F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.006.270
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
15 godina
odjavljen
F1 2010 - rasprava

I prva dva S.T.A.L.K.E.R-a su uz bok sa Armom i djele prvo mjesto :)

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: F1 2010 - rasprava
patch123 kaže...
RuskeGTT kaže...

koji vam je problem sa boxevima??? neznam u cemu je problem, jednostavno udite kad ne bude nitko usao, a ako vam poslije opet bruje iz boxa da morate uc samo ignorirajte i vozite do kraja utrku i bok

problem je taj što NE MOŽEŠ UĆI KAD ŽELIŠ U BOKS

imaš opciju ući u prva 2 ili zadnja 2 kruga

u ostalim krugovima čekaš po 10-15 sekundi u boksu,ovisno o količini prometa

maloprije sam igrao utrku od 12 krugova

taktika mi je bila ulazak u boks u 2.krugu

startao sam kao 9.,ušao sam u boks kao 3.

nije bilo problema,vratio sam se kao 22.

ali problem je taj što nekim čudom do 10.kruga nisam došao dalje od 19.mjesta

PAZITE-19.MJESTA

naživcirao sam se i izgasio igru,ali siguran sam da do kraja utrke ne bih napredovao

nešto nije u redu sa igricom,imao sam praznu stazu,vozio dobre krugove i pao sam sa 3. na 19.mjesto s tim da je 3.bio kilometrima daleko od mene

nisam izletio van staze,nisam se izvrtio,nikakvih problema nisam imao

gdje sam izgubio tolike sekunde ?

neobjašnjivo

ova igrica ima ozbiljnih problema,ona je zabavna za igrati ali jedino kad nema ulazaka u boks koji totalno urpopaste igru

ne znam zašto mnogi od vas ne žele priznati da igra ima hrpu bugova

tvoje rješenje je isto kao da ja nekome kažem: u pesu možeš zabijati golove samo od 60. do 75.minute

Možda loše voziš? Zaigraj MP pa ćeš vidjeti razliku. Koja je svrha vožnje protiv AI-a? Kao da igraš Quake s botovima...

Inače, ja u box uđem kad hoću. :P

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
14 godina
protjeran
patch123 kaže...
RuskeGTT kaže...

koji vam je problem sa boxevima??? neznam u cemu je problem, jednostavno udite kad ne bude nitko usao, a ako vam poslije opet bruje iz boxa da morate uc samo ignorirajte i vozite do kraja utrku i bok

problem je taj što NE MOŽEŠ UĆI KAD ŽELIŠ U BOKS

imaš opciju ući u prva 2 ili zadnja 2 kruga

u ostalim krugovima čekaš po 10-15 sekundi u boksu,ovisno o količini prometa

maloprije sam igrao utrku od 12 krugova

taktika mi je bila ulazak u boks u 2.krugu

startao sam kao 9.,ušao sam u boks kao 3.

nije bilo problema,vratio sam se kao 22.

ali problem je taj što nekim čudom do 10.kruga nisam došao dalje od 19.mjesta

PAZITE-19.MJESTA

naživcirao sam se i izgasio igru,ali siguran sam da do kraja utrke ne bih napredovao

nešto nije u redu sa igricom,imao sam praznu stazu,vozio dobre krugove i pao sam sa 3. na 19.mjesto s tim da je 3.bio kilometrima daleko od mene

nisam izletio van staze,nisam se izvrtio,nikakvih problema nisam imao

gdje sam izgubio tolike sekunde ?

neobjašnjivo

ova igrica ima ozbiljnih problema,ona je zabavna za igrati ali jedino kad nema ulazaka u boks koji totalno urpopaste igru

ne znam zašto mnogi od vas ne žele priznati da igra ima hrpu bugova

tvoje rješenje je isto kao da ja nekome kažem: u pesu možeš zabijati golove samo od 60. do 75.minute

Ja mislim da je zato što fuel ne utječe na AI.

