- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo će preć i mw2 po piratstvu
Authentic Experience Interview,i onaj damage video ćemo dobit nakon izlaska igre.
Kakve vajde ima video nakon izlaska igre? Onda imamo igru, koga onda briga za bilo kakav video.
jel ide demo van??
jel ide demo van??
Ne.
jel ide demo van??
Neće ga bit.
Ispravljeno.
Ispravljeno.
nemoj se ljutit kaj te malo zahebavam
Njemački preview video,loš vozač al ima dosta sudara.
Izgleda prearkadno, kao skupi GRID mod...
No ipak svakako bolje od rfactor modova koji su mi već prek glave jedva čekam ovaj f1 i ferrarijev virtual academy.
Evo sad se moze napravit pre-order i na steamu
A sad gledam tu i vidim pod system requirements ispod na kraju pise: Other Requirements: Online play requires log-in to Games For Windows - Live. Click here for a list of countries/regions with service. Hocemo mi moci igrat online ili ne?
Naravno!
Nažalost, Games for Windows LIVE I dalje ne podržava Republiku Hrvatsku, no i tomu ima rješenja.
Prilikom kreiranja Games for Windows LIVE accounta, dovoljno je da uneseš neku od podržanih zemalja (Preporuka: United States).
Također, nije potrebno da igrač s kojim namjeravaš igrati ima istu unesenu zemlju poput tvoje, dovoljno je da je ta zemlja podržana od strane LIVE-a.
Nakon što je account kreiran, uđi u "FRIENDS" izbornik i u gornjem desnom kutu vidjeti ćeš opciju "Add a friend".
Upiši prijateljev gamertag i nakon što te on prihvati, dovoljno ga je samo invite-ati u lobby.
Ovaj način radi sa svakom LIVE igrom te također vrijedi za svaku ostalu nepodržanu zemlju.
Ne ljutim se,al je zanimljivo kad netko pogriješi odmah se nađe 10 "pametnih"(ili onih koji misle da su pametni) koji te idu ispravljaju(bez uvrede
).
Ja jučer navečer nisam ni slušao šta govore,samo sam prepisao od jednog lika.
Nemoj se sad ti ljutit kaj te malo "zahebavam"
Al nije bit dal govore po Japanskim,Kineskim il nekim šestim jezikom....bitno je da se vidi damage.
I ako lik vozi loše,ima sva pomagala uključena il vozi iza auta ne znaći da je igra odmah arkada...al ionak igra izlazi za 2 tjedna pa ćemo probat.(iako se do sad od
onih koji su probali igrat nitko nije žalio da je igra arkada il da neznam šta nije u redu)
Da nebude off topic,OVDJE ima nekih videa sa gamescoma.
Ne ljutim se,al je zanimljivo kad netko pogriješi odmah se nađe 10 "pametnih"(ili onih koji misle da su pametni) koji te idu ispravljaju(bez uvrede
).
Ja jučer navečer nisam ni slušao šta govore,samo sam prepisao od jednog lika.
Nemoj se sad ti ljutit kaj te malo "zahebavam"
Al nije bit dal govore po Japanskim,Kineskim il nekim šestim jezikom....bitno je da se vidi damage.
I ako lik vozi loše,ima sva pomagala uključena il vozi iza auta ne znaći da je igra odmah arkada...al ionak igra izlazi za 2 tjedna pa ćemo probat.(iako se do sad od
onih koji su probali igrat nitko nije žalio da je igra arkada il da neznam šta nije u redu)
Da nebude off topic,OVDJE ima nekih videa sa gamescoma.
Zapravo arkadno izgleda kad je kamera iza bolida, ono skretanje je isto, ali isto kao u GRID-u; čekam F1 za PC već duuugo i stvarno bih želio da ispadne kako spada.
to je tocno ali meni je ta kamera premutava pa na toj kameri i rfactor izgleda arkada probao sam, onaj pogled iz cockpita je najbolji
Zapravo arkadno izgleda kad je kamera iza bolida, ono skretanje je isto, ali isto kao u GRID-u; čekam F1 za PC već duuugo i stvarno bih želio da ispadne kako spada.
Da ja isto,al kao što sam rekao svi koji su igrali nemaju neke zamijerke na igru.
to je tocno ali meni je ta kamera premutava pa na toj kameri i rfactor izgleda arkada probao sam, onaj pogled iz cockpita je najbolji
Najbolji za simulaciju,meni osobno je najljepse vozit s onom kamerom iznad glave vozača.(T-cam)
Najbolji za simulaciju,meni osobno je najljepse vozit s onom kamerom iznad glave vozača.(T-cam)
a da i ja sam mislio na toga krivo sam se izrazio ali ni cockpit mi nije los
ontopic: ne znam dali je bio ovaj video ali se lijepo vidi da se moze npr samo jedan dio prednjeg stabilizatora potrgat i tako
Codemasters F1 2010 game review
Drivers will be able to turn the damage off, or have it at varying velocities, ranging from 5% all the way to the brutal 100%. Mistakes will not be tolerated.
This is the greatest F1 game ever. Maybe the best racing game too, GT5 has to be super-epic to beat this.
Drivers will be able to turn the damage off, or have it at varying velocities, ranging from 5% all the way to the brutal 100%. Mistakes will not be tolerated.
This is the greatest F1 game ever. Maybe the best racing game too, GT5 has to be super-epic to beat this.
Vjerujem da nas čeka dobra igra, al ovo je ipak pretjerano (kupljeno).
Ti si već drugi koji misli da Codemasters "kupuje" review-e.
Ovo je već 3 review koji je kao "kupljen",a ima i puno previewa.
Ako i kupuju(što nevjerujem),nemogu sve kupit.
Kakav je to review od prije 6 mjeseci?
Do sada se sve ocjene kreču od 8-9 do moguče ocjene 10 tak da je to odlično čak je i PS3 magazin dao 9 što je jako puno jer oni su malo strožiji recenzent tak da se nadam dobroj igri samo su me malo razočarali detalji cockpita sve ostalo za pet.
Kako to danas funkcionira mislim da sam opravdano skeptičan, ne vjerujem ništa dok igru sam ne probam.
Jednom kad se privikneš na pogled iz cockpita, nema povratka. Još kad uspiješ savršeno odvozit zavoj kod kojeg prije ulaza uopće ne vidiš apex, e to ti je uživancija