Evolve

poruka: 38
|
čitano: 5.877
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Evolve

Evolve je asimetrična multiplayer igra gdje se 4 lovca bore protiv jednog alien monstera. Dakle, igra se 4vs1. 

Rade je ekipa iz Turtle Rock Sudios (L4D, CS1.6), a izdavač je 2kgames. ova kombinacija ne može biti loša.

http://en.wikipedia.org/wiki/Evolve_(video_game)

http://evolvegame.com/

igra izlazi 10. 02. 2015.

Trenutno je u tijeku big alfa test, imam nekoliko keyeva viška pa evo vam:

BF7D3-DGQH5-33V6B 

BF7RE-JLFVK-GX5DP 

BF9Y5-55ZQQ-ZAYFC 

BFC65-8C5KY-ML394 

Z5GA0-HLHGI-AQXLK 

Z5GIX-34F6R-490QY 

Z5GJZ-MAR66-932HA 

Z5GN7-YEQN8-BMLVW 

igru je potrebno aktivirati na Steamu!

uživajte

MPLAB C18
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 9:44 (zhUPer_C18).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Evolve

Evo i ja imam nekoliko kodova ako kome treba.

KGXQX-ECVVB-FJZYV

KGXTI-CQB5D-Z7JAE

KGXTL-DLF5Q-KQFD9

KGXV7-73E3P-NWQKI

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
14 godina
Evolve

Cini se kao vrlo zanimljiv koncept, bas me zanima kako ce to izgledati. Zato se vec skida i hvala na key-u.

0 0 hvala 0
14 godina
Evolve

za one koji imaju XCON

"Own XCOM on Steam? Get Big Alpha now

If you’ve already hunted aliens in XCOM on Steam, you can now install Evolve Big Alpha with no registration code required (PC only).

Check your Steam games library to install Evolve, and join the hunt!"

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Evolve

evo i do mene par keyeva:

2IQTL-T3THD-XFM7A 
2IR0C-N5G8A-9AB5C 
2IRVB-RRKJD-7ACQ5 
2IT20-A9QTB-YYTC8 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evolve

CODE for PC:

FTY3G-D8Y8V-5T7VF

FTY43-JGEN0-VBJ6K

FTY5P-PJNEM-BEGZR

FTY8I-2BM5N-QA2RN

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 17:49 (k1klop).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evolve

Evo i od mene par key-eva:

6NCMV-FJ2X7-KN9KD 
6NCVC
-VJFEY-E75LX 
6ND60-8T99G-B33T4 
6NDCE-3TWQ0-0E3NI 

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Evolve

Odigrao sam 32 igru s monsterima, krakenom i goliathom i trenutno stanje je 31-1, s tim da poraz mi je bila prva igra. Hunteri u pubovima igraju bez komuniciranja i mozga, ako netko želi igrati huntere neka me doda na steamu, id: bulogg

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Evolve

Vi koji ste probali sad dok je bila Alpha, kako vam se čini igra?

Ja je na žalost nisam stigao probati.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Evolve
Zura kaže...

Vi koji ste probali sad dok je bila Alpha, kako vam se čini igra?

Ja je na žalost nisam stigao probati.

Super, no nadam se da nece biti kao titanfall, kojeg su ljudi obožavali u beta testovima a onda brzo dosadio i skoro nitko nije kupio na release-u. 

Ja sam sada preko 40 igra pobjedio s čudovište, izgubio samo prvu.

Huntere samo igram kada je par frenda online, nema smisla igrati s neorganiziranim pubovima.

Trebaju dodati više game modova i česte update da zadrže interes ljudi

16 godina
Evolve

Dobra je igra ali da, neki ljudi na pubu još ne kuže bit igre. Najbitnija klasa je ja mislim traper, on je zadužen da nađe i zatvori čudovište prije nego evoluira na 3. razinu jer kad dođe do toga jako teško ga je ubiti. 

Uglavnom igra je dosta dobra, malo je FPS nestabilan ali inaće sve ok. Onome kome se dopada L4D moglo bi i ovo jer igre su dosta slične po mehanici.

Evo baš jučer sasvim slučajno uletio u rundu s nekim dečkom s bug foruma i odigrali smo nekoliko jako dobrih rundi i mislim da samo jednu izgubili. Na steamu je tom dečku nick Neekolah.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2014 13:16 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

ono što me zainteresiralo je upravo ova asimetrična multiplejer mehanika tako da mi je malko žao što nisam stigao probati.

hvala na odgovorima, nadat ću se da će možda biti i neka beta pa da isprobam.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
11 godina
Evolve

meni je igra jako zabavna i zanimljiva. da budeš monster po meni treba malo vježbati i upoznati mape, a lovci se samo drže zajedno i lako mogu pobjediti monstera... odigrao sam desetak rundi kao medic i sve sam pobjedio. doduše večina rundi je bila na knap.

samo se nadam da će stavit jače monstere, tj. raznovrsnije, da imaju npr. kratki invisibility , stealth kill, i još neke stvari... 

MPLAB C18
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Evolve

Objavili novog monstera. Behemoth. I deal je ako uzmeš preorder dobiješ ga za đabe, a ako kupiš igru kasnije on će te koštat 15$. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Evolve

igra li tko closed betu?

volio bih igrat sa nekim iz foruma

steam: alokin987

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Evolve

stvarno me cudi da ova igra nije pobudila veci interes 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Evolve

Mene također. Igra je stvarno izvrsna.

Ako netko želi igrati zajedno, možete me dodati na Steamu: http://steamcommunity.com/profiles/76561198002503440/

~ Carpe Noctem ~

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Evolve

Dugo vec nisam vidio vise minusa na steam user reviews i to igra po vom sto citam i nije tako losa, nista posebno ali igrivo je, ali su svi bjesni na day1 dlc, i to je stvarno nekako ruzno, bas kao da te netko .ebe u mozak. 