BAZINGA
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Možda loše voziš? Zaigraj MP pa ćeš vidjeti razliku. Koja je svrha vožnje protiv AI-a? Kao da igraš Quake s botovima...

Inače, ja u box uđem kad hoću. :P

pa da loše vozim ne bih sa lotusom bio 9.na kvalifikacijama i probio se na 3.mjesto u utrci

da loše vozim jednostavno bi bih bio zadnji bez obzira na bug u boksovima

stvar je ta da sam ja sa 3.mjesta pao na 19. iako nisam imao nikakvih tehničkih problema,nisam se izvrtio ili napravio ikakvu pogrešku

krugovi su mi bili dobri

Možete vi braniti igru koliko hoćete,za bugove su vam krivi nesposobni vozači a u boks možemo ulaziti u 2. i 11. krugu,ne vidite razloga zašto bi netko ušao u npr.5. krugu

poštedite me tih glupih komentara

igra je ZABAVNA ako igraš običnu utrku bez ulaska u boks

ali kad uđeš u boks javlja se hrpa bugova(čekanje i propuštanje protivnika,illegal blocking kazna,nakon izlazska iz boksa ne možeš se vratitini blizu mjesta kojeg si imao prije...) zbog koje igra postane čisto smeće

grafika u igri mi je dobra,posebno po kiši

zvuk mi se sviđa,gameplay je također dosta zabavan i zarazan(nikako da prestaneš igrati)

igra bi bila odlična da nema bugova,sigurno bi od mene dobila ocjenu 90/100

ali ovako...

da ponovim pitanje

DA LI JE MOGUĆE U KARIJERI VOZITI UTRKU KRAĆU OD 20% ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 19:21 (patch123).
16 godina
neaktivan

I meni se isto to stalno dogada ko i tebi i fakat zivcira...

Jel netko ima 5.1 zvucnike i dal mu svi rade u igrici? vec sam pitao dva puta al nitko ne odgovara, pa nemoguce da nitko nema 5.1 zvucnike

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 19:15 (Crokilla).
15 godina
F1 2010 - rasprava

nije mi nista jasno kakve ti to probleme imate sa boxovima i zasto samo u prva dva i zadnja dva mozete uc...

evo sad odvozio melbourne startao 18ti, usao u box u 6. krugu lijepo uredno, bio sam tad 14. ili tako nesto...vise od lotusa nemozes ocekivati...box 6,9s (izmjena nosa i gume) cijelo vrijeme slini kisa laganini, taman za intermediate gume...odlucio sam se za 6. krug jer taman pri kraju tog kruga pocelo prestat padat kisa, pa sam otisao u box po nove intermediate i nos novi...izadem kao 21. sa svjezim gumama, brzi sam od bolida oko mene, dolazim do 15. mjesta u par kruga, i onda pocinju ovi ispred mene ulaziti u box...izbijam na fenomenalno 8.mjesto 3 kruga prije kraja...vozim ko budala, kisa opet pada, tako da intermedije opet rade svoj posao...vozim odlicne krugove, schumacher me goni iza, imali smo 3-4 napetih situacija i u jednom zavoju se lik zabije u mene i JA dobijem penality od 20sek., 1 krug pred kraj utrke od 12krugova...nista, sta ces, vozim, vidim iza mene kolona, past cu na 15. mjesto najmanje...jbg...vozim i u ZADNJEM zavoju prije boxova u zadnjem krugu izvrtim se jer se staza pocela opet susiti a moje gume vec stare i pocele se pregrijavati (kisne gume na skoro suhome, jel...) i nista, popyzdio i zagasio igru...malo kasnije cu opet cijelu utrku opet...

unatoc tom problemu, igra mi je full dobra i zabavna i pruza mi uzitak oko boxova, i kad unaprijedujem kad drugi odu u box...super je!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

pa nismo mi izmislili taj problem, pogledaj i na stranim forumima se zale na to...

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ja utrku pocnem sa Prime gumama i uđem u boks u 8-9 krugu i promijenim na Option gume...Nemam nikakvih problema oko pustanja protivnika ;)

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

pa mozes stavit u kojem krugu oces u box,a niti nemoras,ides u box kad oces,meni se desilo 1 da su me zadrzali 20 i vise sek.,recimo slusam kad ce ko u box veli ti onaj spiker ,odem krug prije bio 2 vratim se na 3 ili 4 mjesto,bez problema,neznam da li je do mene ,ali mene samo zivcira ponekad ono kad malo izletim sa staze u kvalifikacijama pa mi ponisti krug,a ostale bugove koje ste nabrojali uopce mi se nisu pojavili,po meni igrica fenomenalna

SUICIDE-because the world is better place without you
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

nije mi nista jasno kakve ti to probleme imate sa boxovima i zasto samo u prva dva i zadnja dva mozete uc...

evo sad odvozio melbourne startao 18ti, usao u box u 6. krugu lijepo uredno, bio sam tad 14. ili tako nesto...vise od lotusa nemozes ocekivati...box 6,9s (izmjena nosa i gume) cijelo vrijeme slini kisa laganini, taman za intermediate gume...odlucio sam se za 6. krug jer taman pri kraju tog kruga pocelo prestat padat kisa, pa sam otisao u box po nove intermediate i nos novi...izadem kao 21. sa svjezim gumama, brzi sam od bolida oko mene, dolazim do 15. mjesta u par kruga, i onda pocinju ovi ispred mene ulaziti u box...izbijam na fenomenalno 8.mjesto 3 kruga prije kraja...vozim ko budala, kisa opet pada, tako da intermedije opet rade svoj posao...vozim odlicne krugove, schumacher me goni iza, imali smo 3-4 napetih situacija i u jednom zavoju se lik zabije u mene i JA dobijem penality od 20sek., 1 krug pred kraj utrke od 12krugova...nista, sta ces, vozim, vidim iza mene kolona, past cu na 15. mjesto najmanje...jbg...vozim i u ZADNJEM zavoju prije boxova u zadnjem krugu izvrtim se jer se staza pocela opet susiti a moje gume vec stare i pocele se pregrijavati (kisne gume na skoro suhome, jel...) i nista, popyzdio i zagasio igru...malo kasnije cu opet cijelu utrku opet...

unatoc tom problemu, igra mi je full dobra i zabavna i pruza mi uzitak oko boxova, i kad unaprijedujem kad drugi odu u box...super je!

možemo mi ući kad god hoćemo ali je problem što ako uđemo npr. u 5.krugu na promjenu guma potrošim 15 umjesto 5 sekundi jer moram prepustiti protivnike

btw,je li se ikome dogodilo da prilikom ulaska u boks protivnici prođu kroz vas,tj.obojani su kao ghost car(providni)

meni se dogodilo više puta..

15 godina
F1 2010 - rasprava

e da, zaboravio rec...to u Q me uzasno zivcira...ali u utrci nema nikakvih sankcija ako sjeces zavoje...ono bilo bi red ako recimo vise od 2 puta u istom krugu presjeces zavoj da dobijes neku kaznu...kad su vec tako strogi u Q, da ti poniste krug...nije realno, ali meni ne smeta, kad malo zagusti, presjecem malo neki zavoj da dobijem 2-3 desetinkeCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

e da, zaboravio rec...to u Q me uzasno zivcira...ali u utrci nema nikakvih sankcija ako sjeces zavoje...ono bilo bi red ako recimo vise od 2 puta u istom krugu presjeces zavoj da dobijes neku kaznu...kad su vec tako strogi u Q, da ti poniste krug...nije realno, ali meni ne smeta, kad malo zagusti, presjecem malo neki zavoj da dobijem 2-3 desetinkeCool

to je još i najmanji problem

danas se neki lik zabije u mene tijekom utrke i ja dobijem penalty

LOL

sreća da je bila obična utrka a ne karijera

igra je zabavna ali prepuna bugova koji ubrzo ubiju zabavu

to je moj "review" igre

ako izbace patch u kojem će popraviti bugova onda će igra biti izvrsna

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 19:45 (patch123).
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Jel se isplati skidat? Jel bi bilo igrivo na mojoj konfi? Jel bi bilo bolje nabavit za konzole ili PC?

EDIT: Kupio bih, ali me zanima dali ću moći igrat na kompu. Naravno ako se isplati. Ako ne, vjerojatno uzimam za PS.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 19:47 (nidjo123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nemoj skidat KUPI!

SUICIDE-because the world is better place without you
16 godina
moderator
patch123 kaže...

btw,je li se ikome dogodilo da prilikom ulaska u boks protivnici prođu kroz vas,tj.obojani su kao ghost car(providni)

meni se dogodilo više puta..

Meni ne do sad ali to je zato da se nemožeš sudarit s nekim u box-u...

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Meni ne do sad ali to je zato da se nemožeš sudarit s nekim u box-u...

to se dogodilo prije nego što se prebaci na onu kokpit kameru (tj.još nisam ušao u boks,prije ulaska)

znači prije ulaska u boks 1-2 bolida prođe kroz mene i prestigne me

u prijevodu,bezveze izgubim 2 mjesta prilikom ulaska u boks

probao sam voziti malo brže i to mi se nije dogodilo ali sam zato dobio kaznu zbog prebrze vožnje u boksu Smijeh

16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

meni se dogodilo, cak mi se jednom dogodilo usred utrke su svi postali ghostovi i do kraja su bili takvi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

tako i meni danas...utrkujem se i konstantno sam prvi tokom utrke..iza mene webber i hamilton.i tako se nas 3 ganjamo jedno 7-8 krugova,nisam na pocetku ulazio u box jer su mi bili blizu tj nisam ih se mogao otarasiti,i napokon ja udjem prvi s jedno dobrih 2-3 sekunde prednosti i oni udju zamnom...i ja prvi zavrsim s boxom i pripremam se dati gas ali ne...ovaj webber koji je uso 2 sekunde poslije mene u box je izaso prvi jer sam ja trebao cekati dodatnih 5 sekundi da bi ga pustio ispred sebe da bi onda mogao ja izac...i tu sam pop*zdio i zavrsio utrku kao drugo-plasirani i skoro strgo joystick.na kraju je bio 8(!) sekundi ispred mene...ono wtf.aj da sam izletio ili nes ali nista..jos sam imao najbrze vrijeme u utrci i konstanto ga stizao ali nikak ga i prestic i samo odjednom je nestao s vidika....valjda stisno neki nitro :P

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
15 godina
patch123 kaže...
RuskeGTT kaže...

to je još i najmanji problem

danas se neki lik zabije u mene tijekom utrke i ja dobijem penalty

LOL

sreća da je bila obična utrka a ne karijera

igra je zabavna ali prepuna bugova koji ubrzo ubiju zabavu

to je moj "review" igre

ako izbace patch u kojem će popraviti bugova onda će igra biti izvrsna

pa to da se netko zabio i JA dobio kaznu se meni dogodilo 1krug pred kraj utrke za prvenstvo...i onda neces popyzdit, a bio sam 8. sa lotusom...mrs!

btw. jeste li skuzili na izlasku iz boxa kad se gasi limitator? ja lupam po tipki nakon predene crte, bolid mi jos vozi 50m pod limitatorom tek ga onda mogu skinuti...

i na startu cesto se dogada da nemogu prvih 200m prebacivati brzine...stoji mi u 1. i ja lupam za u visu i tek nakon 200m izreda mi ih sve do 6-7...glupo! onda moram restartati utrku kad mi je tako

15 godina
lollik91 kaže...

tako i meni danas...utrkujem se i konstantno sam prvi tokom utrke..iza mene webber i hamilton.i tako se nas 3 ganjamo jedno 7-8 krugova,nisam na pocetku ulazio u box jer su mi bili blizu tj nisam ih se mogao otarasiti,i napokon ja udjem prvi s jedno dobrih 2-3 sekunde prednosti i oni udju zamnom...i ja prvi zavrsim s boxom i pripremam se dati gas ali ne...ovaj webber koji je uso 2 sekunde poslije mene u box je izaso prvi jer sam ja trebao cekati dodatnih 5 sekundi da bi ga pustio ispred sebe da bi onda mogao ja izac...i tu sam pop*zdio i zavrsio utrku kao drugo-plasirani i skoro strgo joystick.na kraju je bio 8(!) sekundi ispred mene...ono wtf.aj da sam izletio ili nes ali nista..jos sam imao najbrze vrijeme u utrci i konstanto ga stizao ali nikak ga i prestic i samo odjednom je nestao s vidika....valjda stisno neki nitro :P

mozda jednostavno su mu mehanicari brze obavili posao (mozda si i ti mjenjao nos) i onda taman je naletio pa te nisu smjeli pustiti...tako je isto bilo jucer na VN singapora...netko usao i trebao je cekati da produ 5-6 bolida koji su morali jos odraditi boxm, uc u boxeve ispred njega...neznam tko je to bio, ali je trebao cekati...

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Postoji li neki način (trainer, cheat...) za postizanje neograničenog broja flashbackova? Želim voziti sve utrke s punim brojem krugova, ali jednostavno nemam koncentracije 2 sata voziti bez pogreški, o živcima da ne pričam...

1 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...
lollik91 kaže...

mozda jednostavno su mu mehanicari brze obavili posao (mozda si i ti mjenjao nos) i onda taman je naletio pa te nisu smjeli pustiti...tako je isto bilo jucer na VN singapora...netko usao i trebao je cekati da produ 5-6 bolida koji su morali jos odraditi boxm, uc u boxeve ispred njega...neznam tko je to bio, ali je trebao cekati...

samo sam gume mijenjao...mah,bas bezveze...cijelu utrku se yebes da napravis neki rezultat i onda na taj nacin zavrsit utrku..

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
15 godina
F1 2010 - rasprava

oo ti flashbackovi...spyckam ih u 3-4 kruga sve...i onda sranye...

a bio sam jednu trku odvozio do 9. od 12 kruga bez ijednog...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
lollik91 kaže...
RuskeGTT kaže...
lollik91 kaže...

samo sam gume mijenjao...mah,bas bezveze...cijelu utrku se yebes da napravis neki rezultat i onda na taj nacin zavrsit utrku..

znam kako ti je...tako sam i ja isfrustriran...zavrsavam trku i predzadnji zavoj u zadnjem krugu se izvrtim i jos krug prije dobio kaznu od 20sek jer se supaker zabio u mene

16 godina
moderator
lollik91 kaže...

Možda si se nešto zamjerio "lolipopu" pa te nije htio pustit van.Smijeh

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Igra je super,ali jedino neznam kako spremiti jer me muči onaj Live windows.

Help!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Baš sam se sada sjetio...postoji li u igri safety car? Smijeh Zar ne bi bilo zabavno da u slučaju nezgode, izađe na stazu, drži bolide na okupu...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

Baš sam se sada sjetio...postoji li u igri safety car? Smijeh Zar ne bi bilo zabavno da u slučaju nezgode, izađe na stazu, drži bolide na okupu...

sljedece godine....

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
Tinox3 kaže...

Igra je super,ali jedino neznam kako spremiti jer me muči onaj Live windows.

Help!

napravi offline account i stvar rijesena..imas razne tutorijale na jutubu i tema o tome ovdje na forumu

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 20:11 (lollik91).
14 godina
Crokilla kaže...

I meni se isto to stalno dogada ko i tebi i fakat zivcira...

Jel netko ima 5.1 zvucnike i dal mu svi rade u igrici? vec sam pitao dva puta al nitko ne odgovara, pa nemoguce da nitko nema 5.1 zvucnike

imam ja i normalno svi rade i sa rapture 3D i software,

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice