zanima me što mislite...valja li ovaj volan http://www.links.hr/index.php?naziv=Volan+GENIUS+SpeedWheel+5+Pro%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=102005&id_artikl=102.005.030
Itekako valja..za te novce nećeš naći bolji, novi volan..Imam ga i aposlutno sam zadovoljan. U ovoj igri se odlično ponaša, izravan je i nema problema...
ajde mozes malo mini recenziju o tom volanu i mene zanima...ne vezanu samo uz f1 nego opcenito...kvaliteta, pedale, volan, osjecaji i to...moze i na PM ako smatras da nije vezano previse u topic...zahvaljujem
evo, ukratko ''recenzija''...Prije kupnje ovog volana nisam probao baš mnogo drugih, pa ne mogu dati neku usporedbu, ali koristeći ovaj volan moji zahtjevi i želje za zabavom na PC-u koristeći volan su se ostvarili. Kupio sam volan u Linksu, za nekih 260kn...Izgled volana mi se veoma sviđa, konstrukcija je sasvim solidna, čvrsta, nema pucketanja. Na području gdje se ruke najčešće drže (15 do 3) volan ima drugačiju teksturu koja onemogućuje klizanje. Pedale su isto ok, solidno napravljene (premda su me znale koji put zezati, npr. kočnica se blokirala, pa sam morao otvarati kutiju i namještati). Volan se u ovoj igri ponaša izvrsno, precizan je i doista predstavlja odličan omjer uloženo-dobiveno.