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igra nema day1 DLC, tako da nemoj vjerovati neinformiranim masama koje ne razumiju koncept preordera i što je uključeno u koji preorder paket.

Svi sada imaju mogućnost igranja s 12 Huntera i 3 Monstera. Ostali dodaci su samo kozmetički. Nadalje, svi koji su preorderali će dobiti besplatno četvrtog Monstera, no on nije još dovršen (očekuje se kroz mjesec-dva).

~ Carpe Noctem ~
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 9:51 (Spectre).
11 godina
neaktivan
Evolve

Nije na meni da govorim nekome koliko ce cijeniti svoj proizvod, ali mislim da je 50e koje platimo za igru pirstojna svota ili neka naprave to na nacin da igra kosta 80e i gotovo. Ovako djeliti igrace je nekako debilno, ali nazalost to sve vise postaje ustaljena praksa u svjetu igara. Najbolje bi bilo da bas svi zatraze refound, ali bas svi, pa nek se onda .ebu, jer ovako cijela industrija postaje onaj najruzniji dio kapitalizma, nisu vise bitne igre, nije bitno nista drugo osim toga koliko novca se moze zaraditi/izmusti, jad i gotovo.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Ovako djeliti igrace je nekako debilno

O kakvom dijeljenju igrača govoriš? Igrač s osnovnom igrom će moći igrati zajedno ili protiv igrača koji je kupio sve DLC-ove. Niti jedan DLC neće podijeliti player base. A nove mape i game modovi će biti besplatni za sve.

~ Carpe Noctem ~
13 godina
Mquany kaže...

Nije na meni da govorim nekome koliko ce cijeniti svoj proizvod, ali mislim da je 50e koje platimo za igru pirstojna svota ili neka naprave to na nacin da igra kosta 80e i gotovo. Ovako djeliti igrace je nekako debilno, ali nazalost to sve vise postaje ustaljena praksa u svjetu igara. Najbolje bi bilo da bas svi zatraze refound, ali bas svi, pa nek se onda .ebu, jer ovako cijela industrija postaje onaj najruzniji dio kapitalizma, nisu vise bitne igre, nije bitno nista drugo osim toga koliko novca se moze zaraditi/izmusti, jad i gotovo.

I onda kupovati nesto ovakvo... daj ljudi prestanite da se jednom zavrsi sa ovim 1000kn igra glupostima.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
Spectre kaže...
Mquany kaže...

O kakvom dijeljenju igrača govoriš? Igrač s osnovnom igrom će moći igrati zajedno ili protiv igrača koji je kupio sve DLC-ove. Niti jedan DLC neće podijeliti player base. A nove mape i game modovi će biti besplatni za sve.

Kako nije djeljenje ako je igrac A platio igru 50e i nemoze igrat s monsterom s kojim moze igrati igrac B jer je tu istu igru platio 80e. Kao da je malo 50e, ili neka bude 80e i gotovo. OVO JE SRANJE STO RADE, kad se samo sjetim prije kako je to bilo, kupis cd i to ti je to, ako napravis preorded ili kupis colector edition ili sta vec dobi bi figuricu ili neku cool stvarcicu ali je sadrzaj cd svima bio isti, igre nisu imali game breaking bugs i sva sranja kao danas pa svakoj igri na dan kada je izdaju izbace jos i 1000mb patch, ono wtf.

Zamisli da kupis auto i da mu nerade brisaci i da nemozes spustit prozore, vec moras prvi dan kod majstora, i ako ne nadoplatis u sluzbenom servisu jos 60% na cijenu koju si platio nemoze auto voziti 220kmh vec 140kmh.

14 godina
Mquany kaže...
Spectre kaže...
Mquany kaže...

Zamisli da kupis auto i da mu nerade brisaci i da nemozes spustit prozore, vec moras prvi dan kod majstora, i ako ne nadoplatis u sluzbenom servisu jos 60% na cijenu koju si platio nemoze auto voziti 220kmh vec 140kmh.

Ovo ću te citirati na gaming forumima. Točno je tako.

13 godina
neaktivan
Evolve

ja kupio preko G2A platio nekih 38 Eur ? Igra je super.. samo problem je sta ce brzo dosatiti... i po meni dosta para za relativno "malo" sadrzaja... ja sam jos dobro prosao jer inace igrat kosta cca 50Eur na steamu.

Bilo bi super kad bi bilo 5-6 monstera... i jos neki dodatna kombinacija za huntere....

0 0 hvala 0
16 godina
Evolve

ima li dobrih igrača koji peglaju sa hunterima? Evo ja sam 40+ wina s monsterom bez poraza, razumijem i igram sva 3. Sada mi je vec dosadilo samo igranje monstera pa ako ima nekoga da želi napraviiti dobro organizirani hunter team, neka javi 

0 0 hvala 0
13 godina
Evolve

bolje da igrate legendarnu "Evolva"-u...

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
sylar951 kaže...

bolje da igrate legendarnu "Evolva"-u...

Izgleda definitivno zabavnije            

13 godina
Evolve

taj post je bio namjenjen starim gamerima iz 90tih koji znaju šta je evolva... naravno ako si klinac koji 90tih nije ni prohodao sve ti je oprošteno :)

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
sylar951 kaže...

taj post je bio namjenjen starim gamerima iz 90tih koji znaju šta je evolva... naravno ako si klinac koji 90tih nije ni prohodao sve ti je oprošteno :)

seronjo nostalgični circlejerkerski igra je izašla 2000te...  

sry kaj nisam kewl gejmer koji igra igre iz budučnosti 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice