F1 2012 (Codemasters)

poruka: 1.159
|
čitano: 189.121
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Odvezao kvale VN Malezije, 21. zavrsio, na P3 mi se zapalio motor 30. min do kraja, nije bukvalno gorio motor, nego dim izlazio iz bolida... Sad cu utrku vozit, 100 % duzina, vozim na tipkovnici, na njoj je nemoguce vozit bez pomagala

EDIT: Nisam utrku uspio zavrsit, opet mi je motor crkao, sam se pusi iz njega. Ne znam sta radim pogresno, vozim normalno, ali od jednom motor se pocne pusit. :(

Zna li neko kako se odustaje iz utrke? Motor se pokvario, bolid moze ici max. 105 Km/h (cudno: na travi motor radi ferfektno, tada ubrzava normalno a dok  na asfaltu nece vise od 105 km/h da ide), mora sam udarat druge bolide da dikvalificiraju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 12:16 (canonnn7).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

doktor-daj kupi igru da nabacimo neki MP, i ostali također, ima Ruska verzija za 150kn. Stvarno je dobar MP, nisam stigao igrati carrier koliko vremena potrošim online. Jučer sam startao sedmi radi kazne i jedini uzmem prime gume u Barceloni, do 11 kruga vozim i onda u box. Vračam se na stazu tip je ispred mene +5 sekundi, i nemogu da stiči jer mi je riknuo KERS, javljaju mi iz boksa da bi on mogao ostat bez goriva. Nakraju sam ga uhvatio u posljednjem zavoju jer vukao po stazi. Uglavnom predobro i jako izazovno, nađe se dosta kretena, ali sa dobrom strategijom samo treba biti strpljiv i pažljiv na startu.

Crosimracing-James Hunt

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

ja sam prosle godine kupio igru i svaki put dok sam usao unutra igralo je mozda 4 ljudi max... nigde nikoga

League of Legends EU West: Dmanz
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: F1 2012 (Codemasters)
dmanz kaže...

ja sam prosle godine kupio igru i svaki put dok sam usao unutra igralo je mozda 4 ljudi max... nigde nikoga

Na kojoj platformi?

EDIT: velik broj ljudi igra racing lige i njihove lobby-je nemožeš vidjeti.

Crosimracing-James Hunt
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 12:45 (Đapa club).
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

PC

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

ima li netko setup za kuala lumpur wet :d.čeka me trka po kiši

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
F1 2012 (Codemasters)
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
canonnn7 kaže...

Odvezao kvale VN Malezije, 21. zavrsio, na P3 mi se zapalio motor 30. min do kraja, nije bukvalno gorio motor, nego dim izlazio iz bolida... Sad cu utrku vozit, 100 % duzina, vozim na tipkovnici, na njoj je nemoguce vozit bez pomagala

EDIT: Nisam utrku uspio zavrsit, opet mi je motor crkao, sam se pusi iz njega. Ne znam sta radim pogresno, vozim normalno, ali od jednom motor se pocne pusit. :(

Zna li neko kako se odustaje iz utrke? Motor se pokvario, bolid moze ici max. 105 Km/h (cudno: na travi motor radi ferfektno, tada ubrzava normalno a dok  na asfaltu nece vise od 105 km/h da ide), mora sam udarat druge bolide da dikvalificiraju.

Na F1 2011 je bilo Pause/Retire from session

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
13 godina
F1 2012 (Codemasters)

evo odvezao ja svoju prvu utrku sezone i svidja mi se za sad i dogodilo mi se da je rosberg imao +10sec na kraju a buttonu je pukla guma nezz dal se vama to dogadjalo al meni se svidja kaj alu se to moze desit..

jedino sto me muci je motor znaci stalno nakon nekih 5-10 krugova se pusi jeli moguce da sam toliko fulao u gearbox postavkama jel 1 motor mi je otisao na treningu a ovaj u utrci je prezivio utrka je bila na 50% ali stvarno mi nije jasno kaj da radim sa motorom jel probao sam kasnije u q1 da mi sam mijenja isto bilo nakon nekoliko krugova,utrku sam cak cijelu siftao ranije 6 i 7 brzinu znaci da jos ni nepozeleni vec sam prebacio sto me usporavalo dosta al nije bas pomoglo pa kak to rijesit..?? 

edit:sry kaj sam ovak sam sve nabacao..:D

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 19:09 (tomislavivic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

probaj pažljivije downshiftat,ja sam tako rijesio taj problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

Nigdje ne mogu naći niti jedan setup za kišu. neznam uopće kako bi ga postavio

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Probaj na racedepartmrntu naci, meni je isto sad malaysia u karijeri sva 3 dana kisa.

@crack

Probaj ranije shiftati u gornju brzinu, meni se to isto desi, ali cim pocmem ranije minjati brzine prestane se dimiti. Zbog downshifta mi se jos nikad nije parilo iz motora...

13 godina
neaktivan

Evo napravio sam kisni setup za malaysiu, isprobao sam ga u quick race modu sa williamsom, moguce je ici brze , oko 1:48:6xx/7xx  jer sam vec u prvom zavoju izgubio pola sekunde, sad moze se jos nadoknaditi kroz onaj predzadnji zavoj, dupli desni.

9/11

49/51 low,standard 

6/11

4/4/5/5

126

154

181

210

242

278

317

3.30/1.30/0.07/0.23

Ja sam odvozio 1:49:230, uz greske gori napisane!!

ovaj setup je 90% od proslogodisnjeg, samo uz izmjenu brzina

13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

evo odvezao ja svoju prvu utrku sezone i svidja mi se za sad i dogodilo mi se da je rosberg imao +10sec na kraju a buttonu je pukla guma nezz dal se vama to dogadjalo al meni se svidja kaj alu se to moze desit..

jedino sto me muci je motor znaci stalno nakon nekih 5-10 krugova se pusi jeli moguce da sam toliko fulao u gearbox postavkama jel 1 motor mi je otisao na treningu a ovaj u utrci je prezivio utrka je bila na 50% ali stvarno mi nije jasno kaj da radim sa motorom jel probao sam kasnije u q1 da mi sam mijenja isto bilo nakon nekoliko krugova,utrku sam cak cijelu siftao ranije 6 i 7 brzinu znaci da jos ni nepozeleni vec sam prebacio sto me usporavalo dosta al nije bas pomoglo pa kak to rijesit..?? 

Ovo muci i mene, do sad sam 2 motora unistio, 1 na treningu a 2 na utrci, ne smijem otic u box kad se pocne pusit, ako odem vise nece da ide brzo, max 105 km/h

17 godina
Kill Frenzy kaže...

Evo testiram jedan, (ali dosta za danas)...

A ovo je Australija po suhom; završio 100% utrku u karijeri na devetom mjestu sa Wiliamsom na Legend

________

A na RaceDepartmentu imate pdf GUIDE kako raditi setup....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 22:02 (doktor1).
13 godina
canonnn7 kaže...
tomislavivic kaže...

Ovo muci i mene, do sad sam 2 motora unistio, 1 na treningu a 2 na utrci, ne smijem otic u box kad se pocne pusit, ako odem vise nece da ide brzo, max 105 km/h

ja sam prezivio utrku nekako nezz kako ti shiftas ali probaj 6 i 7 ranije(sporije ce ubrzavat i bit ces malo sporiji al ja sam zavrsio utrku) ja mislim da sam fulao u setupu gearboxa jel sam ga rastrkao malo..:D
dali se tebi to dogadja s tvojim setupom ili..?? 

15 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje, igram ovu igru, htio sam malo isprobati prije negoli uzmem oriđiđi, e sad u ovoj ne oriđiđi verziji imam onak nekih "bugova"... Recimo, vozim neki dan Bahrein, i ono pada kiša... I sad krene utrka, staza je full suha i uopće onak ne ostaju kao kapljice na ekranu, a kiša pada dosta. I onda recimo idem na restart utrke i onda mi se pojavilo i voda na stazi i kapljice na ekranu i sve... Ili recimo vozim drugu utrku isto po mokrom i svi krenu na intermediate gumama, i nakon prvog kruga svi do jednog odu u boks i uzmu option gume a kiša i dalje pada, ja na intermedijima brži od svih za nekoliko sekundi po krugu... E sad ono kaj mene zanima je dali su to problemi ove ne orginalne verzije ili me to čeka i ako kupim orginal igru ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina

Zašto meni stalno puca guma na onom hairpin testu u yung drivers testu ?? Jel se to još kome dešavalo, jel to tipa da loše vozim pa guma puca ili greška neka !!

15 godina
neaktivan

Jel nije to ono da ti treba puknut, pa da iskoristis onaj replay ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina
itomic009 kaže...

Zašto meni stalno puca guma na onom hairpin testu u yung drivers testu ?? Jel se to još kome dešavalo, jel to tipa da loše vozim pa guma puca ili greška neka !!

Pa ima onaj neki "test" gdje pukne guma pa vratiš replay i onda ponovno, ali tada prođeš bez problema..

Ja sam odvozio oba dva dana, dobio dvije zlatne medalje i otvorio mi se i Williams za vozit

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

koji je bolji williams ili force india 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...

koji je bolji williams ili force india 

williams :)

Zan klo van dam
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

ali mislim na igrici ne koji je tebi bolji zaprav ili to

0 0 hvala 0
17 godina
IvanKovacic kaže...

ali mislim na igrici ne koji je tebi bolji zaprav ili to

Williams

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

evo "skidam" igricu pa neka mi neko kaze kakva je jeli carrer dobra? itd

Zan klo van dam

0 0 hvala 0
17 godina
mad9dog kaže...

Malo pročitat ovaj topic pa ćeš svašta saznat....

_______________-

Malezija suho i mokro; Australija suho

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 9:42 (doktor1).
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
mad9dog kaže...

Malo pročitat ovaj topic pa ćeš svašta saznat....

_______________-

Malezija suho i mokro; Australija suho

evo jedno "noob"pitanje 

na tipkovnici je li se vozi na strelice ili wasd i dali je space kocenje?ili mi neko moze sve napisat kak ide molim vas novi sam u f1 igrama ;)

Zan klo van dam
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

uf ja sam jos losiji na volan nego na tipkovnicu :D:D:D ali valjda bude bolje treba se malo izvjezbat malo me muci trakcija sad imam na off pa znam oversteer na kraju zavoja tak da jos neam bas filing za to , a pitanjce kak vi mijenjate brzine po osjecaju ili znate napamet di koja brzina treba biti koji zavoj i tak to..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dmanz kaže...

uf ja sam jos losiji na volan nego na tipkovnicu :D:D:D ali valjda bude bolje treba se malo izvjezbat malo me muci trakcija sad imam na off pa znam oversteer na kraju zavoja tak da jos neam bas filing za to , a pitanjce kak vi mijenjate brzine po osjecaju ili znate napamet di koja brzina treba biti koji zavoj i tak to..

pa cek dmanz jel ima uopce kod brzina automatic da samo mijenja?

Zan klo van dam
17 godina
dmanz kaže...

Ma nemože biti lakše na tipkovnici...

Recimo Kulala Lumpur zavoji 5 i 6; dok u bolidu ima dosta goriva peti zavoj prolazim u petoj sa određenom dozom gasa, te odmah po prolasku četvrta također bez punog gasa te na sredini šestog zavoja prilikom izlaks iz istog dajem pun gas. Da ne spominjem proklizavanja stražnjih kotača ako u nekim zavojima napucam pun gas odmah i mogućnost spina...

Inače u Kuala Lumpuru me ubijaju u pojam zavoji 11 i 14... 14 čak i prolazim kao AI, ali u 11 imam konstantno problema

A brzine mjenjam napamet. Za F1 2011 sam pogledao uvijek video na F1 službenoj stranici te vježbao i naravno nakon odvožene 100% sezone i 60 krugova po jednoj stazi, (na mnogima i više) već točno napamet znam točke kočenja i brzine tako da netrebam niti gledat u kojoj sam brzini....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 10:11 (doktor1).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice