F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 307.657
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: F1 2011 (Codemasters)
doktor1 kaže...

To je moj video sa youtubea raširen preko cijele stranice....

I btw, sve u svemu mislim da će F1 2011 ispasti odličan naslov! F1 2010 nakon šta sam ga izmodao ,(blaženi PC) i zakrpao je druga igra.

A ako u ovo ubace mehaničke kvarove, safety car, malo živosti itd, kada se moding zajednica dočepa ispravaka nekih grešaka dobit ćemo odličnu igru! I po meni, (koji sam bio ljuti fan rFactora i GTR2 naslova) nema zabavnijeg (ne realnijeg; zabavnijeg) naslova koji može pružit karijeru vozača u F1.

Ako F1 2011 doda još malo živosti u to imamo hit.

P.S. - što se tiče damage modela neka puste stari jer i ovako dobijem slom živaca kada nakon sat i dvadeset perfektne vožnje i čuvanja sedme pozicije puknem zid tri kruga prije kraja i malo izgubim na gubitku djela krila. Još da mi nos otpadne ili slučajno odustanem, pa bacio bih volan kroz prozor {#} (šala naravno, ali ako i ne poprave dmagae model, (a volio bi da ga unaprijede malo) ja igru nabavljam).

Ajde molim te budi dobar pa navedi koje modove koristiš.

Vjerujem da su skidani sa racedep. Regan sam tamo

15 godina
Kill Frenzy kaže...
doktor1 kaže...

To je moj video sa youtubea raširen preko cijele stranice....

I btw, sve u svemu mislim da će F1 2011 ispasti odličan naslov! F1 2010 nakon šta sam ga izmodao ,(blaženi PC) i zakrpao je druga igra.

A ako u ovo ubace mehaničke kvarove, safety car, malo živosti itd, kada se moding zajednica dočepa ispravaka nekih grešaka dobit ćemo odličnu igru! I po meni, (koji sam bio ljuti fan rFactora i GTR2 naslova) nema zabavnijeg (ne realnijeg; zabavnijeg) naslova koji može pružit karijeru vozača u F1.

Ako F1 2011 doda još malo živosti u to imamo hit.

P.S. - što se tiče damage modela neka puste stari jer i ovako dobijem slom živaca kada nakon sat i dvadeset perfektne vožnje i čuvanja sedme pozicije puknem zid tri kruga prije kraja i malo izgubim na gubitku djela krila. Još da mi nos otpadne ili slučajno odustanem, pa bacio bih volan kroz prozor {#} (šala naravno, ali ako i ne poprave dmagae model, (a volio bi da ga unaprijede malo) ja igru nabavljam).

u temi "F1 2010 - rasprava" na 112. stranici je napisao sve modove koje koristi i stavio download link.Ja sam ih skinuo i sad mi je predobra igra.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 23:19 (antimadridista).
17 godina
Kill Frenzy kaže...
doktor1 kaže...

Tu nađi moj post sa popisom i downloadom...

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Nego , ako netko zna , jesu li šta u Codemasteru spominjali oko poboljšanja inteligencije ovih što rade u boksu.Ovi u 2010 su katastrofa -.-

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina
Instaliraj patch!!!
HTC Desire Android
14 godina
neaktivan
emerik kaže...
Instaliraj patch!!!

Pa i s patchom problem nije skroz riješen, ali je bolje. Sad sam baš igrao monaco na hard sve off sa force indiom Q3(5). Prvi boks i popušio sam jedno 5-6 mjesta. Kasnije restart i malo sam drugačije napravio, ali i dalje sam ostao frustriran.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 2:38 (Đapa club).
16 godina

OK onda,al siguran sam da će poboljšati umjetnu inteligenciju.To je zapravo i najbitnije,da protivnici nemaju nekakva vanzemaljska vremena ,da svaki ide u boks(čak mi se s patchom znalo dogoditi da Trulli završi 3. ili Kovalainen 2. ) ...Nadam se da će to popraviti,i da bar bude Safety Cara.

HTC Desire Android
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 9:37 (emerik).
14 godina
neaktivan
emerik kaže...

OK onda,al siguran sam da će poboljšati umjetnu inteligenciju.To je zapravo i najbitnije,da protivnici nemaju nekakva vanzemaljska vremena ,da svaki ide u boks(čak mi se s patchom znalo dogoditi da Trulli završi 3. ili Kovalainen 2. ) ...Nadam se da će to popraviti,i da bar bude Safety Cara.

To se desi jer neznam zašto oni nejdu u boks pokoji puta.

16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Potvrđeno je, ništa od demo-a a tu je i intervju sa Paulom Jealom sa podosta gameplaya.

LINK: F1 2011 - Demo nije u planu & Novi video intervju

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
moderator
luckyluke kaže...

Potvrđeno je, ništa od demo-a a tu je i intervju sa Paulom Jealom sa podosta gameplaya.

To da neće biti demo-a je bilo za očekivati,zbog licence.

سمندری ڈاکو
16 godina
pirat kaže...
luckyluke kaže...

Koja je to razočaravjuća vijest?

Pa očito nedostatak demoa. No to nije moja vijest, već Armorova (Montoya) kao što piše na vrhu stranice, ja samo prenosim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
luckyluke kaže...
 No to nije moja vijest, već Armorova (Montoya) kao što piše na vrhu stranice, ja samo prenosim.

Da skužio sam,pa sam išao tamo njega pitat.{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 9:48 (pirat).
14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Ljudi ne mogu gledat videa jer sam preko mobilnog interenta, ali kako vam se čini igra?

Što se očekuje?

Vidim da je 160kn key na Base-hostu, to nije puno..

Poboljšanja u vezi F1 2010?

Hvala

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Ljudi ne mogu gledat videa jer sam preko mobilnog interenta, ali kako vam se čini igra?

Što se očekuje?

Vidim da je 160kn key na Base-hostu, to nije puno..

Poboljšanja u vezi F1 2010?

Hvala

Meni se čini nekako slobodnija što se tiče vožnje. Grafika je vedrija i bolja, a više je pažnje sada na detaljima. Ponašanje bolida na izlascima iz zavoja je puno bolje. Kiša je dodatno uljepšana nadam se i efikasnija.

16 godina
moderator
F1 2011 (Codemasters)

F1 2011 (game) vs Real F1

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

Bit će dobra igra nema sumnje.

Kad gledate ovaj video gore lijepo se vidi kako formula (ferrari) podrhtava tj kako se neravnine sa staze prenose na nju i ona "poskakuje" dok ovaj bolid u igri kao da nema dodira sa stazom i klizi kao po ledu. nikakve neravnine ne utječu na njega.Nema feedback-a sa staze na bolid.Možda cijepidlačim ali mislim da bi taj efekt puno donio na doživljaju same igre i bilo bi nešto realnije

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 8:19 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa nije da možda cjepdilačiš, nego sigurno cjepidlačiš jel tog efekta nema ni na Red Bull simulatoru za F1 prave vozače. Pa ljudi moji de se malo spustite u realnost. Ovo je samo igra a ne stvarni svijet. Ne može se dočarat prava F1 sve dok nesjedneš u bolid pa ga provozaš !! Igra je super za zabavu i naravno da neke detalje mogu napraviti bolje , ali ne možđe to biti kao stvarna F1 nikako .

15 godina
itomic009 kaže...

Pa nije da možda cjepdilačiš, nego sigurno cjepidlačiš jel tog efekta nema ni na Red Bull simulatoru za F1 prave vozače. Pa ljudi moji de se malo spustite u realnost. Ovo je samo igra a ne stvarni svijet. Ne može se dočarat prava F1 sve dok nesjedneš u bolid pa ga provozaš !! Igra je super za zabavu i naravno da neke detalje mogu napraviti bolje , ali ne možđe to biti kao stvarna F1 nikako .

Nigdje uopće nisam spomenuo da bude kao "stvarna". Uopće neznam odakle si to izvukao,pročitao.

Samo kažem da se opet čini kao da bolid lebdi nad stazom na čemu im je dosta ljudi prigovaralo u prošlim igrama

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 9:21 (Kill Frenzy).
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Pa to je forumula, a ne IMT Ferguson 533, da se mora ljuljat i trest i raspadat dok se vozi{#}

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Pa to je forumula, a ne IMT Ferguson 533, da se mora ljuljat i trest i raspadat dok se vozi{#}

Ajde pogledaj gore video što je pirat stavio pa možda shvatiš šta sam htjeo reć{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 12:03 (Kill Frenzy).
16 godina
F1 2011 (Codemasters)
Moj PC  
1 0 hvala 6
16 godina
moderator
F1 2011 (Codemasters)

Dečki dolazi nam i free-to-play F1 iz Codemastersa.

Igru ćemo igrat iz browsera,i bit će full sezona 2011 sa svim licenciranim stazama,vozačima i autima.

Više o tome u ovoj temi.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
moderator
F1 2011 (Codemasters)

Developer Diary 2 izlazi u ponedeljak,al izgleda da je negdje procurio pa ga evo već danas.

To je stariji build nego ovi videići gore.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
F1 2011 (Codemasters)

Na PS EU Blogu:

LINK: F1 2011 - Preko 50 pitanja & odgovora

Sto mi Darkwoodskih bubnjeva! |CroSimRacing|
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Developer Diary 2 izlazi u ponedeljak,al izgleda da je negdje procurio pa ga evo već danas.

To je stariji build nego ovi videići gore.

Ovo izgleda bolesno,uz FIFU i bf3 ovo će se siguno igrat na plejki :)

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
16 godina
moderator
F1 2011 (Codemasters)

Ja ću prvo probat igrat sa kljućem od DiRTA 3,ako nejde onda kupujem{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Evo jedan filmić i slika, neznam jel je bilo,ak je sorry.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2011 (Codemasters)

Filmić je bio,to je dev. diary 1.

Za sliku neznam.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2011 (Codemasters)

Developer Diary 2(official) - Handling and AI

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 6
16 godina
moderator
F1 2011 (Codemasters)

Jedan videić sa gamescoma

Potvrđeno je,SC je u igri - pa čak i online.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 15:36 (pirat).
Moj PC  
9 0 hvala 8
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice