F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 307.299
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
F1 2011 (Codemasters)

jel tko kupio kljuc preko eplati?

ja sam kupio ali vidim da treba prvo skinuti CLONE DVD f-1 ali to nikako nemogu pronaci (mislim taj clone dvd od igre).

skinuo sam igru od razora1911 i igru sam stavio preko virtualnog dvd citaca (alkohola 120%) i po pokretanju instalacije trazi me kljuc. unesem kljuc koji sam dobio (makar tu mozes staviti bilo koji broj) i igra se instalira ali po zavrsetku instalacije pokrenem igru i tada mi pise da "no disc" (kao kada je kopija a nije krekirana). e sada dali mi netko moze pomoci ili dali je imao slican problem?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

pa ako imas razor normalno je instaliraj, krekiraj i udji u igru napravi profil upisi key i igraj, to je to, makar neces se bas naigrati dosta malo ljudi ima

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
F1 2011 (Codemasters)

sve to napravim (makar mi je malo blesavo ako sam na pocetku instalacije upisao orginal kljuc zasto bi morao igricu krekirati?!) krekiram igru udem napravim accaunt i pita me da ga treba update i ja stisnem ok a on meni nakon 10ak sec izbaci neku gresku kao provjerite svoju konekciju sa internetom?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: F1 2011 (Codemasters)
lange kaže...

sve to napravim (makar mi je malo blesavo ako sam na pocetku instalacije upisao orginal kljuc zasto bi morao igricu krekirati?!) krekiram igru udem napravim accaunt i pita me da ga treba update i ja stisnem ok a on meni nakon 10ak sec izbaci neku gresku kao provjerite svoju konekciju sa internetom?!

no znam, i meni je tako bilo morao sam kod frenda aktivirat igru.... moj ruter je blokirao makar sam otvorio sve portove koje je trebalo, iskljucio firewall i jos par fixeva nije radilo al eto kod frenda bez ikakvog prckanja od prve proradilo

Dirt 3 -> Dino Bzik
13 godina
F1 2011 (Codemasters)

a nista morati ces mi ti to napraviti {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fiction1 kaže...

Ako netko hoce igrati F1 2011 preko hamachia evo mreze:

Network ID: emuglxf1_2011
Pass: 123

i ja sam zainteresiran za to kad krećemo, dali je portebna original igra

dancy_94@hotmail.com
13 godina
F1 2011 (Codemasters)

netreba ti orginal. svaku vecer igramo oko 9! javi mi se na PM pa ti objasnim kaj ti sve treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Stavit ću u prvi post,isto kao što sam stavio patch jedan.

Da ne trebate tražiti po temi kasnije.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
pirat kaže...

i kaj dobim stim pečom?

i dal možda riješi bug za sejvanje

14 godina
IvanKovacic kaže...
pirat kaže...

i kaj dobim stim pečom?

Pa evo ti rješenja:

Just go to savegames folder, and delete file named GTEHXOSJZ_0.

Then, copy GTEHXOSJZ_1 in the same folder, rename file to GTEHXOSJZ_0.

You'll have again the two files GTEHXOSJZ_0 and GTEHXOSJZ_1.

Just run the game, and loading savedata should be ok now

If it doesn't work, try reversing the files.

The only thing I lost doing this was my keyboard configuration.

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
13 godina
neaktivan
Promster kaže...
IvanKovacic kaže...
pirat kaže...

i kaj dobim stim pečom?

Pa evo ti rješenja:

Just go to savegames folder, and delete file named GTEHXOSJZ_0.

Then, copy GTEHXOSJZ_1 in the same folder, rename file to GTEHXOSJZ_0.

You'll have again the two files GTEHXOSJZ_0 and GTEHXOSJZ_1.

Just run the game, and loading savedata should be ok now

If it doesn't work, try reversing the files.

The only thing I lost doing this was my keyboard configuration.

znači zbrišem ovo pod ...0 i onda kopiram folder ovaj  i preimenujem ga u ...0 i pokrenem i savovi su natrag tu

a kaj ako ne radi kaj trebam napraviti ovo kaj piše,try reversing the files kaj to znači

13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

kaj da napravim da bu mi u abu dhabiju noć nakon više od pol utrke 

0 0 hvala 0
14 godina
F1 2011 (Codemasters)
Obrišeš GTEHXOSJZ_0 i napraviš još jedan GTEHXOSJZ_1 (kopiraš ga još jednom u folder u kojem se nalazi) i onda ga preimenuješ u GTEHXOSJZ_0
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
IvanKovacic kaže...
pirat kaže...

i kaj dobim stim pečom?

da , rijesen je bug sa sejvanjem...imas tamo cijeli popis ispravaka

14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Šta se dobije s patch-om, jači AI, mjenja se fizika vožnje, boje bolida...bla, bla..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

evo kad je tako tesko kliknuti na link..

Game Improvements:
o A connectivity rating display has now been implemented for each player in an online session lobby. This appears as coloured bars (red, amber, green) to indicate the expected online performance of the player in the game session.
o More network bandwidth is now reserved for game-critical systems in online sessions. This may result in low-bandwidth users having their voice chat restricted to fewer players, but should result in a smoother online experience.

Strategy & Setup:
o Fixed 11/11 car setup bug.
o Fixed issue where your race strategy uses the same tyre compound three times in a row & the final set are worn.
o Fixed issue where wear-based punctures would occur too often.
o Fixed various issues with the race engineer speech logic.

AI:
o Fixed an issue where the AI run on Intermediates for too long.
o Fixed issue where AI cars would be too fast in the wet.
o Fixed an issue where AI vehicles pitted too often during dry, online races .
o The AI has been tuned on several circuits to provide smoother and faster driving.
o Fixed issue where the AI’s sector 1 times in Malaysia were too slow

Co –op Championship:
o Fixed an issue with the save becoming corrupt / not able to invite the other player when playing long race weekends.
o Fixed an issue where AI difficulty was reset to “Amateur” level when resuming a Coop game.
o Fixed an issue with tyre wear in Practice/Qualifying not being carried over to Race.
o Fixed an issue with the penalties accrued in Practice/Qualifying not being applied to the Race.
o Fixed an issue with the Race Results where lapped AI are causing player to drop positions.

Online:
o Vote to Skip in Qualifying now requires 100% vote.
o Various Penalty system improvements have been made.
o Quick Race countdown timer is now set to 60 Seconds and no longer resets when a player joins the session.
o Fixed issue where host and client machines would report different qualification results during online games
o Fixed an issue where online players would sometimes see other players or AI cars using the wrong tyres.

Graphics & Performance:.
o PC - Numerous performance improvements have been made to increase frame rate and reduce stuttering.
o All Platforms – Numerous graphical improvements have been made.
o All Platforms – Fixed various issues to improve general game stability.

PC-specific:
o Fixed several functionality issues experienced when using DX11 cards.
o Fixed issue where users could hack specific files to increase car grip.

Other:
o Fixed a very infrequent issue where some sessions would be skipped over when progressing to the next session during a Long Race Weekend.
o Korea tyre compounds have been changed to those used in the 2011 race.
o Fixed an issue where in career where the "on the bounce" achievement was awarded after 11 race wins instead of 9.
o Fixed an issue where all users would be awarded the fastest lap XP and stat during some online races.
o Fixed an issue where driver's hands & head popped in a few frames late when switching cameras.
o Fixed issue where players were able to post extremely quick Time Trial times
o Introduced option to have 30%, 40% & 75% races.

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
F1 2011 (Codemasters)

evo sto mi se desava ako mi tko moze pomoci?!

naime kupio sam cd key preko eplati dobio kljuc i sada sam na tome stao?! skinem igru preko torenta (od razora) instaliram, trazi me cd key na pocetku instalacije (naravno upisem) i igra se instalira. nakon zavrsetka instalacije pokrecem igru kad ono meni izbaci wrong dvd (ili tako nesto)!!! kopiram crack i tada pokrenem igru ali kada radim akaunt tamo mi ga nece updetat?! kao neki eror. sada kada sam instalirao ovaj patch sada mi izbacuje kao da nesto nije pk sa igrom.

pa sta da napravim?! jel ima tko kakav savjet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lange kaže...

evo sto mi se desava ako mi tko moze pomoci?!

naime kupio sam cd key preko eplati dobio kljuc i sada sam na tome stao?! skinem igru preko torenta (od razora) instaliram, trazi me cd key na pocetku instalacije (naravno upisem) i igra se instalira. nakon zavrsetka instalacije pokrecem igru kad ono meni izbaci wrong dvd (ili tako nesto)!!! kopiram crack i tada pokrenem igru ali kada radim akaunt tamo mi ga nece updetat?! kao neki eror. sada kada sam instalirao ovaj patch sada mi izbacuje kao da nesto nije pk sa igrom.

pa sta da napravim?! jel ima tko kakav savjet?

po meni ste svi nasjeli s tim online kupnjama key-eva. jer ti u biti moras imati piratsku igru koju onda samo regisitriras u GFWL-u. ali nit ju mozes update-ati ni nista...a za online moras imati zadnji patch.

13 godina

a gdje je registriram? daj objasni postupak? zasto misli da smo nasjeli? pa nisu to piratski kljucevi?

16 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

probaj prvo instalirat igru sa onim kodom 1111, onaj kre...ni pa tek onda pokrenut i aktivirat račun, skini si novi GFW program

dancy_94@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja imam orginal igru i neznam koji sad patch da skinem, narućio sam je sam GMC-a

dancy_94@hotmail.com
14 godina
lange kaže...

a gdje je registriram? daj objasni postupak? zasto misli da smo nasjeli? pa nisu to piratski kljucevi?

ne znam tocno gdje jer ne igram online...ali bilo je valjda vec 20-tak puta objasnjeno...mislim da trebas napraviti online account prilikom starta igre (home gumb).

nisu piratski kljucevi ali ti ne mozes instalirati zadnji patch pa ne mozes ni igrati online. odnosno mozes instalirati ali ne i pokrenuti jer ne postoji crack za isti...pa ti je novac za cd key bacen u bunar ;) evo barem ja tako mislim

14 godina
dancy kaže...

ja imam orginal igru i neznam koji sad patch da skinem, narućio sam je sam GMC-a

pa jesi iz japana? ili brazila? {#}

16 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

pa nisam

koji je to patch 2. ili 1.

dancy_94@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 22:32 (dancy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ajd pokusati cu. javim za par min.

SRETNO MI BILO  {#}

16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
lange kaže...

ne znam tocno gdje jer ne igram online...ali bilo je valjda vec 20-tak puta objasnjeno...mislim da trebas napraviti online account prilikom starta igre (home gumb).

nisu piratski kljucevi ali ti ne mozes instalirati zadnji patch pa ne mozes ni igrati online. odnosno mozes instalirati ali ne i pokrenuti jer ne postoji crack za isti...pa ti je novac za cd key bacen u bunar ;) evo barem ja tako mislim

nije istin, može se igrat bez zadnjeg peća, samo napravi online accaunt i to je to

dancy_94@hotmail.com
14 godina
dancy kaže...

pa nisam

koji je to patch 2. ili 1.

pa onda valjda worldwide..

ne znam jesi li instalirao prvi patch koji je izasao prije kojih mjesec dana...

sad je izasao drugi, evo direkt link http://www.gamershell.com/download_82646.shtml

13 godina

naprevio akaunt ali trazi da ga updetam i izbaci mi da provjerim internet konekciju update failed!

15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Izašo je patch a nema yogurta?

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 12:49 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice