F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.017.133
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
15 godina
neaktivan
RE: F1 2010 - rasprava
emerik kaže...

Igra izgleda puno bolje na DX11?

je ali mi nemamo :p

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
F1 2010 - rasprava

da mi znat kako vama svima je loading kraci...meni je isti..potpuno isti...mjerim tako prema broju onih tips-a koji se prikazu prije pocetka trke i kod ulaza u igru...sve isto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

da mi znat kako vama svima je loading kraci...meni je isti..potpuno isti...mjerim tako prema broju onih tips-a koji se prikazu prije pocetka trke i kod ulaza u igru...sve isto...

kraci je onima koji imaju vise od 2 jezgre proc, jer se spominjalo da ce igra brze radit s vise jezgri

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
odjavljen
emerik kaže...

Da, nešto bolje izgleda i radi isto.

Napokon pravi DX11.

Operation Flashpoint
17 godina
doktor1 kaže...

Malo istestirao... Sve radi odlično, sa dx11 izgleda mnogo ljepše i radi vrlo dobro. Loading drastično kraći, napokon vdidimo pace između bolida itd.... Karijera može početi.....

Odvrtio i bench... FullHD rezolucija, 4xMSAA, ULTRA (dx11, stock postavke procesora i grafičke)...

emerik kaže...

Ja bi rekao da i nisu neka poboljšanja.

1. DX11 po mome izgleda identično kao i DX9. Totalno neprimjetno, a igram stvarno na sve apsolutno ultra + 8Xaa. 

2. Loading je kraći, to je istina.

3. Držanje u BOXu je i dalje retardirano, bilo je nekoliko auta iza mene i držali me u boxu 14 sekundi. Mislim ono WTF!?!?!

4. Primjećujem u DX11 modu onaj jako izraženi odraz sunca što zna jako zasmetati u igri.

Siguran sam da su dosta toga promjenili, ali ipak neke ključne stvari su još uvijek loše.

A što se performansi tiče...

Ja sam 5850 (850/1200) imam i average i minimum FPS zaključan na 60FPSa i pri tome su korištene sljedeće postavke:

1920x1200 

ULTRA preset

AA 8x

DX11

što je više nego u 1.0 verziji jer tamo sam imao oko 50FPS, a padalo je i na 40 i to na HIGH postavkama.

I rather like the restless nights
15 godina
dmanz kaže...
RuskeGTT kaže...

kraci je onima koji imaju vise od 2 jezgre proc, jer se spominjalo da ce igra brze radit s vise jezgri

glupost, sta znaci onima koji imaju 2 jezgre radi na 1? onooo, glupost...eh codebastards...

15 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Meni je sa boxom sada sve uredu, ušao sam i izašao normalno.

BAZINGA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
dmanz kaže...
RuskeGTT kaže...

glupost, sta znaci onima koji imaju 2 jezgre radi na 1? onooo, glupost...eh codebastards...

pa nemora biti ali je pisano neki boost for triple or quad core CPUs

nisam ni ja siguran nemojte mi davat td ak sam u krivu xd

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Rečeno je da će bit optimizarana igra za muilti core procesore, znači  i Dual je multi core nije Single core, ali meni igra i dalje radi nikak bilo na off ultra low bilo na ultra.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Rečeno je da će bit optimizarana igra za muilti core procesore, znači  i Dual je multi core nije Single core, ali meni igra i dalje radi nikak bilo na off ultra low bilo na ultra.

da ali to ne znaci da ce jednako fpsa imat oni s 2 jezgre i oni s 4

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Da ali ja nemam pomaka isto radi, čekaću jogurt drugi pa ću probat onda.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
F1 2010 - rasprava

Igra je upravo onakva kakvu sam čekao. Sada sa patchem sve radi bez problema i ovo je najbolja igra ove godine.

Operation Flashpoint
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

jel zna n etko kako se zove uvodna pjesma..??

i jel se na kraju sezonr može potpisat za drugu momčad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

Jedna je od rijetkih koje koriste više od dvije jezgre. Meni je zauzeće CPUa između 75 i 85% a GPU oko 60%. Al ima još mjesta za pomake.

15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Igra je upravo onakva kakvu sam čekao. Sada sa patchem sve radi bez problema i ovo je najbolja igra ove godine.

Nema teorije da je najbolja ove godine.Previše toga joj nedostaje da bi bila najbolja ove godine.

Pogotovo jer ima ogromnu konkurenciju,BFBC2 je prejak a daleko najbolja sportska igrica je NBA 2K11.

F1 igra bez safety cara,sa nepotpunim modovima i očajnim modelom oštećenja ne može biti najbolja igra godine.

Meni je igra zabavna,sad ću je probati sa patchom ali da je najbolja ove godine-nema šanse

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 16:59 (patch123).
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

To te ja pitam.. Mogu nastaviti save!!!

Izgleda da mi je u pravi čas riknuo save, samo sam jedan dan čekao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
F1 2010 Rasprava
patch123 kaže...

Nema teorije da je najbolja ove godine.Previše toga joj nedostaje da bi bila najbolja ove godine.

Pogotovo jer ima ogromnu konkurenciju,BFBC2 je prejak a daleko najbolja sportska igrica je NBA 2K11.

F1 igra bez safety cara,sa nepotpunim modovima i očajnim modelom oštećenja ne može biti najbolja igra godine.

Meni je igra zabavna,sad ću je probati sa patchom ali da je najbolja ove godine-nema šanse

Meni je igra definitivno najbolja ove godine. BC2 mi je ispao kao iznad prosječan naslov, ali ništa posebno. F1 2010 ću igrati godinama.

Operation Flashpoint
16 godina
moderator
RE: F1 2010 Rasprava
Weky kaže...

Meni je igra definitivno najbolja ove godine. BC2 mi je ispao kao iznad prosječan naslov, ali ništa posebno. F1 2010 ću igrati godinama.

Do 24.9.2011 kad dolazi još bolja F1 od Codemastersa{#}

سمندری ڈاکو
15 godina
odjavljen
F1 2010 - rasprava

Da dotad cu kupiti original F1 2010 i kakav volan i igrati online.

Operation Flashpoint
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Već je najavljena?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
odjavljen
emerik kaže...

Već je najavljena?

Da ali ne točan datum.

Rekli su da odmah rade i F1 2011.

Operation Flashpoint
16 godina
moderator
F1 2010 - rasprava

I u pregovorima su sa FIA da dobiju licencu za 2012g.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

da,tebi je igra najbolja ove godine i poštujem tvoje mišljenje

meni je igra prosječna,ništa više

u career modeu imaš premalo opcija,nemaš praktički ništa drugo raditi osim voziti i dati poneki intervju koji vjerovatno ne utječe na tvoju karijeru

vožnja je solidna,ali mi igra ima premalo oštećenja,nema safety cara a i protivnici (AI) jednsotavno premalo odustaju.Obično odustane 1 do 2 vozača (čak i po kiši) dok je u stvarnoj formuli ta brojka ipak veća.

Grafiku mogu pohvaliti ali po mom mišljenju ova igra ne može biti ni najbolja sportska igra godine a kamoli najbolja igra godine općenito.

PES i FIFA su se popravili te bih rekao da su još djelić ispred F1 dok NBA 2K11 pobrše pod sa svim tim naslovima zajedno sa svojim odličnim animacijama,solidnom grafikom te dobro razrađenim i mnogobrojnim modovima.

14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Kako mogu napravit FPS test?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kad odeš pod opcije di mjenjaš detalje i rezoluciju ima benchmark test pa to klikni....inače kak se uključuje dx 11???

"you hit me we hit you"-mafia
16 godina

nemreš uključiti, u postavkama su dodali opciju ultra to je kao dx 11

17 godina
F1 2010 - rasprava

Napokon je izasao patch.. Evo link.. {#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
andreas11 kaže...

Napokon je izasao patch.. Evo link.. {#}

malo kasniš ;)

"you hit me we hit you"-mafia
16 godina
F1 2010 - rasprava
In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

da da i ja sam to malo prije vidio

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice