F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.006.068
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
17 godina
F1 2010 - rasprava

Zanimljiva tema o AI-u iz igre i njegovom nepostojanju..... A stvarno, nigdje nemožete vidjet koja je udaljenost između bolida na stazi....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

S tim trzanjem problem je kod učitavanja. Kad sam prebacio F1 na SSD više nisam imao problema s tim.

doktor1 kaže...

Zanimljiva tema o AI-u iz igre i njegovom nepostojanju..... A stvarno, nigdje nemožete vidjet koja je udaljenost između bolida na stazi....

WoW - čitam i ne vjerujm. Jel' moguće da je to istina?! Nisam nego par postova vidio, ali čekam službenu objavu. Strašno ako je to istina, LOL.

Ne igram singleplayer pa ne utječe na mene, ali je odvratno i nezamislivo da je istina.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 23:53 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RE: F1 2010 - rasprava
naxeem kaže...

S tim trzanjem problem je kod učitavanja. Kad sam prebacio F1 na SSD više nisam imao problema s tim.

doktor1 kaže...

WoW - čitam i ne vjerujm. Jel' moguće da je to istina?! Nisam nego par postova vidio, ali čekam službenu objavu. Strašno ako je to istina, LOL.

Ne igram singleplayer pa ne utječe na mene, ali je odvratno i nezamislivo da je istina.

Možda požalimo što je codmasters otkupio licencu no uz njih jedino tko ima love da je kupi, a da zna nešto o racing igrama je EA. Inače ja sam od codmastersa igrao jedino GRID, a DIRT1, 2 imaju super grafiku no nije mi se dalo jer volim igre sa službenim natjecanjima. I dalje sam pri naumu da kupim original zbog Multiplayera koji mi se čini odličan.

BAZINGA
17 godina
neaktivan

Izgleda da baš i ne mora biti točno. Naime, originalni poster je iskoristio situaciju panike zbog bugova, a svoju sumnju bazira na prvom krugu, koji mora imat čudna vremena zbog različitih startnih pozicija.

Treba vidjeti.

Dobra je izjava jednog:

"Well you could argue that they've got one part of F1 spot on.............the controversy!"

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 0:03 (naxeem).
14 godina
protjeran
naxeem kaže...

Izgleda da baš i ne mora biti točno. Naime, originalni poster je iskoristio situaciju panike zbog bugova, a svoju sumnju bazira na prvom krugu, koji mora imat čudna vremena zbog različitih startnih pozicija.

Treba vidjeti.

Dobra je izjava jednog:

"Well you could argue that they've got one part of F1 spot on.............the controversy!"

Da i ja mislim da je tako..

BAZINGA
14 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Piše sada na forumu da je potvrđeno da su u utrci vremena prava, a ne fake.

BAZINGA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Dakle, AI auti zaista voze po traci. ALI:

- ako se ne razbiju, nego izvrte, umjesto da voze po stazi, čekaju 5-6 sekundi i resetiraju se na traku. Nije problem.

- e sad, problem su kvalifikacije.

AI zaista vozi, ali s obzirom da fizika utječe na AI i da su putanje vožnje za AI ne-savršene (da bi greške bile moguće) da bi se dobilo na zanimljivosti tj. težini, AI-u se dodijele bolja vremena od stvarnih odvoženih, jer u suprotnom AI nikada nebi mogao pobijediti bolje vozače i kvalifikacije i utrka nebi više bili zanimljivi, ako startaš s pole positiona.

Kako kaže T4rg4, u samoj utrci vremena nisu lažirana.

Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
protjeran
naxeem kaže...

Dakle, AI auti zaista voze po traci. ALI:

- ako se ne razbiju, nego izvrte, umjesto da voze po stazi, čekaju 5-6 sekundi i resetiraju se na traku. Nije problem.

- e sad, problem su kvalifikacije.

AI zaista vozi, ali s obzirom da fizika utječe na AI i da su putanje vožnje za AI ne-savršene (da bi greške bile moguće) da bi se dobilo na zanimljivosti tj. težini, AI-u se dodijele bolja vremena od stvarnih odvoženih, jer u suprotnom AI nikada nebi mogao pobijediti bolje vozače i kvalifikacije i utrka nebi više bili zanimljivi, ako startaš s pole positiona.

Kako kaže T4rg4, u samoj utrci vremena nisu lažirana.

Dobro ovo za kvalifikacije mogu prožvakat to je uredu i ne smeta me. Jedino me smeta to što je AI na nekim stazama na legend dostojan težine, a na nekima je prelaganza prestić to će valjda ispravit jer AI zna biti u pojedinim sektorima prespor.. e da AI u utrci radi vremena ponekad bolja nego u kvalifikacijama pa mi je to malo sumnjivo zašto ne bi i u njima vozio takve krugove.

Zanimljiv video koji prikazuje da su vremena u utrci fake:

no i to je možda samo bug u kalkuriranju vremena koji se ja mislim lagano može ispravit.

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 1:52 (ZDS).
15 godina
naxeem kaže...

Treba vidjeti.

Dobra je izjava jednog:

Da vrlo lako moguće da je webber odvozio 1:59 i da nije bio prvi ako je krenuo sam bezveze 10 mjesta i probio se a da je recimo igrač krenuo sa prvog mjesta odvozio 2:01 i ostao prvi.taman razlika između prvog i desetog mjesta od ciljne ravnine do koje se mjeri vrijeme

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
17 godina
F1 2010 - rasprava

Ali to da se AI pojavi samo kada se približite mi nekako ne prolazi. Na prvoj utrci sezone u Bahrainu sa jednog djela staze (u srednjem sektoru) vidim kako auti prolaze po ciljnoj ravnini, a kada se stavi FOV na najviše, poprilično u daljini možete vidjeti bolide.

"Come on now, that's just an unsubstantiated claim. I'm disinclined to beleive that simply based on the fact that we can see all 24 little dots on the minimap when we come into the pits."

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 8:48 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Objašnjeno je već gore.
17 godina
neaktivan
Probao frend. Sada je "realnost" skroz druga priča.
14 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Probao sam vozit sa tim slabijim gripom i osjeti se poboljšanje no ne preveliko uglavnom više sam se okretao pri kočenju nego pri izlasku iz zavoja.

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 11:42 (ZDS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Da li može igra radit na ovim perforancama:

Amd Athlon 64 Proccessor 3000+ 2,01GHZ

Ram: 2,50 GB

Win 7  x64

Ati radeon HD 4650  512 MB

Da li mogu na ovom igrat F1 2010

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pilemile kaže...

Da li može igra radit na ovim perforancama:

Amd Athlon 64 Proccessor 3000+ 2,01GHZ

Ram: 2,50 GB

Win 7  x64

Ati radeon HD 4650  512 MB

Da li mogu na ovom igrat F1 2010

procesor te koči..:O

14 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

znači ni na minimm neću moć igrat

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pilemile kaže...

znači ni na minimm neću moć igrat

možeš..valjda

16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

evo upravo se cuo sa eplati i keyevi stizu u petak cijena ce biti 180 kn sta reci nego da jedva cekam.Osmijeh

0 0 hvala 0
15 godina
F1 2010 - rasprava

to preko paypala se placa il?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

to preko paypala se placa il?

ne,nego tipu uplatis na racun i posaljes scan ili uslikas mobitelom uplatu i on ti posalje key

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

mogu li ikako namjestiti da mi utrke u karijeri traju manje od 20% ?

to radim jer želim igrati kaerijeru a ovako mi je to nemoguće zbog buga u boksovima koji uništava sav moj trud

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
patch123 kaže...

to radim jer želim igrati kaerijeru a ovako mi je to nemoguće zbog buga u boksovima koji uništava sav moj trud

također i ja bih htio, ima mozda kakav tweaker za to?

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
patch123 kaže...

Mislim da ne,al možeš namjestit u kojem krugu hoćeš ić u boks.

Ja evo muku mučim s Virginom na Monte Carlu,slabo vrijeme stalno imam. Viče

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
15 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...
Mislim da ne,al možeš namjestit u kojem krugu hoćeš ić u boks.

Ja evo muku mučim s Virginom na Monte Carlu,slabo vrijeme stalno imam. Viče

to znam,ali nema neke koristi ni od toga

ništa onda,igrat ću samo grand prix dok ne izađe pes 2011,nakon toga se ostavljam f1 2010 dok codemasters ne izbaci patch koji će popraviti ovo što su gadno usrali

15 godina
F1 2010 - rasprava

koji vam je problem sa boxevima??? neznam u cemu je problem, jednostavno udite kad ne bude nitko usao, a ako vam poslije opet bruje iz boxa da morate uc samo ignorirajte i vozite do kraja utrku i bok

Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

koji vam je problem sa boxevima??? neznam u cemu je problem, jednostavno udite kad ne bude nitko usao, a ako vam poslije opet bruje iz boxa da morate uc samo ignorirajte i vozite do kraja utrku i bok

problem je taj što NE MOŽEŠ UĆI KAD ŽELIŠ U BOKS

imaš opciju ući u prva 2 ili zadnja 2 kruga

u ostalim krugovima čekaš po 10-15 sekundi u boksu,ovisno o količini prometa

maloprije sam igrao utrku od 12 krugova

taktika mi je bila ulazak u boks u 2.krugu

startao sam kao 9.,ušao sam u boks kao 3.

nije bilo problema,vratio sam se kao 22.

ali problem je taj što nekim čudom do 10.kruga nisam došao dalje od 19.mjesta

PAZITE-19.MJESTA

naživcirao sam se i izgasio igru,ali siguran sam da do kraja utrke ne bih napredovao

nešto nije u redu sa igricom,imao sam praznu stazu,vozio dobre krugove i pao sam sa 3. na 19.mjesto s tim da je 3.bio kilometrima daleko od mene

nisam izletio van staze,nisam se izvrtio,nikakvih problema nisam imao

gdje sam izgubio tolike sekunde ?

neobjašnjivo

ova igrica ima ozbiljnih problema,ona je zabavna za igrati ali jedino kad nema ulazaka u boks koji totalno urpopaste igru

ne znam zašto mnogi od vas ne žele priznati da igra ima hrpu bugova

tvoje rješenje je isto kao da ja nekome kažem: u pesu možeš zabijati golove samo od 60. do 75.minute

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 17:22 (patch123).
14 godina
patch123 kaže...

ova igrica ima ozbiljnih problema,ona je zabavna za igrati ali jedino kad nema ulazaka u boks koji totalno urpopaste igru

ne znam zašto mnogi od vas ne žele priznati da igra ima hrpu bugova

tvoje rješenje je isto kao da ja nekome kažem: u pesu možeš zabijati golove samo od 60. do 75.minute

ma cijela igra je jedan veliki bug...

vecina igra u alphi ima manje bug-ova..steta, stvarno steta. samo se nadam da ce izdati pravi patch za sve to,a ne neki polu patch.

Iako po meni da su mogli to sve zakrpati, vec bi zakrpali u test fazi..jer ne vjerujem da im se desilo bas toliko propusta.

15 godina
odjavljen
Igor666 kaže...

vecina igra u alphi ima manje bug-ova.

Pa baš i ne. ArmA II recimo kada je izišla bila je APSOLUTNO neigriva - Ni tada najjaca 4870x2 nije gonila igru dovoljnom broju frejmova da netrza, a bugovi su teoretski i prakticno onemogucivali prelazak kampanje, a MP je isto bio totalno u banani.

Za F1 2010 je dovoljan jedan tezi patch i to je to.

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
14 godina
Weky kaže...
Igor666 kaže...

vecina igra u alphi ima manje bug-ova.

Pa baš i ne. ArmA II recimo kada je izišla bila je APSOLUTNO neigriva - Ni tada najjaca 4870x2 nije gonila igru dovoljnom broju frejmova da netrza, a bugovi su teoretski i prakticno onemogucivali prelazak kampanje, a MP je isto bio totalno u banani.

Za F1 2010 je dovoljan jedan tezi patch i to je to.

napisao sam vecina :) ArmA II je prica za sebe...najbugovitija igra svih vremena ;)

ocito i codemasters sa F1 2010 pokusava doci na tu listu Namigiva

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice