma da, zanemarit onaj moj post, nije mi uopće palo na pamet da jedna trka uzme skoro sat vremena...
e ljudi skinuo ja f1 2013 i sad imam problem.kad uđem u glavni izbornik i pritisnem enter da uđem u my f1 ili neki drugi mod igre u pozadini mi samo crni ekran,znači ne mogu ništa odabrati.jel netko zna u čemu je problem.hvala.
krivi kre...fix za igru. skini novi fix.
40 prokletih minuta vozim Australiju... drzim 14mjesto koje je bilo kao cilj. Utrnule mi ruke od joysticka... i ulazim u zadnji zavoj, zaletim se s gasom i okrenem se... alt + f4...
Voziš s TC ili bez TC-a?
Hmm, u zadnje vrijeme stavljam glasanje, pa hajd da vidimo, kolko vas ima koji voze s TC-om?
3 | Vozim s TC-om i sa ABS-om |
---|---|
1 | Vozim s TC-om |
3 | Bez TC-a vozim |
13 | Vozim i bez TC-a i bez ABS-a |
7 | Neigram F1 2013 |
Bez TC.a bez ABS.a, manualni mjenjac... igram sa joystickom jer mi je volan malo slabije kvalitete pa nemam osjecaj bas u skretanju posto se jako lagano okrece. Sad sam ponovno odvozio i opet u zadnjem krugu, zadnji zavoj udem presiroko i ne prebacim brzinu od sve te strke da ne popusim mjesto i timski kolega Maldonado me cukne i zavrsim 14... dobro je pa je to bio objective.
gdje ima za kupiti za pc, gledam svugjde nedostupno
Steam i još dobiješ classic edition koji nemožeš kupiti u dućanu...
Steam i još dobiješ classic edition koji nemožeš kupiti u dućanu...
nemogu online kupiti kad nemam nikakvu karticu
Instalirao sam F1 2013, skinuo sa neta sve je ok i radi odlicno.
Igra je odlicna samo me zanima citao sam negdje da su u classic edition vozili bolide iz '99-ih i da su imali stazu Imola itd.. pa me zanima da li je samo god mene nije tako ili na pocetku jer ja imam samo 5 bolida od '80. do '88 i dvije staze Jerez i Brands Hatch... Da li cu vremenom kada budem prelazio karijeru dobiti druge bolide i staze, ili su tu ubaceni samo modovi?? Pozdrav. :)
Instalirao sam F1 2013, skinuo sa neta sve je ok i radi odlicno.
Igra je odlicna samo me zanima citao sam negdje da su u classic edition vozili bolide iz '99-ih i da su imali stazu Imola itd.. pa me zanima da li je samo god mene nije tako ili na pocetku jer ja imam samo 5 bolida od '80. do '88 i dvije staze Jerez i Brands Hatch... Da li cu vremenom kada budem prelazio karijeru dobiti druge bolide i staze, ili su tu ubaceni samo modovi?? Pozdrav. :)
nemas classic edition vec obicnu. u classic odma ima sve.
Koliko bolida i staza ima da znam? Vidio sam na sajtu na kom sam skinuo igricu mora posebno da se instalira classic edition. Mada i ovih 5 starih bolida su super ali opet bi bilo bolje da imam sve. :)
Ja sam kupio preorder još prije 20 dana za 25 eura i imam sve.