zna li neko kako da saznam koji patch imam instaliran za f1 2011
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav ljudi, s obzirom da sam novi sto se tice igre f1 2011,treba mi jedna informacija, pa ako ima netko tko bi mi pomogao..znaci,nemam original igricu,pa me zanima u vezi ovog patcha sto je izasao,da li on vrijedi samo za original igricu ili vrijedi i za piratsku verziju?? i kakav je postupak ako vrijedi i za piratske? Sorry ako sam malo dosadan, ali stvarno sam malo (ili mozda vise) tudum za takve stvari!
Unaprijed zahvaljujem!
ee imam jedan problem .... kupio sam orginal igricu formula f1 2010 , sve se normalno instalira ali kad se zeli uci u igricu .. zavrti se cd- i oko misa se vrti neki plavi krug i samo sve stane.. uopce se ne pojavljuje program koji sam klikno tj. f1 2010 ... pa molim pomoc jer ovo nije pirat vec orginal a neznam koji mu je ... ... dao sam 30 € za to u njemackoj... kompjuter nije da ovo ne podrzava ( nije krntija ) da ne bude takvih komentara :) :) POMOĆĆ
pokusaj reinstakirat igru.
ajmo vi koji imate orginal veceras voziti u 22.00?!
pokusaj reinstakirat igru.
ajmo vi koji imate orginal veceras voziti u 22.00?!
naravno to se ne smije propustit, dolazim svakako
jel bi ko htio sa mnom igrati coop championship?
jel bi ko htio sa mnom igrati coop championship?
Javi mi se na PM
jel moze onda po kompjuterskom vremenu tocno u 22.00?
evo ja cu napraviti server a ako tko ima kakve želje da mu stavim koju stazu neka se izjasni do 22.00.
traking kontrol cu staviti na najace a kocenje iskljuciti i da vozimo 20% utrke (ili 10%),.
mislim staviti vecinom brzinske staze kao kanada,belgija,itd!
ako ima tko kakvih prijedloga neka napise!
Ma igrica je glupa, mislim fakat mi se neda više uopče ju palit. Uopće ne mogu nać langea na popisu servera, a kad mi pošalje pozivnicu onda mi se sruši igra, mislim stvarno glupo, jel ima ko kakvo rješenje
mislim da je sve ovo gore navedeno zbog toga što lange nema patcheve a ja ih imam pa se zbog toga igra rušila kad sam prihvatio njegovu pozivnicu za igru,kao što ga ni na lisit servera nisam vidio, a ni on mene
probo ali sve opet isto... neznam stacu
je to racedepartment promjenio izgled stranice ???
vidim da je drugačija i da ne mogu nigdje nać download sekciju sa modovima
je to racedepartment promjenio izgled stranice ???
vidim da je drugačija i da ne mogu nigdje nać download sekciju sa modovima
Da i ja baš gledam i nevjerujem...WTF.. niš nemrem naći..
Ma igrica je glupa, mislim fakat mi se neda više uopče ju palit. Uopće ne mogu nać langea na popisu servera, a kad mi pošalje pozivnicu onda mi se sruši igra, mislim stvarno glupo, jel ima ko kakvo rješenje
izbrisi original skini s neta igru i igras s nama preko hamachia :D
zkj kad instaliram patch novi mi neće učitat igru on mi ide loading i kad mi trebal prikazat stazu neće ali se čuje zvuk
i kak da igram pre hamachi-a
evo i ja imam problema sa f1 2011
1.neće mi uć u full screenu u igru
2.ne prizna mi onaj 1111 key, ima tko riješenje za to
hvala
1. ALT+ENTER
2.O piratluku nije dozvoljeno na ovom forumu.
kad skinem hamachi koja je šigra za onaj network ako napišem bug- f1 2011 kak i piše nekaj sere kao da je puno
hvala
Pirat ti je reko za prvo
a drugo ti je vamo
ja nikad nisam vidio da AI krepa motor ili nesto drugo da odustanu???
ja nikad nisam vidio da AI krepa motor ili nesto drugo da odustanu???
Meni se događalo,čak i kad smo kuky i ja igrali co-op nam se jednom dogodilo da AIu krepa motor.
a koliko ste vozili ja vozim uvijek 20% pa nikad nista
sad odjednom mi je igra pocela zezati
igrao sam trku i usred jednog kruga slika mi je postala crna (vidio se speedometar samo bolid i staza sve crno)
ugasio igru, reinstall, friski save i sve i uopce nece doci do trke znaci uvijek kad odaberem auto, stazu idem u voznju ide onaj loading i tu zasteka a zvuk iz garaze se cuje
any ideas??
a koliko ste vozili ja vozim uvijek 20% pa nikad nista
I mi smo 20%.
dajte ljudi kada cemo voziti da se nademo?!
a di je moj zadnji post
sad odjednom mi je igra pocela zezati
igrao sam trku i usred jednog kruga slika mi je postala crna (vidio se speedometar samo bolid i staza sve crno)
ugasio igru, reinstall, friski save i sve i uopce nece doci do trke znaci uvijek kad odaberem auto, stazu idem u voznju ide onaj loading i tu zasteka a zvuk iz garaze se cuje
any ideas??
instalirao si mozda patch 1.2 ? jer izasao je fix za taj patch mislim upravo zbog tog problema
e da to je imeni bilo kad sam instaliral patch 1.2 kaj da napravim
da jesam, moze link za fix? nemogu naci