F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 307.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: F1 2011 (Codemasters)
Jack Sparrow kaže...

Ili vozi utrke po jedan krug + na najlakše ili nije spavao već par dana LOL
btw koja ti je ovo sezona da voziš?

sve off, prva sezona,samo zadnjih 3-4 utrke sam stavio na 3 kruga jer sam vec prakticki osiguro naslov pa mi se nije dalo,inace na 20% igram

15 godina
F1 2011 (Codemasters)

e s redbullom je prelagano, evo na melburnu na P sam odvozio 1:22 bez previse forsiranja,mislim da ide do 1:20 sigurno,nekako bolid koda po tracnicama ide

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

Igraj na 100% pa se sve mijenje.Pogriješit ćeš kad tad pa će te ekipa stići i prestići.

Uopće nije fora igrat na tako malo kugova jer pola stvari ne dolazi do izražaja

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Pravi ljubitelji formule igraju 100%.Manje od toga nije pravi doživljaj.Taktika(gume) ne dolazi do izražaja,veća mogućnost pretjecanja,da dođe Safety Car,Red Flag...

F1 2011 Codemasters
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

ja također igram na 20%...igrao bi ja na 100 % al jednostavno nemam vremena...a i sumnjam da bi mogo bit koncentriran 1h i više...

0 0 hvala 0
15 godina
gta4freak2 kaže...

ja također igram na 20%...igrao bi ja na 100 % al jednostavno nemam vremena...a i sumnjam da bi mogo bit koncentriran 1h i više...

uh teško je. oči peku,zakrvavile se ,zubi škrguću ali vozim i dalje{#}

Hebeno je izdržat cijelu trku.Barem meni

15 godina
F1 2011 (Codemasters)

ma igro bi ja ali nemos s onom force indiom nema samse pa to neide taj bolid,a i crko bi na pola jer ga saftam totalno kad vozim

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...
gta4freak2 kaže...

uh teško je. oči peku,zakrvavile se ,zubi škrguću ali vozim i dalje{#}

Hebeno je izdržat cijelu trku.Barem meni

Sada kada je jos lijepo vrijeme vi igrate na 100%{#}           Odigram 20% odem na more,vratim se odigram jos jednu utrku odem van navecer .A kad krene kisa i sl. onda se igra na 100%.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

evo jednog glupog bug-a! vozim u monte carlu, zgazim preko pasice onaj čunj od gume, razbijem ga, durgi krug je popravljen :)

toga nije bilo  u 2010!

bad_ri
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

igrat na 20 % je glupo ..jer recimo..ti mozes tih 15tak krugova biti prvi, zadrzat nekog,, ili, ne mozes nekog stici,prestici, jer je premalo vremena..dok na 100% imas vremena za sve.

15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Pravi ljubitelji formule igraju 100%.Manje od toga nije pravi doživljaj.Taktika(gume) ne dolazi do izražaja,veća mogućnost pretjecanja,da dođe Safety Car,Red Flag...

Nemam ja živaca za vozit 100%.

Po kiši poludim i na 20% a kamoli ne na 100%.

U potpunosti se slažem da je realnije voziti na 100% ali mi je jednostavno draže odvesti jednu utrku od 20% pa onda malo kasnije još jednu.

100% uzima previše vremena i živaca.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 21:47 (patch123).
16 godina
neaktivan
bad_ri kaže...

evo jednog glupog bug-a! vozim u monte carlu, zgazim preko pasice onaj čunj od gume, razbijem ga, durgi krug je popravljen :)

toga nije bilo  u 2010!

Ja sam u Koreji svaki krug razbijao neku reklamu :D

16 godina
patch123 kaže...
emerik kaže...

Nemam ja živaca za vozit 100%.

Po kiši poludim i na 20% a kamoli ne na 100%.

U potpunosti se slažem da je realnije voziti na 100% ali mi je jednostavno draže odvesti jednu utrku od 20% pa onda malo kasnije još jednu.

100% uzima previše vremena i živaca.

Kad ciljaš uvijek na prvo mjesto.Vama je samo bitno da uvijek budete prvi,potpišete za RBR u drugoj sezoni i priča gotova.Draž formule je da i ne pobijediš svaku utrku,pogotovo ako si u slabijoj momčadi kao Lotus,Virgin...

F1 2011 Codemasters
14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

KOLKO JE OMGUĆE SEZONA OD VOZIT U KARIJERI

0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
IvanPower kaže...

KOLKO JE OMGUĆE SEZONA OD VOZIT U KARIJERI

5

i iskljuci caps lock :)

15 godina
neaktivan
emerik kaže...
Kad ciljaš uvijek na prvo mjesto.Vama je samo bitno da uvijek budete prvi,potpišete za RBR u drugoj sezoni i priča gotova.Draž formule je da i ne pobijediš svaku utrku,pogotovo ako si u slabijoj momčadi kao Lotus,Virgin...

Naravno da ciljam na prvo mjesto ali ne na način da svaki put budem prvi.To je prelagano i dosadno.

Ali također ne želim izgubiti sat vremena kako bi odvezao većinu utrku i onda se izvrtiti u zadnjem krugu.

Svatko igra na način koji njemu odgovara.Meni je draže igrati na 20% i to je to.

Volim F1 ali nisam jedan od onih hardcore fanova.

Tako i ja razumijem ljude koji NBA igraju na 3-4 minute,jednostavno nemaju živaca potrošiti sat vremena na jednu utakmicu.

15 godina
F1 2011 (Codemasters)

e sa Redbull je prelagano, vozim sve off, Legend, 20%,kisna utrka u maleziji startam 18 jer sam ceko da u qvalama oslabi kisa, al se pojacala :)

i uglavnom pobjedim ja sa 20 sec pednosti pred drugim,zadnji krug sam cak poceo stizat ekipu za krug...steta sta nema neka veca tezina :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Jel igraš s tire rules? ako da igra je dosta teža jer na AI baš i nedjeluje trošenje guma, pa su u prednosti.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Da,to mi je za sada jedina zamjerka igri.
F1 2011 Codemasters
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Da, to baš živcira, npr. kad igram bez tog pravila budem prvi  u kvalifikacijama, a čim uključim to pravilo budem oko 20 mjesta jer je AI i do 3 sekunde brži.

EDIT: Evo primjer s Buttonom bez tog pravila za gume napravim prvo vrijeme u melburnu, a čim uključim to pravilo za gume jedva budem u top 10. I u utrci se osjeti razlika, AI mi je uvijek za petama, ne mogu se nikak odvojit. A kad igram bez tog pravila uvijek se mogu odvojit od protivnika.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 23:06 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

jel moguće "trošenje" motora? vozim trening u Turskoj i bolid ide savršeno...vozim kvalifikacije i prvih par krugova ide savršeno a poslje počinje slabiti {#} na ravnini prije zavoja 7 ide jedva u 5. brzini i brzina je  cca. 240 kmh s kersom oko 260...a na treningu je potegnuo do 310..i dobro kvalificiram se 8 i na utrci opet ista stvar...ako je do toga onda su to lijepo napravili...oštećenja nisam imal nikakva i gume su bile iste...

0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Jel igraš s tire rules? ako da igra je dosta teža jer na AI baš i nedjeluje trošenje guma, pa su u prednosti.

sve off AI legend, igram sa tyre rull naravno, damage on,uglavnom sve da bi mi bilo sta teze i sto realnije ,redbull ne trosi gume toliko kao force india,osjeti se razlika velika, s orce indiom sam zute gume znao potrosit za 3 kruga,a sa redbullom na melburnu startam sa zutima koje su na 77% zbog kvala i odvozim 4 kruga bez problema al 4 kruga koja su bila od 1:22-1:24 znaci nista extra sporo....mozda zbog toga mislis da za njih nevrijedi trosenje guma

15 godina
F1 2011 (Codemasters)

Gotova prva trka sezone na 100% albers park.Startao 11 pao na 17 do pred kraj trke.8 krugova pred kraj je nastao neki kaos koji nisam vidio(odpali vettle,hamilton i ostala ekipa) i izašao SC.

Tu sam se nekako našao na 13 mjestu i ispred mene barikelo.jupi.ja i on timski kolege a meni objective 12 mjesto. Kakva je to vožnja bila.Na kraju sam ga prestigao i završio 12.Superiška

E da zaboravih.Nisam primjetio nekakvu razliku između potrošenih i čitavih guma.Hladnih i toplih jesam ali novi i starih nisam :(

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 0:06 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

za sta sluzi ovaj DSR?? sekunde me djele da razbijem gamepad nikako onu prvu stazu u australiji da zavrsim s dobrim vremenom!!! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DangerousB kaže...

za sta sluzi ovaj DSR?? sekunde me djele da razbijem gamepad nikako onu prvu stazu u australiji da zavrsim s dobrim vremenom!!! {#}

15 stranica moj post.

Kad ga uključiš dobijaš na brzini ali gubiš na stabilnosti.DRS je u kvalifikacijama i practiceu dozvoljen kad god ga trebaš.Sam ga pališ i gasiš a i sam se gasi kod prvog sljedećeg zavoja.

U trci je dozvoljen od trećeg kruga.Isto tako je dozvoljen nakon trećeg kruga odnosno u trećem tek krugu poslje SC-a ako se on pojavi.

e sad.možeš ga palit u određenim zonama na stazi i kada si sekundu iza bolida(ovo vrijedi za utrku naravno).Ustvari on je uveden radi lakšeg preticanja

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 1:44 (Kill Frenzy).
17 godina
odjavljen
F1 2011 (Codemasters)

inače teže je vozit sa tipkovnicom(easy) u 2011 nego šta je bilo u f1 2010

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 9:49 (colezgd).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

e nekaj sam stisnul kaj sam trebal prihvatit da mi se smanji prozor i sad ga uvjek trebam onak povećat sa mišem kaj da napravim da bude normalno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IvanPower kaže...

e nekaj sam stisnul kaj sam trebal prihvatit da mi se smanji prozor i sad ga uvjek trebam onak povećat sa mišem kaj da napravim da bude normalno

alt enter? ak sam uopce skuzil kaj pitas

Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina
evo igrao igru, definitivno najbolja optimizacija ikad od Codemastersa !
barem za mene, igra fino leti na mojoj rezi na oko 40-50 fpsa uz pristojne detalje
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice