Gledao 18 minutni Gamespot preview. Iako je work in progress bolje da ni nema starih bolida koliko je vozni model miran, arkadni, očajan+zvukovi su koma (da ne spominjem kako nema McLaren Honde/Senne). Na kraju tog videa voze po Monzi s RBR-om i ne vidim neki pomak u voznom modelu na bolje. Također djelim skepticizam s kolegama da će opet biti istih problema/bugova/frustracija.
Osim penalty systema, večina ostalih bugova je bila riješena, za one koji posjeduju originalnu igru. Vozni model je dobar i netreba ga mjenjati, jedino što bi trebalo mjenjati pod hitno je AI. Što se tiče classic mode-a ja nemam ništa protiv, ipak bolje da su nam dali nešto, nego ništa.
Otkada igram f1 2012(kupio sam je kad je izašla), a igram ju gotovo svakodnevno posljednjih mjesec dana, nisam naletio na taj bug.
Tek 4.10 a ko ce cekat
Mene niti ne zanima classic bolidi i ostale staze. Jedino što me zanima je F1 kakav je danas i da bude što bolje. Ako netko hoće 15 varijacija i nekakve "zadatke", nek kupi Need For Speed !!. F1 ima samo jedan mod a to je utrkivanje i zdravo.
Objavili su system requirements.
Minimum:
- Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or AMD Athlon X2
- Memory: 2 GB RAM
- Graphics: AMD HD2600 or NVIDIA Geforce 8600
- DirectX: Version 11
- Network: Broadband Internet connection
- Hard Drive: 15 GB available space
- Sound Card: Direct X compatible soundcard
Recommended:
- Processor: Intel Core i7/AMD Bulldozer
- Memory: 4 GB RAM
- Graphics: AMD HD6000 Series/Nvidia GTX500 Series minimum 1GB RAM
- DirectX: Version 11
- Network: Broadband Internet connection
- Hard Drive: 15 GB available space
- Sound Card: Direct X compatible soundcard
Potpuno iste kao za F1 2012 ako se ne varam.
Vjerojatno jer je u istom enginu napravljena.
Je li ima ekipe koja igra mp? :D
Evo novog videa
http://www.facebook.com/photo.php?v=632656776766683&set=vb.74881132059&type=2&theater
Slicna je ko F1 2012
Negdje sam procitao da ce classic edition za pc biti moguce samo preko digitalne distribucije, zna li netko vise o tome
Jel ima već predbilježbi za F1 2013 ??
Mocno!
Ključ naručen, sad samo čekam izlazak i vozaj .
Jesi kupio Classic edition ili ovu obicnu?
E nemam pojma ali mislim da je sve skupa ili barem normalna (nadam se da ima normalnu) jel me klasik niti ne zanima.
Ključ stiže za tjedan dana .
Kad se sjetim da je F1 2010 bila najiscekivanija igra godine, a onda kad je izasla sve nas je razocarala.
Za F1 2012, F1 2012 je bilo sve manje interesa.
A za F1 2013 nezz ko da nikog ne zanima.
Tema za F1 2010 je imala prije izlaska 50 strana, a sad samo 2.
Ja se radujem ovom classic edition da malo provozam prostov mclaren :D
Steta sto nisu ubacili Sennu
Kad se sjetim da je F1 2010 bila najiscekivanija igra godine, a onda kad je izasla sve nas je razocarala.
Za F1 2012, F1 2012 je bilo sve manje interesa.
A za F1 2013 nezz ko da nikog ne zanima.
Tema za F1 2010 je imala prije izlaska 50 strana, a sad samo 2.
Ja se radujem ovom classic edition da malo provozam prostov mclaren :D
Steta sto nisu ubacili Sennu
Opametili su se ljudi (uključujući i meni) nakon F1 2011 i 2012 i skužili su da to ne vrijedi 400kn
Neznam za vas ali meni je 2011 bila vrh
I ja isto ne znam što fali F1 2011. Istina, ne znam baš vrijedi li 400 kuna bilo koja takva igra, no opet, što ne valja na igri?
Meni si svi bili super nisam cjepidlaka nego jedva cekam da igra izade da spusem prasinu sa volana i gustam cijelu zimu
F1 2011 je bila prelagana, to joj fali recimo.