Eh, da je barem na 10 E spuštena F12012, 15 mi je još uvijek previše.
EDIT: Ipak kupih ^^
Eh, da je barem na 10 E spuštena F12012, 15 mi je još uvijek previše.
EDIT: Ipak kupih ^^
Imam jedan problem s ovom igricom i tako me užasno naživcirao sad.
Ugl, imam dvije karijere, jednu koju trenutno prelazim i jednu koja mi je ostala od prije. Problem je u tome što sad kada igram "svoju" karijeru, autosave više ne radi a i igrica ne je*e ni 2% kad ja napravim ručno save. I sve to se događa od jučer, tada sam slučajno bio ušao u taj drugi profil i bzvz onda odvozio jednu utrku u quick race-u. Vozio po kiši i stavio dificulty na medium da se malo praksiram, jer mi je glupo da me svi ostave u utrci :D
Zna možda tko kako ovo rješiti. Mislim, nije sad da sam puno prešao (Bahrein je na redu) ali sam ostvario dobre rezultate, a igram na expert i na tipkovnici tako da mi nije baš lagano.
Uum,jesi možda tražio po my Documents save fileove?
Nisam.....misliš da obrišem ovaj stari save ?
Jer evo sad sam ugasio pa upalio autosave, ali opet ništa :(
Pa probaj potražiti,pa obrisati stari save. Sve podatke od starog savea.
Možda uspije.
A prijatelj neki da ti ga posudi? :D
Možeš sa ovim uzet i dvi tipkovnice, nema razlike mislim.
Inače ja sam rješio ovaj problem skidanjem patcha.
samo da pitam.ako uzmem orginal dali se isplati?
mislim dali ima nekoga na serverima?
Dok ne pobjedim legendary ja i ne razmisljam o originalu :DDD
Dok ne pobjedim legendary ja i ne razmisljam o originalu :DDD
zasto?
ma meni je sve to nakako monotono protiv kompa igrati.totalno su predvidivi,nikakvu nemaju obranu kada ih napadaš a kada tebe napadaju -boje se riskirati!
Isplati, evo ja uzeo prije 2 tjedna i u prvih par dana natuko sam puno sati, i to sve online. Uvijek ima dovoljno ljudi da nađeš trku koja ti paše.
Jel ima online normalnih i poštenih trka na 100% trajanja, dakle full a ne 15 krugova ??
Ako mi kupiš key,biti će. :P
Jel ima online normalnih i poštenih trka na 100% trajanja, dakle full a ne 15 krugova ??
Konkretno najviše vozim do 50 % dužine online, al vjerujem da se nađe. Također, crashera zalutalih ima na svim dužinama tako da se s tim mora pomirit i pregrist jezik xD
Jel tko zainteresiran da osnujemo ligu za F1 2012? Hvala
Jel tko zainteresiran da osnujemo ligu za F1 2012? Hvala
ja sam ZA!
odlicna ideja.recimo vozimo subotom navecer,petkom kvale a preko tjedna treninzi.
ali morali bi definirati tko vezi na tipkovnicu,tko volan tko gamepad.
i mogli bi tko vozi da stavi nick sa foruma i tko je pobjednik da mu drugi uplate recimo po 10kn.jbg da ljudi dobe volju za utrkama,treninzima,itd!
Jel za to treba imati orginal igru ili je ista stvar kao i kod primjerice Cs-a, napravimo svoj server i deremo.
Btw. na tipkovnici sam, igram sve na OFF.
ja igram na gamepad i imam samo sustav proklizavanja upaljen-jbg nemogu tonirati gas na tipke.
http://www.fifa-onlineliga.com.hr/Tenniselbow/ registrirajte se opvdje. preimenovat ćemo u F1. i pozovite tko još ima F1 2012 original da napravimo ligu
ja igram na gamepad i imam samo sustav proklizavanja upaljen-jbg nemogu tonirati gas na tipke.
Može se itekako, pa kako meni uspijeva.
Onda, jel mi treba Org igra ili ne ?
treba orig igra
Znači svi koji žele igrati F1 2012 ligu prijavite se na http://www.fifa-onlineliga.com.hr/Tenniselbow/index.php. Promjenit ćemo stranicu u F1.
Jel ima možda neki patch za bakinu verziju, a da su vozači i bolidi iz 2013? Ili makar vozači..
jel ima tko za prodati kljuc za f1?
ponude na PP
Može se itekako, pa kako meni uspijeva.
Onda, jel mi treba Org igra ili ne ?
kako ga toniras preko tipke?
kuzim ako imas volan,postepeno dodajes gas ali ti na tipkovnici ili ja na gamepadu ili daš do kraja gas ili ga do kraja pustiš.isto tako sa kocenjem.
Znači svi koji žele igrati F1 2012 ligu prijavite se na http://www.fifa-onlineliga.com.hr/Tenniselbow/index.php. Promjenit ćemo stranicu u F1.
Skužili su ljudi i prvi put,nemoj spamati.
Jel ima možda neki patch za bakinu verziju, a da su vozači i bolidi iz 2013? Ili makar vozači..
Kad već pišeš onda napiši da imaš krekanu igru i gotovo,jer nismo retardirani pa da ne shvatimo šta misliš pod "bakina,jogurt itd".
I ne nema patch.