F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.006.371
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
17 godina
neaktivan
RE: F1 2010 - rasprava
RuskeGTT kaže...
Riker kaže...

Itekako valja..za te novce nećeš naći bolji, novi volan..Imam ga i aposlutno sam zadovoljan. U ovoj igri se odlično ponaša, izravan je i nema problema...

ajde mozes malo mini recenziju o tom volanu i mene zanima...ne vezanu samo uz f1 nego opcenito...kvaliteta, pedale, volan, osjecaji i to...moze i na PM ako smatras da nije vezano previse u topic...zahvaljujem

evo, ukratko ''recenzija''...Prije kupnje ovog volana nisam probao baš mnogo drugih, pa ne mogu dati neku usporedbu, ali koristeći ovaj volan moji zahtjevi i želje za zabavom na PC-u koristeći volan su se ostvarili. Kupio sam volan u Linksu, za nekih 260kn...Izgled volana mi se veoma sviđa, konstrukcija je sasvim solidna, čvrsta, nema pucketanja. Na području gdje se ruke najčešće drže (15 do 3) volan ima drugačiju teksturu koja onemogućuje klizanje. Pedale su isto ok, solidno napravljene (premda su me znale koji put zezati, npr. kočnica se blokirala, pa sam morao otvarati kutiju i namještati). Volan se u ovoj igri ponaša izvrsno, precizan je i doista predstavlja odličan omjer uloženo-dobiveno.

15 godina
Riker kaže...
RuskeGTT kaže...
Riker kaže...

Itekako valja..za te novce nećeš naći bolji, novi volan..Imam ga i aposlutno sam zadovoljan. U ovoj igri se odlično ponaša, izravan je i nema problema...

ajde mozes malo mini recenziju o tom volanu i mene zanima...ne vezanu samo uz f1 nego opcenito...kvaliteta, pedale, volan, osjecaji i to...moze i na PM ako smatras da nije vezano previse u topic...zahvaljujem

evo, ukratko ''recenzija''...Prije kupnje ovog volana nisam probao baš mnogo drugih, pa ne mogu dati neku usporedbu, ali koristeći ovaj volan moji zahtjevi i želje za zabavom na PC-u koristeći volan su se ostvarili. Kupio sam volan u Linksu, za nekih 260kn...Izgled volana mi se veoma sviđa, konstrukcija je sasvim solidna, čvrsta, nema pucketanja. Na području gdje se ruke najčešće drže (15 do 3) volan ima drugačiju teksturu koja onemogućuje klizanje. Pedale su isto ok, solidno napravljene (premda su me znale koji put zezati, npr. kočnica se blokirala, pa sam morao otvarati kutiju i namještati). Volan se u ovoj igri ponaša izvrsno, precizan je i doista predstavlja odličan omjer uloženo-dobiveno.

odlicno...razlog vise da kupim...nego reci mi samo, koji je kut okretanja? koliko je od srednje tocke do kraja u jednu stranu? 120°? tj sve skupa 240°? ili manje? moze i jedna slika ako nije bed cisto da vidim u zivo slike, a ne sa geniusove stranice ili linksove

17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

ajde ima li jos koji volan za maksimalno 300 kn,  igram F1 na gamepadu i abnormalno je frustrirajuce, igram sa ugasenim ABS,  brake assist, jednio mi je traction control napola ukljucen...

Naprosto je nemoguce pravilno dozirati gas i odrediti koliko treba skrenuti u zavoj, i to me izluduje..... vozim sa lotusovim bolidom,  i izlijecem dvaput po krugu na utrci, a nisam los vozac, jednostavo mislim da je gamepadom vrlo vrlo tesko ovo igrati....

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gamer2 kaže...

ajde ima li jos koji volan za maksimalno 300 kn,  igram F1 na gamepadu i abnormalno je frustrirajuce, igram sa ugasenim ABS,  brake assist, jednio mi je traction control napola ukljucen...

Naprosto je nemoguce pravilno dozirati gas i odrediti koliko treba skrenuti u zavoj, i to me izluduje..... vozim sa lotusovim bolidom,  i izlijecem dvaput po krugu na utrci, a nisam los vozac, jednostavo mislim da je gamepadom vrlo vrlo tesko ovo igrati....

Ako je moguće tastaturom, kako nije na gamepadu s analognim gljivama?

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
protjeran
naxeem kaže...
gamer2 kaže...

A imaju i digitalne gljive? lol

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

probao sam sa gljivama, nekako mi je neprirodno, nije to to.....

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2010 - rasprava

sta mislis kako je meni na tipkovnici...imam gamepad dobar sa gljivama, ali mi nije to to, na shiftu i ostalim trkama sam bio uredno sporiji nego na tipkovnici...

ja isto igram sa svime iskljucenim osim TC-a i bome nije toliko tesko drzati bolid, samo treba pimplati, tj tapkati 100 puta tokom zavoja, ono kako bis simulirao "pol gasa", tj das nedas das nedas i tako puno puta tijekom 1 zavoja...vec sam se naucio na to godinama, ali bi ipak volio onaj geniusov volan...nije skup, sigurno je lakse s njime, kad nemam para za G27 :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Suvre kaže...

Samo za neke....

Nenadjebivi damage model

A

će sigurno imati bolji damage.Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 1:23 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
Kora kaže...
naxeem kaže...

A imaju i digitalne gljive? lol

Opet digresija s teme: naravno da ne (iako mogu biti, npr. kao na SE mobitelima starije generacije), nego je to tako napisano, kao da sam napisao:

Ako je moguće pobijediti u Lotusu, kako nije u brzom Ferrariju? - Zar postoji "spori Ferrari"? - Naravno da ne.

Ovo gore je zalihost ili redundancijavišak obavijesti u komunikaciji koju daje kontekst.

Iz posta u post pokazuješ kako ti je razumijevanje jezika potpuna nepoznanica. Koju si školu završio?

Imaš dovoljno godina za čitanje i za to ti ne treba škola, već pristup knjižnici. Ako imaš za pristup Internetu, imaš i za pristup knjigama.

Čitaj malo više. Udžbenici, lektira, beletristika, stripovi... sve će ti to uvelike pomoći, da ne postavljaš ova i sl. pitanja, kakva si postavio već nekoliko puta.

16 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

haha sam se vi sprdajte na Gt5 kad vise od toga nemozete 

Btw Anno daj mi samo pokazi od Forze damage model molim te

I ukljucite mozak malo Codmasters radi damage model za samo jedan bolid(i napravio je fail),a za granturismo? kolko ih ima tam? 

: ) : )
┐(-。ー;)┌ | (  ゚,_ゝ゚)
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 3:47 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Taj argument ti je kao onaj koji imaju Apple fanatici: ono obožavaju svoj Apple, bio govno, bio savršen, njima je svejedno i sve na Apple proizvodima je njima savršeno i najbolje.

Kad netko to kritizira, kažu "haters gonna hate" - zato što je najlakše zažmirit i reći da svi njih mrze.

Super je kad žmireći udare glavom u zid. Cool

17 godina
F1 2010 - rasprava

Vidim tu neke video priloge o damage modelu di formula leti po traku i ništa. Pa ja sam lagano pogodio renault ispred mene u predzadnjem zavoju u Australiji i nos mi se je fino raspao (nisam dobio kaznu)...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
doktor1 kaže...

Vidim tu neke video priloge o damage modelu di formula leti po traku i ništa. Pa ja sam lagano pogodio renault ispred mene u predzadnjem zavoju u Australiji i nos mi se je fino raspao (nisam dobio kaznu)...

Pa naravno da nisi dobio kaznu kad nisi vozio sa Schumacherom, inače bi kazna bila po defaultu, kao u stvarnosti, npr. za pretjecanje pod zelenom zastavom, odmah 20 sec.Belji se

17 godina

kakva to piljevina leti s bolida?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Koji su vam MP nickovi da vas dodam.

BAZINGA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZDS kaže...

igras preko tunnglea ?

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
14 godina
protjeran
Mitch kaže...
ZDS kaže...

igras preko tunnglea ?

ne

BAZINGA
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...

dax9122

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Neznam dal mi se to čini no MP je puno teži nego snigleplayer bolidi više proklizavaju itd.

BAZINGA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
nidjo123 kaže...

Bolji su dva koplja od lauša, ali neslazem se baš sa recenzijom... Neznam kako nisu primjetili nijedan AI bug i Pitstop probleme.

Na kraju igra je ipak OK, al moglo je biti bolje.

Operation Flashpoint
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Naxxeem ako ima tko original osim daxa :P - Ja igram samo MP :) Uglavnom.

Ni ja nisam primijetio niti jedan bug ni s AI-em ni s ničim osim preoštrih kazni i čestog pucanja guma za koje sam kasnije ustanovio da se troše ubrzano ako vozim 3 kruga tj. svaki krug odgovara trećini količine stvarnih krugova u dugoj utrci.

S receznijom se slažem, a recenzent, iako nije baš novi Miljenko Kokot, barem ne melje gluposti i glupe fore.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 12:21 (naxeem).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
naxeem kaže...

Naxxeem ako ima tko original osim daxa :P - Ja igram samo MP :)

Bogataš

Operation Flashpoint
16 godina
nidjo123 kaže...

Dobra je recenzija i zadovoljan sam ocjenom ali ovim dijelom nikako se ne mogu složiti.

"Kao što vidite, grafika je vrhunac današnjih mogućnosti. "

17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
nidjo123 kaže...

Dobra je recenzija i zadovoljan sam ocjenom ali ovim dijelom nikako se ne mogu složiti.

"Kao što vidite, grafika je vrhunac današnjih mogućnosti. "

Ti si bolju napravio? Ili netko koga znaš? Ali da se vrti na čemu se vrti F1 2010, a ne da je moja konfiguracija minimum za pokretanje? Cool

Vjeruj mi, napravili su najbolje što se može za ovu godinu da se vrti u ugodnim frejmovima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 12:23 (naxeem).
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ni ja nisam primijetio niti jedan bug ni s AI-em ni s ničim osim preoštrih kazni i čestog pucanja guma za koje sam kasnije ustanovio da se troše ubrzano ako vozim 3 kruga tj. svaki krug odgovara trećini količine stvarnih krugova u dugoj utrci.

S receznijom se slažem, a recenzent, iako nije baš novi Miljenko Kokot, barem ne melje gluposti i glupe fore.

ma trošenje guma je sranje, probaj stajat na mjestu dvije minute i gume će požutit makar samo stajao na mjestu...

15 godina
nixass kaže...

kakva to piljevina leti s bolida?

da si ikad u zivotu pogledao koju utrku formule 1 bi znao sta je ta "piljevina"

sta mislis da su spoileri od gume ili krute plastike tako da otpadnu u vecim komadima?

karbonska vlakna su izrazito cvrsta ali kad se raspadnu onda se raspadnu u sitnim komadicima, ono sta ti zoves "piljevina"

16 godina
naxeem kaže...

Ti si bolju napravio? Ili netko koga znaš? Ali da se vrti na čemu se vrti F1 2010, a ne da je moja konfiguracija minimum za pokretanje? Cool

Vjeruj mi, napravili su najbolje što se može za ovu godinu da se vrti u ugodnim frejmovima.

Zašto mene spominješ? Kakve ja veze imam s pravljenjem grafike?

Samo sam komentirao da grafika nije vrhunac današnjice.

Vjerojatno se autor redaka krivo izrazio pa rekao da je to vrhunac za EGO Engine a ima igara koje bolje izgledaju od F1 2010 svakako.

I kao drugo,autor kaže jedno - a ti drugo pa onda izokrečeš njegove misli.

Ako kaže za grafiku, misli na grafiku a ne na optimizaciju kao što si ti gore rekao.

Optimizacije je u redu,grafika je u redu iako nije vrhunac današnjice.

Točka.

14 godina
protjeran
naxeem kaže...

Budem te ja dodao pa ćemo nabacit koju trku samo nemogu sada nego za sat vremena.

BAZINGA
15 godina
odjavljen
F1 2010 - rasprava

Super su ugurali sve efekte, pogotovo efekte vode kod kojih nema nikakve razlike u izvođenju dali ima vode na stazi ili nema (FPS ostaje isti, a particle efekata je nedvojbeno daleko više i shaderi su daleko intezivnij), grafika jeste odlična, no nitko nije očekivao Crytek engine 634638923, već grafiku koja će biti oku ugodna a izvoditi se stabilno i pristojno. Zasada su postigli u tome.

Grafika nije revolucija niti je trebala biti, ali je definitivno profesionalno odrađena i oku je ugodna.

Jedina zamjerka koliko čitam po drugim forumima jest da igra neprašta ništa ispod Core 2 Duo 3Ghz, AMD Athlon II X2 3Ghz, što je današnji low end. Isto tako traži i grafičku - Barem ATI HD 4670 za normalno igranje.

Kad se uzme u obzir da je to apsolutni minimum u Europsoj Unij (:D), onda se može reći da je igra definitivno odradila svoje sa tehničke strane.

To što u nas hardver košta tolko kolko košta, nije krivica Codemastersa.

Operation Flashpoint
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 12:48 (Weky).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice