E pozz, odlucio sam se vratiti igri, pogotovo MP-u, pa me zanima par stvari...
MP funkcionira sa Going East DLC-om?
Dali se mogu modovo za kamion koristiti unutar MP-a?
LP
LP
LP
1. Svi službeni DLC-ovi rade u MP
2.Svi modovi nerade, niti ce raditi u MP jer neki ljudi imaju slaba računala i već im je ovak pre sporo, kamoli s modovima
Btw. Zekat, za TS, imam Genius HS115 koje mi leže sa strane, pa ako oceš pošaljem ti 
Ekipa kad ćemo opet dogovorit neki veći meet? Jel netko radi ovaj tjedan ili ste slobodni?
LP
2.Svi modovi nerade, niti ce raditi u MP jer neki ljudi imaju slaba računala i već im je ovak pre sporo, kamoli s modovima
Btw. Zekat, za TS, imam Genius HS115 koje mi leže sa strane, pa ako oceš pošaljem ti 
One more question, primijetio sam da nema NPC-a auta ili tako nes na cesti?
LP
One more question, primijetio sam da nema NPC-a auta ili tako nes na cesti?
Ne, da ima bilo bi previse LAG-a
Pozdrav ljudi, evo malo sam vozio SP, evo nekoliko slika.
Ruta je bilo od Leipziga, preko Kassela i Dortmunda do Liega, sveukupno 595 km.
Teret je bio mase 8 tona (trijeska neka), pa sam išao isprobavat do koje minimalne potrošnje mogu doći.
Rezultat je 21,6 l/100km prema putnom računalu (board computer), odnosno 21,73109 l/100km prema mom izračunu (minimalna razlika od 0,1 hah)
Mislim da je ovo malo nerealno, nevjerujem da baš i jedan kamion može ići do tako niske potrošnje s teretom. Vozio sam poprilično normalno, nisam gotovo nikad davao gas do daske, ali nisu me baš svi ni prestizali, na otvorenoj cesti mislim da mi je prosjek bio možda oko 80 km/h +-, na autocesti možda malo više.
Kao što vidite, kamion je MAN, sa motorom od 440 KS (HP) :)
Kolika je vama potrošnja otrpilike, kad vozite normalno?
ja vozim Volva FH16 od 750 ks što je najjači kamion u igri i prazan mi troši 30 i nešto više l/100km, a recimo kada vozim 25 t onda potegne preko 50 l/100 km zavisi o vožnji, ali po autocesti ne spuštam ispod 90 km/h...i da imaš novaca, pa nadogradi man na 680 ks 
ja vozim Volva FH16 od 750 ks što je najjači kamion u igri i prazan mi troši 30 i nešto više l/100km, a recimo kada vozim 25 t onda potegne preko 50 l/100 km zavisi o vožnji, ali po autocesti ne spuštam ispod 90 km/h...i da imaš novaca, pa nadogradi man na 680 ks 
ma nije u šoldima sve, zanimljivije mi je ovako sa slabijim motorom.
mislim ono, u ovoj igri su ceste poprilično ravne bez nekih većih nagiba (osim nekih tamo u alpama) ili otežanih uvjeta (snjeg, poledica), pa nema potrebe za jačim motorom od ovoga.
A i ti jači motori, pogotovo od 750 KS ne koriste se baš u ovom našem dijelu Europe, već uglavnom tamo u Skandinaviji.
I da, ovo što sam ja isprobavo, to sam baš išao ciljano na nižu potrošnju, a inače kad vozim bude mi oko 35-40 l/100km
E ljudi,koji za sada DLCovi postoje za ETS2?Imam ovaj going east,ali kupio bi jos neki,ali da radi na MPu.Posto Sp me ne zanima
E ljudi,koji za sada DLCovi postoje za ETS2?Imam ovaj going east,ali kupio bi jos neki,ali da radi na MPu.Posto Sp me ne zanima
Sa novom mapom nemaš nikoji, al planiraju nešt izdat sad.. Imaš sam one paint gluposti
pozz ljudi,skidam ets2 sa steama i zelio bi da igram multiplyer.....sta mi sve treba za multiplayer.
Nebrojeno puta već imaš objašnjeno sve, a i da si samo na google otišao i upisao ''ETS2 MP'' odmah prvi link bi ti bio dovoljan. Treba malo preko lijenosti prijeći i odmah je lakše. Ali ajde, neka ti bude ovaj put, kasnije se možda opametiš.
Nebrojeno puta već imaš objašnjeno sve, a i da si samo na google otišao i upisao ''ETS2 MP'' odmah prvi link bi ti bio dovoljan. Treba malo preko lijenosti prijeći i odmah je lakše. Ali ajde, neka ti bude ovaj put, kasnije se možda opametiš.
Jbg,tesko je link stavit ovdje...I kao da iz svog djepa dajes nesto.
ovaj ili iduci tjedan treba da stigne...
Koliko košta?
polovni sam uzeo 110€ na aukciji jos neznam kolko ce doci postarina...novi je preko 300€
Kako je moguce da prije par dana mi vozaci nista nisu zaradjivali, uvijek im stoji da su na putu il se vracaju a nista ne donose para u firmu, samo sto ja zaradim to i ubroji :(
a sad kad sam uso u igru da odbacim koju turu i pogledam ih tamo,a oni svi odmaraju i imam oko 450.000 na racunu...i odem promjenit kamion, uzmem MAN-a malo da vidim kako se ponasa po cesti i odjednom mi stoji da imam preko 4.000.000 Eura na racunu :O i trenutno svi vozaci su na putu :O
je li moguce da je ubrojalo sve odjednom??
Hebo te leeed...pozajmi koju milju xD
http://ets2c.com/view/1506/strm-cro-milano-service-station Pridružite se konvoju 
Nova verzija TSM 5.1.1 - fix. problemi sa trajektnim lukama ...
The complete map 5.1.1 incl. fix: https://bitly.com/bundles/thomastsm/H
A samo fix (65.3 MB): https://bitly.com/bundles/thomastsm/J
Imam problem.Lvl 7 sam i imam problem oko poslova u MPu.Nikako da me pocne stavljat vozit po drugim zemljama.Sve me vrti Italija,Francuska i Svicarska.I to sve istim cestama za iste pare.A lvl7 sam i podignuo sam si daljinu puteva i ostale stvari,a zemlje nikako da mi promjeni.
Al vam je voznja zakon.Vozis hebeno dobro xD.Jel volan u djiru?Ali malo su vam propisi pobjegli.NFS on the road
Prva cijena i datum ocekivanja DLC-Skandinavia, 9.99 eur i 08.10.2014. Pa ko voli nek' izvoli ... 
Euro Truck Simulator 2: Skandinavia Add-On - Vorbestellen 9.99 eur
Produkt-Details:
Erscheinungsdatum: 8. Oktober 2014
Sprache: Deutsch / Englisch
Genre: Simulation / Add-On für "Euro Truck Simulator 2"
Features:
Skandinavien-Add-On zum Eurotruck Simulator 2 (Vollversion wird benötigt)
19 neue Städte wie Oslo, Kopenhagen, Stockholm in 3 neuen Ländern: Dänemark, Schweden und Norwegen
Über 30 Stunden Spielzeit, um alles zu entdecken
Neue Trailer für Fahrzeuge, Tiere und Schwerlasten
Zahlreiche neue Häfen in Rostock, Göteborg, Kristiansund und vielen weiteren Städten
Liefere Güter in die nordischen Metropolen und erweitere dein Eurotruck Simulator 2-Imperium um die skandinavischen Länder
Ein Straßennetz mit deutlich größerem Umfang als im Add-On „Going East!“– mehr Straßen, mehr Städte, mehr Erleben!
I sad će fino uhebat ProMods i njihovu mapu..
Taj DLC Skandinavija podržava MP?
Jesi vidio datum kad bi trebalo izaći?
A kaj se tiče ProMods mape, itekako će to sve sad sjeba..
Jesi vidio datum kad bi trebalo izaći?
A kaj se tiče ProMods mape, itekako će to sve sad sjeba..
Jesam, al tu ne vidim odgovor?
DLC radi SCS a tko radi MP? Treba valjda pitati one koji rade MP? Od kud bi ljudi tu to mogli znati? Još nisu MP sredili da radi na 1.11, kako će onda znati za nešto što izlazi za 2 mjeseca...
DLC radi SCS a tko radi MP? Treba valjda pitati one koji rade MP? Od kud bi ljudi tu to mogli znati? Još nisu MP sredili da radi na 1.11, kako će onda znati za nešto što izlazi za 2 mjeseca...
Pa svi DLCovi rade sa MPom, tako će i ovaj.. DLC se dodaje na igru, MP nemože to blokirat, dok modove može.. Rekli su da oni ne podržavaju i nisu odgovorni za bugove na Going East DLCu, a opet mi vozimo tamo
Ste zaboravili da je ProMods bio u SCS i sto to znaci (neka vrsta spoljnih saradnika), za sada se cini da ce oni nastaviti Finsku, Estoniju, Latviju, etc ...
Uvjek ce MP podrzavati ets2 u cjelini tj. sve njegove dlc, pa decki prepravljaju zvanican SCS-ov .exe fajl za svaku verziju (pa odakle im dozvola ?) ...