F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.008.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
neaktivan
fh
Jack Sparrow kaže...

Ma igra je inače predobra, ali iritiraju te neke stvari.

ajd molim te mozes li mi reci gdje da u opcijama ukljucim da kad se sudarim da mi djelovi odlete sa bolida jel nekad se znam nabit u zid 300 na sat i nist nebude jeb*s to-

16 godina
RE: fh
razer1911 kaže...

ajd molim te mozes li mi reci gdje da u opcijama ukljucim da kad se sudarim da mi djelovi odlete sa bolida jel nekad se znam nabit u zid 300 na sat i nist nebude jeb*s to-

Prije nego što ideš u utrku imaš "DIFFICULTY LEVEL" tu stisnie enter, malo dolje imaš "CAR DAMAGE SIMULATION" i tu staviš "FULL"

I to je to.

17 godina
neaktivan
F1 2010

Ako igra tko legalno (znam, znam, svi igraju legalno), neka se javi za MP.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: fh
razer1911 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ma igra je inače predobra, ali iritiraju te neke stvari.

samo pazi,ako ukljucis car damage simulation i zaletis se u zid sa 300 na sat nece ti otpasti dijelovi sa bolida nego ces se stopiti sa zidom :D

17 godina
neaktivan
RE: f1 2010
RuskeGTT kaže...

znaci nikome ne kasne komande?

Odi na sound i na sound driver prebaci s onog Rapture3D (tako nekako) na software.

Navodno pomaže.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
neaktivan

ocito nitko nezna za ovaj problem,na loading screenu igra pocinje stekat do nenormale,prvo 10 sec ucitava i onda kao da se zamrzne,pa 1 sec ucita pa 10 sec stoji i tako 10-ak minuta,mislio sam da je do detalja da mi je komp preslab,ali nije probao sam sve stavit na ultra low i opet ista stvar,el moze ko pomoc?

SUICIDE-because the world is better place without you
15 godina
neaktivan

ja imam problem...kad mi netko govori iz boksa cuje mi se dupli zvuk pls help

15 godina
neaktivan
F1 2010

meni nikad nije pukla guma neznam kak to vama jak0 cest0 se desava oo

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010
dmanz kaže...

meni nikad nije pukla guma neznam kak to vama jak0 cest0 se desava oo

Ni meni :S

16 godina
neaktivan

Glupo pitanje,no imam kakav način da isključim odlazak u boks?Jednostavno kad odem baci me na zadnju poziciju :S

16 godina
moderator
crowap kaže...

Glupo pitanje,no imam kakav način da isključim odlazak u boks?Jednostavno kad odem baci me na zadnju poziciju :S

Pa idi krug/dva kasnije u box,ili par krugova ranije i nema problema.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
17 godina
neaktivan
Nisam hard core igrač simulacija (prvenstveno jer nemam volan i ne mislim ga nabavljati) i onda kad vidim da se ni sekunde nisu potrudili napraviti pošten kod za igranje na tipkovnici (i još k tome ne prihvača gumb Alt za šaltanje u niže) odmah slijedi uninstall ... nek pogledaju malo Simbinov GTR2 ili Evolution pa da skuže da se simulacija vožnje može perfektno napraviti i za tipkovnicu.
15 godina
neaktivan
F1 2010

grafika dobra.zvuk dobar,način rada motora nije neki rad,učitavanje igre-isuse stignema kavu popit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bmw_power kaže...
Nisam hard core igrač simulacija (prvenstveno jer nemam volan i ne mislim ga nabavljati) i onda kad vidim da se ni sekunde nisu potrudili napraviti pošten kod za igranje na tipkovnici (i još k tome ne prihvača gumb Alt za šaltanje u niže) odmah slijedi uninstall ... nek pogledaju malo Simbinov GTR2 ili Evolution pa da skuže da se simulacija vožnje može perfektno napraviti i za tipkovnicu.

Ja vozim s tipkovnicom i uglavnom sam 1-3 u MP-u. Što ne valja tebi s tipkovnicom?

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
RE: F1 2010f
maherDP kaže...

grafika dobra.zvuk dobar,način rada motora nije neki rad,učitavanje igre-isuse stignema kavu popit

Učitavanjer igre 5 sekundi

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
F1 2010

Nema do volana :D

F1 sa tipkovnicom ko PES sa tipkovnicom ko COD sa gamepadom.

Naxeem, reci kako su posloženi assisti u mp? Jel mogu bit custom ili? Da znam prije nego što uzmem.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
maherDP kaže...

Meni je učitavanje također dosta brzo..Kod mene 7 sek..

14 godina
neaktivan
F1 2010

moj komp: amd athlon 64x2 dual core 5000+ 2.61 ghz,1gb ram,graficga geforce 8600gt 512mb i bez problema sam igrao: nfs shift,grid itd. rezu smanjim na 1200x800 sve na high Dali ce moci tako da radi i f1 2010 pozzzzzzzz!!!!!!

hota

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010

Ma radit će , ne brini.

Bilo bi zgodno , ali nije potrebno
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010

Možda ju uzmem za PS3, na kompu nevjerujem da ću moć igrat... Pre*ebeno izgleda Cool

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ige kaže...

Nema do volana :D

F1 sa tipkovnicom ko PES sa tipkovnicom ko COD sa gamepadom.

Naxeem, reci kako su posloženi assisti u mp? Jel mogu bit custom ili? Da znam prije nego što uzmem.

Može se namjestit kako tko hoće kad voziš quick race. Kad radiš svoj custom grand prix onda namjestiš

assiste i to vrijedi za sve koji igraju taj grand prix.

15 godina
FlyBoy kaže...
RuskeGTT kaže...

znaci nikome ne kasne komande?

Odi na sound i na sound driver prebaci s onog Rapture3D (tako nekako) na software.

Navodno pomaže.

ljubim te! zahvaljujem ti se puno!!! spasio si me...igra sad radi savrseno!!!

16 godina
neaktivan
F1 2010

ja sam jučer probao i meni je odlična igra,u career modu sam s BMW Sauberom pobijedio u Bahreinu

SLOBODNA DALMACIJA Osmoškolci ubili Boga u vjeroučiteljici...Posjetite www.chillaona.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010

ČUO SAM DA KAD KIŠA PADA U F1 2010 SMOČI SE I ZAMAGLI KAMERA Cool

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
maherDP kaže...

imam isto problem ucitava se preko 7 minuta skoro 10 ponekad

SUICIDE-because the world is better place without you
15 godina
neaktivan
F1 2010

posebno mi se sviđa prestizanje, jao koji doživljaj.

npr. u melbourneu vozim se iza Masse jedno 4 kruga i nikako da ga "odrežem" i onda ga na ravnici prestignem......predobro.

a što se tiče onih bugova u boxu...........ja stvarno neznam o čemu vi, ja toga nemam :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
fic1994 kaže...

npr. u melbourneu vozim se iza Masse jedno 4 kruga i nikako da ga "odrežem" i onda ga na ravnici prestignem......predobro.

a što se tiče onih bugova u boxu...........ja stvarno neznam o čemu vi, ja toga nemam :))

Kak nemaš objasni..

BAZINGA
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...
fic1994 kaže...

Kak nemaš objasni..

netko je ovdje rekao da dok ide u box da ga baci na zadnje mjesto.......meni je sve normalno, ja sam 4. uđem u box da promjenim gume, izađem van i 6. sam.

14 godina
protjeran
fic1994 kaže...
ZDS kaže...
fic1994 kaže...

Kak nemaš objasni..

netko je ovdje rekao da dok ide u box da ga baci na zadnje mjesto.......meni je sve normalno, ja sam 4. uđem u box da promjenim gume, izađem van i 6. sam.

ne da ga baci na zadnje mjesto no kada se uđe u boks sa još par AI čovjek koji drži lolipop ne pušta dok svi neizađu.

BAZINGA
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...
fic1994 kaže...
ZDS kaže...
fic1994 kaže...

Kak nemaš objasni..

ne da ga baci na zadnje mjesto no kada se uđe u boks sa još par AI čovjek koji drži lolipop ne pušta dok svi neizađu.

neznam, stvarno nisam obračao pozornsot na to jer sam bio u boxu samo jedamput i mislim da mi se to nije dogodilo.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice